Videopelit

Ai vapaapaini ei juuri nyt nappaa? No puhutaan sitten vaikkapa tv-ohjelmista tai termodynamiikasta.
Vastaa Viestiin
Avatar
zemppari
Viestit: 92
Liittynyt: Ti 25.05.2010 13:28
Paikkakunta: Jokela

Re: Videopelit

Viesti Kirjoittaja zemppari » Ti 09.06.2015 14:21

Meikäläiselläkin tuo Witcher 3 jo kuumottelisi, mutta taidan venailla Kingdom Hearts 3:n ilmestymistä ennen kuin PS4:n hommaan.

Viimeaikoina TEW 13:n lisäksi on tullut satunnaisesti Burnout Paradisea, mikä on varsin nautittava kokemus edelleenkin. Pelihyllyssä kummittelevat kuitenkin Mass Effect 2, KH2 HD ja LA Noiren uusintakierros. Ja ehkä pitäisi yrittää pelata Watch Dogsia ensimmäsitä kertaa sitten, öh, viime kesän. Noh onneksi on vähän lomaa.

Loppuun vielä, onko Dragon Age Origins vielä kuinka pelattava (konsolilla)? Ostin kun halvalla sain, mutta peliinto vähän hukassa.
ZSJ is God

Avatar
Wanhus
Viestit: 506
Liittynyt: To 02.11.2006 19:47

Re: Videopelit

Viesti Kirjoittaja Wanhus » Ke 10.06.2015 00:05

Witcher 3 suosittelen kyllä, paras RPG tällä vuosikymmenellä. Kahlattavaa löytyy ja huomattavasti elävämpi ja kiinnostavampi maa kuin Skyrimissä tai missään muussa viime aikojen RPG:ssä. Inquisitionin peliä ei edes viitsi verrata, niin paljon parempi ja huolellisempi kokonaisuus kaikin puolin. Loppusuora omassa pelissä menissä, vaikka en tässä nyt olekaan päässyt kahteen viikkoon pelaamaankaan.

TEW 2013 peukku ylös. Sitä on tullut tässä itsekin pelattua, kun sitä läppäri sentään vielä pyörittää. :mrgreen: Hyvää ajanvietettä joka tapauksessa ja aikas tasokkaita modern day modeja siihen alkanut tulemaan tässä.

Dragon Age Originssia suosittelen pelaamaan PC:tä, jos se vain suinkin on mahdollista. Huomattavasti miellyttävämpi pelattava näppis-hiiri combolla, vaikka itse suosin ohjaimella pelaamista, niin tuo kyllä toimii niin paljon paremmin perus-PC setillä. Dragon Age 2:n ja Inquisitionin suhteen konsolipelaaminen on ihan ok, kun se on lähinnä parin napin näpyttämistä. DAO on parasta Biowarea ja varsin hyvä RPG kyllä.
"If you combined Paul Heyman and Big E, you would have one full haircut"

Avatar
valkopeura
Viestit: 610
Liittynyt: To 13.04.2006 21:24

Re: Videopelit

Viesti Kirjoittaja valkopeura » Pe 12.06.2015 03:11

Se että jotkut ihmiset pitävät Kingdom Heartseista on minulle täysi mysteeri, ja tulee varmaan aina olemaan. Kingdom Hearts 1 on yksi puistattavimpia, ellei puistattavin pelikokemukseni. Koko peli on niin baby's first kaikissa peligenreissä, joita siinä pelissä on ripauskin.
Darien Fawks kirjoitti:Kappas, Mr.Off Topic kävi ulostamassa oikein kunnolla tänne ketjuun. Ihan pakarat heiluivat sitä tehdessä.

Avatar
Smark
Viestit: 517
Liittynyt: Pe 02.01.2004 13:53
Paikkakunta: Pohjois-Vantaa

Re: Videopelit

Viesti Kirjoittaja Smark » Pe 12.06.2015 14:31

Meikä on päässyt myös Witcher kolmosen makuun. Ykköstä en ole pelannut (Yahtzeen arvostelun takia :wink: ) ja kakkosen pelasin tietokoneella. Hiiri ja näppis toimivat riittävän hyvin Lethoon asti, mutta sitä taistelua varten oli pakko ottaa 360-padi käyttöön. Pelin tarina on jo unohtunut aika tehokkaasti, joskin kolmosen kertaavat keskustelut ovat palauttaneet sitä jo asianmukaisesti mieleen.

