RAW

Jos seuraat painitapahtumia reaaliajassa, tämä on oikea paikka sinulle. Mutta älä sitten pillastu jos joku möläyttää seuraavan PPV:n mestaruusottelun voittajan nimen varoittamatta. Täällä se on sallittua.
Vastaa Viestiin
Avatar
Jack DiBiase
Moderaattori
Viestit: 3817
Liittynyt: Su 18.04.2004 14:52

RAW

Viesti Kirjoittaja Jack DiBiase » Ti 21.06.2011 10:25

Keskustelua Monday Night RAW'sta. Aiheessa voi vapaasti keskustella ohjelmasta ilman spoiler-tageja.
WE BACK YA'LL?!

Avatar
MR.Off Topic
Viestit: 3971
Liittynyt: Ke 22.08.2007 17:34
Paikkakunta: GODLAND

Re: RAW

Viesti Kirjoittaja MR.Off Topic » Ti 21.06.2011 14:45

Tulipa katseltua tämä show sieltä täältä läpi ja tällä kertaa oli aika hyvä Raw itseasiassa! Kingston/Ziggler, Daniel/Cody ja Del Rio/Mysterio/Punk ottelut toimivat vähintäänki hyvin ja viimeinen on yksi mainioimmista TV-otteluista mitä olen nähnyt vähään aikaan. Toisaalta bookkaukselta jakso oli aika kuraa.

Ensimmäisenä otetaan haukuttavaksi tuo Kingston/Ziggler ottelu, jonka bookkaus oli typerää. Kingston otti vähintäänki kyseenalaisen voiton Capitol Punishmentissa ja nyt olisi ollut hyvä antaa se puhdas voitto, jotta tulisi kuva, että ehkä se Ziggler onki oikeasti hyväkin. Mitä nyt sitten tehtiin? Ziggler otti todella surkean huijausvoiton ja näytti vieläpä pari minuuttia ennen matsin loppua olevansa täysi pelkuri. Pitääkö kaikkien WWE-heelien olla jotain pelkureita? Nyt sitten saadaan luultavasti nähdä miljoonas Kingston/Ziggler kohtaaminen.

Toisena tulee mieleen tuo Evan Bourne ottelu, mutta se nyt oli lähinä WWE-universumin typeryyttä. Kuka haluaa nähdä Mason Ryan vs Evan Bourne ottelun, jos voisi nähdä Sin Cara vs Evan Bournen? Matsi oli myös aika fillerin tuntuinen, eikä tuosta mitään saatu irti, eikä siitä kukaan hyötynyt. Plussaa "Batista" chanteista tai ainaki semmoisen olin kuulevinani.

Punk oli tänään liekeissä ja mielenkiintoista bookkausta WWE:ltä. Hyvä promo alkuun ja hyvä promo tuon ykköshaastajuusottelun päätteeksi. Nyt kyllä jään odottamaan innolla CP:tä ja saa nähdä, mitä siellä tapahtuu. Entäpä jos Punk sittenki veisi mestaruuden? Se olisi kerrassaan jotain ihanaa, mutta harmi vain, että se ei tule tapahtumaan.

R-Truth-Christian-Miz promottelu oli helkkari hauska. Tuli revettyä aika pahasti ja vitutti, kun Teddy tuli keskeyttämään. Ei muuta sitten tästä jaksosta.
GOD OF ALERT Heeelp meee

Tajunnan Rakennelmia

Avatar
Darien Fawks
Viestit: 3765
Liittynyt: Pe 09.04.2004 15:04
Paikkakunta: Pääkaupunki

Re: RAW

Viesti Kirjoittaja Darien Fawks » Ti 21.06.2011 22:15

Promosota kolmen heelin välillä oli kyllä parasta huumoria WWE:ltä aikoihin. Repeilin ihan simona. So very good! Tällaista ei usein näe!

Muutenkin jakso oli kyllä jännittävä alusta loppuun. Ryderin poissaolo kuitenkin vitutti aivan saatanasti. Tosin onhan niinkin, että Ryder saisi kohta niin kovat popit, että ei häntä uskalla telkkariin laittaakaan. Nousee staraksi ennen kuin on telkussa voittanut ketään.

