WWE WrestleMania 35

Jos seuraat painitapahtumia reaaliajassa, tämä on oikea paikka sinulle. Mutta älä sitten pillastu jos joku möläyttää seuraavan PPV:n mestaruusottelun voittajan nimen varoittamatta. Täällä se on sallittua.
Vastaa Viestiin
Avatar
Uutiset
Uutisankkuri
Viestit: 182
Liittynyt: Ma 13.03.2006 18:44
Viesti:

WWE WrestleMania 35

Viesti Kirjoittaja Uutiset » Ti 29.01.2019 22:18

Kuva
7.4.2019
Metlife Stadium, East Rutherford, New Jersey
http://www.wwe.com/wwenetwork
https://www.wwe.com/shows/wrestlemania/wrestlemania-35

OTTELUT
Kuvat: WWE.comWINNER TAKES ALL WOMEN'S CHAMPIONSHIP (TRIPLE THREAT)
Ronda Rousey (c) vs. Becky Lynch vs. Charlotte Flair (c)UNIVERSAL CHAMPIONSHIP
Brock Lesnar (c) vs. Seth RollinsWWE CHAMPIONSHIP
Daniel Bryan (c) vs. Kofi KingstonNO HOLDS BARRED
Triple H vs. BatistaFALLS COUNT ANYWHERE
Shane McMahon vs. The MizSINGLE MATCH
AJ Styles vs. Randy OrtonUNITED STATES CHAMPIONSHIP
Samoa Joe (c) vs. Rey MysterioSINGLE MATCH
Kurt Angle vs. Baron CorbinSMACKDOWN TAG TEAM CHAMPIONSHIP (FATAL FOUR WAY)
The Usos (c) vs. Ricochet & Aleister Black vs. The Bar vs. Shinsuke Nakamura & RusevRAW TAG TEAM CHAMPIONSHIP
The Revival (c) vs. Curt Hawkins & Zack RyderSINGLE MATCH
Roman Reigns vs. Drew McIntyreINTERCONTINENTAL CHAMPIONSHIP
Bobby Lashley (c) vs. "The Demon" Finn BálorWOMEN'S TAG TEAM CHAMPIONSHIP (FATAL FOUR WAY)
Bayley & Sasha Banks (c) vs. Beth Phoenix & Natalya vs. The IIconics vs. Nia Jax & TaminaCRUISERWEIGHT CHAMPIONSHIP (KICKOFF)
Buddy Murphy (c) vs. Tony NeseANDRE THE GIANT MEMORIAL BATTLE ROYAL (KICKOFF)WRESTLEMANIA WOMEN'S BATTLE ROYAL (KICKOFF)
Viimeksi muokannut Uutiset, Su 07.04.2019 13:16. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Avatar
JVDS
Viestit: 261
Liittynyt: Ke 29.03.2006 19:47
Paikkakunta: Pori
Viesti:

Re: WWE WrestleMania 35

Viesti Kirjoittaja JVDS » To 04.04.2019 15:38

Voisihan sitä nostaa tätä topicia, kun "the greatest grandaddy of sports entertainment" on jo aivan kulman takana. Näin vanhemman kaartin foorumilaisena täytyy pitää huolta painikeskustelun tasosta täällä ";)". Ihan näin yleisenä huomiona ensinkin se, että matseja on aivan tolkuton määrä, ja niitä tuntuu ilmaantuvan jatkuvasti jostakin lisää niin ettei perässä tahdo pysyä. Ilmeisesti niitä on nyt 15 kappaletta, joista osa käydään luonnollisesti pre-show'ssa, kuten battle royalit ja cruiser-mälli, luulen ma. Lykkyä tykö niille kaikille, jotka meinaavat paikan päällä seurata koko herkun ja mahdollisesti vielä NXT Takeoverin ja viikotaiset siihen päälle. Käy jo ihan urheilusta tämä painin katsominen täältä kotikatsomostakin käsin. Hyvällä tuurilla cardiin tulee varmaan vielä Cenan ja/tai Takerin matsi sun muuta hassunhauskaa Eliasin touhua.