Sitten mietteisiin! Koska padi oli kakkosessa voittajan valinta, ostin kolmosen PS4:lle. PC-tallennukset eivät tietenkään tähän versioon siirry, mutta tärkeimmät päätökset voi simuloida lakeijan esittämien kysymysten perusteella. Vaikeustasoksi valikoin tietysti Death Marchin so. vaikeimman, koska olin lukenut jostain foorumeilta sen vaikuttavan vain vihollisten tekoälyyn (eikä lukumäärään, hitpointseihin tai monsterismiesten tekemään vahinkoon). Demon'sia, molempia Darkeja ja Bloodbornea kun on kellotettuna yhteensä varmaan 300-400 tuntia, niin joku Witcher kolmonen on varmaan vaikeustasonsa osalta vain hyvä vitsi, ajattelin. Ja sitten alun ensimmäinen ghoulilauma tappoi viisi kertaa putkeen. 8)

Nyt mennään tasolla 12 Novigradissa. Alun turpiinsaamisen jälkeen sain kiinni tappelumekaniikasta, jonka ytimenä oman pelityylin osalta toimivat Quen-kilpi ja sidestep. Vaikeustasoa en ole tiputtanut vielä kertaakaan ja kyllähän tämä kova peli on, mutta valittamistakin on:

- framerate tippuu kovassa rähinässä (PS4)
- RDR-tyyppiset graafiset bugit (ilmassa istuvat kerjäläiset, Geraltin heppa Roach juoksee päällään..)
- taisteluissa pahin vihollisesi on aina kameramies
- perusreseptejä pitäisi saada muualtakin kuin White Orchardista (esim. päivitettyyn juomaan tarvitaan alkuperäinen juoma, jota et voi tehdä ilman sitä perusreseptiä, jota et voi saada menemättä alkualueelle..)

Muuten peli on 6/5 ebin Tumpin hyväksymää pohjalinjakamaa johon kannattaa tunkea nokkansa, vaikka se tullaankin puremaan poikki.
Darien Fawks kirjoitti:Provoatteko JDubille, vai oletteko oikeasti tuota mieltä?
You want the best? Here I am. Kuva

Avatar
Migu.22
Viestit: 730
Liittynyt: Ti 03.05.2005 15:43
Paikkakunta: Tampere

Re: Videopelit

Viesti Kirjoittaja Migu.22 » Pe 12.06.2015 15:31

valkopeura kirjoitti:Se että jotkut ihmiset pitävät Kingdom Heartseista on minulle täysi mysteeri, ja tulee varmaan aina olemaan. Kingdom Hearts 1 on yksi puistattavimpia, ellei puistattavin pelikokemukseni. Koko peli on niin baby's first kaikissa peligenreissä, joita siinä pelissä on ripauskin.
8) Yksi meikän kaikkien aikojen lemppareista, johon tulee palattua vieläkin. Eniten siinä aikanaan kolahti se miljöö, ja taistelustakin nautin. Vaikka peruspeli ei tuottane suurempia ongelmia, saa haastetta ylimääräisistä bosseista ihan kivasti, ja ylimääräistä kerättävää on ihan riittämiin täydentämään kokemusta. Tarinallisestihan varsinkin ykkösen jälkeen lähdettiin ihan hakoteille, kameran kanssa sai etenkin ykkösessä tapella aika-ajoin ihan tosissaan, hahmot (etenkin pääsankarimme) ovat usein rasittavia, jne jne. Onhan siinä paljon paskaa, mutta kyllä minä olen vieläkin ihan lapsenomaisesti myyty FF/Disney-sekoituksille (taisiis, jos tämä olisi pelkästään Disneyn tuotos niin varmaan tykkäisin siltikin). Sopivan simppeliä ja huoletonta hakkaamista, pienillä pulmilla ja mielenkiintoisilla maailmoilla varustettuna. Toki tässä on melko uniikki viehätys, joten on ihan ymmärrettävää että osa pitää tätä haisevana sontaläjänä, kun taas toiset itseni tapaan rakastavat tätä siinä määrin, että jo pleikkari kakkosta muistellessa tulee Keyblade mieleen. Ei tästä mihinkään olisi ilman noita tunnistettavia hahmoja ja tarinoita, mutta näin se vaan toimii kuin junan vessa.

Pleikkari kolmosta ostaesssa takaraivossa kyti odotus KH3:sta, mutta näköjään odotusta ei nyt ihan siinä muodossa palkita. Mahdollisuudet kuitenkin on, että saadaan vielä näitä uudempia Disneyn hankintoja maailmojen muodossa esille, ja kyllä minä ainakin odotan muna kovana Marvel ja/tai Star Wars retkiä. Jopa siinä määrin, että saatan ostaa konsolin ihan varta vasten.
\____0___/

Avatar
Merovingi
Viestit: 2898
Liittynyt: Ma 06.03.2006 18:31
Paikkakunta: Rovaniemi