Yksi parhaista RAW-ohjelmista mies-, nais-, androgyyni- ja sukupuolineutraalimuistiin.

Avatar
Goblet
Viestit: 709
Liittynyt: To 07.01.2010 15:24

Re: RAW

Viesti Kirjoittaja Goblet » Ti 21.06.2011 22:41

Oli melko hyvä RAW.

Heti alkuun täytyy sanoa, että itsellä ei tule ylistettyä Punkia kyllä yhtään liikaa. Mieshän on nero! Tänäänkin promo oli aivan omaa luokkaansa lumienkeleitä myöten. Mitähän Vince sanoo "I am the best wrestler in the world" -lausahdukselle?

Myös Punkin matsi oli kova. Kaikilla herroilla on paljon historiaa takanaan, joten se puoli on kunnossa. Ja kun kaikki ovat myös erittäin kovia painijoita, ei siitä huonoa voi tulla. Plussaa Punkin voitosta. Toivottavasti hän voittaisi Money In The Bankissa ja häipyisi mestaruuden kanssa. Sellaisia kuvioita saisi olla enemmänkin nyky-WWE:ssä.

Kingstonin ja Zigglerin matsi meni siinä katsellessa. Koviahan pojat on, mutta valitettavasti tämä on nähty niiiiiin monta kertaa ettei jaksa innostua.

Tekniset ongelmat vesittivät Bourne - Sin Caran, mutta menihän tämäkin. Masonista bookataan kovaa vauhtia uutta Batistaa, mikä on hyvä juttu. Kyllähän hän vakuuttavan näköinen on kehäss.

Kelly Kelly voitti ensimmäisen mestaruutensa! Tätä on odotettu! 8)

Mark Henry hävis Kanelle. Vai kummin päin se meni?

Daniel Bryanin ja Cody Rhodesin matsi oli harmittavan lyhyt, hienosti kuitenkin näytti American Dragon osaamistaan. Tätä lisää. Ja Bryan myös titlekuvioihin!

Christianin, R-Truthin ja Mizin promoilun oli kertakaikkisen huikeaa. Putosin täysin tuoliltani sitä kuunnellessa. Pääottelu oli hyvä ja hienosti käytettiin teameja hyväksi. Truth on parantanut selvästi joka osa-alueella ja Christian on aina ollut paras joka osa-alueella. Piste.
I'm the Game, 'cause I'm that damn good!

Ex-PPV-Veikkausdiktaattori
WrestlingAlertin Vuoden Tulokas 2011

Tämä oli sitten tässä.

Avatar
enska
Viestit: 1721
Liittynyt: La 22.07.2006 10:48
Paikkakunta: Turku

Re: RAW

Viesti Kirjoittaja enska » Ti 21.06.2011 22:59

CM Punkin, Alberto Del Rion ja Rey Mysterion kolminottelu oli aivan hulppeaa viihdettä. Tempo ei hidastunut hetkeksikään, vaan äksöni oli sairaan nopeaa alusta loppuun saakka. Kirsikkana kakun päällä Mysterion upea hyppysarja (ensin voltti CM Punkin päälle kehätolpalta, minkä jälkeen suicide divellä kehän ulkopuolella seisoneen Del Rion päälle), ja allekirjoittanut oli myytyä miestä. Kaiken lisäksi voittokin meni oikealle miehelle. Täytyy tosin myöntää, että Del Rion tai Mysterion ykköshaastajuusvoitot olisivat hetkauttaneet aivan yhtä paljon; kerrankin ykköshaastajuudesta taisteli vain sellaisia nimiä, joista jokaisen olisin mieluusti nähnyt vievän voiton nimiinsä. Itse olisin bookannut niin, että Cena olisi kohdannut Mysterion Money in the Bankissa ja Punkin SummerSlamissa, mutta sopimusbyrokratiaa vastaan on vaikea taistella. Niinpä (kaiken lisäksi Punkin oman kotikaupungin maaperällä oteltavassa) MITB-PPV:ssä tapahtuva Punk vs. Cena oli tietysti se ainut käypä vaihtoehto. Siitä ottelusta tulee jotain hyvin suurta. Hyvin, hyvin suurta.

