Arvostele näkemääsi painitapahtumaa

Jos seuraat painitapahtumia reaaliajassa, tämä on oikea paikka sinulle. Mutta älä sitten pillastu jos joku möläyttää seuraavan PPV:n mestaruusottelun voittajan nimen varoittamatta. Täällä se on sallittua.
Vastaa Viestiin
Avatar
erkko777
Viestit: 569
Liittynyt: Ma 29.05.2006 19:50

Arvostele näkemääsi painitapahtumaa

Viesti Kirjoittaja erkko777 » Pe 26.01.2007 17:26

Satuitko katsomaan jonkun vanhan PPV:n, tänne voi pistää arvostelun siitä ja keskustella muutenkin.
Itse katsoin äskettäin WWF capital carnage ppv:n ja se oli mielestäni oikein mukava PPV yllätyin paljon sillä se oli erittäin viihdyttävä ja jossain määrin jopa parempi kuin nykyiset PPV:t

WWF capital carnage
Gangrel vs Al Snow
Odotin melko mielenkiinnolla matsia koska en ollut ikinä ennen nähnyt gangrelin matseja, alku olikin tyylikäs kun hän sylkäisi verta päin katsomoa. Al Snow taas oli tyypillisen hauska kuten aina. Onhan se kieltämättä hauska se al snow:n pää ja hänen esiintulobiisi on loistava.
Itse matsi ei ollut kummoinen, kyllä sitä ehdottomasti jaksoi katsoa mutta mielestäni voittaja olisi saanut olla toinen. Ihan kelpo avaus PPV:lle silti.
**+

Headbangers vs LOD
Jaa-a minuun ei ainakaan iskenyt headbangersjoukkue yhtään mutta LOD pelasti matsin. Painillisesti mieleen ei jäänyt juuri mitään tälläistä perusmenoahan se oli.
ottelun jälkeen Warrior ja Hawk alkoi riitelemään keskenään, alkoikohan näille miehille siitä sitten feudi ja hajosiko LOD?
**

Val Venis vs Goldust
Tämä oli minun mielestäni lähinnä täytematsi tai ainakin nykyään olisi, En muista paljoa tästä matsista mutta ainakin Val Veniksellä oli muija tässä, eipä tämä matsi mikään ihmeempi ollut kun ei paljon jäänyt mieleen.
**

Tiger Ali Singh vs Edge
Ensimmäistä kertaa näin tiger:nin ja hän näytti ihan Jonathan Coachman:lta. Edge oli tuttu ja muistaakseni tämä matsi oli varsin hyvä edge teki hienoja hyppypotkuja ja oli erittäin taitava tässä matsissa.
***

Christian & Sable vs Mero & Jacquelyn
Tämä oli kait meron viimeinen matsi, Tästä matsista pidin erittäin paljon tämä oli oikeastaan h**vetin hyvä matsi. Sable teki kauniita painiliikkeitä koko matsin ajan ja oli selvästi taitavampi kuin nykyiset naispainijat wwe:ssä. Ja olihan matsissa taitava Christiankin mukana, hyvää menoa loppuun asti ja oikea joukkue voitti.
****

Ken Shamrock vs Steve Blackman
Tämä matsi oli IC mestaruudesta. Shamrockin mukana oli big bossman joka auttoi häntä matsin ajan, ja pääsihän sillä veitsellään sohaisemaan Blacmania jalkaan.
***

New Age Outlaws over D-Lo Brown & Mark Henry
Tämä matsi jäi ehkä parhaiten mieleen aluksi promotettiin sillä kun Brown oli lontoossa kaupunkiajelulla, ja sitten Mark Henry yritti iskeä Chynaa :lol:
Itse matsista odotin että tämä olisi täysin p**ka, road dog ja billy gunn vs Henry ja Brown, mutta en tiedä miksi mutta tämä matsi veti minut mukanaan, Tämä matsi oli siis tag team mestaruudesta.
****

Triple H vs Jeff Jarrett
Tässä oli tälläinen pari mitä en ollut nähnyt ennen vastakkain, Triple H:n piti kait kohdata the rock mutta hänet pantiin matsiin Jarrettia vastaan.
Eipä tässä matsissa mitään ihmeempää tapahtunut Chyna hääri HHH:n taustalla ja Jeff:n joku muija sen taustalla, ei ole vaikea arvata voittajaa. :roll:
***-

The Rock vs x-pac
Matsi wwe mestaruudesta, tätä oli pohjustettu hyvin, kesken ottelun The rock lähti yhtäkkiä pois kun oli alakynnessä, mutta hhh palautti hänet kehään. Matsi oli vauhdikas jaa iinä nähtiin hyviä liikkeitä loppu oli ehkä vähän huono
***+

Steve Austin vs Kane vs Undertaker vs Mankind
Ja illan ME 4 ´todella persoonallista miestä vastakkain.
Eritäin hyvä ja fyysinen matsi ja loppukin oli mahtava :wink:
englannin paha poika Vinnie muistaakseni sekaantui jotenkin tähän matsiin.
****

Hyvä PPV mutta oli vähän kumma että oli niin monta matsia ja sen takia jotkut oli vähän lyhyitä. Suosittelen silti katsomista onko kukaan muuten nähnyt tätä?
Viimeksi muokannut erkko777, Pe 26.01.2007 18:08. Yhteensä muokattu 3 kertaa.
OpaMpp kirjoitti:Älä kirjoita englanniksi jos et osaa.


Rest in pease, Eddie :mrgreen:
Sitä paitsi, mitä tuo hymiö tuolla perässä tekee? Oliko se niin hauskaa, että Eddie kuoli, vai miksi hymyilyttää?

Avatar
deluxe
Viestit: 33
Liittynyt: Su 03.09.2006 12:25
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja deluxe » Pe 26.01.2007 17:37

Hyvä idea. Tämänhän olisi voinut laittaa vaikka yleiseksi PPV:eiden ja muiden tapahtumien arvostelu topicksi. Niin voisi arvostella PPV:n minkä on nähnyt viimeksi eikä se rajautuisi pelkästään vanhoihin tapahtumiin. Tai jtn.

Tjoo.. pistän jotain arvostelua hiukkasen myöhemmin tulemaan.

Supa
Viestit: 243
Liittynyt: La 02.12.2006 18:37
Paikkakunta: Kellokoski

Viesti Kirjoittaja Supa » Su 11.02.2007 13:18

Jes jes..Aloitanpa sunnuntain herättämällä tämän topicin Summerslam 1994:llä.

Summerslam 1994
Alku promottelu oli vähintäänkin outoa..Siinä esiintyi muun muassa Leslie Nilsen ja Macho Man Randy Savage.Samalla huomioitiin että tuleva Undertaker vs. Fake Undertaker oli Undertakerin ensimmäinen ottelu Royal Rumblen casket ottelun, Yokozunaa vastaan, jälkeen.
Seuraavaksi kerrataankin kaikkia feudeja Summerslam otteluista.
Sitten näytettiinkin painijoiden baseball peliä.

Puoli tuntia ehtikin jo kulua ennenkuin saatiin ensimmäinen ottelu käyntiin.
Irwin R. Schyster & Bam Bam Bigelow vs. The Headshrinkers
Joo..Kaikki olivat melko tuttuja painijoita, mutta painillista juhlaa tästä en siltikään odottanut.Olin väärässä. Hossiksi Bam Bam kyllä liikkuu pirun hyvin, ottelun alku oli todella mukavaa katsottavaa, kun kehässä olivat Bam Bam ja Fatu Ottelussa oli paljon tunnelmaa, sillä yleisö oli täysillä mukana ja ottelun laatu pysyi koko ajan korkealla. Pitihän sitten DiBiasen, Lou Albanon ja Afan sekaantua otteluunkin. Lopetus oli ihan ok, Ei mikään kauhea yllätys tosin, ottelun jälkeen päästiinkin Backstage brawlille. Hieno Opener, aikaakin annettiin tarpeeksi.
***½

Miksi Leslie Nilsen ja hänen parinsa Alastomasta aseesta oli humoristisesti sotkettu Undertaker vs. Undertaker otteluun? Olihantuo ihan hyvä promo taas, Leslie ja hänen parinsa etsivät 'Takeria.
Razor Ramon promo, jeee.

Alundra Blayze (c) vs. Bull Nakano
Kaksi täysin tuntematonta painijatarta, naisten mestauudesta. Nakano oli hyvin erikoisen näköinen, täytyy myöntää. Voimakas hän oli, hieman miehisen oloinen. Alundra hoitikin ottelun nopeaa puolta, Nakano taas tylsää brawli/luovutuspaini osuutta. Paljon, paljon nearfalleja molemmin puolin, tunnelma oli kohdallaan, oikea voittaja. Ihan kelpo ottelu naisten otteluksi, ei kummempaa.
**+

Diesel vs. Razor Ramonin alustuspromo. Ihan kelvollinen.
Diesel vs. Razor Ramon
Hmmm...Kaksi hossia, kaksi tylsää brawleria plus Shawn managerina. Ottelun kiinnostavuus oli melko alhaalla. Hitaan tuijottelun jälkeen brawli pääsee alkamaan. Sitten alkaa sleeper hold vääntö. Yleisön tunnelmallisuus tekee tästä ottelusta kuitenkin katsottavaa. Shawnin kokoaikainen puuttuminenkin piristi hieman. Ottelussa ei paljoakaan feudia tainnut olla, mutta tämä käytiinkin IC-mestaruudesta. Tiukat nearfallit, yleisö ja tarpeeksi viihdyttävä tahti pitivät ottelun hyvin kasassa. Lopetus oli hieman arvattava. Ihan hyvä ottelu loppujen lopuksi oli, vaikka alku olikin hidas.
**½
Äskeisen ottelun jälkeen tulikin häviäjien viha promoa.

Lex sold out! Lex sold out! Seuraavaksi siis nähdään Lex Luger vs. Tatanka ottelu, jota nytn pohjustetaan haastattelulla. Feudi oli ihan mielenkiintoinen. Ted DiBiasekin pääsi osalliseksi tähän feudiin.
Ideana oli, että Lex myi itsensä DiBiaselle, ja Tatankan ei siitä pidä.

Lex Luger vs. Tatanka
Kortilla ottelu näyttää ei niin mukavalta , kumpikaan mies ei paljoa osaa painia, kiinnostava feudi saattaa silti pitää tämän poissa DUD-arvostelulta.
Brawliahan tästä tuli, mutta nähtiin ottelussa silti paljon suplexeja, tosseja ja nearfalleja. Pitihän DiBiasenkin tähän otteluun rahojensa kanssa sekaantua, kun feudiin kerran kuului. Se vaikuttikin sitten ottelun lopetukseenkin. Ihan perushyvä brawl loppujen lopuksi.
Tatanka sold out!!
**-

Jeff Jarret vs. Mabel
Mabel, komeissa purppura vaatteissaan vastaan Jarret vaaleansinisissä haalaritrikoissa = Rautaa. Jarret näytti ihan ämmältä. Itse ottelu koostuikin Mablen kaatamisyrityksistä. Noh, pittähän joka PPV:ssä se sysip***a ottelu olla. Tylsä ottelu, aivan liian pitkä.
½

Leslie Nilsen ja hänen kaverinsa, taas. Heillä onkin yllättävän suuri osa Summerslamissa.
Sitten feudipromoa Owen Hart vs. Bret Hart ottelusta. Samalla esitellään katsomossa istuvaa Hartin perhettä. British Bulldog oli muuten erittäin surkean ja rapsahtaneen näköinen.

Owen Hart vs. Bret Hart Steel Cage.
Päästäänkin nyt illan mahtavimpaan otteluun. Alustus tähän oli aivan mahtava, vaikkakin yksinkertainen. Owen oli kateellinen Bretille. Itse ottelu käytiin WWE Heavyweight Championship:istä. Karkausyritykset alkoivat jo heti alussa, josta seurasikin paljon mukavia high spotteja. Muutenkin, kaksi aivan mahtavaa painijaa steel cage ottelussa = ratings. Yleisö oli mahtavasti mukana. Harmi kyllä painia ei ainakaan alussa high spottien lisäksi nähty, sillä molemmat keskittyivät häkistä karkailuun. Ottelussa nähtiin selvästi illan komeimmat bumpit. Käytettiinhän sitä häkkiäkin lopulta. Lopussa pakollinen Sharpshooter taistelu. Mahtavaa. Ottelu oli mukavan pitkä. Lopetuskin oli mahtava.
Nopeaa karkailua yhydistettynä tekniikkapainiin ja high spotteihin. Illan paras ottelu, selvästi. Silti, ottelu ei vedä vertoja miesten WrestleMania kohtaamiselle. ****½

Seuraavaksi illan Main Eventin pohjustusta
Undertaker vs. Fake Undertaker
Huh..DiBiase oli tässä PPV:ssä mukana jopa 3:ssa ottelussa, mutta yhdessäkään hän ei paininut. Täytyy sanoa että feudi nyt on ihan ok, juontaa jälkensä sinne saman vuoden Royal Rumbleen. Oikean Undertakerin entrance aiheutti kyllä hyvin kylmät väreet, ehkäpä Paul Bearerinkin ansiosta. Itse ottelu oli mielenkiintoinen, sillä painijat olivat samannäköisiä, ja jopa liikkuivat samalla lailla. Painillisesti ei ottelu mitään riemujuhlaa kyllä ollut, mutta ihan viihdyttävää. 'Taker oli kuitenkin noihin aikoihin niin over, että voittajan saattaisi jopa arvata. Ottelulle annettiin aikaa vain n. 10 minuuttia, joka oli hyvä. Paul Beareria ja Uurnaa on aina ilo katsella. Lopetuskin kelpasi. Kelpo lopetus PPV:lle.
***

Loppupromona kevennykseksi piilohuumoria ála Leslie Nilsen ja hänen kaverinsa.

Loppusanana vain että Summerslam 94 oli selvästi keskivertoa parempi PPV, ja suosittelen sitä kaikille.
***+
The Wrestling industry used to be, first and foremost, about wrestling. All the posing, fan interaction and promos took a back seat to what happened in the ring. Not anymore. -Harley Race

Avatar
deluxe
Viestit: 33
Liittynyt: Su 03.09.2006 12:25
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja deluxe » Ma 19.02.2007 03:46

Nonniin..


XPW - Baptized In Blood II

Show on tullut katsottua monta kertaa ennenkin paitsi tällä kertaa DVD:ltä
Jätän kolme turnauksen ulkopuolista matsia arvostelematta.
Homma alkaa Rob Blackin ja kumppaneiden promolla kehässä. (Olen aina ollut sitä mieltä että Rob vetää heel roolin paremmin kuin Vince Mcmahon)

Round 1:
Vic Grimes vs. Kraq - Beds of Barbed Wire an Nails

Turnauksen aloitus matsi, jossa vastakkain kaksi Black Armyn jäsentä.
Keskinkertaista Brawlausta, jossa huumori on aika paljon mukana, johtuen Kraqin ja kehänlaidalla olevan Angelin gay-gimmickeistä. Aseet eivät ole kovinkaan suuressa roollissa. Kraq lentää pari kertaa kehäkulmauksesta roikkuviin nail bed:eihin ja Grimes lopettaa ottelun melko hienosti powerbombilla piikkilankalevyn päälle. Grimes on ikäänkuin face tässä ottelussa.(vaikka tuolloin oli heel-stablen jäsen)
*-

Nosawa vs. Johnny Webb - Barbed Wire Ladder and Beds of Thumbtacks
Japanilais-vahvistus Nosawa tuo otteluun hiukan sähäkyyttä alusta loppuun, mies osaa sytyttää yleisön. Thumbtag spotit ovat tämän matsin parasta antia. Webb on ottelussa hiukan alakynnessä ja Nosawa pistää pari stiffiä tuoli iskua. Loppua kohden tulee pari hienoa ladder spottia ja itse lopetus jälleen kerran bruutaalilla powerpombilla nastoihin. Nosawan häviö oli melko selvää, mutta mies esiintyy edukseen.
**+

John Kronus vs. Homeless Jimmy - Beds of Light Bulbs and Broken Glass
BIB 1:sen finalisti Kronus vastaan yleisön suosikki Jimmy. Kronus tunnetaan yleisesti siitä että hän painii todella sulavasti kokoisekseen kaveriksi. Alussa Jimmyn suplex sulakkeiden päälle, sitten brawlausta kehän ulkopuolella ja Jimmy lentää ostoskärryänsä päin. Miehet työskentelevät melko hyvin keskenään. Jimmy voittaa todella yllättäen. Melko lyhyt ottelu. Yleisö on todella hyvin mukana.


Pogo The Clown vs. Steve Rizzono vs. Supreme - Barbed Wire Board and Bed of Thumbtacks
Supreme siis tulee mukaan yllätäen vasta puolessa välissä ottelua. Rizzono puhuu roskaa mikkiin ennen ottelun alkua ja onhan mies todella hyvä heel. Matsin alussa Pogo vettää todella stiffin clotheslinenen.Pogolla on tietysti mukana trademark lapionsa joka on kiedottu piikkilankaan. Rizzono vuotaa lähes kuiviin. Supremen saapuminen sytyttää yleisön. Pari hienoa spottia ja Supreme varastaa voiton. Parempaankin olisi pystytty.
*3/4

Round 2:
Johnny Webb vs. Supreme - Beds of Nails, Barbed Wire and Thumbtacks

Toisen roundin aloitus ottelu. Viime ottelussan Supreme pääsi helpolla. Kelpo brawlaamista ja Webb vetää komean väistöliikken ja hyppypotkun Supremelle kohti naulapetiä. Yleisö on melkeinpä kummankin puolella. Tuttuun tapaan pari mukavaa spottia nastoille ja supreme voittaa ottelun akrobatia näytteellään kun vetäisee frankensteinerin Webille nastoihin. Melko onnistunut matsi. Saa hiukan paremman arvostelun kuin yllä oleva triple treath.
**

Vic Grimes vs. Homeless Jimmy - Beds of Barbed Wire, Broken Glass and Light bulbs
Viimeinen ottelu ennen finaalia. Vastakkain kaksi kovaa Dm-painijaa sekä omaa suosikkia. Ottelu alkaa kunnon nyrkkien vaihdolla. Grimes vetäisee Victimitzerin heti alkuun, mutta ei saa selätystä. Kummaltakin löytyy kehäpsygologiaa sillä miehet osaavat ajoittaa liikkeet hyvin. Aikaisempien otteluiden väsymys ei paljoakaan näy heistä. Grimes pyörittelee Jimmy:ä suurimman osan, kunnes Jimmy vetää helvetillisen comebackin. Yleisö on todella hyvin mukana koko ottelun ajan. hyvää Brawlausta kehän ulkopuolella ja sitten paluu kehään, jossa Grimes tiputtaa Jimmy:n ostoskärryn päälle ja nappaa voiton. Tähän asti illan paras ottelu.
**

Final:
Supreme vs. Vic Grimes - No-Rope, Barbed Wire,Beds of Thumbtags, Light Tubes & Brogen Glass and Light Tube & Barbwire Tables

Koko turnauksen viimeinen ottelu ja lähes tulkoon kaikki mahdolliset aseet on laitettu mukaan. Tunnelma on hieno ottelun alkaessa. Grimes lentää heti alkuun ulos kehästä loisteputkien päälle. Random spottien jälkeen Supreme kiipeää korkeiden tikkaiden päälle ja botchaa todella pahan näköisesti hypyn tikkaiden kaatuessa, sillä mies tippuu mahalleen kehäreunaan, mutta pystyy vielä jatkamaan. Lopetuksessa nähdään koko illan ison spotti kun Supreme kiipeää kehässä oleville jättimäisille tikkaille ja Rob Black ryntää kehään kaatamaan ne, jolloin Supreme lentää kahden kehän ulkopuolella olevan pöydän läpi.Grimes vie voiton kotiin. Yleisö on tietenkin täysillä mukana.
**+

Kokonaisarvosana: ***
XPW:n UV-matsit ovat tietyllä tavalla tyylikkäitä ja todella ennalta arvaamattomia. Tämä turnaus on hyvä esimerkki siitä. Matsit olivat ennenminkin klassisen IWA-Japan promootion tyylisiä. Valitettavasti XPW on lopettanut toimintansa vuonna 2003.
Viimeksi muokannut deluxe, Ma 27.08.2007 06:35. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Avatar
TheChosen
Viestit: 190
Liittynyt: Ma 23.01.2006 19:24
Paikkakunta: Lappeenranta

Viesti Kirjoittaja TheChosen » Ma 05.03.2007 09:46

WCW Bash at the Beach 1996

Olen rehellinen ja kerron heti aluksi, että tämä on ensimmäinen WCW-PPV:ni. Sitä ennen olen nähnyt vain irtonaisia otteluita muista tapahtumista.

