Uudet farminimet yms. pienet rekrytoinnit

Kaikkea yleistä showpainiin liittyvää. Yritetään kuitenkin pysyä asiallisessa keskustelussa.
Avatar
vendicta
Viestit: 1245
Liittynyt: La 17.10.2009 08:28

Re: Uudet farminimet yms. pienet rekrytoinnit

Viesti Kirjoittaja vendicta » Pe 30.08.2013 16:04

Kuva kyseisestä Solomon Crowe hahmosta NXT-house show'sta.
Spoiler: näytä
Kuva

Avatar
Merovingi
Viestit: 2898
Liittynyt: Ma 06.03.2006 18:31
Paikkakunta: Rovaniemi

Re: Uudet farminimet yms. pienet rekrytoinnit

Viesti Kirjoittaja Merovingi » Ti 28.01.2014 00:35

KENTAlla on menossa try-out Performance Centerissä.
hevosen k**pä

Avatar
Goner
Viestit: 426
Liittynyt: To 20.11.2003 16:03

Re: Uudet farminimet yms. pienet rekrytoinnit

Viesti Kirjoittaja Goner » To 30.01.2014 23:58

KENTAlla on menossa try-out Performance Centerissä.
Tokyo Sportsin haastatteleman NOAHin edustajan mukaan kyse ei ole try-outista, vaan KENTA vain halusi treenata erilaisissa olosuhteissa. Joten hän näköjään päätti heti rankan NOAH-kiertueen jälkeen syöksyä lentokoneeseen ja lentää maapallon toiselle puolelle vähän erilaisen painikehän luokse. Siellä sitten WWE varmaan ottanut veteraanin avosylin vastaan. KENTA on kuulemma tehnyt NOAHin kanssa vuoden jatkosopimuksen.

Jotkut roskasivustot taas huhuilevat nyt, että KENTA saattaa olla mukana huomisissa NXT-nauhoituksissa. Mitään näistä jutuista en ottaisi vielä yhtään vakavasti, paitsi on hän siellä oikeasti ollut. Tokyo Sports sanoo nyt myös, että KENTA paljastaa suuntansa ensi maanantaina Tokion Korakuen Hallin show'ssa.

KENTA on lähes viimeinen painija, jonka olisin uskonut WWE:hen menevän. Hyvin epätodennäköiseltä se tuntuu vieläkin. En keksi yhtäkään syytä miksi WWE häntä haluaisi. Taitojen puolesta joo, mutta se on melkeinpä epäolennainen asia kun kaikki koosta karismaan, tyyliin ja ikään on pielessä. Puolet hänen liikesetistään on käytössä jo Daniel Bryanilla ja CM Punkilla (tai no..), ja sen luulisi jo Bill DeMott ja Triple H huomaavan tietämättä että kuka teki mitäkin ensin. KENTAlla on myös kusipään maine, eikä Sin Caran jälkeen luulisi heitä huvittavan sellaiset riskit. Davey Richardsinkin jo skippasivat.

Sellainen juttu vielä, että kun joulukuussa jossain threadissa mainitsin Ricochetin try-outin, niin se tosiaan ei johtanut mihinkään. Wrestling Observerin mukaan koettiin liian pieneksi ja heillä on jo monta vastaavaa painijaa. Joo heillä on ehkä kaksi vastaavaa huipputason flyeria NXT:ssä. Luulisi ettei tekisi pahaa ottaa kolmatta varalle, jos muista ei mitään tulekaan tai loukkaantuvat pahasti tai jotain.

Avatar
MR.Off Topic
Viestit: 3971
Liittynyt: Ke 22.08.2007 17:34
Paikkakunta: GODLAND

Re: Uudet farminimet yms. pienet rekrytoinnit

Viesti Kirjoittaja MR.Off Topic » Pe 31.01.2014 00:33

Goner kirjoitti: Sellainen juttu vielä, että kun joulukuussa jossain threadissa mainitsin Ricochetin try-outin, niin se tosiaan ei johtanut mihinkään. Wrestling Observerin mukaan koettiin liian pieneksi ja heillä on jo monta vastaavaa painijaa. Joo heillä on ehkä kaksi vastaavaa huipputason flyeria NXT:ssä. Luulisi ettei tekisi pahaa ottaa kolmatta varalle, jos muista ei mitään tulekaan tai loukkaantuvat pahasti tai jotain.
Ricochet kuitenkin varsin nuori (25v), joten aikaahan kaverilla on. Hiton lahjakas ja vasta tuossa viikonloppuna katsoin miehen matsin Chris Heroa vastaan ja se oli helposti neljän tähden matsi. Mies on noin muutenkin vasta nyt alkanut kerätä indyjen "main event" huomiota ja kehittynyt painijana aivan hitosti sitten ensi näkemän. Kyseessä ei ole enää siistejä voltteja tekevä kaveri vaan huomattavasti enemmän. Isompaa muskelia keräämään, pari vuotta kokemusta ja taitojen kehitystä niin kuka tietää, jos signaa vielä sopimuksen.

