Tämän alueen spoilerikäytännöstä

Jos seuraat painitapahtumia reaaliajassa, tämä on oikea paikka sinulle. Mutta älä sitten pillastu jos joku möläyttää seuraavan PPV:n mestaruusottelun voittajan nimen varoittamatta. Täällä se on sallittua.
Vastaa Viestiin
Avatar
Jack DiBiase
Moderaattori
Viestit: 3817
Liittynyt: Su 18.04.2004 14:52

Tämän alueen spoilerikäytännöstä

Viesti Kirjoittaja Jack DiBiase » Ti 02.02.2010 22:12

Tuossa Rumblen jälkeen tuli taas hieman väittelyjä spoilaamisesta ja tagien käytöstä. Vaikka alueen iki-wanhassa kuvauksessa sanotaankin, ettei täällä saa kimpaantua spoilereista, se ei ole niin mustavalkoista.

Koitan selittää mahdollisimman lyhyesti:

RAW-topic: Ei tarvitse käyttää tageja käytännössä ollenkaan, koska lähetys jenkeissä on suora. Ainoastaan jos poikkeuksellisesti RAW onkin nauhoitettu lähetys (maailmankiertueet yms.) tageja tulee käyttää, jos jakso ei ole näkynyt USA:n televisiosta. Myöskin jos puhut esim. nauhoitetusta ei TV:stä tulleesta Smackdown-lähetyksestä RAW-topicissa, käytä tageja.

ECW-topic: spoiler-tagit, jos kyseessä on tapahtuma, mikä ei ole tullut TV:stä jenkeissä. Muuten ei tarvitse.

Smackdown-topic: Sovimme aikoinaan yhdessä, että koska viikon lähetys on yleensä jaossa jo perjantain aikana, perjantaista asti saa puhua ilman spoiler-tageja. Jos välttämättä haluat kommentoida jotain nauhoituksissa tapahtunutta esim. keskiviikkona, käytä siinä tapauksessa spoilereita.

PPV-topicit: Tämä on haasteellisempi, koska matseja ilmoitetaan välillä miten sattuu. Koitan selittää ymmärrettävästi:
  • PPV-ennakko (ei vielä tapahtunut PPV):Kun PPV:tä ollaan vasta rakentamassa, käyttäkää spoilereita, jos kyseessä on esimerkiksi ottelu, joka on paljastettu Smackdownin nauhoituksissa, mutta sen paljastumista ei ole vielä näytetty televisiossa (Perjantai-sääntö). Jos taas matsi on esim. ilmoitettu tiistain vastaisena yönä RAW:ssa, siitä saa huoletta puhua ilman tagien käyttöä välittömästi PPV:n aiheessa.

    Jo käyty PPV: Kun PPV-lähetys on alkanut, saa luonnollisesti puhua siitä heti livenä ja sen jälkeen ilman spoiler-tageja. MUTTA, sen PPV:n aiheessa EI enää tule spekuloida, miten juonikuviot siitä lähtevät kehittymään, esim. paljastamalla seuraavan RAW:n tapahtumia. Jos näin kuitenkin haluat tehdä, voit tehdä sen tageilla.
Kysymyksiä, kommentteja etc? Kaikki otetaan vastaan, mutta ei välttämättä kuunnella.
WE BACK YA'LL?!

Vastaa Viestiin