Anyway, show alkaa ja ruudussa vilahtaa selostaja kolmikko: Tony Schiavoni, Bobby "The Brain" Heenan & Dusty Rhodes. He keskustelevat Outsidereiden hyökkäyksestä ja illan main eventistä, jossa ratkaistaan koko WCW:n tulevaisuus. He myös mainitsevat, että Eric Bischoff on kadonnut jonnekkin.

Opener: Rey Misterio Jr. vs Psicosis
Ariba la raza!! Mahtavaa cruiserweight meininkiä. Nyt ymmärrän miksi kaikki kehuivat tätä diviisioonaa.
Plussaa tulee vielä siitä, että Mike Tenay liittyi selostustiimiin tämän matsin ajaksi. Pidän Miken selostuksesta.
Arvosana: ****

John Tenta vs Big Bubba /w Jimmy Hart in a Carson City Silver Dollar match
Heti aluksi mainitsen, että Big Bubba tunnetaan paremmin nimellä Big Bossman.
Kyseessä on siis normaali matsi, mutta kehän nurkassa on pylväs, jonka huipulla on sukka täynnä hopeadollareita.
Miehet brawlasivat ihan hyvin, mutta loppu oli hieman ihmeellinen: Tenta tulee, lyö raha-sukalla ja voittaa. Jee...
Arvosana: **

Diamond Dallas Page vs Hacksaw Jim Duggan in a Taped Fist Match
No jooh.
Arvosana: *

Nasty Boys (Brian Knobbs & Jerry Sags) vs The Public Enemy (Rocco Rock & Johnny Grunge) in a Double Dog Collar Match
Ex WWF-wrestlerit vastaan ex ECW-wrestlerit. Joukkueen jäsenille ovat kiinni toisissaan kaulaan laitetuilla ketjuilla (siis esim. Brian oli kiinni Roccossa).
Hyvää hardcorea. Sisääntulo-lavan rantaleluista sai kivoja aseita, mutta hieman harmitti se, kun joukkueet menivät erilleen ja matsia näytettiin kahdella pienellä ruudulla. Matsissa oli myös huvittava, hajoamaton pöytä.
Arvosana: ***

Dean Malenko(C) vs Disco Inferno in a Cruiserweight Title match
Lisää cruiserweight toimintaa! Taso on kumminkin hieman huonompi, koska Disco enimmäkseen myy liikkeitä. Muuten ihan hyvää touhua.
Arvosana: ***

Steve McMichael vs Joe Gomez
Okei, siis McMichael on jalkapallopelaaja...mutta kyllä hän näköjään osasi painia ihan hyvin. Muuuten tässä ei ollut mitään erikoista.
Arvosana: *½

Ric Flair /w Miss Elizabeth & Women vs Konnan(C) in a United States title match
Ja taas jatketaan laatu-tavaralla. Enpä keksi tästä mitään erikoista.
Arvosana: ***

The Giant & Kevin "Taskmaster" Sullivan vs Arn Anderson & Chris Benoit
Kuten edellinen tag team matsi, nämäkin joukkueet hajautuivat erilleen ja taas näytettiin pikku-ruuduilla. Matsi oli muuten ihan so so....
Arvosana: **

The Outsiders (Kevin Nash & Scott Hall) & ??? vs Randy Savage, Sting & Lex Luger
Peruspainia. Matsi porkkana oli paljon-puhuttu yllätyspartneri, joka oli todellakin yllätys....kaikille muille. Itse tiesin kyllä kuka tämä tyyppi oli, joten yllätys oli hieman vesitetty. Siis toistan: Perus wrestlinkiä.
Arvosana: **

Muuta: Selostus oli aivan loistavaa, varsinkin Openerissä kun Mike Tenay liittyi porukkaan. Matsien välissä oli myös todella hyviä haastatteluja, mikä on todella hyvä idea koska WCW:ssä oli paljon karismaattisia tähtiä.

Kokonaisarvosana: ***½[/b]
"It's only a game if you win, but if you lose it's a stinking waste of time." - Al Bundy

Supa
Viestit: 243
Liittynyt: La 02.12.2006 18:37
Paikkakunta: Kellokoski

Viesti Kirjoittaja Supa » Ke 07.03.2007 17:33

No..Palataanpa taas vuoteen 1994, King of The Ringin muodossa.

King of The Ring 1994

PPV:n idea tuodaan heti alussa esille..Eli tämä on tikapuumainen turnaus, jossa painijat ottelevat vastakkain, ja voittaja pääsee seuraavan parin voittajaa vastaan, jne. Ottelijoita on kahdeksan, eli tässä PPV:ssä näemme seitsemän turnausottelua. Mukana myös kolme muuta ottelua.

Selostajina : "Macho Man" Randy Savage & Gorilla Monsoon. (Plus sitten erikoiskommentaattorina joku NFL mies, Art Donovan, joka ei tosin tainnut tietää vapaapainista mitään.)

Bam Bam Bigelow vs. Razor Ramon
Elikkä siis lisäykseksi vielä että Bam Bamin kulmassa hääri miehen manageri, hieman ouodon näköinen Luna. Itse ottelusta odotin hyvää brawlia, sillä kehässä oli kaksi ihan mukiinmenevää painijaa, Bam Bam hoiti ottelun hienoutta ja atleettisuutta hyvin, ja Razor Ramon taas piti huolen nopeasta brawlaamisesta. Koko ottelu oli tasaväkistä vääntöä, eikä kumpikaan kertaakaan saanut suurta etulyöntiasemaa. Matsi alkoi nopealla ja hienolla brawlauksella, mutta ottelun loppupuolella ottelu ja tunnelma seisahtui lähes kokonaan, kun alettiin vääntää kahden minuutin edestä epästiffin näköistä torture rackkia. Kuitenkin, ottelu saatiin vielä vähän nopeammaksi viimeisillä minuuteilla, mutta koko ottelu oli aivan liian lyhyt, miehet olisivat voineet painia vielä viisi minuuttia lisää. Tosin pitää huomioida että ensimmäisen kierroksen time limit oli 15 minuuttia.
Hieno ottelu, hyvä openeriksi.
***

Sitten pieni normaali promo seuraavaksi ottelevien Mabelin ja IRS:n välillä, jonka IRS sössi kyllä hieman.

Irwin. R. Schyster vs. Mabel

Nyt onkin varmasti tulossa hieman hitaammanlaista painia, jos katselee ottelijoita. En ikinä ole pitänyt Mabelin MOM gimmickistä, ja niistä purppurakultaisista haalareista, enkä myöskään IRS:stä, sillä mies on yksinkertaisesti tylsä, ja surkea heel. Ei sekään auta asiaa että mies tekee entrancensa mikkiin puhuen, yrittäen kerätä heattia, muttakun yleisö ei tuosta edes välittänyt. Mabel Oscarin kanssa sai taas yllättävän hyvät popit, ja yleisö tuntui olevan muutenkin koko ottelun Mabelin puolella. Itse ottelu oli hidasta ja tylsää brawlaamista. Nähtiinhän pieniä temmon nostoja, jotka kuitenkin tapettiin nopeasti headlockin merkeissä. Ottelussa oli nyrkkien vaihtelua, muutama perusplexi ja maailman painavin small package. Ei mitään muuta. Lopetus oli todella kökkö ja epäuskottava.
*+

Tatanka vs. Owen Hart
Jes, odotin tästä hyvää ottelua, sillä kehässä olivat nuori Hart, ja Tatanka, joka oli vielä ihan hyväkin painimaan, vaikkakinn ei paljoa jaksanutkaan.
Ottelussa harmitti se, että Tatanka laitettiin määräämään tahtia, olisihan se lyhyen ottelun määritelmissä toiminut, mutta tällä ottelulla oli pituutta aivan liikaa Tatankalle. Matsi alkoi siis nopealla, vähän tekniselläkin väännöllä. Nähtiin paljon suplexeja, hyppy yläköydelta, ja naurettavia nearfalleja. Sitten pääsikin Tatankalta kunto loppumaan, ja akut piti ladata muutaman headlockin ja sleeperin avulla. Noh, ikinä ei enää alun tahtiin päästy, mutta ottelun taso kyllä vähän nousi loppua kohden. Ihan hyvä ottelu oli, lyhyempi olisi saanut olla. Lopetus tuli melko arvattavasti.
**½

Jeff Jarret vs. 1-2-3 Kid
Hittolainen..Miksi Double J on pitänyt korttiin tunkea, mieshän näyttää ihan naiselta, eikä mies tuntunut osata muuta kuin Irish Whippejä ja clotheslineja. 1-2-3 Kidiä en pahemmin tunne, mutta mies muistuttaa monella tapaa X-Pac:ia. Nyt jälkikäteen editoiden huomasinkin että mies on itse X-Pac. Itse ottelu oli kuitenkin piristävä kaiken tämän brawlauksen keskellä, sillä molemmat olivat melko pieniä ja nopeita. Ottelussa olikin pientä high flying henkeä, kiitos 1-2-3 Kidin. Harmi kyllä, ottelu oli varmaankin kortin lyhyin, ja lopetuksena roll up -metodi alkaa jo käymään tylsäksi, sillä niitä on tullut jo kolme. Nopeatempoinen matsi, ihan mukavaa.
***-

Diesel vs. Bret Hart
Tämä ei siis ole King of The Ring turnausta, vaan Ottelu käydään WWF mestaruudesta, vaikka Diesel jo IC-mestari onkin.
Itse ottelun sijainti kortissa hämmästyttää, olisin olettanut tämän olevan ennen tai jälkeen finaalista. Dieselin, joka siis tunnetaan Kevin Nashina, managerina toimi itse Shawn Michaels, kun taas Bretin kulmauksessa hääri Jim Neidhart. Ottelulla taas oli reilusti pituutta,ja odotinkin tästä hyvää ja teknistäkin ottelua, mutta täysin väärä mies valittiin taas määräämään tahtia, ja hallitsemaan, nimittäin Diesel. Ottelun alku ja keskikohta koostui siis brawlista, brawlista, submissionväännöistä ja pienistä power liikkeistä. Loppuosan Bret sai kuitenkin hallintaan, jolloin ottelun tahti nousi todella paljon, ja ottelu alkoi olla viihdyttäväkin. Pitihän tietysti Neidhartin ja HBK:nkin osallistua otteluun. Tämä olisi Main Eventiksikin kelvannut, loppua kohden hieno ottelu
***½

Razor Ramon vs. IRS
Toinen kierros on siis alkanut tällä ottelulla, eikä tämä todellakaan ole mikään unelmakohtaaminen. IRS olisi saanut jäädä jo karsintoihin, sillä mies on tylsä. Taaskaan mies ei onnistunut saamaan lainkaan heattia itselleen entrancen aikana. Ottelukin oli melko tylsä, siinä ei oikeastaan tapahtunut mitään erikoista, vain tylsää ja hidasta brawlausta. Voittaja oli oikea, ja lopetustapakin onnistui hyvin. Seuraava ottelu kiitos.
*+

Owen Hart vs. 1-2-3 Kid
Tästä ottelusta minulla oli suurimmat odotukset, sillä kehässä on selvästi kaksi tämän PPV:n lahjakkainta painijaa. Ottelun laatua tosin hajoittaa varmasti Jeff Jarretin aikaisempi ottelun jälkeinen piledriver 1-2-3 Kidille, sillä mies oli kayfaben mukaan täysin pihalla. Mutta olin väärässä, ottelu oli juuri niin loistava kuin tämäntasoisilta miehiltä voi odottaa. Brawlausta nähtiin tuskin lainkaan, ottelu koostuikin monista teknisistä liikkeistä sekoitettuna hienoon high flyingiin. Loppua kohden vauhti vain koveni, ja nähtiin paljon rollauksia ja nearfalleja, mutta sitten, ottelu loppui melkein kuin seinään, vielä hieman erikoisella tavalla. Mutta oli ehkä illan yksi parhaista otteluista
****+

Yokozuna & Crush w/Jim Cornette & Mr. Fuji vs. The Headshinkers w/Captain Lou Albano & Afa

Tämä ottelu ei kuulu KoR turnaukseen, ja se käydään tag mestaruudesta, jossa Headshrinkers on hallitsevina mestareina. Ottelijoita kun katsotaan, niin Yokozuna ei todellakaan ikinä ole kuulunut lempipainijoideni joukkoon, ja Crushista en ollut ikinä ennen kuullutkaan, mutta ei hän sen kummemmalta vaikuttanut, kuin muutkaan WWF:n senhetkiset hossit. Mutta olen aina ollut suuri Headshrinker mark, ja he tarjosivatkin tästä ottelusta nautittavan. He kantoivat, myivät hyvin, antoivat komeita potkuja ja pääpuskuja. Eli ottelu oli hyvä, vain koska HS kantoi Yokon ja Crushin. Pitihän Lex Lugerinkin osallistua otteluun, kun miehellä feudinpoikasta oli Crushin kanssa.
***-

Owen Hart vs. Razor Ramon
King of The Ring turnauksen finaali, ja samalla koko PPV:n oikea Main Event(Minun mielestäni ainakin). Owen Hartilla oli paljon taitoa, kun taas Razor Ramonilla oli sen ajan hossiksi hyvin taitoa ja karismaa, sitä paitsi mies sai yllättävän suuretkin popit, niin matsin aikana, kuin entrancessa. Nämä tekijät saivatkin tämän ottelun todella viihdytäväksi, sillä se sisälsi teknisyyttä, brawlausta, nopeutta ja voimaliikkeitä. Tempo oli korkea kokoajan vedoten siihen että miehillä painoi jo kaksi ottelua alla. Miksi piti Jim Neidhartin sekaantua otteluun? Ei hän kauhean useasti ole Owenin puolella ollut, eikä hänellä oikeastaan ollut mitään tekemistä tämän ottelun kanssa. Juuri kun ottelu oli päässyt hyvin käyntiin, pysähtyykin se jo seinään. Mitäh? Lopetus? Siinäpä se, elbow drop kun ottelua oli käyty noin kymmenen miinuuttia. Hah, oli siinä vasta oikea Main Event. Silti, mitä nyt kymmenessä minuutissa saatiin aikaan, oli todella viihdyttävää, ja ansaitsisi Main Event nimen.
****

Roddy Piper vs. Jerry Lawler
Sitten taas kerran hyvin erikoiseen paikkaan sijoitettu ottelu. En ihan ymmärrä miksi tämä laitettiin Main Eventiksi, vaikka valinnanvaraa olisi ollut kahden hyvän ottelun verran. Piper oli siis taas tehnyt jonkinmoisen comebackin, eikä ollut paininut reiluun kahteen vuoteen. Painia ottelussa ei tietenkään paljoakaan nähty, kun Piperin tunnemme. Ottelu koostuikin potkuista, lyönneistä, kuristuksesta, sleepereistä, ja ehkä parista painiliikkeestä. Viihdyttävä tämä ottelu oli jollain tapaa, muttei ainakaan painillisesti. Piper näytti muuten todella ruipelolta ja laihalta. Voittaja oli melkein arvattavissa, sillä Piper oli Steve Austinmainen face, kun taas Lawler oli monsterheel. Ottelu nyt oli vähän tappelun puolelle kääntyvää, mutta minkäs sille voi.
**+

Kokonaisuudessaan PPV oli katsottava huonoimmillaankin, ja korttia katsoessani odotin tästä paljon huonompaa, ensikertaan.
King of The Ring 1994 : ***½
The Wrestling industry used to be, first and foremost, about wrestling. All the posing, fan interaction and promos took a back seat to what happened in the ring. Not anymore. -Harley Race

Avatar
enska
Viestit: 1721
Liittynyt: La 22.07.2006 10:48
Paikkakunta: Turku

Viesti Kirjoittaja enska » La 10.03.2007 16:41

Olen nyt 16 ensimmäistä Maniaa katsonut lämmittelyksi 23:sta varten, mutta nyt tuntuu ensimmäistä kertaa siltä, että voisi jotain kirjoittaakkin. Suuret kiitokset muuten Wankielle ja ThePerfectOnelle noista ensimmäisten Manioiden arvosteluista, niistä oli todellakin hyötyä, kun ei jokaiseen feudiin jaksanut perehtyä.

Tämä WrestleMania 16 nyt kiinnostaa myös siksi erityisen paljon, kun tuli joskus muinoin tuota SD! 2:sta hakattua todella paljon ja tämähän Mania on juuri KYRin aikaan sijoittuva.

WWF WrestleMania 16

The Goodfather & D'Lo Brown vs. Bull Buchanan & Big Bossman

Pimpin' ain't, pimpin' ain't easy maaaan. Goodfather ja D'Lo toivat mukavien poppien lisäksi mukanansa paaaljon naisia. Bossman ja Buchanan taas eivät olleet naurutuulella ollenkaan. Itse ottelu oli todella hidastempoinen, eikä siinä tapahtunut oikein mitään erikoista. D'Lo teki kyllä pari ihan näppärää liikettä ja Bull Buchanan yllätti positiivisesti muutamalla lennokkaalla liikkellä. Noh, onneksi tämä matsi ei ollut kovin pitkä, sillä tämä oli harvinaisen huono opener. Yleisökään ei syttynyt ollenkaan.

Pisteet: *

Hardcore Battle Royal
WWF Hardcore Championship
Viscera vs. Mosh vs. Trasher vs. Funaki vs. TAKA Michinoku vs. Hardcore Holly vs. Tazz vs. Faarooq vs. Bradshaw vs. Joey Abs vs. Rodney vs. Pete Gas vs. Crash Holly (c)


Jos joku nyt tuosta listasta unohtui, niin eipähän hänellä ainakaan kovin suurta osuutta matsissa ollut. Ottelu oli siis "teh first ever" Hardcore Battle Royal, jonka time limit oli 15 minuuttia. Eli siis jos mestaruus vaihtoi omistajaa, niin matsi jatkui silti niin kauan, kun 15 minuuttia oli täyttynyt. Arvatenkin vaihdoksia tapahtui paljon. Ensimmäinen tapahtuikin jo puolen minuutin kuluttua ottelun alkamisesta. Toinen vaihdos tapahtui yhtä nopeasti, jolloin matsista alkoi mennä maku. Seuraavaan vaihdokseen oli kuitenkin aika "reilusti" aikaa, joten matsi sai edes jotain järkeä. Itse matsi olikin todella huonoa vääntöä. Miehet vain hakkasivat toisiaan metallin paloilla ja alumiiniroskiksilla läpi matsin. Tässä ei tapahtunut mitään erikoista. Paitsi botchattu loppu, mikä olikin todella hauska.

Pisteet: ½

Head Cheese (Steve Blackman & Al Snow) vs. T&A (Test & Albert) w/Trish Stratus

Blackmanin ja Snown promo ennen ottelua oli ihan hauska, joka loi edes hieman kiinnostusta Trishin lisäksi tähän otteluun. Snow toikin kehään mukanansa juustomiehen ja ottelu oli valmis alkamaan. Ikävä kyllä huonojen otteluiden sarja sai jatkoa. Snow ja Blackman pisti kyllä parastansa yrittäen kantaa Albertia, mutta eipähän siitä hienoa jälkeä tullut. Varsinkaan, kun heel-Albertista muodostui underdog Blackmania ja Al Snowta vastaan, niin siinähän meinasi jo laatta lentää. Albertin "hot-tag" Testille ei saanut minkäänlaista reaktiota. Test pisti kyllä ihan näppärää settiä. Al Snow heitti myös todella ennalta arvaamattoman ja komean Asai Moonsaultin Albertille, josta täytyy antaa vähän plussaa. Ottelun loppupuolella nähtiin myös muutama todella komea joukkueliike, joista täytyy myös antaa plussaa. Lopetus oli ihan hieno. Matsin jälkeiset tapahtumat taas naurattivat.