KENTA juttuun sen verran, että olisi kiva nähdä kunnollinen Japanin edustaja WWE:ssä. Ei mitään Yoshi Tatsua vaan joku kunnollisesti vakavasti otettava. Okada varmaan varteen otettavin, mutta miehellä taitaa mennä NJPW:ssä niin hyvin ettei ulkomaille juuri hinkua ole. Japskista ei ole kuitenkaan hyvin pitkään aikaan tullut WWE:hen ketään, jonka voisi ottaa vakavasti.
Viimeksi muokannut MR.Off Topic, Pe 31.01.2014 13:30. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
GOD OF ALERT Heeelp meee

Tajunnan Rakennelmia

Avatar
Merovingi
Viestit: 2898
Liittynyt: Ma 06.03.2006 18:31
Paikkakunta: Rovaniemi

Re: Uudet farminimet yms. pienet rekrytoinnit

Viesti Kirjoittaja Merovingi » Pe 31.01.2014 00:48

MR.Off Topic kirjoitti:KENTA juttuun sen verran, että olisi kiva nähdä kunnollinen Japanin edustaja WWE:ssä. Ei mitään Yoshi Tatsua vaan joku kunnollisesti vakavasti otettava. Okada varmaan varteen otettavin, mutta miehellä taitaa mennä NJPW:ssä niin hyvin ettei ulkomaille juuri hinkua ole. Japskista ei ole kuitenkaan hyvin pitkään aikaan tullut WWE:hen ketään, jonka voisi ottaa vakavasti.
No eihän sieltä ole tullut ketään vakavasti otettavaa, koska WWE ei osaa buukata japanilaisia yhtään. Pelkkiä stereotyyppisia hahmoja, joita on vaikea ottaa vakavasti koomisuutensa takia. Tatsulla oli eräässä vaiheessa vähän Great Muta -tyylinen gimmick naamamaalin kera, mikä oli käsittääkseni ihan viihdyttävä erilaisuutensa vuoksi. Eikä Tatsu nyt ihan sysipaska kehässäkään ole. Tuosta joku vakava ja mysteerinen hahmo jos olisi tehty kunnon näkyvyydellä, niin olisi Tatsu vähintään midcardissa voinut viihdyttää.

Ricochetista en paljoa tiedä, yhden ottelun nähnyt osittain ja taisi olla juuri Heroa vastaan ollut ottelu, josta puhuit. Nuori kuitenkin ja mikään ei estä uutta sopimusta, aivan kuin Claudio teki.
Viimeksi muokannut Merovingi, Pe 31.01.2014 19:07. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
hevosen k**pä

Avatar
C2W
Viestit: 631
Liittynyt: Ma 02.08.2004 16:06
Paikkakunta: Kuopio

Re: Uudet farminimet yms. pienet rekrytoinnit

Viesti Kirjoittaja C2W » Pe 31.01.2014 19:06

Tuli vain tuosta KENTAn huhusta heti mieleen Bryan vs. KENTA matsi muutaman vuoden takaa. Joo, pitääkin käydä pyyhkimässä housut ->
"Your arms are just too short to box with God!"

Avatar
Mr.Perfekt
Viestit: 794
Liittynyt: Su 24.08.2008 17:51
Paikkakunta: Lahti

Re: Uudet farminimet yms. pienet rekrytoinnit

Viesti Kirjoittaja Mr.Perfekt » Ti 04.03.2014 16:36

- AIW Wrestling out of Ohio announced on Twitter that independent wrestling standout Drake Younger has signed a developmental deal with WWE. They wrote:

"Congrats to former Absolute Champ @DrakeYounger317 on his WWE contract. Couldn't happen to a better guy! #PMA"
Painimaailman positiivisin äijä on sitten ilmeisesti tehnyt sopparin WWE'n kanssa.