Re: Videopelit

Viesti Kirjoittaja Merovingi » Pe 12.06.2015 20:08

Smark kirjoitti:Meikä on päässyt myös Witcher kolmosen makuun. Ykköstä en ole pelannut (Yahtzeen arvostelun takia :wink: ) ja kakkosen pelasin tietokoneella. Hiiri ja näppis toimivat riittävän hyvin Lethoon asti, mutta sitä taistelua varten oli pakko ottaa 360-padi käyttöön. Pelin tarina on jo unohtunut aika tehokkaasti, joskin kolmosen kertaavat keskustelut ovat palauttaneet sitä jo asianmukaisesti mieleen.
Pelaa se ykkönen, homo. Joo, Letho on kakkosessa aivan v***n typerä taistelu, sillä se vie väkisinkin yhden tärkeimmistä pelin elementeistä pois eli potionit. Niitä kun ei kakkosessa voi juoda kesken taistelun, joka on sen suurin suunniteluvirhe. Ei mitään järkeä, ei yhtikäs mitään. Itse kokeilin sitä jotain 4-5 kertaa ja totesin sen olevan pelisuunnittelun kannalta aivottomasti toteutettu, joten vedin vain vaikeustason minimiin ja hakkasin paskaksi. Vaikeustaso takaisin normaaliksi ja peli jatkumaan.
- perusreseptejä pitäisi saada muualtakin kuin White Orchardista (esim. päivitettyyn juomaan tarvitaan alkuperäinen juoma, jota et voi tehdä ilman sitä perusreseptiä, jota et voi saada menemättä alkualueelle..)
Ei niitä oikein sieltäkään taida löytyä. Monet olen myöhemmin löytänyt random loottina taikka ostanut vaan suoraan kauppiailta, jos heiltä on reseptejä löytynyt.
hevosen k**pä

Avatar
valkopeura
Viestit: 610
Liittynyt: To 13.04.2006 21:24

Re: Videopelit

Viesti Kirjoittaja valkopeura » La 13.06.2015 00:42

Migu.22 kirjoitti: Kh perustelu
Hyvin perusteltu. Mitäs muuten pidit Ni no kunista? Tulee varmaan hommattua tuo kun puoli-ilmaseksi saa. Toivottavasti ei oo liian lapsellinen. Aukko sivistyksessä, kun en oo koskaan pelannut yhtäkään Level 5:n peliä. Pitäisi nyt ainakin vähintään olla jotain Dragon Questia pelattuna.
Darien Fawks kirjoitti:Kappas, Mr.Off Topic kävi ulostamassa oikein kunnolla tänne ketjuun. Ihan pakarat heiluivat sitä tehdessä.

Avatar
Migu.22
Viestit: 730
Liittynyt: Ti 03.05.2005 15:43
Paikkakunta: Tampere

Re: Videopelit

Viesti Kirjoittaja Migu.22 » La 13.06.2015 06:32

valkopeura kirjoitti:
Hyvin perusteltu. Mitäs muuten pidit Ni no kunista? Tulee varmaan hommattua tuo kun puoli-ilmaseksi saa. Toivottavasti ei oo liian lapsellinen. Aukko sivistyksessä, kun en oo koskaan pelannut yhtäkään Level 5:n peliä. Pitäisi nyt ainakin vähintään olla jotain Dragon Questia pelattuna.
vieläkin keskeneräisenä, loppupuolella tosin ollaan. Muutamaan kuukauteen en ole vissiin koskenutkaan, enkä oikeastaan tiedä edes miksi.. Osittain ärsytti pelin helppous, osittain juurikin se lapsellisuus, ja varmaan eniten se oma "tehdään kaikki mahdollinen" - mentaliteetti, joka polttaa loppuun nykyään nopeastikkin, kun aikaa ja mielenkiintoa ei enää ole aivan niin paljolti kuin ennen. Se lapsellisuusaspekti on vähän kaksipiippuinen homma, kuten lähes kaikessa jaappanimediassa itselleni, kun se on samaan aikaan se suurin viehätys ja inhokki. Tarinassa on toki eri syvyyksiä joita voi oman makunsa mukaan pureskella, mutta meikälle on päälimmäiseksi jäänyt vähän liiankin "Ghiblimäinen" fiilis tästä. Tuo samainen fiilis tulee hyvin vahvasti esiin myös ulkoasun puolesta, cutscenejen ollessa ihan sitä elokuvalaatua, ja peli noin muutenkin on yleisilmeeltään ihan hemmetin hieno. Toki pidän niistä studion leffoista ja tästä niiden tuottamasta omintakeisesta fiiliksestä, mutta jossain vaiheessa mennään riman yli, kun tuntitolkulla saa sitä samaa silmäkarkkia eteensä. Taistelusysteemi vaikutti ihan mielenkiintoiselta sinällään, mutta kun en itse muutamaa poikkeusta lukuunottamatta saanut varsinaista vastusta (niinno, kaikki pelin mahdolliset kissanristiäiset ja vähän enenmänkin koluamalla käy vissiin näin :roll: ), en oikein osaa sanoa juuta enkä jaata. Osaltaan mielenkiintoisempi perusropellukseen verrattuna pokemonmaisella systeemillään, ja osaltaan taasen tylsempi, kun samoihin kumppaneihin ja komboihin kaavoittuu kuitenkin verrattain nopeasti pomotappeluiden ulkopuolella.