Pisteet: **-

Triangle Ladder Match
WWF Tag-Team Championship
E&C (Edge & Christian) vs. The Hardy Boyz vs. The Dudley Boys (c)


Alkuun pitää mainita, tämä matsi oli siis jokaisen painijan WrestleMania -debyytti. Odotukset tähän otteluun olivat äärimmäisen korkealla ja ne todellakin täyttyivät. Jostain syystä en ollut ennen nähnyt tätä ottelua, mikä vielä lisäsi mielenkiintoa. Matsi lähtikin käyntiin mukavilla pikkuspoteilla, kuten herrojen normaaleilla signature-liikkeillä ja muutamalla tikas-spotilla. Vähitellen alettiin kuitenkin siirtyä suurempiin bumpeihin, joista yleisö tykkäsi ja kunnolla. Nähtiin jatkuvasti top-rope liikkeitä miehen ja tikkaiden väliin. Elbow Dropeja, 450 Splasheja, Sentoneita, Leg Dropeja, you name it. Nähtiin myös muutamia aivan älyttömiä spotteja, kuten Christianin Crossbody tikkailta kehän ulkopuolelle. Meno jatkui kokoajan todella vaarallisena, mutta ah, niin mukavana. Kun lähes kaikki henkeäsalpaavat, uskomattomat ja todella hienot spotit oltiin käyty läpi, Dudleyt päättivät tuoda vielä pöytiä mukaan. Se johtikin muutamiin loistaviin spotteihin, kuten Powerbombiin selostuspöydältä maahan pöydän läpi, Flying Headbuttiin tikkailta pöydän läpi ja Jeff Hardyn aivan uskomattomaan Swanton Bombiin sisääntulorampilla tikkailta pöydän läpi. Ottelussa tapahtui jatkuvasti. Itse jouduin kermaamaan housujani myös jatkuvasti. Niin paljon komeita spotteja ja *gasp*-hetkiä. Jeff Hardy päätti vielä napata pisteet kotiin, lentäen kehästä tikkaiden päältä voltilla ulos, kun Bubba Ray kaatoi tikkaat. Kaiken kruunasi todella vaarallinen loppuspotti, mikä onnistui kaikesta huolimatta täydellisesti. Aivan uskomaton ottelu ja jokainen painija pisti todellakin kaikkensa likoon. Pakko tästä on täydet pisteet antaa, vaikka vähän spottihuoraukseksi välillä menikin.

Pisteet: *****

Catfight
Terri (w/Fabulous Moolah) vs. The Kat (w/Mae Young)


Niinpä niin, eipähän tuon tikapuuspektaakkelin jälkeen uskaltanutkaan odottaa mitään huikeaa ottelua, mutta edes hieman parempaa, kuin tämän. Ottelu oli tyypillinen catfight, eli todella huono. Ainoa hauska asia mitä tässä tapahtui, oli Mae Youngin Bronco Buster Fabulous Moolahille. Tai eipähän sekään niin hauskalta näin jälkeenpäin kuulosta. Hyvin turha ottelu vuoden suurimpaan tapahtumaan.

Pisteet: DUD

Six Man Tag-Team Match
Chyna & Too Cool (Grandmaster Sexay & Scotty 2 Hotty)
vs.
The Radicalz (Eddy Guerrero, Perry Saturn & Dean Malenko)


Woohoo; Radicalz! Woo.. boo; Chyna & 2 Cool. Vaikka kehässä oli kolme loistavaa ja kaksi kohtalaista miespainijaa, sekä yksi powerhouse-nainen, ottelun laatu oli melko surkea. En tiedä johtuiko se minun korkeiden odotuksieni takia, mutta ottelu ei kyllä viihdyttänyt minua. Melko perusvääntöä tämä kuitenkin oli, joka on melko harmi, sillä 'Maniaan tarvittaisiin juuri sitä parasta menoa, mitä painijoista irti saa. Ottelun kiinnostavimmat hetket tuli Chynan astuessa kehään. Jipii. Chyna heitteli jokaista radikaalia ihan hienosti. Onneksi tämä oli kuitenkin melko lyhyt.

Pisteet: **-

Triple Threat Match, 2 Falls
WWF Intercontinental Championship, WWF European Championship
Chris Benoit vs. Chris Jericho vs. Kurt Angle (c)


Eli Kurt Angle oli IC-mestari, sekä Euroopan mestari, joten matsissa oli kaksi fallia. Ensimmäisen fallin palkintona oli IC-mestaruus ja jälkimmäisen fallin palkintona oli Euroopan mestaruus. Tälle matsilla oli myös äärimmäisen korkeat odotukset ja ne todellakin täyttyivät. Ottelu oli laadultaan todella hyvä ja siinä nähtiin lähes kaikkea, mitä vain saattoi odottaa. Ripaus high flyingia, isompi ripaus mattopainia, suuri ripaus brawlia. Matsi oli siis hyvin monipuolinen, eikä botcheihin törmätty. Tämä oli jokaisen herran WM-debyytti ja hyvin herrat myös debytöivät. Komeimpiin liikkeisiin kuuluivat Dragon Suplex, Moonsault, Lionsault, Flying Headbutt, German Suplex ja Double Powerbomb. Jericho oli oikein vauhdikas Spinning Wheel Kickeineen ja Dropkickeineen, kun taas Angle yritti vain tappaa ihmiset Crossface Chickenwingillä ja erilaisilla Suplexeilla. Benoit taas oli oma mukava itsensä Headbutteineen, German Suplexeineen ja mukavine läpsyineen. Todellinen dream match tämähän oli ja itse nautin tästä täysillä. Harmi olikin, että yleisöä tämä ei kiinnostanut ollenkaan. Kuten ei myöskään kaksi edellistä. Oli se tikapuuottelu vain niin kova koitos. Toinen miinus tälle ottelulle oli pituus. Tätä olisi meinaan kernaasti katsonut 10 minuuttia pidempään. Ottelu oli tasoltaan huippua, mutta tunnelmaa ei juurikaan löytynyt.

Pisteet: ***½

Rikishi & Kane w/Paul Bearer vs. D-Generation X (Road Dogg & X-Pac) w/Tori

Kanella ja X-Pacilla oli siis feudi alla, joten tätä nyt ei voi täysin filleriksi kutsua, niinkuin miltä moni aikaisempi tag-team matsi näytti. Ottelu oli kuitenkin hyvin lyhyt, eikä tässä tapahtunut oikein mitään erikoista. Road Dogg oli oma tylsä itsensä, eikä edes Rikishi Driveriä nähty 'Manian kunniaksi. Toki ottelussa oli muutamia viihdyttäviäkin kohtia, mutta suurimmaksi osaksi tämä heittäytyi Rikishin ansiosta komediapuolelle, joten eipä tämä oikein allekirjoittanutta viihdyttänyt. Lopetus oli kuitenkin piristävä, mistä täytyy pieni plussa antaa. Myös ottelun jälkeiset tapahtumat olivat oikein hauskoja. Pete Rose sai nimittäin kolmannen peräkkäisen "Mania-käsittelynsä" Kanelta.

Pisteet: **

Main Event
Fatal Four-Way Elimination Match
WWF World Championship
Mick Foley w/Linda McMahon vs. The Big Show w/Shane McMahon vs. The Rock w/Vince McMahon vs. Triple H w/Stephanie McMahon (c)


Suuret oli panokset, mutta suuri oli matsikin. Tätä kuulutettiin Mick Foleyn viimeisenä otteluna, mutta tämähän ei tietenkään pysynyt Foleyn viimeisenä otteluna. Jokainen painija sai äänekkään vastaanoton ja vihdoinkin yleisö syttyi johonkin otteluun joukkuemestaruusottelun jälkeen. Yksi asia, mikä huvitti melkoisesti, oli Stephanien bukkakegirl-look. Ottelu lähtikin mukavasti käyntiin. Ensimmäinen eliminointi tapahtui kylläkin aika äkkiä, mikä oli toisaalta ihan hyväkin asia. Ennen seuraavaa eliminointia nähtiin jo hieman aseitakin. Piikkilankaa, tuoleja ja selostuspöytiä käytettiin hienosti hyväksi. Nähtiin oikein menevää brawlia ja hieno eliminointi. Eliminoitu painija kosti eliminoijalle vielä hienosti ja jäljellä oli enää kaksi painijaa ja kaksi McMahonia. Tunnelma kohosi koko ajan korkeammalle ja paini oli myös hyvin menevää. Miehet kävivät jopa yleisössäkin brawlaamassa. Myös yksi todella hieno spotti nähtiin, kun toinen painija heitti toisen kehästä yliheitolla lattialle. Tiukkoja hetkiä ja kovaa tunnelmaa riitti loppuun asti, missä vasta räjähti. Suuri heel turn pisti yleisön huutamaan vielä lujempaa. Kovan ja pitkän taistelun jälkeen voittaja selvisi ja roskia lensi kehään melkoisesti. Hienoja hetkiä olivat myös ottelun jälkeiset tapahtumat, kun eräs perhe sai maistaa hieman erään painijan finisheriä. Painillisesti ei mikään huippu, vaikka brawli olikin hyvää, mutta tunnelma oli katossa. Hyvä pääottelu.

Pisteet: ****-

Kokonaisuudessaan pidin tästä 'Maniasta. Vaikka monet ottelut olivat surkeita, korvasi tikapuumatsi ja Main Event, sekä Y2J-Benoit-Angle kaiken. Kuitenkin pidän tästä 00-vuodesta jonkin verran KYRin ansiosta, niin kyllähän tämän ihan mielenkiinnolla katseli. Uskaltaisin suositella kaikille.

WM 16 pisteet: ***

Avatar
erkko777
Viestit: 569
Liittynyt: Ma 29.05.2006 19:50

WCW SuperBrawl 1999

Viesti Kirjoittaja erkko777 » La 10.03.2007 21:48

WCW SuperBrawl 1999
Disco Inferno vs. Booker T
Näillä miehillä oli kunnon feudi alla jo odotin mielenkiinnolla minkälainen äijä tuo Disco Inferno on, sinnehän hän tuli tanssien ja ihan hauskalta äijältä vaikutti mutta eipä ainakaan minua hänen painitaidot hirveämmin vaikuttaneet. Booker T oli tyypillinen oma itsensä joten tästä tuli kuitenkin ihan ok matsi, melko lyhyt mutta toimiva.
**

Chris Jericho vs. Perry Saturn
Tästä en muista oikeasti paljon mitään vaikka äsken katsoin, varsin mitäänsanomaton matsi toisinsanoen.

Cruiserweight Title Match: Chavo Guerrero vs. Billy Kidman
Yleisö huusi boring ja matsi oli varsin tylsä vaikka siinö ihan hienoja liikkeitä nähtiinkin. En itseasiassa pidä juurikaan Kidmanista vaikka hän onkin sinänsä loistava painija mutta minusta häntä vaivaa karismattomuus.
Chavo oli tyypillinen itsensä joten mitään päätähuimaavaa ei nähty.
**-

Tag Team Title Match: Curt Hennig and Barry Windham vs. Chris Benoit and Dean Malenko
Nyt päästiin jo asiaan sillä tämä oli ensimmäinen hyvä matsi. Oli mielenkiintoista nähdä tuleva Hall of Flame jäsen Curt Henning toiminnassa ja täytyy myöntää että loistava hän olikin. Karismaattinen ja hyvä mattopainija vielä kun vastapuolella oli Benoit niin ei voi matsista tulla huonoa. Ottelu oli fyysinen jossa oli monia selätysyrityksiä ja vaihtuipas tässä mestaritkin.
***+


Outsiders vs. Konnan and Rey Mysterio
Tässä oli ideana hiukset vs reyn maski. Se tekikin tästä matsista erittäin jännittävän. Alussa Hall pilaili Reyn koolla mutta eipä aikaakaan kun Rey jakeli jo uusia liikkeitä. Konnan oli taas vauhdikkaalla päällä ja on aina hieno kuulla Viva La Raza varsinkin kun Konnan sanoo sen. Nash ja Hall oli yllättävän hyviä ja näin matsista tuli loistava, oli todella upea hetki kun Reyn maski poistettiin.
****+

TV Title Match: Diamond Dallas Page vs. Scott Steiner
Tässä oli ideana mestaruuden lisäksi se että Scott oli iskenyt DDP:n muijan joten DDP halusi suunnilleen tappaa Scottin, matsi oli erittäin fyysinen ja jännittävä katsoa. Mutta ei mitään ikimuistettavaa. Täytyy kyllä sanoa että Steinerin frangestein (?) yläköydeltä oli hieno
***

US Title Match: Scott Hall vs. Roddy Piper
Oujee vihdoinkin näen legendaarisen Roddy Roddy Piperin toiminnassa.
Piper näytti miten painitaan ja oli äijä.´Erittäin viihdyttävä matsi ja Hall oli loistava Heel, tässä matsissa sitä kehäpsykologiaa riitti vaikka muille jakaa. Olisin halunnut voittajan olevan toinen mutta ei voi mitään.
Lisää aikaa olisi myös voitu antaa,
***+

Bam Bam Bigelow vs. Goldberg
Tästä matsista ei hirveästi jäänyt käteen muuta kuin se että yleisön Goldberg chantti oli jotain uskomatonta, aivan kuin jotain jalkapalloottelu katsoisi melkein kaikki kannustaa :) Matsista mieleen jäi Goldbergin kauniit spearit. (Rip Bam Bam Bigelow)
***

WCW Title Match: Ric Flair vs. Hollywood Hogan
OMG mikä main event 2 legendaarisinta miestä vastakkain olin aivan täpinöissäni kun Ric Flairin sisääntulomusiikki pärähti soimaan niin hieno niin arvokas, aah. Painiottelussa kehäpsykologiaa oli aivan helvetisti 2 todella karismaattista painijaa. Mahtavaa, aseita ei tarvinnut käyttää juurikaan jo Flairin läpsäisyt riitti minulle, tätä olisi jaksanut katsoa vaikka tunnin, lopetus oli kyllä vähän outo kun annettiin joku sähköisku :(
*****-

Uskomattomat fanit oli kyllä tuolla tanssi ja hyppi kokoajan tuollaista näkee nykyään enää todella harvoin wwe katsomoissa mikähän lienee syynä. Loistavat fanit oli kokoajan hyvin mukana.
Mielenkiintoista tuokin oli sinänsä kuinka paljon NWO kavereita pistettiin voittamaan, toivottavasti ei sentään joka PPV:ssä jos näin on ymmärrän miksi WCW tuhoutui, jokatapauksessa jos minun pitäisi valita WWF capitol carnagen ja tämän väliltä niin valitsisin ehdottomasti tämän koska tässä painijat on paljon karismattisempiä.
Nykywwe:ssä ei enää ole lähelläkään yhtä karismaattisia painijoita.
Kokonaisuudessaan antaisin ****- mahtavasta tunnelmasta ja karismaattisista painijoista :D
OpaMpp kirjoitti:Älä kirjoita englanniksi jos et osaa.


Rest in pease, Eddie :mrgreen:
Sitä paitsi, mitä tuo hymiö tuolla perässä tekee? Oliko se niin hauskaa, että Eddie kuoli, vai miksi hymyilyttää?

Supa
Viestit: 243
Liittynyt: La 02.12.2006 18:37
Paikkakunta: Kellokoski

Viesti Kirjoittaja Supa » La 17.03.2007 18:17

'94, '94 ja vielä kerran '94! Tänään arvostelenkin sitä vuoden parasta tapahtumaa.

Wrestlemania X
Selostajat : Vince Mcmahon & Jerry Lawler

Pari sanaa korttia katsoen. PPV näyttää kortiltakin jo varsin mehukkaalta, ja siihen sisältyykin alltime klassikot Owen vs. Bret ja HBK vs. Razor Ramon. Tietysti mukaan tulee muutama naurattavakin ottelu, kuten Adam Bomb vs. Earthquake.

Bret Hart vs. Owen Hart
Itsessään jo ottelua alustava feudi oli huippuluokkaa. Kaikkihan alkoi Survivor Seriesistä, koska Bretin takia Owen eliminoitiin. Siitähän Owenin viimeinen korsi katkesi, ja hän teki heelturnin veljelleen. Se tosin ei kestänyt aluksi kauaa, sillä Hartit tekivät sovinnon. Mutta Quebeckerseja vastaan kulmat taas kääntyivät, kun Owen potkaisi Bretin loukkaantunutta polvea, oikeasti, se oli yksi vuoden '94 shokkeeraavimmista hetkistä.
Sitten itse otteluun. Ottelussa oli kaksi sen ajan WWF:n taitavinta painijaa, jotka osasivat kaikkea. Owenilta luontui myös hienosti Heelin rooli, sillä hän sai komeat heatit niskaansa kun hän repi Bretin lasit, tai edes teki entrancensa. Itse ottelussa taas nähtiin kaikkea, se aloitettiin hiitaammanlaisella teknisellä väännöllä, ja tietynlaisella kireydellä. Sitten kun vauhti alkoi nopeutua, ei se siitä lainkaan laskenut. Edes rest-holdit eivät tuhonneet ottelun tahtia, vaikka niitä monia olikin. Ottelu oli täynnä komeita liikkeitä aina Piledriveristä Sharpshooteriin, ja tiukkoja nearfalleja, pitämässä tunnelmaa yllä. Kehäpsykologia oli muutenkin molemmilla miehillä mahtava, ja ottelua vietiin kokoajan hienosti eteenpäin. Owen tarjoili kaiken sen tekniikkapainin ja luovutuspainin ohella myös hyvää, nopeaa brawlausta, ja käytiinhän sitä kerran tai kaksi kehän ulkopuolellakin. Pituutta ottelulle annettiin vähän allle puoli tuntia, mikä oli yksinäänkin mahtava asia. Myös lopetus oli hienosti oivallettu, ja sopi täydellisesti tähän feudiin. Must-see klassikko totta tosiaan. Tosin minun pitää antaa pieni miinus yleisön hiljaisuudesta aika-ajoin
*****-

Bam Bam Bigelow & Luna vs. Doink & Dink The Clown
Ottelu oli siis mixed tag-matsi, sillä Dink oli kääpiö, ja Luna taas nainen.
Bam Bamia onkin aina ilo katsella, sillä isoksi mieheksi hänellä on huimasti taitoa, eikä Doinkkaan mikään huono ole. Doink on oikeastaan ihan tekninenkin ja nopea painija, vaikka hänellä onkin hieman outo gimmick. Itse ottelu oli taas ihan hyvä, ainakin kun Bam Bam ja Doink olivat kehissä. Sitten kun Dink päästettiin kehään, piti Lunakin päästää, niin sanoivat säännöt. Luna vs. Dink taas oli sellaista ihan viihdyttävää showta. Painia ei nähty, tietenkään, mutta hauskaa minulla ainakin oli.
Ei tämä ollut lainkaan mikään huono ottelu, sillä se teki tehtävänsä, oli viihdyttävä niin painillisesti kuin showltaankin. Lopetus olisi kyllä saanut olla parempi.
**+