Drake on yksi suosikeistani joten tietysti onnea ja menestystä vaan. =D>

Avatar
Saimou
Moderaattori
Viestit: 1459
Liittynyt: Ke 10.11.2004 22:51
Paikkakunta: Vasa

Re: Uudet farminimet yms. pienet rekrytoinnit

Viesti Kirjoittaja Saimou » Pe 16.05.2014 08:28

Ei oo mikään pieni rekry, mutta koska en jaksanut vääntää mitään yleiskuvausta Painijat-alueelle (ja koska en siihen myöskään omakohtaisten katselmusten perusteella kykenisi)...

Prince Devitt odotetusti WWE:hen.
PWInsider kirjoitti:WWE has come to terms with Fergal "Prince" Devitt, PWInsider.com has confirmed. The former IWGP Junior Heavyweight champion will report to WWE NXT in Florida once his work visa goes through.

He is expected to report to developmental in about 1-2 months, but he is signed.

Avatar
Riveni
Moderaattori
Viestit: 2583
Liittynyt: La 03.09.2005 09:29
Paikkakunta: Helsinki

Re: Uudet farminimet yms. pienet rekrytoinnit

Viesti Kirjoittaja Riveni » Pe 16.05.2014 13:36

Kerma nousee aina pinnalle, sanovat indyhipsterit mitä tahansa. Jos jollakulla on oikeasti sitä talenttia heittämällä yli muiden, on kohteena jossain välissä aina WWE. Otetaan nyt esimerkiksi vaikka alkuaikojen ROH, heidän kaksi ylivoimaisesti parasta tyyppiään olivat 10 vuotta tulevaisuuteen moninkertaisia WWE mestareita.

Itse ennustan Devittille loisteliasta tulevaisuutta WWE:ssä.
kumiorava kirjoitti:Jossain määrin ihailen sitä intoa, että heppu jaksaa kirjoittaa rivikaupalla markkinaliberaalista utopiastaan jollekin painifoorumille.

Avatar
Goner
Viestit: 426
Liittynyt: To 20.11.2003 16:03

Re: Uudet farminimet yms. pienet rekrytoinnit

Viesti Kirjoittaja Goner » Pe 16.05.2014 20:20

Kun Devittin lähtö New Japanista olikos se huhtikuun alussa selvisi, niin WWE oli oikeastaan varma suunta. Kukaan muu ei pystyisi tarjoamaan kiinnostavaa sopimusta hänen asemassaan olevalle. Hänet saadakseen WWE on joutunut tarjoamaan kunnon sopimusta, mikä tarkoittaa sitä, että he haluavat rahoilleen vastinetta ja nostanevat Devittin nopeasti päärosteriin. Eivätkä voi heti luovuttaa.

Ainoastaan Daniel Bryania pitäisin WWE:ssä parempana painijana, eikä hänelläkään ole viimeiseltä viideltä vuodelta yhtä paljon näyttöjä hyvistä matseista kuin Devittillä. Ja viimeinen reilu vuosi on osoittanut, että esiintymispuolenkaan ei pitäisi olla ongelma, koska Devitt kantoi huikealla hahmollaan koko Bullet Clubia. En keksi minäkään syytä miksi hänellä ei olisi loistelias tulevaisuus WWE:ssä.

Voin painijat-alueelle kirjoitella jonkinlaista esittelyä ja katseluvinkkejä kenties lähipäivinä.

Avatar
Griffin
Viestit: 1097
Liittynyt: Ti 30.09.2008 17:39

Re: Uudet farminimet yms. pienet rekrytoinnit

Viesti Kirjoittaja Griffin » La 17.05.2014 08:45

Nimi oli tuttu mutta siinä se. Päätin sitten youtubesta tutkiskella ja j******ta, rakastuin. Otetaan mieluusti vastaan ideoita siitä, että mitä miehen matseja kannattaisi tsekata! :)

Avatar
zemppari
Viestit: 92
Liittynyt: Ti 25.05.2010 13:28
Paikkakunta: Jokela

Re: Uudet farminimet yms. pienet rekrytoinnit

Viesti Kirjoittaja zemppari » Su 18.05.2014 17:58

Griffin kirjoitti:Nimi oli tuttu mutta siinä se. Päätin sitten youtubesta tutkiskella ja j******ta, rakastuin. Otetaan mieluusti vastaan ideoita siitä, että mitä miehen matseja kannattaisi tsekata! :)
vs PAC (NJPW Best Of Super Juniors 6.6.12)
http://www.dailymotion.com/video/xrkluv ... 6-12_sport

VS Tanahashi (NJPW 29.9.13)
https://www.youtube.com/watch?v=7zy7LIRINxE

Tuossa nyt muutama ehkä tunnetuin. Ehkä Goneri voi avittaa enemmän?
ZSJ is God

Avatar
MR.Off Topic
Viestit: 3971
Liittynyt: Ke 22.08.2007 17:34
Paikkakunta: GODLAND