Toinen kovalla painilaadullaan yllättänyt tapaus oli Kofi Kingstonin ja Dolph Zigglerin paras kolmesta -kohtaaminen, joka ei (tietenkään) yltänyt Capitol Punishmentin ottelun tasolle mutta joka oli kaikesta huolimatta todella menevää tv-painia. Erityismaininta Kingstonin uudelle selkäspläshille, joka näyttää siltä, että se voisi halvaannuttaa sen uhriksi joutuvan epäonnisen painijan. Propsit myös SOS-liikkeelle. Sitä ei voi muuta kuin rakastaa. Moni on varmasti saanut jo tarpeekseen Zigglerin ja Kingstonin ainaisesta feudaamisesta, mutta minua tämän matsin diskaustuomio vain ja ainoastaan hymyilyttää: se tietää sitä, että Kofeiinille suodaan taas uusi tsäänssi kaapata Dolfiinin vyö takaisin itselleen, mikä puolestaan tietää meille, katsojille, jälleen kerran kiven kovaa midcard-matsaamista. Oma ideani olisi lyödä sekä Ziggler että Kingston ensi PPV:n Money in the Bank -mättöön mukaan, jotta miekkosten feudi voisi muhia ihan rauhassa SummerSlamiin saakka vailla mitään sen suurempaa mestaruustaistoa. SummerSlamissa toistensa nemesikset voisivat sitten sinetöidä ikuisuusriitansa ottelemalla IC-mestaruudesta Steel Cage -matsissa.

Muutoin RAW oli hieman puuduttava kokemus. Mason Ryanin ja Evan Bournen matsi oli yllättävän hyvä, mutta äänestysmunaus ketutti silti. (Kukapa ei olisi tahtonut nähdä Bournen ja Sin Caran välistä ottelua.) Mark Henryn ja Kanen kädenvääntösessiolle iso miinus; moinen olisi tylsistyttänyt viime vuosituhannenkin puolella, joten niin se totta vie tekee 2010-luvulla. Kelly Kellyn ensimmäinen (?) mestaruusvoitto oli sellainen ihan jees hetki, mutta eipä perhosvyön kohtalo ole koskaan kuulunut suurimpiin mielenkiinnon kohteisiini. Daniel Bryanin ja Cody Rhodesin ei uloslaskuja -ottelu oli sijoitettu niin huonoon aikarakoon, että se oli jo alkujaan tuomittu tuhoon. Lähetyksen lopettanut eliminaatiomatsi ei juurikaan napannut, vaikka heel-tiimi olikin melkoisen loistava ilmestys. Olisi ollut siistiä, jos CM Punk olisi rynnännyt kehään siinä vaiheessa, kun Christian oli juuri selättänyt Ortonin ja ajautumassa hankaluuksiin Cenan kanssa. Pam! Punkin saapas Cenan kalloon, ja Christianin nopea roll up -selätys. Chrisse olisi saanut lisää potkua heel-hahmolleen, ja Punkin ja Cenan megalomaanisen PPV-ottelun pohjustamiselle olisi annettu räjähdysherkkä alkuboosti.

Ensi viikon show onkin sitten must see -kamaa. Shawn Michaels on nähkääs paikalla. =D>

Avatar
Reno Hex
Viestit: 399
Liittynyt: Ma 05.07.2010 23:17

Re: RAW

Viesti Kirjoittaja Reno Hex » Ti 21.06.2011 23:13

Darien Fawks kirjoitti:Promosota kolmen heelin välillä oli kyllä parasta huumoria WWE:ltä aikoihin. Repeilin ihan simona. So very good! Tällaista ei usein näe!
Tähän mennessä en oo vielä kertaakaan ollut näin samaa mieltä Darienin kanssa. Aivan loistavaa settiä. "Really? Really? Riley? Randy? Riley? Randy? Jimmy!"

EDIT:\\ Tykkäsin siitä Bourne - Batistwo -ottelusta. Totta kai odotan Bourne - Cara -ottelua ku lapsi joulua mutta se herkku vaan paranee odottamalla, uskokaa pois. Toisaalta, olisin halunnut nähdä Bourne - Kaval -matsinkin.

EDIT2:\\ WWE Universe on p****estä. Kaks mahdollisuutta Submission -matsiin eikä kumpikaan kerta natsaa.
Pikachu kirjoitti:Pika Pika.