Senverran hyvä peli kuitenkin, että jos sen johonkin sopuhintaan saa (tyyliin <15€) ja tykkää Ghiblin tekeleistä, tai japsi-RPGstä ylipäätään, niin toki kannattaa antaa mahdollisuus. Itelleni tämä ei ole ollut näillä kokemuksilla mikään huippupeli, mutta ei toisaalta kaduta ostoksena mitenkään. Nyt heräsi jopa into katsoa tarina loppuun asti kun esille nostettiin.
\____0___/

Avatar
luulokuningas
Viestit: 813
Liittynyt: Ma 23.02.2004 18:52

Re: Videopelit

Viesti Kirjoittaja luulokuningas » Ma 15.06.2015 14:19

Fallout 4 gameplay

Ihan hyvältä näyttää. Ehkä toi Mass Effect -dialogipuu ei ole mikään paras juttu, mutta eipä noissa uudemmissa Fallouteissa ole muutenkaan mitenkään supersyvällistä dialogia, joten mikään kovin iso harppaus alaspäin tämä ei ole.
"Sometime people think you have to take viagra because you have to or you need to. I take viagra because I can."
-Teddy Long

Avatar
Velocity
Viestit: 2154
Liittynyt: Ti 07.09.2004 18:44
Paikkakunta: <Turku> Elite Member
Viesti:

Re: Videopelit

Viesti Kirjoittaja Velocity » Ma 15.06.2015 20:29

Lähes koko Microsoftin E3-paketti tuli katsottua livestreamina. Xbox 360-pelien backwards compatibility ja uusi Tomb Raider. Ja Crackdownkin tulee sitten joskus. Diggaan.

Saas vaan nähdä josko tuo backwards compatibility merkitsee jotain. Tarkoitan tietenkin sitä, että kaksi maailman parasta peliä, SVR 07 ja Halo 3 ovat tuettuja 8)
XBKuvaX 360 - Jump In.
PLAYSTATION 3 - PLAY B3YOND
Kuva -The Future Is Blue-

Avatar
Merovingi
Viestit: 2898
Liittynyt: Ma 06.03.2006 18:31
Paikkakunta: Rovaniemi

Re: Videopelit

Viesti Kirjoittaja Merovingi » Ma 15.06.2015 22:57

luulokuningas kirjoitti:Fallout 4 gameplay

Ihan hyvältä näyttää. Ehkä toi Mass Effect -dialogipuu ei ole mikään paras juttu, mutta eipä noissa uudemmissa Fallouteissa ole muutenkaan mitenkään supersyvällistä dialogia, joten mikään kovin iso harppaus alaspäin tämä ei ole.
Melkoisen isoja harppauksia sieltä tulee. Esimerkkinä ääninäytelty dialogi, mutta eniten miellyttää tuo omien asumusten rakentaminen ja aseiden hyvin vapaa modaus. Hauskasti molemmat on täysin otettu suosituista modeista mitä parille aiemmalle on, mutta ottihan New Vegas jo todella paljon vaikutteita - aikalailla kokonaan - aseisiin ja niiden modifikointiin kolmosen suosituimmasta asemodista.

Ennen ydintuhoa elänyt päähenkilö on melkoinen juttu, sillä se vie minusta paljon siltä että hahmosi voi olla täysin sellainen millainen sen haluat olla. Nyt on luotu hahmolle taustatarinaa aika normaalista perheenisästä, niin on aika kehnoa pelaajalla luoda omaa headcanonia ja sitä roolipelausta mitä hahmosi on. Nyt Fallout astuu enemmän seikkailupelin puolelle. Valitettava muutos tuo hahmolle luotu taustatarina. Myöskään UI ei minua juuri miellyttänyt, sillä se oli liian pehmeä. Vaatisi vähän karuutta ja sellaista maailmanlopun tuomaa reunojen kulumista.
hevosen k**pä

Avatar
Saimou
Moderaattori
Viestit: 1459
Liittynyt: Ke 10.11.2004 22:51
Paikkakunta: Vasa

Re: Videopelit

Viesti Kirjoittaja Saimou » Ti 16.06.2015 17:22

Katsoin Fallout 4 -videon, mutta suurimman reaktion aiheutti related videos -palkin E3 2015: Last Guardian gameplay. Jotenkin en enää uskonut, että 2009 julkistettu, "2011 julkaistava PS3-peli" olisi vielä hengissä, mutta niin vain lupailevat tuota taidepelien Duke Nukem Foreveria vuoden 2016 PS4-julkaisuksi. Gameplay ainakin näytti sopivasti aikaiselta PS3-geniltä, eli mitään valtaisia loikkia ei tässä odotellessa ole otettu. Tosin 2010 olisi ihan riittävä pelattavuuden standardi pelille kun ottaa huomioon millaista tuskaa ICO ja etenkin Shadow of the Colossus pahimmillaan olivat...