Re: Uudet farminimet yms. pienet rekrytoinnit

Viesti Kirjoittaja MR.Off Topic » Su 18.05.2014 18:11

zemppari kirjoitti:
Griffin kirjoitti:Nimi oli tuttu mutta siinä se. Päätin sitten youtubesta tutkiskella ja j******ta, rakastuin. Otetaan mieluusti vastaan ideoita siitä, että mitä miehen matseja kannattaisi tsekata! :)
vs PAC (NJPW Best Of Super Juniors 6.6.12)
http://www.dailymotion.com/video/xrkluv ... 6-12_sport

VS Tanahashi (NJPW 29.9.13)
https://www.youtube.com/watch?v=7zy7LIRINxE

Tuossa nyt muutama ehkä tunnetuin. Ehkä Goneri voi avittaa enemmän?
Jos jollekkin on vielä tässä vaiheessa epäselvää, niin PAC on NXT:tä katselleille tuttu nimellä Adrian Neville. Nevillehän on tällä hetkellä NXT-mestari. Hassu juttu muuten sinänsä, mutta netistä luin juttua, että muistaakseni Regal oli vienyt nauhan Nevillen ja Devittin ottelusta aikoinaan isommille tahoille, josta käynnistyi sitten Nevillen palkkaaminen.
GOD OF ALERT Heeelp meee

Tajunnan Rakennelmia

Avatar
zemppari
Viestit: 92
Liittynyt: Ti 25.05.2010 13:28
Paikkakunta: Jokela

Re: Uudet farminimet yms. pienet rekrytoinnit

Viesti Kirjoittaja zemppari » To 22.05.2014 15:14

Dirtsheets kirjoitti:WWE has signed Willie Mack (real name Willie McClinton Jr.) to a developmental deal, PWInsider.com has confirmed with multiple sources.
Dirtsheets kirjoitti:According to prowrestling.net, it is expected that ROH's Kevin Steen will be offered a WWE developmental deal. This is according to a "well placed source". They also add that west coast independent star Willie Mack will be offered a WWE developmental deal. News of that first broke earlier today.
Elikkäs huhujen mukaan WWE olisi tarjoamassa sopparia Willie Mackille sekä Kevin Steenille. Eli siis toivotaan joko 2 Husky Black Guys tai Steenerico reunionia.

Mitäs Alertin indyexperteillä on sanottavaa näistä pari päivää vanhoista uutisista?
ZSJ is God

Avatar
Kenitys
Moderaattori
Viestit: 1873
Liittynyt: To 04.11.2004 20:11
Paikkakunta: Tsadi
Viesti:

Re: Uudet farminimet yms. pienet rekrytoinnit

Viesti Kirjoittaja Kenitys » To 22.05.2014 15:34

Steen on yksi omista lemppareistani, mutta kuuluu nimenomaan siihen Rivenin pari päivää sitten jossain postauksessa mainitsemaan porukkaan, joiden sopeutuminen WWE:hen on vähän niin ja näin. Saa nähdä, mielenkiinnolla odotan.

Avatar
Wanhus
Viestit: 506
Liittynyt: To 02.11.2006 19:47

Re: Uudet farminimet yms. pienet rekrytoinnit

Viesti Kirjoittaja Wanhus » To 22.05.2014 15:38

Itse tykkään myös Steenista, minkä verran sitä on ROH:issa nähnyt siis. Uskon, että miehellä olisi ihan rahkeitakin pärjätä WWE:ssä. El Genericon kanssa tiimaaminen ei ole huono vaihtoehto, jahka molemmat miehet saadaan päärosterin puolelle. Tai no miksei NXT:ssäkin, sitä kauttaa Steenkin varmaan kulkee, jos lafkaan saapuu.
"If you combined Paul Heyman and Big E, you would have one full haircut"

Avatar
MR.Off Topic
Viestit: 3971
Liittynyt: Ke 22.08.2007 17:34
Paikkakunta: GODLAND

Re: Uudet farminimet yms. pienet rekrytoinnit

Viesti Kirjoittaja MR.Off Topic » To 22.05.2014 15:42

zemppari kirjoitti:Mitäs Alertin indyexperteillä on sanottavaa näistä pari päivää vanhoista uutisista?
Kevin Steenistähän oli huhuja jo viime vuonna. Hommahan lähti siitä, että Kevin pisti kuvia, missä mies aloitti saliharjoittelun uudestaan. Muistaakseni silloin jo liikkui huhuja, että WWE on osoittanut kiinnostusta, minkä vuoksi mies päätti ottaa homman taan tosissaan. Steen ei ilmeisesti juuri treenannut enää. Anyway mieshän on karismaattinen ja taitava kehässä ja, jos saa hieman kiloja liikutettu oikeisiin paikkoihin ja jonkin verran pois, niin aina parempi.