Avatar
Ihmine
Viestit: 345
Liittynyt: To 03.08.2006 09:55
Paikkakunta: Tornio

Re: RAW

Viesti Kirjoittaja Ihmine » Ke 22.06.2011 01:47

CM Punk oli jakson tähti. Ensin loistava promo, sitten mukana loistomatsissa ja sen jälkeen vielä loistopromo. Mies on äärimmäisen loistava ja luonnollinen puhuja, ei ylinäyttele mutta osaa vetää intensiivisesti ja ennen kaikkea omalla tyylillään. Vetää hienosti tuota "rehellinen niljake" -rooliaan ja loistavaa huumoria. "I suggest you watch me do snow angels!"

Evan Bourne on omasta mielestäni parempi kehässä kuin Sin Cara ja Rey Mysterio ( vaikka Kaval oli Bourneakin parempi), mutta parhaimman terän vie hahmon mystiikan puute, aika onneton bookkaus (vaikka pidettiin selvästi tärkeänä heppuna showssa) ja miehen erittäin omituisen rasittava maitonaama-look. Toivottavasti Cara-Bourne nähtäisiin vaikkapa ensi viikon RAW:ssa, saattaisi olla muuten melkoista menoa.
Darien Fawksille ViiZei kirjoitti: Jos tämä oli taas joku hassunhauska "suomen kielen" vitsi niin juokse jo seinään.

Show_Stopper
Viestit: 1353
Liittynyt: Pe 15.09.2006 15:46

Re: RAW

Viesti Kirjoittaja Show_Stopper » Ke 22.06.2011 01:52

Hakkasiko kukaan muu päätään seinään nähdessään miten Triple Threatin ensimmäinen stipulaatiovaihtoehto oli "No DQ"? Kässäättekö?

On ne tyhmiä.
JDub kirjoitti:Cock_Sucker sopisi kyllä sinulle paremmin..

Avatar
Ihmine
Viestit: 345
Liittynyt: To 03.08.2006 09:55
Paikkakunta: Tornio

Re: RAW

Viesti Kirjoittaja Ihmine » Ke 22.06.2011 01:58

Puhumattakaan Kingstonin 2-1 -voitosta Ziggleriä vastaan. Eikö ne oikeasti osaa omia sääntöjään, huhhuh.
Darien Fawksille ViiZei kirjoitti: Jos tämä oli taas joku hassunhauska "suomen kielen" vitsi niin juokse jo seinään.

Avatar
Goblet
Viestit: 709
Liittynyt: To 07.01.2010 15:24

Re: RAW

Viesti Kirjoittaja Goblet » Ke 22.06.2011 02:03

Ihmine kirjoitti:Puhumattakaan Kingstonin 2-1 -voitosta Ziggleriä vastaan. Eikö ne oikeasti osaa omia sääntöjään, huhhuh.
Tuo oli kyllä ihan ihmeellinen. Sekavaa etten sanoisi.
I'm the Game, 'cause I'm that damn good!

Ex-PPV-Veikkausdiktaattori
WrestlingAlertin Vuoden Tulokas 2011

Tämä oli sitten tässä.

Avatar
Saimou
Moderaattori
Viestit: 1459
Liittynyt: Ke 10.11.2004 22:51
Paikkakunta: Vasa

Re: RAW

Viesti Kirjoittaja Saimou » Ke 22.06.2011 06:54

Ihmine kirjoitti:Toivottavasti Cara-Bourne nähtäisiin vaikkapa ensi viikon RAW:ssa, saattaisi olla muuten melkoista menoa.
PWInsider kirjoitti:WWE will hold Sin Cara vs. Evan Bourne on next Monday's Raw in Las Vegas in order to give fans what they voted for and didn't get last night.

There is a possibility they will do other rematches next week so they can give the fans what they actually voted for as well, but that's not 100% decided. Cara vs. Bourne is set.