Jään odottamaan. Odotellessa olisi vielä edellisen sukupolven "must play" -titteleitä jonoksi asti. Jotenkin ei vain huvita. Jos vaikka steamin kesäalesta (ensimmäistä kertaa tähänkin sorruin, koin jääneeni paitsi tärkeästä sukupolvikokemuksesta) nappaamani Grim Fandangon remasterointi iskisi kipinää videopeliharrastukseen.

Avatar
Saimou
Moderaattori
Viestit: 1459
Liittynyt: Ke 10.11.2004 22:51
Paikkakunta: Vasa

Re: Videopelit

Viesti Kirjoittaja Saimou » La 20.06.2015 19:56

Saimou kirjoitti:Jos vaikka steamin kesäalesta (ensimmäistä kertaa tähänkin sorruin, koin jääneeni paitsi tärkeästä sukupolvikokemuksesta) nappaamani Grim Fandangon remasterointi iskisi kipinää videopeliharrastukseen.
PC-pelaaminen. Voi v***u. Ennen tämäkin oli yksinkertaisempaa: joko myllyssä riitti teho tai sitten ei. Tiesin ultrabookkini olevan hieman rajoittunut tällä saralla, mutta hieman kaunisteltu remake vuonna 1998 julkaistusta pelistä nyt varmasti toimii, onhan minulla esimerkiksi alkuperäisen vaatimat 32Mb RAMia...

Peli toimii korkeintaan muutamia minuutteja ja jäätyy niin, että koko koneelle pitää tehdä hard boot. Googlaan. Päivitän kaikki ohjaimet. 20 sekuntia, BRRRR sanoo äänet ja taas mennään. Ratkaisu löytyy. "Joo tällä hetkellä peli crashaa jostain käsittämättömästä syystä jos näyttis Intel HD Graphics 5500, tuskin saadaan ihan äkkiä korjattua" (lue: ei varmaan pahemmin kehittäjiä kiinnosta). Toimimattomien komponenttien listaan voinee lisätä tästä masiinasta löytyvän 5300:n.

Mutta hei, toimii se alkuperäisillä tekstuureilla (tuon foorumin mukaan siis, en ole vielä testannut)! Eli kyllä oli hintansa väärti tämä pelin toiseen kertaan ostaminen.

Avatar
Dorian
Viestit: 2163
Liittynyt: To 10.02.2011 15:43
Paikkakunta: Helsinki

Re: Videopelit

Viesti Kirjoittaja Dorian » La 20.06.2015 23:15

Tämä pysyy tässä niin kauan, kunnes seuraavat asiat tapahtuvat:

SM-liiga käy liian pieneksi Jokereille [ ]

Hjallis harkimo suksii vittuun Jokereista [ ]

Joel Armia tekee Olympiakisoissa maalin [ ]

Minä ja DMW istutaan tuopin ääressä [ ]

Avatar
valkopeura
Viestit: 610
Liittynyt: To 13.04.2006 21:24

Re: Videopelit

Viesti Kirjoittaja valkopeura » Ma 22.06.2015 11:48

Darien Fawks tai joku muu: Tiedättekö saako Star Ocean Last Chaptersissa tuon taistelun autolle ettei tarvitsisi taisteluissa ollenkaan liikuttaa ukkoa, vaan kone tekisi sen. Kaikissa Tales peleissä saa. Ei huvittaisi yhtään opetella ton pelin tota taistelumekaniikkaa. Muuten vaikuttaa alun perusteella oikein lupaavalta ja kiinnostavalta peliltä.
Darien Fawks kirjoitti:Kappas, Mr.Off Topic kävi ulostamassa oikein kunnolla tänne ketjuun. Ihan pakarat heiluivat sitä tehdessä.

Avatar
valkopeura
Viestit: 610
Liittynyt: To 13.04.2006 21:24

Re: Videopelit

Viesti Kirjoittaja valkopeura » Ti 23.06.2015 16:56

Tommonen multa löytyy. Viimekesänä otin kun sain ylioppilaslahjaksi lahjakortin tatuointiliikeeseen. Löytyy jalasta. En ole katunut päivääkään. Kyseessä kuitenkin suosikkihahmoja koskaan. Valkopeura varmaan arvostaa :D


Siisti tyyppi oot ehdottomasti saisin mark outin jos näkisin jollakin vastaavan ja auttamatta tarjoisin esim baarissa muutaman.