Willie Mackillä oli suurin momemtum takanaan muistaakseni 2012. Aika paljon yllättävämpi palkkaus enkä osaa sanoa miehen karismaattisuudesta juuri mitään. Kehässä on aina toiminut ja etenkin teki vaikutuksen parilla ekaa kertaa, kun herran näki, sillä atleettisuutta on hitosti enemmän kuin ulkonäkö antaa ilmi. En tiedä mihin rooliin miestä aiotaan laittaa. Saapi nähdä.
GOD OF ALERT Heeelp meee

Tajunnan Rakennelmia

Avatar
Mr.Perfekt
Viestit: 794
Liittynyt: Su 24.08.2008 17:51
Paikkakunta: Lahti

Re: Uudet farminimet yms. pienet rekrytoinnit

Viesti Kirjoittaja Mr.Perfekt » To 22.05.2014 18:17

New Japanin Kota Ibushi saanut myös WWE'n huomion;
WWE is said to be interested in current IWGP Jr. Champion Kota Ibushi, who is considered by some to be the best high-flyer in wrestling. Last year Ibushi became the first Japanese wrestler to sign a dual contract where he's a regular with the DDT promotion but works big shows for New Japan Pro
Wrestling.

Partial source: Wrestling Observer Newsletter

Avatar
Migu.22
Viestit: 730
Liittynyt: Ti 03.05.2005 15:43
Paikkakunta: Tampere

Re: Uudet farminimet yms. pienet rekrytoinnit

Viesti Kirjoittaja Migu.22 » To 22.05.2014 21:29

zemppari kirjoitti:
Dirtsheets kirjoitti:WWE has signed Willie Mack (real name Willie McClinton Jr.) to a developmental deal, PWInsider.com has confirmed with multiple sources.
Dirtsheets kirjoitti:According to prowrestling.net, it is expected that ROH's Kevin Steen will be offered a WWE developmental deal. This is according to a "well placed source". They also add that west coast independent star Willie Mack will be offered a WWE developmental deal. News of that first broke earlier today.
Elikkäs huhujen mukaan WWE olisi tarjoamassa sopparia Willie Mackille sekä Kevin Steenille. Eli siis toivotaan joko 2 Husky Black Guys tai Steenerico reunionia.

Mitäs Alertin indyexperteillä on sanottavaa näistä pari päivää vanhoista uutisista?
Kevin Steen toimisi paremmin kuin hyvin, jos saisi pitää sen parhaan oman heel-gimmickinsä, mutta toivoa tästä ei juurikaan ole. Vaikka juttujen mukaan on paremmassa kunnossa kuin ennen, en silti usko että pullukka saa face-poppeja ainakaan aikaiseksi.

Willie Mack on hauska tapaus, koska indykehissä herrassa näkyi se potentiaali neljän puolen - viiden tähden matseihin niillä kriteereillä, mutta jokin puuttui aina. Kaikki "isomman profiilin" matsista putosivat siihen "hyvä muttei erinomainen" - kategoriaan, mutta jotenkin tuntuu siltä, että WWE'ssä niihin olisi jopa mahdollisuus. Mene ja tiedä, mtta itse otan ainakin enemmän kuin mielelläni vastaan. Mielellään jonain vinksahtaneena heelinä, emmätiiä.

Molemmat helposti parempia satsauksia omaan makuun kuin American Wolvesit sunmuut aiemmin huhutut. Potentiaalia on!
\____0___/

Avatar
Saimou
Moderaattori
Viestit: 1459
Liittynyt: Ke 10.11.2004 22:51
Paikkakunta: Vasa

Re: Uudet farminimet yms. pienet rekrytoinnit

Viesti Kirjoittaja Saimou » La 01.08.2015 10:00

SISTER ABIGAIL.
PWInsider kirjoitti:As PWInsider.com reported earlier this week in the Elite section, Mika Rotunda, the sister of Bray Wyatt and Bo Dallas, received a WWE tryout several weeks ago at the WWE Performance Center in Florida.

Should she be hired by the company, she would be a third-generation Diva (the second after Natalya) as her father is Mike Rotunda and her grandfather is WWE Hall of Famer Blackjack Mulligan.

Vastaa Viestiin