Avatar
Darien Fawks
Viestit: 3765
Liittynyt: Pe 09.04.2004 15:04
Paikkakunta: Pääkaupunki

Re: RAW

Viesti Kirjoittaja Darien Fawks » Ke 22.06.2011 19:08

Goblet kirjoitti:
Ihmine kirjoitti:Puhumattakaan Kingstonin 2-1 -voitosta Ziggleriä vastaan. Eikö ne oikeasti osaa omia sääntöjään, huhhuh.
Tuo oli kyllä ihan ihmeellinen. Sekavaa etten sanoisi.
Jaa mitä ihmeellistä tuossa oli? Ziggler lämäs mikillä pannuun. Selvä diskaushan siitä tulee.

Avatar
Saimou
Moderaattori
Viestit: 1459
Liittynyt: Ke 10.11.2004 22:51
Paikkakunta: Vasa

Re: RAW

Viesti Kirjoittaja Saimou » Ke 22.06.2011 19:11

Darien Fawks kirjoitti:Jaa mitä ihmeellistä tuossa oli? Ziggler lämäs mikillä pannuun. Selvä diskaushan siitä tulee.
Näkemättä showta ihmeellistä lienee ollut se, että Kingston voitti ottelun 2-1, mutta Ziggler piti silti vyön. Joo, eihän se vyö diskauksella yleensä vaihdakaan kantajaa, mutta entä jos Ziggler olisi lyönyt Kingstonia mikillä heti ottelun alkuun? Silloinhan tällä logiikalla ottelu olisi keskeytetty, eikä siitä olisi tullut vain yhtä selätystä Kofille.

Avatar
Goblet
Viestit: 709
Liittynyt: To 07.01.2010 15:24

Re: RAW

Viesti Kirjoittaja Goblet » Ke 22.06.2011 21:49

Saimou kirjoitti:
Darien Fawks kirjoitti:Jaa mitä ihmeellistä tuossa oli? Ziggler lämäs mikillä pannuun. Selvä diskaushan siitä tulee.
Näkemättä showta ihmeellistä lienee ollut se, että Kingston voitti ottelun 2-1, mutta Ziggler piti silti vyön. Joo, eihän se vyö diskauksella yleensä vaihdakaan kantajaa, mutta entä jos Ziggler olisi lyönyt Kingstonia mikillä heti ottelun alkuun? Silloinhan tällä logiikalla ottelu olisi keskeytetty, eikä siitä olisi tullut vain yhtä selätystä Kofille.
Mielestäni matsissa ei tavallaan diskausta ole, vaan se kumpi saa kaksi fallia voittaa. Diskauksella voidaan saada yksi fall, mutta ei sillä koko ottelua voiteta.
WWE kirjoitti:Very often, competing in a one fall match is enough to exhaust a Superstar. That said, a Two-out-of-three Falls Match is a true test of endurance, as the winner is not declared until a Superstar records two falls. Falls are usually awarded on the basis as a traditional match - pinfall, submission, count-out, disqualification.
Hieman outoa kyllä.
I'm the Game, 'cause I'm that damn good!

Ex-PPV-Veikkausdiktaattori
WrestlingAlertin Vuoden Tulokas 2011

Tämä oli sitten tässä.

Avatar
Darien Fawks
Viestit: 3765
Liittynyt: Pe 09.04.2004 15:04
Paikkakunta: Pääkaupunki

Re: RAW

Viesti Kirjoittaja Darien Fawks » Ke 22.06.2011 21:52

Goblet kirjoitti:
Saimou kirjoitti:
Darien Fawks kirjoitti:Jaa mitä ihmeellistä tuossa oli? Ziggler lämäs mikillä pannuun. Selvä diskaushan siitä tulee.
Näkemättä showta ihmeellistä lienee ollut se, että Kingston voitti ottelun 2-1, mutta Ziggler piti silti vyön. Joo, eihän se vyö diskauksella yleensä vaihdakaan kantajaa, mutta entä jos Ziggler olisi lyönyt Kingstonia mikillä heti ottelun alkuun? Silloinhan tällä logiikalla ottelu olisi keskeytetty, eikä siitä olisi tullut vain yhtä selätystä Kofille.
Mielestäni matsissa ei tavallaan diskausta ole, vaan se kumpi saa kaksi fallia voittaa. Diskauksella voidaan saada yksi fall, mutta ei sillä koko ottelua voiteta.
WWE kirjoitti:Very often, competing in a one fall match is enough to exhaust a Superstar. That said, a Two-out-of-three Falls Match is a true test of endurance, as the winner is not declared until a Superstar records two falls. Falls are usually awarded on the basis as a traditional match - pinfall, submission, count-out, disqualification.
Hieman outoa kyllä.
Aa! Luin kyllä jostain, et tommosissa äänestysjuttutilanteissa painijat aika paljon improaa. En sit tiiä, et siitäkö täs oli kyse. Tais WWE olla niin varma Vickie-stipulaatiosta, et päättivät homman näin hoitaa. Yhden fallin otteluun ilman Vickietä tämä olisi nimittäin sopinut oikeinkin hyvin.