Randy Savage vs. Crush
Ja ottelustipulaationa toimi Falls Count Anywhere, joka oli siihen aikaan hyvin paljon poikkeava, sillä selätyksen jälkeen, vastustaja pitää pitää kehän ulkopuolella 60. Sekunnin ajan. Randy Savage oli yhä täyttä rautaa, kun taas Chrush ei paljoa poikennut tavallisesta senajan hossista. Chrush olikin melko paljon samanlainen Demolitionin ja Road Warriorsin kanssa.
Mainittakoon vielä että Chrushin kulmauksessa hääri nytkin HoF:iin nimetty Mr.Fuji. Näiden miesten feud oli minulta hieman jäänyt taka-alalle, mutta ymmärtääkseni Chrush ja Savage olivat ensin hyviäkin ystäviä, kunnes Chrush iski cheapshotin RAWssa. Ottelun ensimmäinen selätys tulikin todella nopeasti, ja melko helpollakin tavalla, mutta se ei kuitenkaan ollut heti ohi. Pituutta ei paljoa tälle oltu annettu, jos lasketaan aika jolloin ei laskettu 60s aikaa. Painillisesti ottelu oli yllättävästi puhdasta Brawlia.
Lopetus oli kuitenkin hieno, ja hyvin oivallettu.
**½

Leilani Kai vs. Alundra Blaze
Elikkäs, Leilani Kai oli paininut WrestleMania I:ssä, ja tämä oli hänen comebackkinsa, ja on pakko sanoa, ettei tuo ollut kaunista katsottavaa.
Leilani oli jo melko vanha, eikä mikään ilo silmälle. Eikä Leilanilla tietenkään painitaitoa ollut. Noh, Alundra oli ihan kauniin näköinen nainen, ja hänpä osasikin painia todella hyvin. Alundra oli liikkeissään sulava, nopea ja tekninen. Ottelu oli siis Naisten mestaruudesta.
Harmi kyllä, Leilani oli laitettu hallitsemaan tätä ottelua, joten se koostui kököstä brawlauksesta ja power liikkeistä. Silti, ALundra toi tunnelmaa peliin nopeudellaan, ja hienoilla vastaliikkeillään. Ottelu oli kuitenkin lyhyt, joka oli vain positiivista. Ihan kelpo naisten otteluksi, kai.
**-

Men On a Mission vs. The Quebeckers
Ottelu käytiin Tag Team mestaruudesta. Quebeckers ei minulle ollut lainkaan tuttu, mutta heidän managerinsa, Johnny Polo a.k.a Raven oli hyvinkin tuttu. Eipä tuo Quebeckers paljoa säväyttänyt, vaikka kantoikin MOM:ia ihan kelvollisesti. Silti, ottelu oli brawlia, brawlia ja heikkoa brawlia.
Pitää kuitenkin antaa kunniaa Quebeckersille ottelussa käytetyistä doubleteam liikkeistä, jota tosiaan jaeltiin kiitettävä määrä, eikä yksikään mikään kauhean ruma ollut. Lopetus nyt oli tasoa ihan kiva. Ottelulla oli pituutta MOM:ille aivan liikaa, eli reilu 8 minuuttia, kun taas Quebeckersit eivät näyttäneet väsähtäneen ollenkaan. Joo, ihan perus MOM kamaa.
**-

Lex Luger vs. Yokozuna
Eli siis, Ottelu oli illan ensimmäinen WWF mestaruusottelu, sillä Lex ja Bret voittivat yhdessä Royal Rumblen. Kaiken lisäksi ottelussa oli tuomarina Mr. Perfect. Siihen se hyvä puoli nyt sitten jääkin.
Feudin ideana rumblen lisäksi oli USA vs. Japani ja Immovable Object vs. Powerhouse. Eli kukaan ei muka pystynyt body slammaamaan Yokoa, kunnes Lex Express saapui ja bodyslammasi Yokozunan komeasti.
No, ei kai Lex muuta osaakkaan, joten miksi ei. Ottelu oli siis aivan kamalaa brawlia, koska kumpikaan ei mitään osannut.
Sitten, kun tuokaan ei olisi riittänyt, Yoko ottaa Lexistä restholdin, joka ei vain ole todella epästiffi, vaan se myös näyttää hieronnalta luovutusliikkeen sijaan. Varsinkin kun Lex myi sen täysin neutraalilla ilmeellään. Tuota siis kesti se 2/5 ottelua, jonka jälkeen Lex teki comebackin, jonka Yoko torjui lopulta, ja otti saman otteen, nyt vain yhdellä kädellä. Tätä jatkui kunnes 4/5 ottelusta oli mennyt, jolloin Lex sai viimeisen comebackkinsa. Sitten ottelu loppuukin Cornetten, Mr.Fujin ja Perfectin sekaannuksena. Lopetus nyt oli ihan mukava, mutta muuta mukavaa tässä ei ollut. Plussat hyvästä yleisöstä.
+

Adam Bomb vs. Earthquake
Adam Bombin manageri, Harvey Wippleman, oli siis tulossa kuuluttamaan miestänsä kehään. Mutta sen sijaan, mies rupesi haukkumaan Howard Finkeliä, joka johti siihen, että Finkel kaatoi Wipplemanin, joka taas johti siihen, että Adam Bomb tuli suojelemaan manageriaan, joka taas johti siihen, että Earthquake tuli pelastamaan Finkelin, ja ottelu pääsi alkamaan.
Huimat 35 sekuntia, kolme liikettä ja squash. Näin kävi tänään.
DUD

Shawn Michales vs. Razor Ramon

Ottelumuotona toimi Ladder, ja tämä oli Intercontinentalmestaruudesta.
Laddereiden yläpuolella roikkuikin nyt kaksi IC vyötä, ja se viekin feudin tapahtumien pariin.
No, Shawn oli IC mestarina, mutta hänet syystä tai toisesta hyllytettiin ja vyö vakatoitiin. Järjestettiin Battle Royal. Razor voitti tämän, mutta kun Shawn palasi, oli hänenkin vyötäröllään IC vyö. Shawn nimittäin vetosi, ettei koskaan edes hävinnyt vyötään. Siitä syystä Laddereiden yläpuolella roikkuikin kaksi vyötä, ja ottelun voittajasta tulee Undisputed IC mestari. Mainittakoon vielä, että ottelua hypetettiin ensimmäiseksi ladder otteluksi ikinä. Sitähän tuo ei ollut, sillä jo aikaisemminkin WWF:ssä oli Laddereita käytetty. Ja sitten Stampedessa ollaankin käytetty Ladder match stipulaatiota iät ja ajat. Shawnin kulmassa oli myös Diesel, tosin vain hetken aikaa, ennen kuin kuuli huudon "You! Out!" alá Earl Hebner.
Itse ottelu taas oli jotain aivan mahtavaa. Jo alusta alkaen, Ladderia käytettiin monipuolisesti hyväksi aseena, eikä painikaan nyt täysin unohtunut. Mutta ennen kaikkea, tämä ottelu oli sitff, stiffimpi kuin Mercuryn nenä Armageddonissa. Ladder iskut tuntuivat tänne asti, ja stiffiyden todistaa se fakta, että ladderitkin hajosivat. Ottelussa oli kaikenlisäksi tunnelmaa, ja todella paljon hienoja spotteja. Ottelulla olisi voinut olla pituutta vielä pari minuuttia, mutta hieno näinkin. Lisäksi lopetus oli mitä mahtavin.
Mahtava ottelu, jo toinen must-see klassikko, ilman mitään moitteita.
*****

Yokozuna vs. Bret Hart
Ottelu on siis se toinen WWF mestaruusottelu, sillä kuten sanoin, Bretkin voitti Rumblen. Kuten ensimmäisessäkin, on tässäkin ottelussa erikoistuomari, eli Roddy Piper. Kun Yoko nyt voitti Lexin, oli seuraavaksi Bretin vuoro yrittää. Itse ottelu olikin taas ihan suht nopeaa brawlia, vaikka Yoko sitä veikin. Ottelun loppuvaiheilla alkoi esiintyä paljon nearfalleja, ja huomasi kuinka väsyneitä molemmat painijat kahden tiukan ottelun jälkeen olivat. Yokozuna kehässä tiesi kyllä jo valmiiksi sitä, ettei vauhti ja teknisyys päätä huimaa. Mutta ei se pahasti haitannut, sillä yleisö oli kokoajan täysillä mukana, ja Roddykin toi vähän väriä otteluun. Onneksi tässä ottelussa ei restholdeja pahemmin nähty, vaikka Bret loukkaannuttikin polvensa matsissa Owenia vastaan.
Mutta sitten, ottelun lopetus. Se oli vähintäänkin kökkö, ellei jopa surkea ja epäuskottava. Olihan se suht high spotti yokolle, mutta silti. Ihan hyvä tapa lopettaa WrestleMania X, varsinkin kun muut tulivat Bretin kanssa juhlimaan.
***-

Kokonaisuudessaan Wrestlemania X oli hyvää parempi, PPV:ssä nähtiin kaksi huippuottelua, ja vain kaksi umpi surkeaa ottelua. Yksi lempi PPV:ni tätä nykyä, hieno homma.
****-
The Wrestling industry used to be, first and foremost, about wrestling. All the posing, fan interaction and promos took a back seat to what happened in the ring. Not anymore. -Harley Race

Avatar
erkko777
Viestit: 569
Liittynyt: Ma 29.05.2006 19:50

Viesti Kirjoittaja erkko777 » Su 25.03.2007 10:14

Wrestlemania XIV


Tag Team Battle Royal
Tähän matsiin osallistui todella monta joukkuetta suunnilleen jotain 10 joten kehä oli täynnä painijoita. Legion of doom teki kait paluun tähän otteluun. Itse ottelussa oli 2-3 minua kiinnostavaa joukkuetta ja tämä matsi oli sinänsä ihan mielenkiintoinen koska en ollut hirveästi nähnyt matseja keltään näistä. Kaikki ketkä paini tässä oli hyviä painijoita ja eipä varmaan ole yllätys kuka tämän voitti. Toivoisin jotain tämän kaltaista nykyiseen maniaankin, siinä voisi otella vaikka: MNM, London ja Kendrick, La Resistance. WGTT, Regal ja Taylor, Cade ja Murdoch jne... **+

Light Heavyweight Championship
Taka Michinoku (c) vs. Aguila
Täytyy kyllä sanoa että en odottanut tältä matsilta paljoakaan sillä olen pettynyt esim. nyky CW matseihin vaikka sinänsä ihan hyviä onkin, ja tähän kun tuli japsi ja maskipelle jostain meksikosta niin odotukset ei ollut korkealla. Mutta matsin myötä yllätyin positiivisesti sillä varsinkin japanilainen oli karismaattinen ja erittäin hyvä painija, hän teki hienoja ilmavia liikkeitä joita ei näe joka päivä. ***-

European Championship
Triple H (c) vs. Owen Hart

Tässä oli alla kait jotain polventelomista jupakkaa. Odotin innoissani tätä matsia koska tiesin että tässä on mukana taitava Hart ja tietty HHH:kin. Ottelun alussa Chyna ja Slaughter kiinnitettiin käsiraudoilla kiinni toisiinsa. Itse matsi oli tälläistä perusmatsia ei tylsää mutta ei mitään mullistavaa jotenkin en saanut tästä matsista vaan kaikkea irti johtuukoha se kenties siitä että välillä aina stoppasin matsin kun piti tehdä jotain muuta vai mistä. Lopussa Chyna heitti jotain jauhetta Slaugherin silmille ja veti Hartia munille ja HHH nappasi voiton. ***-

Mixed Tag Team Match
Marc Mero & Sable vs. Goldust & Luna

Ensin ajattelin että jaah TNA:n mixed tag teamin vastaava tylsä ottelu, mutta tätä matsia oltiinkin pohjustettu pitkään. Luna oli jonkinlainen hirviö nainen joka vihasi Sablea. Mero oli ottelussa tyypillinen itsensä kuten myös Goldust. Täytyy kyllä sanoa että Meron lopetusliike on tyylikäs. Miehet tappeli ihan perussettiä mutta sitten kun Sable pääsi irti olin ihan ihmeissäni. Sable on paras naispainija mitä olen nähnyt, hänen potkut on todella stiffejä hän on karismaattinen ja hän lopetti matsin tyylikkäästi. Pakko antaa siis tälle matsille: ***

Intercontinental Championship
The Rock (c) vs. Ken Shamrock
Nation od doomin The Rock heelinä, ehkä vähän vaikea sopeutua siihen että rock on kusipää jota kaikki buuaa mutta kieltämättä toimii. ”Maailman vaarallisin mies Shamrock :D että minä pidän tuosta gimmickistä ja ottelun aikana tuli myös selväksi että hän on maailman vaarallisin mies. Hän teloi rockin sairaalakuntoon kuten myös lauman tuomareita. Hän käytti matsin aikana monia hienoja liikkeitä mitkä hän teki hienosti, lisäksi the rock möi hyvin. Ei voi muuta antaa kuin ****

World Tag Team Championship (Dumpster Match)
The New Age Outlaws vs. Terry Funk & Cactus Jack

Mielenkiintoinen matsi, pitää saada vastustaja johonkin säiliöön. Mukana oli taidottomat NAO ja HC legendat. Tämä matsi muoto peitti hyvin ensinmainitun painitaidot joten tämä oli ihan viihdyttävää ja onhan se selvä kun Cactus Jack on mukana matsissa niin nähdään hienoja tilanteita paljon. Lopussa mentiin pukokoppiin painimaan ja ihan mielenkiintoinen ja hauska loppu tulikin. ***+

Single Match
The Undertaker vs. Kane

Noniin nyt tuli loistava esimerkki ns. showpainimatsista pitkää juonikuviota näytettiin jooh undertakerista tuli vähän mieleen abyss. Sitten kummatkin saapuu vakuuttavasti sisään. Kane tyhjentää kehän kun taas Taker tulee upea saattueen kera. Tämä matsi on paras matsi minä olen nähnyt Kanelta. Tässä on sitä tunnelmaa veljekset kohtaa toisensa. Tässä matsissa on vähän kaikkea muun muussa se kun Taker hyppää suoraan selostajapöydän päälle vaikka hänen olisi varmaan pitänyt hypätä Kanen päälle. Matsissa nähdään yllättävän paljon lentäviä liikkeitä kummaltakin ja lopulta monia Tombstoneja. Peräti 3 tombstonea Kanelle ja taker korjaa potin. Kane on kuitenkin sen verran vihainen että pistää hetken telottuaan takeria, takerille tombstonen rautapenkin päälle. *****


WWE Heavyweight Championship
Shawn Michaels (c) vs. Steve Austin


Mielenkiinnolla odotin tätä sillä tässä on lajin parhaimmisto painimassa. Ottelua myös jännitti se että Mike Tyson on kehän reunalla vahtimassa. Hän oli liittynyt DX:ään ja hän vihoitteli stone coldille. Itse matsi alkoi HBK pääsi aina näpäyttämään ja Stone cold löi ohi. Matsi oli varsin tasainen ja kun Stone cold pääsi vihdoin niskan päälle muu DX tuli auttamaan. Yhdessä vaiheessa tuomari meni tajuttomaksi niin ihmettelin suureksi miksei Tyson tule auttamaan HBK:ta. Sittenpä Stone cold sai tehtyä stunnerin ja mitäh Tyson juoksee kähään ja laskee 1,2,3 Lopussa hän tyrmää HBK:n ja paljastaa olevansa Stone Coldin puolella. ****
Tähän on hyvä päättää Wrestlemania
OpaMpp kirjoitti:Älä kirjoita englanniksi jos et osaa.


Rest in pease, Eddie :mrgreen:
Sitä paitsi, mitä tuo hymiö tuolla perässä tekee? Oliko se niin hauskaa, että Eddie kuoli, vai miksi hymyilyttää?

Supa
Viestit: 243
Liittynyt: La 02.12.2006 18:37
Paikkakunta: Kellokoski

Viesti Kirjoittaja Supa » La 31.03.2007 17:56

Nyt päästäänkin Wrestlemaniatunnelmaan Wrestlemania X8:n avulla.

Wrestlemania X8.

Rob Van Dam vs. William Regal
Ottelu käydään Intercontinental mestaruudesta ja tämä on RVD:n ensimmäinen Wrestlemania esiintyminen. Olen aina pitänyt William Regalista, sillä hänessä on asennetta ja taitoa.
Itse ottelukin oli juuri sellainen kuin odotin. Vähän Regalmaista hyvää brawlia, teknisyyttä, RVD toi mukaan hieman martial arts makua, joten kaikki hyvän openerin periaatteet olivat kasassa. Pitää myös antaa kiitosta todella hyvälle Silverdomen yleisölle, joka pysyi mukana koko ottelun. Tälle ottelulle annettiin aikaakin ihan tarpeeksi, ja ottelun tempo pysyi korkealla koko ajan. Regal oli erittäin näyttävä, kun nähtiin taas pari todella hienoa liikettä, kuten stiffin näköinen double-arm neckbreaker ja halfnelsonsuplex. Plussaa myös RVD:n hyvästä myymisestä. Lopetuskin kävi, ehkä hieman nopeasti, eikä saatu nähdä Nyrkkirautaakaan RVD:n otsassa. Hyvä opener, tästä on mukava jatkaa.
***+

Christian vs. Diamond Dallas Page
Ottelu käydään European mestaruudesta. Tämä on myös osa sitä DDP:n lyhyttä WWE-uraa. Christianilla ja DDP:llä on myös feudinpoikasta alla. DDP oli viime RAW:ssa auttanut Christianin voittoon, ja tämän jälkeen Christian hakkasi DDP:n. Plussaksi vielä se että kehäkuuluttaja botchasi Christianin kotikaupungin. Well..Who Cares? Itse otteluun taas.
Kuten arvelinkin, tämä sisälsi tälläista "ihan mukava" tasoista nopeaa brawlausta. Alku oli hieman hidastempoista, mutta loppua kohden mentäessä ottelun taso parani. Lopussa kiitettävä määrä tiukkoja nearfalleja. Yleisö oli taas kerran hyvin mukana ja lopetuskin oli hyvä, ja ennalta-arvaamaton. Tästä on ihan hyvä jatkaa, eipä muuta. Ottelun jälkeen ihan kiva segmenttikin.
***

Maven vs. Goldust
Ja tämä ottelu taasen on Hardcore mestaruudesta. Maven ei ikinä päässyt WWE-urallaan kauhean korkealle, vaan hänen kohokohtiinsa lukeutui vuoden 2002 Rumble, ja tämä WM esiintyminen. Goldust taas on aina aiheuttanut entrancellaan minulle kylmiä väreitä, ja kaiketi se on hyvä juttu. Itse otteluun sitten. Vastakkain oli kaksi ihan mukiinmenevää painijaa, paljon kultaisia aseita ja hardcore-säännöt. Koko ottelu perustuikin lähinnä aseisiin, eikä painia paljon nähty. Aikaa oli annettu aika vähän, eikä yleisökään ollut kauhean kuumana. Lopetuksesta pitää antaa kuitenkin plussaa, sillä kumpikaan miehistä ei tätä ottelua voittanut, kiitos omaperäisen 24/7 säännön. Ehkä siis näemme illan aikana toisenkin Hardcore-mestaruus vaihdoksen.
**+

Tähän väliin saatiinkin taas uusi hadcoremestari. Myös Al Snow veti samaan aikaan hauskan segmentin, jes.