Tai no väärä hahmo kyllä koska Vivi on ff9 yliarvostetuin hahmo sentakia että yleisellä mielipiteellä sitä pidetään pelin parhaana hahmona. Seuraavassa kirjotuksessa tulen kertomaan joukkion pelattavista hahmoista lempihahmoni perusteluiden kera ja toisessa kappaleessa perustelen miksi en pidä Viviä minään Squaresoftin kaikkien aikojen luomuksena. Kujahan tietysti olisi kautta aikain lempi pelihahmoni ehkä jopa lempihahmoni kaikessa taiteessa mutta en nyt laske sitä koska hän on pahis.

Seuraavat kappaleet tulevat sisältämään spoilereita ilman spoilertagia JOTEN ÄLÄ LUE JOS ET HALUA SPOILAANTUAKuva

Viimeksi kun puhuin jonkun kanssa ff9:stä hän sanoi että olisi tämä hahmo voinut olla pelistä kokonaan poissa. Mitä Amaranthin hyvyyteen hahmona vaikuttaa ja miksi hän kiinnostaa muita joukkiostasi enemmän? Amaranthan ekan kerran nähdään pelissä vasta toisella levyllä kun Queen Brahne pyytää kaksi palkkatappajaa jäljittämään Garnetin tuomaan hänet takaisin Alexandriaan ja tappaa Granetin mukana matkaava Black Mage. Kyseisessä juttelutuokiossa ainoa mitä Amaranth kysyy on "Eikös Garnetin kanssa matkaa tyyppi jolla on häntä" Tämän jälkeen saatuaan myöntävän vastauksen hän hyppää kaiteen yli tapansa mukaan ja katoaa.

Seuraava kohtaaminen onkin Madian Sarilla samaan aikaan toinen palkkatappaja jonka Brahne on lähettänyt on saanut käsiinsä Eikon ja pitää häntä kidnapattuna. Amaranth hyppää kalliolta ja laittaa Lanin vapauttamaan Eikon. Lani hämmentyneenä perääntyy tästä ja kalppii matkoihinsa. Vaikka Amaranth auttoi heti jälkeenpäin hän pyytää Zidanea taistelemaan kanssaan. Zidane suostuu. Kun olet kukistanut Amaranthin ylivoimaisella voittamattomalla Zidanellasi Amaranth pyytää että Zidane lopettaisi hänet josta seuraa huvittava keskustelu senjälkeen kun Zidane ei moista halua tehdä. Seuraavana aamuna Amaranth tulee joukkion luoksi ja sanoo haluavansa ymmärtää Zidanea ja Zidanen voimaa hän pyytää että hän saisi matkata Zidanenkanssa. Zidane vastaa että he ovat jäljittämässä voimakasta tyyppiä joten Amaranthista tässä olisi varmasti hyötyä. Garnet epäröi mutta naisilla ei ole päätäntävaltaa.

Amaranthin hahmosta tekee juuri kiinnostavimman se ettei hän lammasmaisesti tottele Zidanea, ole samaa mieltä asioista kuin muut joukkion jäsenet tämä mustalampaisuus ja ennalta-arvaamattomuus saa miettimään mitä hän mahtaa tehdä seuraavaksi kun hänestä ei tiedä. Jossain Terran paikkeilla hahmo on vakiintunu ja Muiden kanssa ei tule niin paljoa enään nokkapokkia.

Sitten kun kaikista pelaamistasi hahmoista ff9:ssä tietää suurinpiirtein heidän koko elämäntarinansa mitä kaikkea he ovat tehneet ennen pelintapahtumia. Amaranth on täysi kysymysmerkki hänestä ei tiedä yhtään mitään muuta kuin seuraavat asiat: Zidanen potiessa identiteettikriisiä Terrassa juteltuaan "isänsä" kanssa niin Amaranthin nähdessään hän kysyy Amaranthin isästä. Amaranth vastaa että ainoa muisto jonka hän muistaa isästään on lapsuudessa kun joku laittoi hänet tappelemaan kanssaan :D.

Sitten Trenossa 3cd:llä Amaranth avautuu Freyalle siitä kuinka hän kohtasi Zidanen ensimmäisen kerran ollessaan Trenon huutokaupan portinvartijana ja minkä tapaamisen myötä hänestä tuli etsitty ja hänestä laitettiin wanted posteri ja huikea palkkio. Joten voi päätellä että ennen pelin tapahtumia Amaranth on hengannut Trenossa. Trenon alamailma tunteekin hänet 3 cd:llä myös on se hetki kun Amaranth on Eikon kanssa ja joku tyyppi näkee heidät yhdessä ja toteaa että "Flaming Amaranth on varmaan heikontunut kun hengaa lapsen kanssa"

Jokatapauksessa tuosta kohdasta kun Amaranth kertoi siitä mitä muistaa isästään paistaa se että Square oli suunnitellut kaiken valmiiksi mitä Amaranth on tehnyt elämässänsä ennen pelin tapahtumia ja olisin halunnut tietää lisää tästä mutta ainoa joka tietää vastaukset kysymyksiini onkin tietenkin juonen käsikirjoittaja :(

Kunnon nörttirantti, varmaan ärsyttää ihmisiä joita ei kiinnosta ja en kyllä jaksakkaan tähän viestiin laittaa perusteluja miksi Vivi on kyseisen pelin yliarvostetuin hahmo. Ehkä joskus toisten sitten.
Darien Fawks kirjoitti:Kappas, Mr.Off Topic kävi ulostamassa oikein kunnolla tänne ketjuun. Ihan pakarat heiluivat sitä tehdessä.