Avatar
vendicta
Viestit: 1245
Liittynyt: La 17.10.2009 08:28

Re: RAW

Viesti Kirjoittaja vendicta » Ti 28.06.2011 06:57

Ei tainnut Punkin promo lopussa olla ihan kirjotettua hommaa... =D> Jakson parasta antia ehdottomasti!

Avatar
Saimou
Moderaattori
Viestit: 1459
Liittynyt: Ke 10.11.2004 22:51
Paikkakunta: Vasa

Re: RAW

Viesti Kirjoittaja Saimou » Ti 28.06.2011 07:40

vendicta kirjoitti:Ei tainnut Punkin promo lopussa olla ihan kirjotettua hommaa... =D> Jakson parasta antia ehdottomasti!
Itsekin katsoin ohjelmasta vain tuon promon, kun "yllättäen" uutissivustot olivat täynnä mainintoja siitä. Nyt olisi kyllä mahtavaa elää jännityksessä että mitä tässä oikein tapahtuu ja spekuloida että oliko workia vai ei, mutta valitetettavasti ensi viikon Raw nauhoitettiin samalla kertaa. Kaikki halukkaat voivat vetää spoilereista omat johtopäätöksensä.

WWE.com kertoo nyt seuraavaa:
WWE.com kirjoitti:Raw’s abrupt conclusion Monday night was not due to technical difficulties. The decision to suddenly end the broadcast in that manner was made by WWE Chairman and CEO Vince McMahon, who gave this quote to WWE.com:

“CM Punk was suspended indefinitely for his unprofessional conduct as soon as Raw went off the air.”

With his WWE contract expiring on July 17, one can only assume that this suspension effectively terminates CM Punk’s tenure with WWE.

Avatar
MutiM
Viestit: 389
Liittynyt: To 28.07.2005 10:44

Re: RAW

Viesti Kirjoittaja MutiM » Ti 28.06.2011 11:16

v***u se on hyvä
You asked if I'd be anyone from history, fact or fiction, dead or alive:
I said "I'd be Tony Cascarino, circa 1995".

Avatar
Kratos
Viestit: 588
Liittynyt: Pe 08.07.2005 14:33
Paikkakunta: Muonio

Re: RAW

Viesti Kirjoittaja Kratos » Ti 28.06.2011 11:49

Jakson lopetus oli kyllä yksi parhaita joita olen nähnyt. Jännä promo kaikenkaikkiaan.
If <s>God</s> Vince has a masterplan, that only he understands?
Trisu kirjoitti:Kratos on kyllä ihana badass. :heart: =P~

Avatar
Static
Viestit: 520
Liittynyt: La 13.12.2008 23:39
Paikkakunta: Järvenpää

Re: RAW

Viesti Kirjoittaja Static » Ti 28.06.2011 13:19

Ei s****na. Ei mikään jumala tätä maailmaa luonut, vaan CM Punk. Ei hemmetti, että rakastan sitä jätkää. Ei mitään väliä, vaikka hän joutuikin hyllylle, sillä saipahan ainakin avauduttua. Olisitte nähneet kuinka täpinöissäni olin sen promon aikana. Pari kertaa tuli ihan taputettua ja hurrattua.

"Hi Colt Cabana!"

Perhana. Olisin kernaasti tahtonut kuulla sen tarinan, mikä Jumalalla jäi kesken.

Muu jakso (Lukuunottamatta tornado tagia ja Cara - Bournea) ei jaksanut kiinnostaa melkein lainkaan sen jälkeen kun oli katsonut ROH:ta eilen illalla.