Kurt Angle vs. Kane

Kaiketi näillä miehillä jotain feudia oli, mutta en ole lainkaan varma minkälaista. Ainut mikä jäi mieleen, oli että selostajat sanoivat Kanen maksaneen Kurtille mestaruusmahdollisuuden, ihan kivat asetelmat siis.
Matsi oli taas kerran puhdasta brawlausta ja powerliikkeitä, sillä Kane kun ei paljoa muuta osaa. Eipä tuo kuitenkaan haittaa, sillä molemmat heistä tosiaan olivat hyviä brawlaajia. Silti, tämä ottelu oli melko "bland", koska se ei tosiaankaan sisältänyt muuta kuin mukavaa perusbrawlia aika nopealla tahdilla, ja muutaman ihan kivan high spotin. Petyin ehkä hieman tähän otteluun, mutta kyllä loppua kohden taas tarjottiin ihan hyviäkin tiukkoja nearfalleja. Ei kai tässä mitään muuta, lopetus oli ihan hyvä.
***-

Undertaker vs. Ric Flair
Ottelumuotona No DQ match. Feudi näillä miehillä alkoi No Way Outista, kun Flair syystä tai toisesta pilasi 'Takerin mestaruusmahdollisuuden. 'Taker sen jälkeen haastoi Flairin otteluun Wrestlemaniassa, mutta Flair kieltäytyi. Noh, sen ajan bad-ass Undertakerpa kävi hakkaamassa David Flairin ja Arn Anderssonin saadakseen Flairin suostumaan. Ja nyt, Flair suostui. Samalla, Flair erotettiin WWF:n johtokunnasta, ja Vince sai kaiken päätösvallan, ja teki tästä ottelusta No DQ ottelun.
Itse ottelu oli täydellistä kapakkatappelua. Painiliikkeitä tuskin nähtiin yhtään, sen todella kauniin ja stiffin superplexin lisäksi, ja tietysti Figure Four ja Tombstone saatiin mukaan. Kuitenkin, Flairmania squashattiin tässä ottelussa täydellisesti, sillä Undertaker hallitsi melkein koko ottelua. Aseiden käyttö oli erittäin runsasta, ja suuri osa ajasta vietettiinkin kehän ulkopuolella. Aseita enemmän ottelussa paistoi puhdas tappelumeininki : eli nyrkit viuhuivat erittäin tiukkaan tahtiin. Tämä on ollut muutenkin illan verisin matsi, sillä molemmat painijoista bleidasivat, ja Flair vetikin sen aika hyvin, sillä lopussa miehen hiukset muistuttivat enemmän Puolan lippua. Pakko kai joka PPV:hen tälläinen ottelu on saada, ja tunnelma oli melko korkeallakin koko ajan. Miksikäs ei Anderssonkaan olisi ollut otteluun puuttumatta, vaikka turpaan hänkin sai. Hyvä ottelu, vähän ehkä turhan tappelupainotteinen.
***½

Booker T vs. Edge
Kyseisen ottleun aiheutti siis jonkinlainen saippuamainos, ja Booker T:n älykkyyttä pilkkaava Edge..Okei.
Oli ihan kiva nähdä kunnon painiakin, viime ottelun jälkeen. Kehässä oli nuori Edge, joka ei paljoakaan ole muuttunut, ja Booker T, joka on siis paljon taitavempi, sillä hän ei pahemmin ole kuningas. Ottelu oli ihan mukavaa nopeatempoista painia, ja nähtiin ihan komeita liikeitäkin, kuten vaikka Frankensteiner, joka tosin botchattiin ilkeän näköisesti. Yleisö oli hieman hiljainen väliajoin, mutta ei se pahemmin haitannut. Pituutta oli juuri sopivasti, ja tämä kävi hyvänä välipalana äskeisen ottelun perään.
Lopetuskin oli hieno, ja pakkohan oli nähdä Spin-a-roonie sekä Edge-a-roonie. Kukaan ei tee sitä niin hyvin kuin Booker T.
Hyvä ottelu, sai painifiiliksen takaisin.
***-

Tässä välissä tuli taas hauska segmentti, jossa hardcore-vyö vaihtoi taasen omistajaa.

Steve Austin vs. Scott Hall

Tämän ottelun feudi onkin aina ollut yksi lemppareistani, sillä tämä on se kuuluisa Steve Austin vs. nWo. Eli siis nWo saapui RAW:hun Vincen kutsusta, ja ensimmäiseksi olisi hyvä hoitaa myös Austin pois tieltä. Näin siinä sitten edettiin, hakaten Austinia, ja päinvastoin. Stunnereita tässä feudissa ei todellakaan säästelty.
Stone Coldin entrance aiheuttaa aina kylmiä väreitä.
Itse ottelussa oli myös mukana Kevin Nash, hän oli Scottin kulmauksessa, ja tietysti hänen piti taas osallistua otteluunkin. WrestleMania X8:n teema tuntuukin olevan brawlaus, sillä tässä ottelussa ei muuta nähty, mikä ei tietenkään yllätä, kun katsoo painijoita. Kuitenkin Steve ja Scott ovat hyviä brawlaajia, joten tästähän kehkeytyi ihan hyväkin ottelu. Tuomareita ei tässä säästelty, vaan Tim White ja kumppanit laitettiin armotta kasaan. Noh, syytämme tästä Nashia. Nash sitten viimein lähti ottelun loppupuolella ulos, ja single matsi sai periaatteessa alkaa. Ottelulla oli pituuttakin ihan mukavasti, eikä tässäkään ottelussa Stunnereita säästelty. Scott Hall myi varsinkin sen viimeisen Stunnerin erittäin hyvin. Tunnelmaakin ottelusta löytyi reilusti. Hyvä ottelu kaikenkaikkiaan.
***½

Hardy Boyz vs. Dudley Boyz vs. APA vs. Billy & Chuck
Elikkäs, ottelumuotona on four corners elimination match, joka käydään WWF tag mestaruudesta. Four cornersin ideana on, että kenet vain voi vaihtaa kehään, ja kun eliminoi yhden joukkuejäsenen, on koko joukkue eliminoitu. Ottelusta tuli aika-ajoin siis aika kaaosta. Tässä oli ihan kiitettävän hyvin bookattu juuri oikeat joukkueet vastakkain, ja oli kiva nähdä vanhaa kunnon Dudley Boyzia ja APA:ta. Ottelu alkoikin taas kerran perusbrawlauksella, ja melko nopeastikkin tul jo ensimmäinen eliminointi. Sitä ennen kuitenkin tuli aivan uskomaton Clothesline From Hell, jonka Billy tai Chuck myi aivan uskomattoman hienosti. Pakkohan oli pöytäkin ottaa mukaan, kun Dudleyt kehässä olivat. Itse pöytäbumpkin oli ihan mukiinmenevä, ja sen jälkeen olikin enää kaksi joukkuetta jäljellä.
Loppua kohden yleisökin alkoi kuumeta juuri sopivasti, ja tunnelma oli korkealla. Onneksi ottelulle annettiin paljon aikaa, sillä tästähän saatiin hyväkin matsi pystyyn. Voittaja oli oikea, eikä voittotavassakaan valittamista ole.
***

Taas kerran pääsi Hadcore-mestaruus tässä välissä vaihtumaan.

Hulk Hogan vs. The Rock
Jes, Nyt pääsemme illan ensimmäiseen Main Eventtiin, ja minkälainen se onkaan. Battle of the Icons, Match for the Ages, The Rock vastaan Hollywood Hulk Hogan. Feudi tähän oli yksinkertaisuudessaankin mahtava, Hulk väitti, että on suurin ikoni ja legenda WWF:ssä ikinä, ja olen täysin samaa mieltä sen kanssa, ja väitti ettei kukaan ole Hulkia suurempi. Näin tuleekin The Rock haastamaan Hulkin, seuraavaksi olikin vuorossa se legendaarisin kättely ikinä, joka varmisti sen, ettei kukaan tosi painifani voi sivuttaa Wrestlemania X8:a. Siitäkin paremmaksi, The Rock iskee Rock Bottomin Hulkille, ja näin feudi pääsee alkamaan.
Ensinnäkin, Silverdomen yleisö oli aivan mahtava, ja se oikeasti pitää kokea, millaiset popit Hulk ja Rock saivat jo pelkästään entrancen aikana, tunnelma oli valmiiksi jo aivan mahtava. Ainut outo asia tässä oli se, että Hulk oli heel vaikka tekikin faceturnin lopussa, mutta sai 10 kertaa kovemmat popit niin ottelun aikana, kuin ennenkin, kun taas The Rock oli puhdas face, mutta sai paljon buuauksia niskaansa. Siinä vaiheessa kun ottelu vihdoin pääsi alkamaan, oli yleisö kuumana, ja reaktio hyvinkin ristikkäinen. Tunnelma oli kuin 15 vuotta sitten, Wrestlemania 3:n Main Eventissä. Itse ottelu oli hyvin tavanomainen tälle PPV:lle, eli puhdasta brawlia, josta korostui ulos sen viihdyttävyys. Mutta oli täysin eri asia kuin Austin vs. Hall matsissa, sillä yleisö räjähti joka liikkeestä. Hulk-up oli muutenkin jotain aivan uskomatonta katseltavaa, ja kun The Rock pääsi ylös legdropista, oli tunnelma sanoin kuvaamatonta, yleisö oli seisaallaan huutamassa. Lopetuskin oli kaikkea muuta kuin huono, ja mielestäni oikea henkilö voitti, vaikka moni väittääkin toisin. Ottelun jälkeen paketin sinetöivä kädenpuristus, mahtavaa.
Joko vihasit Hulkia tai et, on tämä ottelu jokaisen vapaapainifanin pakko nähdä, ja sanokaa mitä sanotte, tämä ottelu on ehdottomasti yksi 2000-luvun vapaapainin kulmakiviä.
Loppuun voisi laittaa erittäin hyvän lainauksen:
" If you didn't get the goosebumps, you don't have it in your blood."
*****

Jazz vs. Thrish Stratus vs. Lita
Ottelu käydään Naisten mestaruudesta. Tuollaisen ottelun jälkeen mitä äsken koettiin, oli yleisön hyvä saada levätä. Mikäpä siihen olisi parempi kuin vähän paljasta pintaa naispainin muodossa. Elikkä siis, ymmärrettävästi yleisö oli melko hiljaa, ja suoraan sanottuna minuakaan ei paljoa kiinostanut. Mutta ihan kelpo naispainiahan tämä oli, ja Jazz varsinkin teki paljon hienojakin liikkeitä, kuten Super Fishermansuplex.
Joo, ihan mukava välipalahan tämä oli, voittaja vain hieman väärä.
**-

Tähän väliin myös Hardcore mestaruus vaihtui viimeistä kertaa. Se on vaihtunut tänään 5 kertaa.

Triple H vs. Chris Jericho w/Stephanie McMahon
Ottelu on Undisputed mestaruudesta, eli sekä WWE- että WHW championshipistä. Feudi johtaa sinne asti, kun Jericho laittoi Triple H:n sairaslomalle, ja Triple H teki loistokkaan paluun, kun hän voitti Royal Rumblen. Jericho myös jossain vaiheessa oli tuhonnut Triplen polven, sillä hänellä oli polvituki jalassaan.
Ottelussa yleisö ei vieläkään oikein ollut toipunut Rock vs. Hoganista, joten parhaaseen tunnelmaan ei päästy. Ottelukin oli ihan hyvä, se sisälsi sitä paljon puuttuvaa painia, niin tekniikkaa kuin voimaakin. Tietysti myös brawlaus oli mukana.
Stephanienkin oli aivan pakko tähän puuttua, sillä olihan hän Jerichon managerinä. Nojoo, kaikin puoli tämä oli hyvä ottelu, lopetus oli hyvä, Steph sai sen Pedigreen ja ainiin, hajoitettiinhan se Spanish Announcement Tablekin vihdoin ja viimein. Hyvä lopetus tälle PPV:lle.
****-

Kokonaisuudessaan Wrestlemania X8 oli ehdottomasti paras Wrestlemania mitä olen tähän astisista nähnyt. Kiitokset mahtavalle yleisölle, ja The Rockille ja Hoganille, ja kaikille muille tässä PPV:ssä otelleille.
****

TheBraindead
Viestit: 49
Liittynyt: La 12.08.2006 21:27
Paikkakunta: Parts Unknown ( Kokkola )

Viesti Kirjoittaja TheBraindead » Ma 23.04.2007 11:15

Noniin näin päivän alkajaisiksi kommentoidaan sitten Ring Of Honorin Death Before Dishonor IV

* Adam Pearce promoaa jotakin,illan main eventistä.

* Delirious Vs. Seth Delay

Nähdään mukavia lukkoja heti alkuunsa ja Deliriousin hyppelemistä ympäriinsä. Seth Delay vetää noin minuutin jälkeen,muuten hemmetin hienon Sunset Flipin. Delay tekee jonkunlaisen voltin kehästä ulos noin 2-3 minuutin jälkeen ja laskeutuu hienosti perseelteen suoraan maahan. Delirious iskee Neverending Storyn heidän mentyään kehään. Delay iskee tuossa noin viiden minuutin jälkeen hienon liikkeen,en muista nimeä. Delirious kuitenkin vie Shadows Over Hellin ja Cobra Stretchin avulla.

Ihan mukava Opener tästä saatiin kestoa noin 7-8 minuuttia.

**½/*****

* BJ Whitmer promoaa huonoja promojaan jälleen liittyen illan main eventiin yllätys,yllätys.

* Nähdään flashbackia Tag wars 2006:sesta,jossa Necro Butcher ja Chris Hero yrittävät hyökätä Steelin ja jonkun toisen kimppuun. Lelele...siis Prince Nana yrittää puhua jotain,mutta yleisö tarjoaa hänelle "Shut The Fuck Up." chantia.

Seuraavaksi mahtavaa viihdettä,Colt Cabana & Jay Lethal Vs. Jimmy Raven & Sal Rinuaron muodossa.

Rave saa tunnetusti vessapaperit niskoilleen ja Cabana kikkailee jotain hienoa,ja lopuksi kaikki kättelevät vastahakoisesti. Matsi alkaa Wrist Lockeilla ja muilla hienouksilla. Lethal iskee hienon Hip Toss+Dropkick yhdistelmänsä. Cabana iskee omalla vuorollaan saman. Muutamien minuuttien jälkeen Lethal väistää hienolla Backflip Cartwheelillä,mutta Rave täräyttää vitunmoisen Lariatin Lethalia niskaan. Lethal pääsee vaihtamaan iskettyään Enzuigirin. Cabana täräyttelee Bionic Elbowta ja iskee Flying Assholen kulmaukseen. Rave maistaa sarjan päätteeksi Lariatia. Lethal tekee Dropsault muunnelmansa ja hakee Flying Headbuttia. Rave tulee väliin ja Rinuaro lopulta,hän iskee Top-Rope Bulldogin ja Rave viimeistelee...Spearilla. Lopetus kuiva ja pituutta olisi voinut olla enemmän,mutta tämä pääsee nauttimaan...

***/***** tähteä.

* Flashbackia eri showeista. Valmistellaan illan main eventiä edelleen.

Sitten erinomaiseen matsiin. Nigel McGuiness Vs. Roderick Strong

Pure title taitaa olla pelissä,en nyt päässyt ihan selville... Matsi alkaa nopeilla lukoilla,Cartwheeleillä ja Chopeilla. Strong tarjoilee Forearmia ja Backbreakerin. Hän hakee heti Strongholdia. Strong hallitsee ja iskee hienon Clotheslinen ja perään Enzuigirin,loppuun vielä Falcon Arrow,mutta selätys ei luonnistu. Nigel saa hallinnan iskettyään Strongin käden maahan.
Nigel tekee Divorce Courtin välissä. Strong saa otettua hallinnan ja täräyttää kovan Back Suplexin ja perään 'moisen Dropkickin. ...Gibson Drivah!!!1~~~~ 1-2-2.999. Nigel selvittää. Meno oli yhdessä välissä niin nopeaa,että en ala selittämään. Strong täräyttää Gutbustahinsa ja perään Yakuza Kickin,mutta Nigel tarjoaa Lariatia,eikä onnistu,Strongilla mennyt 2 rope breakia. Edes Tower Of London ei tuo voittoa! Voitto tulee Nigelille count-outilla,hän iski DDT:n kehän ulkopuolella ja Strongilla ei ollut nousemista.

Kertakaikkisen mahtava ottelu,vaikka olisin toivonut kyllä jotain todella brutaalia lopetusta,mutta hyvä se on näinkin,kestoa oli mukavasti ja meno oli kokoajan loistavaa ja yleisökin pysyi mukana.

****+/*****

* Cornette tulee promoamaan TAAS illan ottelusta ja puhuu Rohista,muutenkin. Bryan Danielson tulee kehään kuitenkin ja aloittaa omat puhumisensa. Väliin flashbackia taas.

Seuraavassa ottelussa on toinen suosikkitiimini mukana elikkä Briscoet Vs. Irish Airborne

Alkuun lukkoja ja lucha libre tekniikkoja. Toinen Brisoeista täräyttää Spinning Wheel Kickin hienosti. Neckbreakeria Cristeiltä ja perään heidän German Suplex polviin yhdistelmä. Jake Crist ottaa Bodyscissorsit,mutta Mark irtoaa. Airborne tarjoaa hienon Hurricanranan ja Springboard Elbow Dropin. Baseball Slide köysien välistä. Sitten OMGOMG Spotti!1!11~~ Mark ja Jake iskevät Stereo SSP:t kehän ulkopuolelle ja koko halli raikaa holy shittiä. Mark tarjoilee Exploderia(?) ja perään Crusifix Powebomb + Neckbreaker yhdistelmä. Irish Air Raidiakin ehditään maistaa,mutta ottelu päättyy,Markin iskettyä Cut Throat Driverin.

Ihan normi ottelu,ei mitään uutta. ***/*****

*Ace Steel yrittää promota ja heiluu jonkun v***n lehmänkellon kanssa.

AJ Styles Vs. Davey Richards


Tätä ottelua on haukuttu,monilla sivustoilla. Lukkoja nähdään,hieno torture rack,botchauksia ja vaikka mitä,nyt alkaa olemaan kiire. Ottelu päättyy Styles Clashiin.

***/*****

* Joen promotus,jossa hän puhuu Danielsonista ja illan main eventistä.

Sonjay Dutt Vs. Bryan Danielson for the ROH title.


Sonjay on TNA:ssa äärimmäisen aliarvostettu. Roh:issa hän loisti Heel roolissa. Vittuilua,kikkailuja,pään aukomista ja vaikka mitä muuta. Sonjayn hienot ylimyynnit Forearm Smasheista olivat hienoja. Sonjay piti hallintaakin ja haki Hindu Pressiä...ohi. Danielson vei voiton jatkuvilla Elbow Strikeillaan.
Uskomattoman yllättävä ottelu,positiivisesti.

****/*****

Team CzW Vs. Team RoH (Cage Of Death)

Joe aloittaa kurittamalla Claudiota oikein olan takaa. BJ Whitmer on ängennyt kehään. He kurittavat Chris Heroa. Hero ottaa hallinnan Dropkickeillä ja Forearmeilla. Danielson tulee ja ownaa Heron ja Claudion 6-0. Danielson ja Joe hallitsevat Atomic Dropeilla ja Yakuza Kickeillä. Joe hakee Muscle Busteria,mutta mitä v**tua tässä kohti tule wtf momentti. Danielson iskee Chop Blockin Joelle ja teloo tämän v***u puoli kuoliaaksi. Ei sillä,että hyvin järkätty heel-turn,olin vain wtf. Nate Webb ja hänen seksikkäät saksalaisen amisnussijan viikset ovat saapuneet kehään. Adam Pearce on kehässä ja pistää porukkaa pakettiin,aseita käytetään kiitettävän paljon. Pearce täräyttää $$ $wingille kunnon Spinebusterit. Pearce menettää hallinan Heron alkaessa rääpimään Pearcen silmiä. Pearce maistaa häkin seinää mellevästi. Necro Botcher tulee kehään. Hän laittaa porukkaa pakettiin. Whitmer on jo puoliksi tapettu sinne kehään. Necro iskee jopa Bodyslamin. Steel tulee kellonsa kanssa ja tappaa kaikki. "Wnb Homicide" A.k.a Eddie Kingston tulee kehään. Hän mätkii tuolilla ja iskee Yakuza Kickin. Perus brawlausta väliin. Kuka on viimeinen Rohilta?...Homicide!1!!~~~~~ hän tulee ja keskittyy Wnb Homiciden tappamiseen. Whitmer iskee Exploderin Necrolle ja hakee pinnausta,mutta Necro irtoilee viime hetkillä. Steel lentää Suicide Diven hienosti ohi Kingstonista. Pearce ottaa Naten Torture Rackiin ja pyörii ympäri viskaten Naten iloisesti pää edellä nastoihin. Chris Hero iskee helevetin hienon Moonsaultin Cagen päältä ja yleisö chantaa "this is awesome". Nate hakee Chair-Saultia,mutta Homicide se iskee Lariatin. 'Cide hakee Cop Killahia,mutta Nate menee yli ja hakee Soylent Greeniä. 'Cide irtoaa ja täräyttää Cop Killahin piikkilankoihin selättäen Naten. Show loppuu kun 'Cide ja Cornette puhuvat,Pearce ja apurit tulevat ja sitovat Homin' kulmaukseen.