Avatar
valkopeura
Viestit: 610
Liittynyt: To 13.04.2006 21:24

Re: Videopelit

Viesti Kirjoittaja valkopeura » Ti 23.06.2015 16:59

^ Toi on musta varmaan mun paras viesti Alertissa. Mitä ajatuksia herättää? Keskustelkaa pliis tai kommentoikaa. Muuten tulee pahamieli =( Ette saa kommentoida tekstini laatua kirjotusvirheitä ym. Vaan itse asiaa.
Katoin Star Ocean jutun from the internetz ei saa näköjään autolle, joten siinä ei tartte auttaa.
Darien Fawks kirjoitti:Kappas, Mr.Off Topic kävi ulostamassa oikein kunnolla tänne ketjuun. Ihan pakarat heiluivat sitä tehdessä.

Avatar
Merovingi
Viestit: 2898
Liittynyt: Ma 06.03.2006 18:31
Paikkakunta: Rovaniemi

Re: Videopelit

Viesti Kirjoittaja Merovingi » To 02.07.2015 23:43

The Witcher 3: Wild Hunt on nyt pelattu ensimmäisen kerran läpi. Aloitin joskus eilen illalla ja vaikka silmissä oli hiekkaa väsymyksestä, niin ei voinut lopettaa vaan sitten mentiin loppuun.. Ja olihan se nyt ihan v***n hyvä peli! Ennakkotilauksen laitoin jo viime syksynä ja en kadu tippaakaan, sillä upotin tuohon 109 tuntia eli oli helposti rahan arvoinen kaverini maksiimin eli euro per tunti perusteella. Tulen vielä pelaamaan tuon ainakin sen kerran, jopa useamman läpi, sillä onhan tuo niin upea ja mahtava peli.

Onnekseni sain onnellisen lopun, vaikka siihen vaikutti pienet spoilit muutamien valintojen vaikutuksesta. h**vetin tyhjä olo ollut nyt päivän, sillä tuo tarina sai mukaansa ja vei voimat. Odotan ilolla ainakin kahta isompaa lisäosaa, jotka tulen kyllä ehdottomasti pelaamaan. Jos peruspeli oli jo näin kova, niin hitto vie miten paljon paremmaksi tuo vielä menee jos saadaan delsuista vielä lisää syvyyttä ja pelattavaa - sekä NG+ pelimoodi. CD Projekt Red aikoo myös ilmeisesti tuoda muita mukavia muutoksia peliin, joista tärkeimpänä storage ja ainakin itse erityisesti toivomaa lisädialogia loppuosaan peliä, jossa ei mielestäni (eikä monen muunkaan) ole tarpeksi interaktiota hahmojen välisissä suhteissa. Tästä on saatu kuukaudessa CD Projekt Redin foorumeilla vaivainen 850 sivun ketju aikaiseksi, kun porukka tahtoo etenkin Trissille lisää dialogia. Silti, CD Projekt Redin tuntien nuo asiat tullaan varmasti korjaamaan ajan kuluessa.

Kevyesti paras peli mitä olen pelannut. Side questeissa on syvyyttä ja tarinaa, ei ole mitään "tapa 10 rottaa" taikka "hae tämä esine" -tehtäviä tässä pelissä.

Upea peli. Uskotteko jos sanon että suosittelen tätä niin vitusti jos pidätte avoimen maailman peleistä, seikkailupeleistä taikka roolipeleistä? Parempi uskoa. Ei ne ihmiset paskaa puhu, että Wild Hunt on asettanut täysin uuden tason roolipeleille. Tästä pelistä puhutaan 10 vuoden päästä samalla tavalla kuin nykyään Baldur's Gateista - roolipelien legendana.
hevosen k**pä

Avatar
Hyrkanos
Viestit: 914
Liittynyt: To 15.07.2004 18:36
Paikkakunta: Asikkala

Re: Videopelit

Viesti Kirjoittaja Hyrkanos » Ti 07.07.2015 12:01

En onneksi ole ainoa Witcher fani. Kolmosta en ole pelannut koska olen saita ja odotan alennusmyyntejä (ja valmista versiota Witcherin historiasta oppineena). Sitten on sekin ongelma ettei pelille sopivaa rautaa ole, joskin legendan mukaan sen saisi pyörimään melkoisilla nuhapumpuilla. Se tuskin tarkoittaa kolmeytimistä Phenomia ja joskus 2012 ostettua halpisnäyttistä
Palannut kuolleista 2015

Avatar
vendicta
Viestit: 1245
Liittynyt: La 17.10.2009 08:28

Re: Videopelit

Viesti Kirjoittaja vendicta » Pe 10.07.2015 20:06

Tuli F1 2015 ostettua aamulla steamista. Latailun jälkeen kellotin 14 minuuttia pelaamista, jonka jälkeen olikin refundin paikka. Surkeasti optimoitu peli, joka kaatuili jo benchmarkkia tehtäessä. Ajaessa myös crashaili ihan randomisti.