Avatar
Reno Hex
Viestit: 399
Liittynyt: Ma 05.07.2010 23:17

Re: RAW

Viesti Kirjoittaja Reno Hex » Ti 28.06.2011 13:27

Hieno RAW.
Muutama huomio:
Hitto että Punkia tulee ikävä. Ei vaikuta siltä että mies olisi tulossa takaisin ihan pian.

Toinen jota tuli ikävä tässä jakson aikana oli Kaval. Lähinnä sitä Bourne/Cara-matsia katsoessa tuli mieleen, että mikä tahansa ottelu kolmiosta Kaval – Bourne – Cara olisi takuuvarmasti vähintään neljän – neljän ja puolen tähden tavaraa ja Triple Threat olisi instant classic.

Milloin viimeksi kuulitte WWE:n viikottaisessa Holy Shit -chanttia?

Perverssi mielihyvä, jota BDSM, eiku submission -matsit meikäläisessä aiheuttaa, ei jostain kumman syystä tunnu yhtään vähemmän perverssiltä vaikka se olisikin naisten matsi. Eikä muuten vähennä myöskään sitä mielihyvää. Älkääkä tulko puhumaan ottelun pituudesta mitään. I like it just as I like my women: Short, sweet and submissive.

Drew ruudussa, plussaa! Puhuu vieläpä asiaa, lisää plussaa.

Kumpi näyttää enemmän Booker T:ltä, R-Truth vai K-King?

Ja vielä siitä Punkin loppupromosta, Sweet baby Jesus! Oliko yhtään tabua jota siinä ei rikottu. Lasketaas:
Wrestler-sanan käyttö puhuttaessa WWE:n työntekijöistä – check.
Ex-painijoista puhuminen – check. (Double Check, koska Brock Lesnar.)
Indie-skenestä puhuminen – check.
Kayfaben rikkominen – pelkkä täppä ei riitä vaan sotketaan koko check-ruutu.
Kiroilu PG-ohjelmassa – ei varmuutta koska en oo täysin varma siitä sensuroidusta sanasta.
Unohdanko mä jotain?
Pikachu kirjoitti:Pika Pika.

Panu5
Viestit: 1059
Liittynyt: Ke 12.10.2005 14:56
Viesti:

Re: RAW

Viesti Kirjoittaja Panu5 » Ti 28.06.2011 13:32

Workia tai ei, mutta ainakin Money In The Bankin sivuilta on nyt kadonnut tuo WWE:n mestaruusottelu. Toisaalta mikrofonia ei kuitenkaan suljettu kuin vasta aivan lopussa ennen tarinaa. Aika jännä lopetus kyllä.

Muutenkin oli ihan hyvä jakso, Bourne ja Cara vetäisi kunnon ottelun ja Show lensi nätisti häkin läpi. Ihan toimiva rulettijakso siis.

Avatar
Goblet
Viestit: 709
Liittynyt: To 07.01.2010 15:24

Re: RAW

Viesti Kirjoittaja Goblet » Ti 28.06.2011 13:51

Aivan USKOMATONTA settiä! Toivotaan että Punk jatkaa, selvältä workiltahan tämä näyttää. Tai ainakin tulisi takaisin pian. Huhhuh!
I'm the Game, 'cause I'm that damn good!

Ex-PPV-Veikkausdiktaattori
WrestlingAlertin Vuoden Tulokas 2011

Tämä oli sitten tässä.

Avatar
Merovingi
Viestit: 2898
Liittynyt: Ma 06.03.2006 18:31
Paikkakunta: Rovaniemi

Re: RAW

Viesti Kirjoittaja Merovingi » Ti 28.06.2011 14:02

Linkki Punkin promoon

Olihan tuo ihan järkyttävän hyvä promo, paras vuosiin. Punk puhui selvästi sydämestään, ei mitä hänen käskettiin puhua. Se teki promosta niin hyvän.
hevosen k**pä

Avatar
Captain Charisma
Viestit: 1011
Liittynyt: Ke 10.03.2004 15:15

Re: RAW

Viesti Kirjoittaja Captain Charisma » Ti 28.06.2011 14:18

"Hey Colt Cabana, how you doing?" 8)

Vastaa Viestiin