Yksi vuoden parhaista TAPAHTUMISTA kokonaisuudessaan.

****/*****
Viimeksi muokannut TheBraindead, Ma 23.04.2007 13:34. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
"Anna anteeksi kaikki mitä sanoin, mitä tein. Olen ollut heikko ja itsepäinen. Anna anteeksi huoli, jolla hulluksi sinut tein. Olen ollut niin vajavainen. Kaikki mitä sanoin, kaikki mitä tein. Kaikki mitä tein..."

Mokoma - Marras

Avatar
Captain Charisma
Viestit: 1011
Liittynyt: Ke 10.03.2004 15:15

Viesti Kirjoittaja Captain Charisma » Ma 23.04.2007 13:14

Yksi vuoden parhaista PPV:eistä kokonaisuudessaan.
Pakko viilata pilkkua. Eli ROH:n tapahtumat eivät ole PPV:itä. Voisi varmaan indyillekkin tehdä myös oman vastaavanlaisen topicin tuonne Ei-WWE alueelle, jos vaikka jaksaisi alkuvuoden ROH eventtejä arvostella.

TheBraindead
Viestit: 49
Liittynyt: La 12.08.2006 21:27
Paikkakunta: Parts Unknown ( Kokkola )

Viesti Kirjoittaja TheBraindead » Ma 23.04.2007 13:33

Captain Charisma kirjoitti:
Yksi vuoden parhaista PPV:eistä kokonaisuudessaan.
Pakko viilata pilkkua. Eli ROH:n tapahtumat eivät ole PPV:itä. Voisi varmaan indyillekkin tehdä myös oman vastaavanlaisen topicin tuonne Ei-WWE alueelle, jos vaikka jaksaisi alkuvuoden ROH eventtejä arvostella.
p****le,taas sama virhe,on vaan tottunut sanomaan tuon PPV:en vaikka indyillä nuo ovat tapahtumia,v***u pitänee ruoskia itseään.
"Anna anteeksi kaikki mitä sanoin, mitä tein. Olen ollut heikko ja itsepäinen. Anna anteeksi huoli, jolla hulluksi sinut tein. Olen ollut niin vajavainen. Kaikki mitä sanoin, kaikki mitä tein. Kaikki mitä tein..."

Mokoma - Marras

Avatar
erkko777
Viestit: 569
Liittynyt: Ma 29.05.2006 19:50

Viesti Kirjoittaja erkko777 » Ma 23.04.2007 13:46

Team CzW Vs. Team RoH (Cage Of Death)
Satuin katsomaan tuon matsin ihan äskettäin ja täytyy kyllä myöntää että aivan mahtava ottelu olikin, kuten sanoitkin oli aika OMG hetki kun Danielson kääntyi aivan yhtä-ääkiä Joe:ta vastaan.
Muutenkin matsi onnistui pitämään kovan tason yllä vaikka välillä olikin vähän yksitoikkoisempia jaksoja-silloin kun toinen joukkue hallitsi.
Loppukin oli hieno.
****+
OpaMpp kirjoitti:Älä kirjoita englanniksi jos et osaa.


Rest in pease, Eddie :mrgreen:
Sitä paitsi, mitä tuo hymiö tuolla perässä tekee? Oliko se niin hauskaa, että Eddie kuoli, vai miksi hymyilyttää?

Avatar
finlay
Viestit: 255
Liittynyt: La 25.03.2006 12:44
Paikkakunta: Vantaa

Viesti Kirjoittaja finlay » Ma 23.04.2007 14:17

Voisi varmaan indyillekkin tehdä myös oman vastaavanlaisen topicin tuonne Ei-WWE alueelle, jos vaikka jaksaisi alkuvuoden ROH eventtejä arvostella.
Kuulostaa hyvältä, mutta eikö niitä voisi arvostella ihan ROH-topiikkiin? Miksi muuten kukaan ei koskaan arvostele tai laita kommenttia Ring of Honorin tapahtumista? Enkä nyt osoita sormella ketään, ihan vaan yleisesti mietin.

Edit: Voisin opetella lukemaan. Tässähän puhuttiin yleisesti indyistä eikä vaan Honorista. Mutta siis topiikkia vaan pystyyn, kun on nuo viisivuotis-juhlashow:tkin parhaillaan menossa. Englannin tapahtumat tulevat varmaankin jakoon jo loppuviikosta...

punkkiz
Viestit: 109
Liittynyt: Pe 11.06.2004 23:55

Viesti Kirjoittaja punkkiz » Su 13.05.2007 14:21

No Way Out 2003


Chris Jericho vs Jeff Hardy

Jaaha, openerin aika... Jerichohan feudasi näihin aikoihin Shawn Michaelsin kanssa, ja Jeffiä kai pidettiin jonkinlaisena mini-Michaelsina, joten tähän päädyttiin. Lopputulos vain on karseaa roskaa.

Tylsä matsi, molemmat tekivät pari perusjuttuaan. Jericho lukkoja ja heittoja, ja Jeffi pari pientä spottia. Huomasi kyllä, että J. Hardy ei ollut oikein mukana enää tässä matsissa, kun tuo ei edes choppia myynnyt. Matsia oli teennäisesti pitkitetty, ja lopetus oli melko kuiva. Ei tosiaankaan vaikuttanut PPV-matsilta.

** tähteä, mikä sekin on liikaa.

Välissä pari segmenttiä. Angle tsemppaa Haasia ja Benjaminia, ja evolution sapuu limusiinillaan... Siinä sivussa sitten vilautetaan vähän palaavan Stone Cold Steve Austinin autoa.

World Tag Team titles match: RVD and Kane vs Lance Storm and William Regal (c)

No niin, päästin seuraavaan matsiin. Heti alussa RVD näyttelee omia taitojaan, ja pian sen jälkeen Kane raakaa voimaansa. Tiimityöskentelykin tuntui pelaavan Kanelle ja Rob Van Damilla ihan hyvin. Lopulta pahikset kuitenkin saavat tyypillisesti ottelun hallintaansa ja rökittävän Van Damia yhdessä... Kunnes Van Dam tekee taas nopean come backin... Päästäkseen vain rökitettäväksi.

Perusjuttuja pitkälti tässäkin. Lance ja Regal tarjoilevat pari lukkoa, Kane pelaa voimalla ja RVD hyppii kuin kenguru. Plussaa on kuitenkin annettava sille, että tämä todellakin oli joukkueottelu! Molemmilla joukkueilla pelasi tiimityöskentely todella hyvin. Ottelukin päättyi aika ovelasti.... Ja mukavan ironisesti... Nimittäin Kanen vahinko-choke slammiin Rob Van Damille :P

Ei mikään erikoinen matsi, mutta ihan mukava. ***- , ei yhtään enempää, eikä vähempää.

Matt Hardya haastetallaan tähän väliin lyhyesti. Tämä oli sitä upeaa Matt Hardy version 1-aikaa. Ja sitten mennään vielä vittuilemaan lyhyesti velipoika Jeffille tämän häviöstä. Ja mitäs siitä seuraa... bitch slappi Mattin poskelle.WWE cruiserweight title match: Billy Kidman (c) vs Matt Hardy version 1 /w Shannon Moore

Taas perusvääntöä. Matt Hardy oli kyllä ihan liian over cruiserweight title-matsiin, ja jotenkin Mattia ei vain osannut ajatella cruiserina. Meno oli kuitenkin melko nopeaa, niin kuin kunnon cruiser-matsissa kuuluukin. Eipä tämä kuitenkaan tv-matsia kummosempi ollut.

**+

Ja pari välisegmenttiä. Edge on hakattu oikein kunnolla, ja lähetetään tässä pitkälle sairaslomalle, Benoitin ja Lesnarin hämmästellessä vieressä joukkuekaverinsa kohtaloa. Tämä segmentti muuttikin sitten erään myöhemmin matsin skeneraniota vähän.

No niin, ja sitten aloitetaankin ison profiilin matsit. Näytetään ensin vähän videota Big Show vs Undertaker-feudista, jonka jälkeen siirrytään itse matsiin:

The Undertaker vs Big Show

Alkuun vähän triviaa tästä feudista: Siirtyessään RAW'sta Smackdownin leiviin Big Show lähetti Takerin sairaslomalle. Taker kuitenkin palasi 03 Royal Rumble-ottelussa. Tämän jälkeen Big Show yritti jotain köyhiä anteeksi pyyntö-lahjoja, tulematta kuitenkaan itse paikalle. Lopulta pelleily kuitenkin loppui ja Big Show hyökkäsi Takerin kimppuun, ja tähän sitten päästiin.

Itse matsi olikin sitten lähinnä kahden ison miehen brawlia höystettynä muutamalla säväyttävälläkin liikkeellä. Tästä matsista ei mitään romaania pysty kirjoittamaan, mutta eipä sitä voi haukkuakaan sysipaskaksi. Plussaa oli myös se, että tämä oli badd ass-Taker aikaa. Matsin jälkeen vielä A-Trainin hyökkäys ja pohjustus tulevalle Wrestlemania matsille.

***

Taas segmentti. Näytetään, kuinka "hetkiä sitten" Edge kärrättiin paareilla pois. Sitten siirrytäänkin seuraamaan, kuinka Bischoff valmistautuu matsiinsa Austinia vastaan Chief Morleyn seurassa. Bischoff ja Morley suunnitelevat ottavansa vähän back uppia, ja mahdollisesti muokkailevansa matsin skeneraniota Bischoffin eduksi. No, Mr.McMahon ilmaantuu sitten paikalle, ja ilmoittaa tylysti, että jokainen matsiin sekaantuja saa monon kuvan p*****seen.Handicap match: Team Angle (Kurt Angle, Charlie Haas and Shelton Benjamin) vs Lesnar & Benoit

Tämän matsin piti alunperin olla 3 vs 3, mutta kuten aiemmin nähtiin, Edge on hoidettu pois pelistä. Todellisuudessahan hän lähti sairaslomalle.

Tässä on itse asiassa yksi illan parhaista matseista. Benoit ja Benjamin aloittavat kehässä. Huomaa heti, että Benoit on kehässä, kun iskut ovat agressiivisia ja niin uskottavia. Pianhan Benjamin näyttää kyntensä ja vaihtaa Haasin peliin. Tiimityöskentely siis näyttää toimivan paremmin kuin hyvin. Meno on nopeatempoista, ja mitäpäs muuta voi odottaakaan, kun katsoo matsiin osallistujia. Edgen poissaolo teki matsille pelkästään hyvää.

Tässä matsissa oli kaikkea, mitä pitikin: Hyvää brawlia, vähän teknistä vääntöä, heittoja, pari kivaa hyppyä... Ja lisäksi, molemmat joukkueet näytettiin yhtä vahvoina. Ehdottomasti koko PPV'n parhaita otteluja! Tämän takia tulee joskus ikävöityä vuoden 2003 Smackdownia.

Kaiken kaikkiaan upea matsi. **** tähden arvoinen, ehdottomasti.

Mainostetaan "Before they were superstars"-dvd'tä.

Näytetään vähän videota Steiner vs HHH feudista... Ja sitten itse matsiin:

World hevyweight title match: Triple H (c) vs Scott Steiner

Matsi alkaa stare downilla, ja sitten lock up... Joss Steiner pääsee niskan päälle ja vääntää Hunterin kättä. Steiner tekee tyypilliset traditionsa, dominoiden matsia näin alkuun. Nähdäänpä tässä jopa Steinerin versio figure fourista... Ja kälynen versio onkin.

Steiner ei kyllä ollut oikein vedossa, kun matsi on silkkaa hidasta brawlia. Ei kehäpsykologiaa, ei tunnelmaa, ei mitään. Illan heikoimpia matseja, ellei heikoin. Karsean hidas matsi, ja armottoman tylsä.

** tähteä.

Ja Bischoff kävelee backstagella päämäränään kehä. Lähes koko RAW'n rosteri istuu tuoleilla backstagella ja Test vielä heittää vähän vittuiluläppää Ericille.

Ja vähän videota siitä, mikä johti tähän matsiin.Stone Cold Steve Austin vs Eric Bischoff

Koko matsi oli pelkkä Steve Austin-show. Stunneria stunnerin perään, mutta mikäpäs siinä, sitähän kansa halusi. Tuskin kukaan odotti kunnon ottelua, eikä tätä sellaisena voi edes arvostella.

Eli raiting: kivaa viihdettä

Ja sitten alkaakin olemaan Main Eventin aika, eli Hogan vs Rock part 2! Ja tietenkin se siivitellään videolla, jonka jälkeen itse matsiin:

Hulk Hogan vs The Rock


No niin, eli re-match Wrestlemania X8 matsista. Tässä matsissa on kuitenkin eräs eroavaisuus siihen matsiin: Tässä Hogan on face ja Rock on heel, joten asetelma onki nyt niin, että ilkeä Rock joutuu taistelemaan Hulkamaniaa vastaan.

Matsi ei ole läheskään niin hyvä, kuin heidän ensimmäinen kohtaamisensa, mutta kuitenkin ihan mukava. Tähän aikaanhan Hoganilla ja Vincellä oli feudia, ja tarinahan meni niin, että Hogan haastoi Vincen otteluun No Way Outissa, mutta tämä pistikin Rockin Hogania vastaan.

Tosiaankin, ihan ok matsi, ja erittäin mukava. Lopetus oli erittäin säväyttävä, ja hieno muistutus Montreal Screw Jobista.

Taitaapa olla sellainen ***+ matsi, ei ihan Main Event tasoa, mutta melkein.


Kaiken kaikkiaan tämän PPV'n matsien taso oli melko vaihteleva. Kokonais arvosana lienee jotakuinkin ***+ .
Viimeksi muokannut punkkiz, Su 13.05.2007 14:54. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Supa
Viestit: 243
Liittynyt: La 02.12.2006 18:37
Paikkakunta: Kellokoski

Viesti Kirjoittaja Supa » Su 13.05.2007 14:35

punkkizin tapahtumana taitaa toimia No Way Out 2003, mutta voihan sen viestissäkin ilmoittaa.

Ehkäpä jossain vaiheessa editoin tähän viestiin arvostelun, ehkäpä IWA:n King of The Death Matchin, vuodelta 1995.
Kunhan vain jaksan.
The Wrestling industry used to be, first and foremost, about wrestling. All the posing, fan interaction and promos took a back seat to what happened in the ring. Not anymore. -Harley Race

punkkiz
Viestit: 109
Liittynyt: Pe 11.06.2004 23:55

Viesti Kirjoittaja punkkiz » Su 13.05.2007 14:54

Supa kirjoitti:punkkizin tapahtumana taitaa toimia No Way Out 2003, mutta voihan sen viestissäkin ilmoittaa.

Ehkäpä jossain vaiheessa editoin tähän viestiin arvostelun, ehkäpä IWA:n King of The Death Matchin, vuodelta 1995.
Kunhan vain jaksan.


Totta, No Way Out 03. Tuon kanssa vaan sattui sähläilyä, koska tuo on copy paste muistiosta, eikä suoraan kirjoitettu tähän. Eli alunperin nimikin on mukana, mutta meni vähän ketuilleen. Editoin, kiitos kun huomautit.

Avatar
nWo-Sting
Viestit: 206
Liittynyt: Ke 12.01.2005 02:06

Viesti Kirjoittaja nWo-Sting » Ti 22.05.2007 20:46

Arvostellaanpa vähän harvinaisempaa matskua jonka omistan vhs:nä eli

WCW
SPRING STAMPEDE 1999JUVENTUD GUERRERA VS BLITZKRIEG
eli tiukalla cruiserweight matsilla potkaistaan ppv liikkeelle. tämä matsi oli taas yksi osoitus miksi cruiser divisioona oli parempi kuin kilpailijalla silloisella WWF:llä. paljon near falleja ja tiukkoja tilanteita ja voittajaa on vaikea arvata, todella hyvä matsi

BAM BAM BIGELOW VS HAK(Sandman)

Eli Hardcore matsi seuraavaksi ja todella näyttävä sellainen vielä onkin, aseita käytetään reilusti ja muutama stiffi liike mukana Hardcore matsejen parhaimistoa ja varsinkin WCW:n parhaita Hardcore matseja

SCOTTY RIGGS VS MIKEY WHIPWRECK

Illan huonoin matsi, matsi oli ilmeisesti yritys tehdä Riggsistä isompaa tähteä mutta epätoivoisesti WCW epäonnistu taas tässä. Edes Whipreck ei pääsyt loistamaan kuten ECW:ssä

DISCO INFERNO VS KONNAN

Kaksi aika tylsää painijaa vastakkain mutta kyllä tästä kuitenkin jotain tuli, matsi laitettu juuri sopivaan väliin . matsi ei ollut kuitenkaan niin huono kuin päältä päin luulisi.

REY MYSTERIO VS BILLY KIDMAN

noniin nyt päästään asiaan illan yksi parhaista matseista ja Rey:n gimmick tuohon aikaan ei sisältänyt tunnettua maskia vaan hän otteli ilman maskia. todella hyvä matsi, tunnelmaa ja tiukkoja tilanteita riitti.

RAVEN&SATURN VS "4 HORSEMEN" CHRIS BENOIT&DEAN MALENKO

mielestäni illan paras matsi, taattua Benoitia ja Malenkoa ja Saturn ja Raven brawlasivat hienosti mukana, tässä oli kaikkea mitä hyvässä TAG TEAM matsissa pitää olla. kyllä 4 Horsemen oli rautaa tuolla kokoonpanolla.

US TITLE MATCH
BOOKER T VS SCOTT STEINER

Steiner aukoi ahkerasti päätä yleisölle matsin alussa, Brawlia tämä suureksi osaksi oli mutta ihan hyvä matsi kuitenkin. Matsissa paistoi selvästi miten valmis Booker T olisi ollut MAIN EVENT tasolle mutta tunnetusti WCW:ssä toimittiin toisin.

GOLDBERG VS KEVIN NASH

eli kyseessä on kosto matsi Starrcadesta jossa Nash lopetti Goldbergin voitto putken ja nappasi WCW mestaruuden. matsi oli aika perus Goldbergia muutaman kerran Nash pääsi iskemään kunnolla. aika vaisu matsi Starrcadeen verrattuna mutta ihan kelpo brawlia silti.

WCW WORLD HEAVYWEIGHT TITLE MATCH SPECIAL REFEREE RANDY SAVAGE
RIC FLAIR(C) VS STING VS DIAMOND DALLAS PAGE VS HOLLYWOOD HOGAN

Main eventin aika ja ihan ok main eventti oli, Hogan loukkasi jalkansa matsin alku puolella ja sillä Hogania ei matsissa paljon nähty mutta Legdropin pääsi Flairille silti tekemään, Sting pelasti matsista suuren osan sillä ilman Stingia matsi olisi ollut puolet huononpi. kaikki tekivät erikois liikeensä. matsin loppu oli hyvä. Hyvä main event matsi WCW mestaruudesta.

Tiivistettynä WCW:n vuoden 1999 parhaita tapahtumia jos ei paras.

Supa
Viestit: 243
Liittynyt: La 02.12.2006 18:37
Paikkakunta: Kellokoski

Viesti Kirjoittaja Supa » Su 27.05.2007 12:56

Pöh, tähän väliin voisi KOTDM:n sijasta arvostella sitä minulle tärkeämpää hardcorea.

ECW Barely Legal 1997

Announcer : Joey Styles (Ainoa selostaja ikinä, joka on selostanut kokonaisen PPV:n yksin ilman Color commentaattoria.)