Kaikki mestaruusvyöt taitavat olla pelissä, (jos se Revivalin ja esimerkiksi Edgeheadsin mittelö vielä saataisiin)niin kuin toisaalta vuoden suurimmassa tapahtumassa kuuluu ollakin jo pelkästään arvostuksenkin takia. Sentään naisten päämestaruudet saatiin niputettua samaan matsiin, mikä musta oli ainoa oikea ratkaisu. Sinänsä sääli Asukan kannalta, mutta hänen mestaruuskautensa oli mikä oli. WWE ei keksinyt hänelle käyttöä. Enpä olisikaan tahtonut mitään Asuka vs. Mandy Rose -ottelua tässä show'ssa nähdä. No, jos vaikka Asuka voittaisi sitten tuon battle royalin, vaikka Lacey Evans onkin toinen potentiaalinen voittajakandidaatti.

Naisten painin taso ja samalla myös arvostus on kohonnut WWE:ssä huomattavasti viime vuosina. Itse lukeudun niihin, jotka arvostavat tasokasta naisten painia. Pidän silti tätä viime vuosien naispainin hypetystä ylimitoitettuna. Onhan sitä muissa promootioissa ollut jo paljon WWE:tä aikaisemmin naisten omia PPV:eitä sun muita stipulaatiomatseja. Silti on hienoa nähdä naisten päättävän tänä vuonna tämän show'n. Vielä kun kyse on koko organisaation kuumimmasta feudista, joka tosin on vähän mielestäni hiipunut viime aikoina siitä, mitä se oli jokin aika sitten, niin onhan tämä ansaittuakin. Charlottea tämä matsi ei olisi minusta välttämättä tarvinnut. Nyt hänellä on toinen naisten vöistäkin, joten Becky voisi napata omasta puolestani nyt ne molemmat kerralla. Onhan hän - ei vain naisten - vaan koko WWE:n suosituin painija luultavasti tällä hetkellä. Rousey nyt ei välttämättä kovin kauaa enää kuvioissa mukana pyöri ainakaan vähään aikaan, jos huhuihin on uskominen, mutta mistä näistä nyt mitään tietää.

Pre-show'ta tuskin itse kattelen ollenkaan, jos en sitten huvikseni bongaa miesten battlea jostakin YouTubesta ennen lähtöäni opiskelemaan toiseen kaupunkiin muutamaksi päiväksi. Kun tarkemmin silmäilen cardia, niin se näyttää minusta jopa ihan hyvältäkin. Bryan-Kingston tuskin pettää odotuksia kuten ei varmaan myöskään Styles-Orton. Itselläni on panosta tuossa WWE-mestaruusottelussa siinä mielessä, että veikkasin täällä foorumilla ennen Kofin ensimmäistäkään televisioitua matsia WWE:ssä, että hänestä tulee vielä tähti. No, onhan hän nytkin jo yhdessä pääottelussa mukana ja vieläpä Maniassa, eikä hänellä hassumpi ura ole muutenkaan ollut. En ole koskaan ollut suurimpia Bryan-faneja, mutta hänen heel-gimmickinsä on toiminut mielestäni loistavasti tähän mennessä, joten mielelläni näkisin hänet mestarina jatkossakin. Eivät kaikki hyvikset nyt kai sentään voi voittaa ja vyöt vaihtaa omistajaansa mutta katsellaan.