Avatar
Jers1
Viestit: 834
Liittynyt: Pe 03.11.2006 15:53
Paikkakunta: Helsinki

Re: Videopelit

Viesti Kirjoittaja Jers1 » Pe 10.07.2015 20:10

vendicta kirjoitti:Tuli F1 2015 ostettua aamulla steamista. Latailun jälkeen kellotin 14 minuuttia pelaamista, jonka jälkeen olikin refundin paikka. Surkeasti optimoitu peli, joka kaatuili jo benchmarkkia tehtäessä. Ajaessa myös crashaili ihan randomisti.
Et ole ainoa, Redditissä ja Steamin foorumeilla on paljon samoja kokemuksia. Joku päivityskin kuulemma jo tuli, joka auttoi kai osaan ongelmista, mutta ei silti toimi vielä kunnolla. Harmi, formulapelit on ihan kivoja.
We need CM Punk!

Avatar
The Rocker
Viestit: 3325
Liittynyt: Ma 20.08.2007 20:54
Paikkakunta: Parkano

Re: Videopelit

Viesti Kirjoittaja The Rocker » Pe 10.07.2015 20:45

Mitenkäs se uusin Eastside muuten toimii? Onko pahimmat bugit saatu fiksattua?
"The only time success comes before work is in the dictionary."
"Legal interpretation takes place in a field of pain and death." -Robert Cover
Blogi (Päivitetty 12.05.2015)
Quidquid latine dictum sit, altum videtur.

Avatar
vendicta
Viestit: 1245
Liittynyt: La 17.10.2009 08:28

Re: Videopelit

Viesti Kirjoittaja vendicta » Pe 10.07.2015 20:54

Jers1 kirjoitti:
vendicta kirjoitti:Tuli F1 2015 ostettua aamulla steamista. Latailun jälkeen kellotin 14 minuuttia pelaamista, jonka jälkeen olikin refundin paikka. Surkeasti optimoitu peli, joka kaatuili jo benchmarkkia tehtäessä. Ajaessa myös crashaili ihan randomisti.
Et ole ainoa, Redditissä ja Steamin foorumeilla on paljon samoja kokemuksia. Joku päivityskin kuulemma jo tuli, joka auttoi kai osaan ongelmista, mutta ei silti toimi vielä kunnolla. Harmi, formulapelit on ihan kivoja.
Kappas, niinpäs näyttää. Pyöritellään nyt toistaseksi F1 2014:sta 2015 modilla. Ei mikään paras peli, mutta toimii sentään.

Avatar
Stefa
Viestit: 1142
Liittynyt: Su 26.06.2005 00:29
Paikkakunta: Tampere

Re: Videopelit

Viesti Kirjoittaja Stefa » La 11.07.2015 01:57

The Rocker kirjoitti:Mitenkäs se uusin Eastside muuten toimii? Onko pahimmat bugit saatu fiksattua?
100 tuntia mittarissa ja omalta osalta hyvin toimii! Peli kehittyy kokoajan parempaan päin!

Avatar
The Rocker
Viestit: 3325
Liittynyt: Ma 20.08.2007 20:54
Paikkakunta: Parkano

Re: Videopelit

Viesti Kirjoittaja The Rocker » Ke 15.07.2015 20:10

Stefa kirjoitti:
The Rocker kirjoitti:Mitenkäs se uusin Eastside muuten toimii? Onko pahimmat bugit saatu fiksattua?
100 tuntia mittarissa ja omalta osalta hyvin toimii! Peli kehittyy kokoajan parempaan päin!
Itsellä on vasta 12 tuntia pelattuna mutta hyvin tuntuu tosiaan liikkuvan. Mitä nyt tuntuu siltä että tekijät eivät edelleenkään tykkää Red Wingsistä kun voittaminen tuntuu vähän nihkeältä. Noh josko tässä kohta saisi ketjut kohdilleen ja taktiikat hienosäädettyä huippuunsa. Pitäisi periaatteessa laittaa myös AHL:ään oma GM jotta saisi Grand Rapidsin peluutuksen kuntoon.
"The only time success comes before work is in the dictionary."
"Legal interpretation takes place in a field of pain and death." -Robert Cover
Blogi (Päivitetty 12.05.2015)
Quidquid latine dictum sit, altum videtur.

Vastaa Viestiin