Kyseessä on siis ECW:n ensimmäinen PPV ikinä.

The Dudley Boys (c) v The Eliminators
Eli siis opener käydään tag team mestaruuksista. Vastakkain on yksi ECW:n parhaista Tag-teameista ikinä, Dudleyt, ja heidän vastassaan The Eliminators, johon kuului Perry Saturn & John Kronus. Koko ottelu olikin suurilta osin haastajien hallintaa. Ja olikin h**vetin hienoa sellaista. Eliminatorsilla on mahtava joukkuekemia, ja molemmat miehet olivat tuolloin todella hyvässä kunnossa. Samaa voi kyllä sanoin Dudleistakin, mutta Saturn ja Kronus olivat hieman eri sarjassa. En edes osannut kuvitella openerista näin mahtavaa ottelua. Double team liikkeitä jaettiin urakalla, ja hienoja liikkeitä nähtiin enemmän kuin WWE:n viikottaisissa yhteensä. Liikkeisiin kuului mm. 450 Splash, monia moonsault variaatioita, Bubba Slam, ja todella paljon stiffejä potkuja. Miehiä voisi melkeenn verrata nykypäivän spottiapinoihin, mutta heillä oli kyllä vähän enemmän vielä taitoa. Voittaja ja voittotapa periaatteessa oikea, eikä pidä unohtaa Stylesin mahtavaa selostusta. Todella hieno opener, odotan innolla jatkoa.
****

Rob Van Dam vs. Lance Storm
Lance Stormin piti aluksi kohdata Chris Candido, mutta Candido oli loukannut hauislihaksensa, ja on poissa sellaiset kuusi viikkoa. RVD tuli nyt sitten tuuraamaan Candidoa, ja kohtaamaan erittäin nuoren näköisen Stormin. Itse ottelu oli hyvin nopeatempoista ja korkealentoista. Taas kerran nähtiin paljon hyviä liikkeitä, ja tuolikin saatiin hyvin mukaan. Tuolin käyttö oli kyllä taas innovatiista ja hienoa. Kuten jo sanoin, monia high flying liikkeitä jaettiin, ja tarjosihan Storm vähän teknillistä painia sekaan. Tästä ottelusta ei jäänyt oikeastaan mitään pahaa sanottavaa, vaikka mieleen jäi yksi RVD:n botchattu springboard moonsault. "You Fucked Up" chant raikuikin hetken ajan bingo hallissa. Hyvien matsien linjalla edetään, ei mitään valittamista, saatiin extremeäkin hyvin mukaan. Lopussa vielä hyvä RVD:n promo.
***½


Great Sasuke, Gran Hamada & Gran Naniwa v Taka Michinoku, Terry Boy & Dick Togo
Joo, japanilaisia kaikki. Mitä ne nyt ECW:ssä sitten tekevät? No, jonkilainen yhteistyöprojekti oli tuossa Michinoku Pron ja ECW:n välillä, ja Michinokun miehet ovat päässeet Amerikan PPV debyyttiinsä, ei kai siitä mitään haittaakaan ole. Taka Michinoku, Terry Boy ja Dick Togo tulevatkin hienosti kehään bWo vetimissä, hauskaa. Great Sasuke oli siis maskipäinen mies, joka oli oikeastaan Michinoku Pron perustaja ja omistaja. Sasuke on maailmalla tunnettu yksi parhaista Jr. Heavyweight painijoista.
Taka Michinokun ja Great Sasuken lisäksi en paljoakaan näitä muita japanilaispainijoita tunne. Hyvien matsien sarjaa jatketaankin sitten suurella kaliiperilla. Aivan uskomaton matsi. Kaikki kehässä olleet olivat pirun taitavia atleettisia nuoria, joten päätelkää siitä. Ensimmäisten matsien teemana ollut nopeatempoisuus ja high flying jatkuivat entistä vahvempana. Puhuinkin openerin joukkueliikkeistä, pirun, kakkoseksi tälle jäävät. Oikeasti, ottelussa jaettiin todella monia hienoja triple team iskuja, ettei paremmasta väliä. Muutenkin, hienoja liikkeitä nähtiin oikeastaan enemmän kuin openerissa. Tylsiä kohtia ei ollut yhtäkään, ja matrk outteja jaeltiin urakalla. Aivan mahtava suoritus näiltä japanilaisilta, must see materiaalia.
****½

Shane Douglas (c) v Pit Bull #2
Mukana tässä ottelussa on myöskin TV mestaruus. Feudi on tähän matsiin oikeastaan aika realistinen. Shane oli jossain vaiheessa muistaakseni onnistunut murtamaan Pit Bull #1:n niskan, eikä vain kayfabessa. Nyt Pit Bull#2 hakee siis kostoa. Shane oli tuolloin ECW:n vihatuin mies, ja sen osoittivat chantit "Break his neck" ja "We Want Blood". Itse matsi laski rimaa paljon alemmas viime otteluihin nähden, sillä kehässä oli kaksi isokokoista brawleria. Matsi olikin hieman Hardcore painotteinen, ja pöytäkin saatiin hajotettua. Kuitenkin, matsi oli auttamatta tylsä. Meno oli hidasta ja hikistä, eikä mark outteja pahemmin nähty.Lisäksi pituutta oli aivan liikaa. Lopetus oli vähintäänkin laimea, joku s****nan belly to belly suplex pin..Pöh. Ihan vain feudin takia saa näinkin korkean arvosanan.
**½

Taz vs. Sabu
Feudiahan miehillä muistaakseni oli tässä alla melko pitkältäkin ajalta. Muistaakseni Taz halusi haastaa Sabun, mutta Sabu ei siihen ollut suostunut. Olikohan tämä matsi nyt sitten miesten feudin ensimmäinen jännitetty kohtaaminen. Itse ottelun tempo ei paljoa edellisestä muuttunut, mutta teknisyyttä ja high flyingiä tuli painijoiden taholta lisää. Pöytäkin taas hajotettiin ja yleisössä vietettiin muutamia minuutteja. Sabu otti yllättävän paljon niskabumppia tässä ottelussa. Hienoja heittoja nähtiin kiitettävästi, ja oli mielenkiintoista nähdä Sabun tekevän Tazmissionia.
Nojoo, ihan kiva brawli, aikaa oli hieman liian paljon, vaikka loppua kohti vauhti vähän kiihtyikin. Ei kai tässä mitään, hyvä brawl hyvällä pohjustuksella.
***+

Terry Funk vs. Sandman vs. Stevie Richards.
Jep, ykköshaastajuus illan mestaruusmatsiin Ravenia vastaan on kyseessä.
Tämä on muuten varmaankin Stevien uran kohokohta, mies on main eventissä. Itse ottelussa ei mitään teknikaalisuutta tai korkealentoisuutta tarvittu lainkaan, kehässä oli kaksi ECW:n raainta ja kovinta brawleria plus sitten vikkelä nuori Richards. Ottelu koostui siis suoranaisesta brawlista ja aseiden käytöstä, tämä on sitä kunnon Extremeä. Aseina nähtiin mm. piikkilankaa, roskis, ja eniten käytössä olleet tikkaat. Hienoja liikkeitä ei tarvittu, vaan kunnon garbage meiningillä päästiin pitkälle. Voittaja hyvä, ja voittotapa se vasta uskomaton olikin. Kuka uskoisi 53-vuotiaan Funkin vetävän moonsaulttia? Aivan, mark out moment tosiaan.
****-

Raven vs. Terry Funk
Nyt päästäänkin siihen mestaruusmatsiin, jota tuossa äsken pohjustettiin. Terry oli siis vähintäänkin suuri underdog tässä matsissa, sillä Raven oli tuore mies kehässä. Tällä matsilla olikin suuri vaikutus samalla käytävään Dreamer vs. Raven feudiin. Se ilmenikin siinä, että Big Dick Dudley, jolla ei pitäisi oikeastaan olla mitään sijaa tässä matsissa, lensi kolmen pöydän läpi. Nojooh, Terry oli siis hakattu kuin..Hallituksen muuli, ja bleidasi ihan perhanan paljon överiksi. Matsi oli taas hardcorea, mutta se ei menoa haitannut. Pituutta ei löytynyt paljoa, mutta senkin ymmärsi. Lopetus oli pirun tunteikas, ja voittaja ehdottomasti oikea. Hieno lopetus PPV:lle.
****

Kaikin puolin siis loistava PPV. Yleisö oli kokoajan täysillä mukana, eikä yhtään todella huonoa matsia nähty. E-C-Dub. E-C-Dub.
****
The Wrestling industry used to be, first and foremost, about wrestling. All the posing, fan interaction and promos took a back seat to what happened in the ring. Not anymore. -Harley Race

Avatar
Shanghai Kid
Viestit: 41
Liittynyt: Su 09.07.2006 15:20
Paikkakunta: Urjala

Viesti Kirjoittaja Shanghai Kid » To 31.05.2007 15:57

Tulipa katottua WrestleMania XX ja löysin tämän, joten...

WRESTLEMANIA XX

John Cena VS Big Show
Tässä matsissa oli Big Shown USA mestaruus pelissä ja aika tylsähkö matsi oli kyllä. Olihan siinä pari hyvää kohtaa ja alussa Cenan räppääminen. Muuta sanottavaa en tähän hätään keksi...
Tähtiä: *

Booker T & RVD VS Jindrak & Cade VS La Résistance VS Dudley Boyz
Tässä matsissa oli pelissä World Tag Team mestaruus ja tämä oli maailman ensimmäinen Tag Team Fatal 4 Way. Tämäkään matsi ei ollut ihan parasta tasoa, mutta voittaa kumminkin edellisen matsin. Hienoja kohtia oli muutama kun RVD oli kehässä ja lopetuskin oli ihan OK. Ehkä yksi parhaimmista kohdista oli, kun RVD oli kehässä ja kaikki vastustajat tulivat vuorotellen kimppuun.
Tähtiä: *½

Christian VS Chris Jericho
Tämä matsi oli yksi PPV:n parhaista matseista. Pituutta oli riittävästi ja lennokkaita liikkeitä riitti myös. Jericho pääsi myös tekemään Great Walls of Jerichon kehän ulkopuolella. Tässäkin oli OK lopetus, mutta liian helppo voitto tuli loppujen lopuksi. Ja ottelun jälkeen Christian ja Trish Stratus suutelivat aivan "yllättäen".
Tähtiä: ****

Evolution (Orton, Batista & Flair) VS Rock 'n' Sock
Tämäkin matsi oli ehkä koko PPV:n parhaita. The Rockin puhe juuri ennen matsia oli loistava ja koko matsinkin ajan Rock teki loistavaa työtä. Myös Evolution oli vireessä tässä matsissa, mutta ei tehnyt yhtä suurta vaikutusta, kuin The Rock. Myös Foley oli kiitettävä tässä matsissa. Ottelun jälkeen hän sai raikuvat ablodit kotiyleisöltään.
Tähtiä: ***½

Sable & Torrie Wilson VS Miss Jackie & Stacy Keibler
Itse matsi ei ollut todellakaan hyvä ja se oli tarpeeksi lyhytkin. Ennen ottelua naiset riisuutuivat alusvaatteilleen, joka oli iloinen yllätys.
Tähtiä: ½

Chavo Guerrero VS Nunzio VS Tajiri VS Funaki VS Shannon Moore VS Ultimo Dragon VS Billy Kidman VS Rey Mysterio
Tämä matsi oli maailman ensimmäinen Cruiserweight Open, joka oteltiin Cruiserweight mestaruudesta. Tässä matsissa vasta olikin lennokkaita liikkeitä, mutta ne eivät tehneet siitä täydellistä matsia. Muutama painija oli kehässä liian vähän aikaa, muutama liian kauan, mutta se ei haitannut kun matsi oli muuten ihan katsottava.
Tähtiä: **½

Brock Lesnar VS Goldberg (ref. Stone Cold)
Matsi oli ihan hyvä ja mukavaa katsoa. Molemmat otteljiat tekivät muutaman hienon liikkeen eikä mitään jäänyt puuttumaan. Pituutta oli tälläkin matsilla riittävästi ja matsin huipennus oli (yllätys, yllätys) Stunner molemmille ottelijoille.
Tähtiä: ****

Rikishi & S2H VS Basham Brothers VS World Greatest Tag Team VS APA
Tämä matsi oli myös Tag Team Fatal 4 Way, joka oteltiin WWE Tag Team mestaruudesta. Koko ottelu kulki suunnilleen samaa rataa, kuin edellinenkin joukkuemestaruusmatsi, tosin loppu ei ollut mikään paras mahdollinen. Ehkä parhaita kohtia tässä matsissa oli Bashamien Suplex ja ylös hyppääminen heti perään.
Tähtiä: *

Molly Holly VS Victoria
Tämä matsi oli naisten mestaruudesta ja häviäjältä leikattiin hiukset. Muuta en kommentoi, koska ei ole muuta sanottavaa tästä matsista.
Tähtiä: ½

Eddie Guerrero VS Kurt Angle
Matsi oteltiin WWE mestaruudesta. Jälleen kerran loistava matsi. Taistelu oli kova ja Eddie pääsi huijaamaan Anglea. Tässäkin matsissa pituus oli kohdallaan. Voitto tuli hienolla tavalla ja tästäkään matsista ei juuri mitään jäänyt puuttumaan.
Tähtiä: ****

Kane VS Undertaker
Tältä matsilta todellakin tuli odotettua paljon enemmän. Matsi oli aivan syvältä. Ainoa hyvä asia matsissa oli Kanen pelko ja se, etää hän ei millään voinut uskoa Undertakerin elävän Buried Alive matsin jälkeen.
Tähtiä: ½

Shawn Michaels VS Chris Benoit VS Triple H
Nyt päästiin asiaan, kun World Heavyweight mestaruusmatsi päsi käyntiin. Paljon vuodatettiin verta ja tehtiin lopetusliikkeitä. Pituutta oli melkein puoli tuntia, joka ei todellakaan ollut ajan tuhlausta. Tätä matsia olisin halunnut lisää, mutta kaikkea ei voi saada, ikävä kyllä. Näitä matseja lisää ja olen tyytyväinen.
Tähtiä: ****½

Koko PPV:n tähtimäärä: ***½

PPV oli yksi parhaista, joita olen nähnyt. Matseja oli paljon, joka oli hyvä juttu. Muutama matsi jäi aika lyhyeksi, mutta niitä nyt en olisi jaksnutkaan katsoa enempää.
"If you weren't a WWE Superstar, what would your occupation be?"
"I think I would be an olympian, the president or the second coming of Jesus.... Or Chuck Norris. Maybe all four, I don't know."
-John Morrison

Avatar
Nodachi
Viestit: 582
Liittynyt: To 27.04.2006 08:20

Viesti Kirjoittaja Nodachi » Pe 08.06.2007 20:35

WWF Survivor Series 2001

Jees, tämä PPV siis oli WWF vs. The Alliance feudin päättävä tapahtuma. Alkupromo oli hyvä ja mukaansatempaava, mutta nyt itse asiaan.

Single match, for the WWF European championship
Christian © vs. Al Snow

Christian siis edusti Alliancea, ja Snow tietenkin WWF'ää. Ottelu oli vähän liian hidastempoinen openeriksi, eikä siinä tapahtunut mitään erikoista. Peruskauraa alusta loppuun, eikä mitään spotteja. Yleisö kuitenkin oli ihan hyvin mukana, ja Paul Heyman veti heel-selostajan roolinsa aivan hiton hyvin.
**-

Tähän väliin Steve Austin ja Alliancen porukat vetävät pienen promon, missä Shane ja kumppanit alkavat epäillä että Stone Cold olisikin menossa WWF'n leiriin. Perushyvä promo Austinilta, jossa hän tosiaan sanoo ettei hän todellakaan ole menossa WWF'n ja Vincen puolelle. Kuitenkin selvää riitaa Alliancen leirissä oli. Stone Coldia on muuten mielenkiintoista katsoa heelinä... Tuon jälkeen Vince leijuu Michael Colen haastattelussa sillä, että miten hän on rakentanut WWF'stä imperiumin jne jne. Sitten William Regal tulee vähän uhkailemaan Vinceä. Ihan ok segmentti.

Single match
William Regal vs. Tajiri

Tajiri oli Cruiserweight mestari, mutta ottelu oli non-title. Matsi oli aivan liian lyhyt. Tajirilta nähtiin pari stiffiä potkua, tarantula ja springboard back elbow, ja Regalilta ei paljoa liikkeitä tullut. Lopetuskin tuli täysin puskista. Eipä matsista jäänyt muuta mieleen paitsi se Tajirin köysiin kuristuminen.. jäi mietityttämään että olikohan se tahallinen? Noh, huono ottelu. Aijoo, Regal kävi Tajirin kimppuun ottelun jälkeen, samoin Torrie Wilsoninkin kimppuun kun hän tuli Tajirin apuun.
*

Sitten aletaan kertaamaan Testin ja Edgen feudia, jonka jälkeen Test leijuu backstagella ja Stacy tulee flirttailemaan hänen kanssa. Sitten vielä Edge vetää ihan hauskan promon.

Championship unification match
Intercontinental champion Test vs. U.S. Champion Edge

Ottelu oli alussa melko tylsähköä, mutta loppua kohden se parani todella paljon. Near-falleja nähtiin ihan mukavasti, ja jännitystä löytyi. Vielä kun olin täysin varma juuri toisen osapuolen voitosta, niin tämä tuli mukavana yllätyksenä. Ihan ok ottelu, missä nähtiin tyylikkäitä liikkeitä ja perushyvää painia. Toki Test oli se hitaampi ja huonompi osapuoli, mutta ei se jäänyt paljoa haittaamaan. Edge veti matsin ihan kiitettävästi, ja tämä oli huomattavasti parempi kuin kaksi aiempaa ottelua.
**½

Tähän väliin Kurt Angle rohkaisee Stephanie McMahonia, joka pelkää että hänestä tulee tämän illan jälkeen ”tavallinen ihminen”, joka joutuu käydä itse kaupassa, ja joka joutuu pestä autonsa ym. Oli muuten hauska segmentti, etenkin kun fanit huutelivat ”aww!” kun Steph whinesi. Sen jälkeen Lita, Matt ja Jeff vetävät vielä pienen perussegmentin, kunnes alkaakin steel cage match~!

Championship unification steel cage match
WWF Tag Team champions Dudley Boyz vs. WCW Tag Team champions Hardy Boyz

Ottelu petti odotukseni, mutta kyllä se silti oli ihan hyvä. Kyllä nämä joukkueet olisivat parempaankin pystyneet, mutta viihdyttävä ottelu tämä oli. Nättejä liikkeitä, ja loppuspotti oli kekseliäs. Stacyn taskuvaras temppu oli hauska, ja niin saatiin pöytä häkin sisälle. Ihan hyvä matsi, ja tosiaan loppuspotti oli erittäin toimiva. Ei tästä oikein muuta sanottavaa keksi..
***-

Immunity battle royal
WWF & Alliance superstars

Jees, ottelussa oli todella paljon painijoita, veikkaisin noin kahtakymmentä. Esimerkiksi Raven, Hurricane, Test, Tazz, Albert, Farooq, Bradshaw, Lance Storm, DDP, Billy Gunn, Chavo Guerrero, Spike Dudley... yms. Ideana siis oli se, että ottelun voittajaa ei voi erottaa vuoteen, aivan sama mitä kyseinen herra tekee. Ottelu nyt ei ollut mitään erikoista, tyypillinen sekainen battle royal. Ottelusta ei jäänyt paljoa käteen, paitsi että Heymanin selostus oli jotain aivan loistavaa. Ensin ne ”What the hell is Tazz doing out here!?” x 100 jutut, ja sitten vielä siinä lopussa kun JR vihdoin sai tarpeekseen hänestä. Ottelu nyt ei ollut kummoinen, ja voittajakin helposti arvattavissa.
*

Ottelun jälkeen tuli joku videoklippi WWF'stä.. Sitten Booker T ja Shane O'Mac pitävät vielä pienen promon. Booker epäilee Steve Austinia, mutta Shane vakuuttelee että Stone Cold on se mies joka johdattaa Alliancen ”luvattuun maahan”.