Feudien rakentelu nyt on ollut vähän mitä on ollut kuten Joen ja Reyn tapauksessa. Mysse taisi ilmeisesti loukata nilkkaansa, ja jos se on todellinen vamma, niin US-ottelua ei välttämättä nähdä tapahtumassa ollenkaan, mikä olisi tavallaan sääli. Tässä olisi aineksia kyllä normaalitilanteessa vaikka mihin, jos sitä kuuluisaa aikaa annettaisiin. No, sitä tässä tapahtumassa varmasti on, mutta toisaalta matsejakin on miljoona ja vähän päälle, niin pelonsekaisin tuntein odotan, että mitä tästä tulee. Itselläni on vähän mennyt maku tästä Balorin "Demon-hahmosta" tai en ole koskaan siitä erityisemmin kyhllä perustanutkaan. Ihan hyvä että hänen ja Lashleyn feudia nyt jatkettiin, kun ei tässä olisi ehditty mitään muuta järkevää kuviota enää kehittelemäänkään ellei sitten esim. McIntyrelle olisi vyötä annettu. Liian monet mestaruusvaihdokset syövät sitä mielenkiintoa itseltäni herkästi.

Niin, nyt nähdään Romanin ensimmäinen singles-ottelu paluun jälkeen. En olisi häntä jaksanut Universal-mestaruusottelussa katsella, ja nyt McIntyre sai kunnon matsin tähän tapahtumaan, joten hyvä tästä vielä tulee. Romanin voitto nyt tosin on käytännössä päivänselvää eli en suuremmin jaksa siitä piitata. Lessun matseista nyt ei koskaan tiedä, mitä tuleman pitää, mutta eiköhän hänkin innostu Maniassa pistämään isompaa vaihdetta silmään tai näin ainakin luulisi. Hyviä matseja hän on vetänyt mm. Bryanin ja Stylesin kanssa, joten eiköhän Rollins tämän hetken Rawin luultavasti kovimpana painijana saa hänestä jotakin irti. Kyllä se Lessu saisi vyönsä jo pudottaa ja suunnata vaikka sinne UFC:hen. On huhuttu myös Brockin siirtoa sinibrändin puolelle tämän FOX-diilinkin kautta. Tätä en itse liputa, koska smäkki on ollut paljonkin Rawia edellä viime aikoina juuri siksi, koska siellä ei ole ollut Lessua tai muita part-timereita pyörimässä. Toki silläkin on oma osansa, että smäkki ei ole mikään ylipitkä show muutenkaan.

Kovasti näihin joukkueotteluihin on ainakin saatu tungettua porukkaa, vaikka kaksi battle royaliakin on tulossa. Se nyt kielii vähän juonikuvioiden rakentelustakin tai paremminkin sen puutteesta, kun ei viitsitä panostaa näihin sen enempää. Saadaanhan tällä tavoin tavallaan suuren tapahtuman tunnetta luotua. Usos on ehdottomasti paras tiimi koko WWE:ssä tällä hetkellä. Ricochetin ja Blackin tiimi on minusta toiminut tähän asti mallikkaasti, ja haluaisin heidät nähdä jossain vaiheessa myös mestareina. Bethiä on puolestaan naisten puolella aina mukava nähdä, vaikka ei kukaan Sashalta ja Bayleylta vöitä vie ainakaan tässä kohtaa. Jos sitä Four Horsewomen -anglea saataisiin luotua nyt kun kaikki pyörivät mestaruuskuvioissakin.

Tripsun ja Batukan kohtaaminen on itselleni myös merkityksellinen, koska Evolution-aikojen lopulla innostuin painin katsomisesta, ja muistan hyvin heidänkin feudinsa 2005 vuonna. Batista toimii heelinä kirkkaasti paremmin varmaan lähes kaikkien mielestä. Hyvä stintti hänellä on ollut tähän mennessä. Tuskin häntä Manian jälkeen liiemmin enää nähdään vaan Hollywood kutsuu taas vaihteeksi. Tripsu nyt ei todellakaan ole lopettamassa kehäuraansa, kun tässä on kevätkesällä tulossa Saudi-mälliäkin sun muuta. No Holds Barred -stipuulatio toimii tässä eikä takuulla jätä kylmäksi.