6-pac challenge, for the WWF Women's championship
Trish Stratus vs Jacqueline vs. Lita vs. Ivory vs. Mighty Molly vs. Jazz

Tästä matsista en oikein jaksanut innostua, ihan ok menoa se oli, mutta ei mitään erikoisen säväyttävää. Sekavuus kuitenkin häiritsi, ja eipä ottelussa muuta nähty kuin pari ihan tyylikästä liikettä. Eipä tästä enempää.


Vince McMahon puhuu sitten Team WWF'n joukkueelle, ja puhuu illan main eventistä. Vince tosiaan vetää ihan vakuuttavaa settiä, joka viritti minut hyvin tunnelmaan. Sitten kerrataan invasion-anglea.

5 vs 5 winner take all elimination tag team match
Team WWF (The Rock © [WCW champion], Chris Jericho, Undertaker, Kane & Big Show) vs. Team Alliance (Steve Austin © [WWF champion], Kurt Angle, Booker T, Rob Van Dam © [WWF hardcore champion] & Shane McMahon)

It's time for teh BIG one! Tämä ottelu todellakin oli h**vetin iso. Jo pelkkä hypevideo kertoi sen. Vaikka ottelun lopputuloksesta ei kellään luulisi olevan mitään epäilystä, silti tämä tunnelma ja jännitys olivat omaa luokkaansa. Jännitystä vielä lisäsi ns. Juudas, eli siis huhuja oli siitä, että joku tosiaan kääntyisi Alliancea vastaan. Jerichon entrance aiheutti pienen mark-outin, ai hitto jos hän palaisi WWE'hen.. Noh, sitten itse otteluun. Ottelu oli selvä pettymys. Se oli melko tylsä, ja near-fallit puuttuivat. Jännitys ja odotus jotka olivat ilmassa ennen ottelua, katosivat. Osa eliminoinneista olivat aivan liian helppoja. Yleisökin oli melko kuollut, ja reaktiota tuli vain kun Undertaker, Stone Cold ja Rocky tulivat kehään. Tietysti finisheritkin aiheuttivat reaktioita, mutta kyllä yleisön olisi pitänyt olla paremmin mukana. Tunnelma alkoi kohota vasta kun jäljellä olivat The Rock ja Stone Cold (OMG, paljastus!), tosin eipä yleisö silti mitenkään erikoisesti ollut messissä. Lopetus oli todella hyvä, mutta ei se huipennus kuitenkaan paljoa pelastanut. Rockhan sen voitti tietenkin, mutta eipä se niin yksinkertaista ollut. Ihan hyvä ottelu, mutta ei todellakaan niin hyvä kuin olisi voinut odottaa. Aivan liian helppoja eliminointeja, ja alun tylsyys söivät tätä matsia. Mutta ei tämä huono ollut, harmittaa vain se, että tästä olisi voinut tulla paljon parempi. Pettymys, mutta kyllä tämä silti MOTN oli. Vielä lopuksi Vince McMahon tulee juhlimaan stagelle.
***+

Jees, ihan ok PPV, mutta ei todellakaan tämän big time-feudin arvoinen lopetus. Tapahtumassa nähtiin pari hyvää ottelua, mutta siihen se jäikin. Loput eivät olleet millään tavalla erikoisia, pelkkiä otteluita muiden joukossa. Main event pelasti jonkin verran, mutta ei tarpeeksi. Kyllähän tätä katsoo pelkän tarinansa, ja tietysti Paul Heymanin loistavien selostuksien vuoksi, mutta painillisesti tämä ei ollut mitään erikoista. Pettymys.

Koko PPV'n arvosana: ***-
"You are my Solskjær, my only Solskjær,
You make me happy, when skies are gray,
Even when it's pouring, you just keep scoring,
Please don't take my Solskjær away"


20LEGEND 1996-2011 :salut:

Avatar
TheChosen
Viestit: 190
Liittynyt: Ma 23.01.2006 19:24
Paikkakunta: Lappeenranta

Viesti Kirjoittaja TheChosen » La 16.06.2007 12:03

ECW One Night Stand 2005

Hammerstein Ballroom on tupaten täynnä faneja ja kaikku huutavat ECW:tä. Vuoden yksi raain, kovin ja odotetuin oli juuri alkamassa: ECW ONE NIGHT STAND!

Illan ensimmäinen ECW-tähti, Joey Styles saapuu kehään, vetää "OMG"-huutonsa (Stylessiltä meinasi päästä itku, niin liikuttuneelta hän näytti.). Hän toivottaa kaikki tervetulleeksi ja esittelee selostukumppaninsa, Mick Foleyn! Foley saapuu kehään Cactus Jackin tunnarilla ja miehet halaavat. Sitten onkin klassisen ECW alkuvideon aika!

Lance Storm /w Dawn Marie vs "Lionheart" Chris Jericho
Chris esiintyi tänään Lionhearttina, eikä Y2J:nä.
Upeaa showta molemmilta. Ei tämä ihan maailman parasta tavaraa ollut, mutta ei missään nimessä huonoa/tavallista.
Arvosana: ***

Seuraavaksi Pitbull Gary Wolfe esittelee tribuutti-videon, jossa kunnioitetaan joitakin ECW:n konkurssin jälkeen kuolleita tähtiä.
Videossa vilahtavat Public Enemyn Rocco Rock, Ray Gordy, Mike "Crash Holly" Lockwood, Mike Lozansky, alkuperäinen Sheik, Pitbull 2# Anthony Durante, Big Dick Dudley ja vähänaikaa sitten menehtynyt Chris Candido.

Palaamme takaisin toimintaan, kun areenalle astuu James Mitchell (Sinister Minister hahmossaa) ja tuo mukanaan Mikey Whipwreckin (Ei muistuttanut yhtään sitä Mikeyä, jonka viimeksi näin.) ja Tajirin. Tämän jälkeen tulee koko FBI, joita edustaa Little Guido Maritato. Viimeisenä kehään saapuu Super Crazy.

Three Way Dance: Tajiri /w Mikey Whipwreck & Sinister Minister vs Super Crazy vs Little Guido Maritato /w Tracy Smothers, Tony Mamaluke, Big Guido & J.T Smith)
Jälleen kerran kaikki tekevät loistavaa työtä. FBI, Mikey ja Ministeri saavat kivaa kaaosta sekaantumalla otteluun (Mithc...anteeksi, Ministerin antama pikainen low blow oli huvittava) ja Super Crazyn vetämä Moonsault parvekkeelta oli hullua.
Arvosana: ***½

Pieni hengähdystauko: Videopaketti täynnä klassisia ECW-hetkiä

Extreme Lucha Libre: Psycosis vs Rey Mysterio Jr.
Perus Lucha Libre toimintaa. Matsi oli kuitenkin pienoinen pettymys (lieneekö WWE homman takana?) verrattuna esim. miesten Bash at the Beach kohtaamiseen. Kuitenkin hyvä perusmatsi.
Arvosana: ***

Ottelun jälkeen Smackdownin porukka saapuu paikalle, tarkoituksenaan hyökätä ja pilata koko tapahtuma. Heille on paikat varattuna parvekkeella. He saavat yleisöltä erittäin vihamielisen vastaanoton (FUCK YOU SMACKDOWN!). Mukana ovat Kurt Angle, JBL, Bashamit, Orlando Jordan, Carlito ja Matt Morgan.

Taas yksi videopaketti.

Palaamme areenalle ja Smackdownin parvekkeelle ja näemme Joel Gertnerin (Jee!! Go Joel!) joka yrittää saada haastattelua. Kurt ja JBL ottavat mikin ja tönäisevät hänet lattialle ja aloittavat perus-heel promon. Vaikka näytti siltä, että heitä ei enään heelimmiksi saa, JBL tulee ja vetää todella hyvän promon. JBL:n keskeyttä RVD! RVD saapuu kehään Bill "Fonzie" Alfonson kanssa. Smackdownin mikit sammutetaan ja RVD nostaa shown tason kattoon heittämällä shootin suorassa PPV lähetyksessä. Laatua.

Sitten paikalle ryntää Rhyno! Rhyno iskee Gorin ja rupeaa runtelemaan RVD:n vammautunutta polvea kunnes yhtäkkiä valot sammuvat! Sähkökatkos? Ei! Valot palaavat ja Sabu seisoo kehässä!

Sabu vs Rhyno
Edellisiä heikompaa toimintaa, mutta vain hieman. Sabua on aina kiva nähdä kehässä ja Rhyno on myös loistava.
Arvosana: 2 3/4

Seuraavan videopaketin tulee esittelemään meille Al Snow! Al Snow vetää promon, jossa hän haukkuu Smackdownin ja pään.

Palaamme areenalle, jossa saamme peliin lisää heel-voimaa, kun RAWin ristiretkeilijät saapuvat paikalle. Mukana ovat Eric Bischoff, Coach, Edge, Christian, William Regal, LA Resistance, Snitsky, Maven ja Tomko. Kaikki, varsinin Eric, saavat vihamielisen vastaanoton.

Chris Benoit vs Eddie Guerrero
Kaiken väkivallan ja lento-meiningin jälkeen Chris ja Eddie tulevat ja vetävät hienon tekniikka matsin. Bravo!
Arvosana:****

Vengeance PPV:n mainos. Jaahas....

Palaamme mainostauolta parvekkeelle, jossa Joel Gertner (Huzzaw!) yrittää kerjätä Ericiltä töitä. Eric nauraa, ottaa mikin, vetää promon (ei yhtä hyvä kuin JBL:n) ja viskaa oluet Joelin naamalle.

Mike Awesome vs Masato Tanaka
Hemmetti, kuin katsoisi kahta tappelevaa tiikeriä! Kaikki paikat hajoavat käsiin ja miehet repivät toisistaan kaiken irti. Uskomaton ottelu!
Arvosana: ****

Lisää laatua luvassa, kun itse Paul Heyman saapuu kehään ja vetää illan toisen shootin. Ei h****tti! Shootteja pitäisi olla joka PPV:ssä!

The Dudley Boyz vs Tommy Dreamer & The Sandman
Tommy saa illan kovimmat popit ja samoin myös Sandman, joka vetää tavallisen kymmenen minuutin sisääntulon katsomosta. However, luvassa on yllätyksiä...
Juuri ennen kuin ottelu ehtii alkaa, kehään saapuu blue World order! He aloittavat pienen promon jälkeen tappelun. Hemmetti mitä kaaosta!
Kaaosta maustetaan lisää, kun Mr. TNA (Total Nonstop Attitude) Kid Kash lisätään tappeluun. Eikä siinäkään vielä kaikki! Myös Balls Mahoney ja Axl Rotten, The Chair Swinging Freaks, saapuu kehään. Pitkän brawlauksen jälkeen bWo saadaan pois kehästä ja ottelu voi alkaa.
Ja entäs ottelu? Vuoden hardcore matsi. Verta roiskui ja äijät löivät toisiaan kaikella mahdollisella. Myös piikkilankaa ja juustoraastimia käytettiin. Justin Credible, Lance Storm ja Francine yrittivät sekaantua otteluun, mutta Beulah McGilligutty tuli apuun ja aiheutti Catfighting.
Eikä sekaantuminen loppunut siihenkään! Ottelu päättyi, kun Spike Dudley (klassisessa LSD Spike Dudley kuteissaan) tuli paikalle, sytytti pöydän ja katsoi, kuinka Tommy pantiin palavan pöydän läpi! OH MY FREAKIN GOD!
Arvosana: *****

Tommy on maassa ja Sandman huuta apua. Hän huuta: "Tuokaa joku kaljaa!" ja sitä hän saakin, nimittäin STONE COLD FREAKIN STEVE AUSTIN ON PAIKALLA. Austin kutsuu paikalle ECW painijat, Smackdownin painijat ja RAWin ristiretkeilijät ja aiheuttaa suuren jengi-tappelun. Myös Tazz saapuu paikalle kurittamaan Kurt Anglea. Tappelun loputtua Eric Bischoff raahataan kehään ottamaan turpaan. Show päättyy Stylessin huutoon: "ECW LIVES!".

Kokonaisarvosana: Kaunista. Siis todella kaunista. Kaikki ottelut olivat hyviä, ja monet ECW:n huiput olivat paikalla. Vince ja porukat todellakin ansaitsevat kaikki lantit mitä he tästä saivat. Jos et ole nähnyt tätä PPV:tä, hommaa se VÄLITTÖMÄSTI! Mene vaikka torrent sivustolle hakemaan, kunhan sinulla on tämä poltettuna DVD:lle!
Kokonaistähdet: *****+++

EDIT: Katsoin eilen ONS uudestaan, ja tajusin tehneeni pari virhettä. Annoin liikaa tähtiä Masato vs Awesome ottelulle ja ei se tommi oikeastaan saanut illan suuria poppeja, vaan kunniaosoituksia.
"It's only a game if you win, but if you lose it's a stinking waste of time." - Al Bundy

Avatar
enska
Viestit: 1721
Liittynyt: La 22.07.2006 10:48
Paikkakunta: Turku

Viesti Kirjoittaja enska » To 02.08.2007 17:32

WWF Backlash 2000

WWF World Tag Team Championship
D-Generation X vs. Edge & Christian (c)


En odottanut tältä openerilta mitään, sillä inhoan Road Doggia. Matsin alku olikin melko tylsää katseltavaa, mutta mitä pidemmälle ottelussa mentiin, sitä mielenkiintoisemmaksi meno muuttui. Road Doggin eleet ja Edgen tekemät spotit saivat yleisön äänekkääksi. Se, mikä innosti minua kirjoittamaan tämän viestin, oli kuitenkin tämän ottelun loppuminuutit. Aivan uskomatonta menoa; todella monta near fallia, jotka olivat kaikki "varmoja nakkeja". Aina äijät vaan yllättivät nousemalla ennen kolmosta. Plussaa vielä siitä varsinaisesta lopetuksesta, jollaista ei ihan joka ottelussa nähdä.
Pisteet: ***

WWF Lightweight Championship
Scotty 2 Hotty vs. Dean Malenko (c)


Vastoin nykypäivän cruiserweight-mestaruusotteluita, tässä matsissa ei nähty lainkaan lennokaita liikkeitä. Sen sijaan Malenko työsti koko ottelun ajan Scotty 2 Hottyn jalkaa mikä tietenkin hidasti matsin menoa. Ikävä kyllä, Scotty unohdi myydä tuota jalkaansa loppuhetkien ajan. Tässäkin ottelussa nähtiin monia uskottavia near falleja, joista annan vähän plussaa. Eniten plussaa tulee kyllä lopetuksesta, joka oli sairas. Onneksi tuollaisia ei nähdä kovin usein, noissa voi nimittäin käydä hyvin huonosti.
Pisteet: **½

Tag Team Match
Big Bossman & Bull Buchanan vs. The Acolytes


Matsi oli, kuten arvata saattoi, kamala. Eipä matsissa nähty kuin pelkkää brawlia, lukuunottamatta Bradshawn muutamaa liikettä ja Buchananin lennokasta suoritusta. Jos katsotte tätä PPV:tä, suosittelen skippaamaan tämän matsin.
Pisteet: ½

Hardcore Match
WWF Hardcore Championship
Jeff Hardy vs. Matt Hardy vs. Tazz vs. Hardcore Holly vs. Perry Saturn vs. Crash Holly (c)


En näistä monen miehen spottijuhlista oikein välitä. Toki muutama uutukainen spotti nosti hymyn suupieliin, mutta pidemmän päälle tämä kävi kyllä tylsäksi. Enpä tätäkään matsia oikein kenellekään uskaltaisi suositella. Jeff Hardyn Swanton Bomb tikapuilta oli kyllä komea, mutta mitään muuta kovin erikoista matsissa ei tapahtunut. Matsin jälkeen tapahtui vielä hauska botchi, kun voittajan musiikin sijaan alkoi erään hävinneen painijan musiikki soimaan.
Pisteet: *+

Single Match
Kurt Angle vs. "The Showster" The Big Show


Big Show oli siis muutama viikko sitten kääntynyt faceksi. Show oli alkanut pitämään hauskaa, pukeutuen kaikenlaisiin ihmeellisiin vaatteisiin. Eräässä SmackDownissa mies pukeutui Val Venikseksi ja tanssi Veniksen musiikin soidessa taustalla. Noh, Kurt Anglen sisääntulon jälkeen alkoi soimaan WCW:ssä olleen Hulk Hoganin tunnari. Yleisö ihmetteli hetken, kunnes Hulk Hoganiksi pukeutunut Big Show saapui kehään. Yleisö meni täysin sekaisin. Ottelun ensimmäinen minuutti oli Big Shown nosellaamista ja Hulk Hoganin liikkeitä. Angle kuitenkin nousi ylös Big Shown jalanpudotuksesta, jonka jälkeen Big Show suuttui ja lopetti pelleilyn. Loppu matsi oli oikein viihdyttävä.
Pisteet: ***

Tag Team Match
The Dudley Boyz vs. T 'n' A


Tämä matsi meni kokonaan ohitse. Matsin jälkeiset tapahtumat kyllä näin ja uskon että ne olivat ainoat kiinnostavat asiat koko ottelussa.

WWF European Championship
Essa Rios vs. Eddie Guerrero (c)


Huh huh. Matsi oli kovaa tykitystä alusta loppuun. Komeita spotteja, joista muutama pisti jopa minut haukkomaan henkeäni. Vaikka matsissa kehäpsykologia jäi ainakin Essa Riosin osalla toissijaiseksi, oli matsi varsin viihdyttävä tapa viettää kymmenisen minuuttia. Matsin jälkeiset tapahtumat olivat myös hauskoja.
Pisteet: **½

WWF Intercontinental Championship
Chris Jericho vs. Chris Benoit (c)


Matsi lähti käyntiin komealla ketjupainilla. Nähtiin myös mattopainia ja pieniä spottejakin. Pian vauhti kiristyi ja kuvioihin tulivat myös suuremmat spotit. Käytiin myös kehän ulkopuolellakin. Lopussa nähtiin erittäin jännittäviä hetkiä ja kumpikin painija oli hyvin lähellä voittoa. Tunnelmaa latisti kuitenkin typerä lopetus.
Pisteet: ***

Special Ref: Shane McMahon
WWF World Heavyweight Championship
The Rock vs. Triple H (c)


Triple H:llahan oli siis kulmauksessaan Stephania ja Vince, sekä tuomarina vielä hänen kaveri Shane. Rockin kulmauksessa piti olla paluunsa tekevä Stone Cold, mutta ennen matsia Vince ilmoitti ettei Austin ole paikalla. Matsi lähti tasaisesti käyntiin, mutta pian Shane kusetti Rockia täysin ja HHH pääsi totaaliseen hallintaan. Yleisö pysyi koko ottelun aikana todella kuumana. Pian kuitenkin The Rock pääsi komeasti hallintaan. Miesylivoima kävi kuitenkin liian kovaksi, eikä The Rock kohta mahtanut mitään. Ensiksi hänen kimppuun hyökkäsi Vince, sitten Triple H ja lopulta vielä tuomareiksi pukeutuneet Gerald Brisco ja Pat Patterson. Rock oli pahasti alakynnessä, kunnes vihdoinkin lasi särkyi ja Stone Cold tuli kehään. Jo matkalla kehään hän pieksi Triple H:, Briscon ja Pattersonin. Kehässä osumaa otti vielä Shane ja Vince. Vielä, kun lopputulokseen vaikuttivat Linda McMahon ja Earl Hebner, meni yleisö pähkinöiksi. Painillisesti keskitasoa, mutta tunnelmallisesti jotain aivan huippua. Loistava ottelu. Matsin jälkeenkin tapahtui vielä ihan kivoja asioita.
Pisteet: ****½

Backlash 2000 pisteet: ***+

Vastaa Viestiin