Shanen ja Mizin välistä promottelua on ollut miellyttävää seurata. Voisin jopa sanoa, että se on ollut itselläni smäkin parhaimpia paloja viime aikoina. En olisi uskonut, että Miz toimisi noin hyvin babyfacena, vaikka hän onkin silti luontainen heel. Tämä matsi nähtiin tulevan kyllä jo kaukaa, mutta ei se mielestäni ole silti huono juttu. Ennalta-arvattavuus ei ole aina pahasta. Eikä siitä ollut esimerkiksi varmuutta, että kumpi kääntyy. Syvyyttäkin tähän feudiin on saatu mukavasti "isä Mizin" kautta. Falls Cout Anywherissä Shanekin pääsee vanhemmalla iällä vielä oikeuksiinsa.

Anglen jäähyväismatsissa jokainen odotti näkevänsä taatusti jonkun muun kuin Corbinin. Sanoisin jopa, että kuka vain muu olisi ollut parempi, vaikka en suurin Corbin-hateri olekaan, ja sopiihan tämä storylinen näkökulmasta kuin tikku silmään. Vieläkin elättelen silti toiveita, että Corbin saataisiin jollain ilveellä tästä heitettyä sivuun, ja tilalle tulisi Cena tai joku, jolla on historiaa Anglen kanssa enemmän ja nimeä kaiken lisäksi. On ollut aika surullistakin minusta nähdä Anglea tuossa kunnossa, kun muistan hyvin hänet huippuvuosiltaan vielä. TNA:ssakin Angle veti kovia matseja Joea, Stylesia ja kumppaneita vastaan. Aika aikaansa kutakin, ja nyt on varmaankin ihan oikea aika ripustaa painisaappaat koukkuun.

Avatar
Uutiset
Uutisankkuri
Viestit: 182
Liittynyt: Ma 13.03.2006 18:44
Viesti:

Re: WWE WrestleMania 35

Viesti Kirjoittaja Uutiset » Ma 08.04.2019 19:15

Tulokset:

CRUISERWEIGHT CHAMPIONSHIP (KICKOFF)
Buddy Murphy (c) vs. Tony Nese

WRESTLEMANIA WOMEN'S BATTLE ROYAL (KICKOFF)
Carmella

RAW TAG TEAM CHAMPIONSHIP (KICKOFF)
The Revival (c) vs. Curt Hawkins & Zack Ryder

ANDRE THE GIANT MEMORIAL BATTLE ROYAL (KICKOFF)
Braun Strowman

UNIVERSAL CHAMPIONSHIP
Brock Lesnar (c) vs. Seth Rollins

SINGLE MATCH
AJ Styles vs. Randy Orton

SMACKDOWN TAG TEAM CHAMPIONSHIP (FATAL FOUR WAY)
The Usos (c) vs. Ricochet & Aleister Black vs. The Bar vs. Shinsuke Nakamura & Rusev

FALLS COUNT ANYWHERE
Shane McMahon vs. The Miz

WOMEN'S TAG TEAM CHAMPIONSHIP (FATAL FOUR WAY)
Bayley & Sasha Banks (c) vs. Beth Phoenix & Natalya vs. The IIconics vs. Nia Jax & Tamina

WWE CHAMPIONSHIP
Daniel Bryan (c) vs. Kofi Kingston

SINGLE MATCH
Roman Reigns vs. Drew McIntyre

NO HOLDS BARRED
Triple H vs. Batista

SINGLE MATCH
Kurt Angle vs. Baron Corbin

INTERCONTINENTAL CHAMPIONSHIP
Bobby Lashley (c) vs. "The Demon" Finn Bálor

WINNER TAKE ALL WOMEN'S CHAMPIONSHIP (TRIPLE THREAT)
Ronda Rousey (c) vs. Becky Lynch vs. Charlotte Flair (c)

Vastaa Viestiin