Vapaaottelu/MMA

Ai vapaapaini ei juuri nyt nappaa? No puhutaan sitten vaikkapa tv-ohjelmista tai termodynamiikasta.
Vastaa Viestiin
Avatar
Borga
Viestit: 265
Liittynyt: Su 09.05.2004 12:02

Re: Vapaaottelu/MMA

Viesti Kirjoittaja Borga » Ma 27.04.2015 09:15

Dorian kirjoitti:Oishan sitä aikasemminki mielellään miitannu, mutta tämä hjuva silti :tu:

Harmi että Borgalla tais olla jotku hääkinkerit sillo? Kimppakyytejä ja majotuksia saa ehdotella. Voin ajaa menomatkan :D
On juu, viikko Summerslamin jälkeen, jolloin todnäk tuo miitti tapahtuisi. :(

Ja ettei mene ihan offtopiciksi, Mighty Mouse on ehkä P4P paras ottelija MMA:ssa tällä hetkellä. Toki hankala verrata esim. Jon Jonesiin, mutta silti, ylivoimaisesti dominoivin omassa painoluokassaan!

Ainiin ja Jonesia epäillään hit-and-runista, raskaana olevaan naiseen törmäsi jonkun todistajan mukaan, autolla autoon siis. Äijällä ois seuraavassa PPV:ssä ehkä kiinnostavin tittelipuolustus ikinä ja nyt menny tötöilee, voi p**se.

Avatar
Supermac
Viestit: 288
Liittynyt: Su 20.06.2004 19:49
Paikkakunta: Turku

Re: Vapaaottelu/MMA

Viesti Kirjoittaja Supermac » Ke 29.04.2015 09:17

Borga kirjoitti:Ainiin ja Jonesia epäillään hit-and-runista, raskaana olevaan naiseen törmäsi jonkun todistajan mukaan, autolla autoon siis. Äijällä ois seuraavassa PPV:ssä ehkä kiinnostavin tittelipuolustus ikinä ja nyt menny tötöilee, voi p**se.
Ja se oli sitten siinä. Jones on hyllytetty ja vyö stripattu pois. Eihän UFC:lla ollut oikeastaan mitään muuta vaihtoehtoa, mutta kyllä tämä näin urheilullisessa mielessä ottaa päähän. Bonesin mestaruuskausi olisi ansainnut täysin erilaisen lopetuksen.

Nyt sitten alkavat puhaltamaan uudet tuulet LHW-divarissa, kun Daniel Cormier ottaa Jonesin paikan ja kohtaa Anthony Johnsonin mestaruusottlussa. Ei aivan yhtä kiinnostava kuin JJ vs. AJ olisi ollut, mutta on tämäkin aikamoinen herkkupala. Itse veikkaan Rumblen voittoa.

Avatar
vendicta
Viestit: 1245
Liittynyt: La 17.10.2009 08:28

Re: Vapaaottelu/MMA

Viesti Kirjoittaja vendicta » Su 15.11.2015 07:57

UFC 193
Spoiler: näytä
HUHHUH. Aikamoine ilta. Rouseylle eka tappio ja millä esityksellä? Surkealla. Holly dominoi koko ottelua. Toivottavasti Ronda parantaa mahdolliseen uusintaotteluun ja paljon.
http://gfycat.com/UltimateCloudyKillifish

Joanna Jędrzejczyk vs. Valérie Létourneau oli kans helkkarin kiinnostavaa katsottavaa. Kummankaan ottelua en ollut aiemmin nähnyt (oikeastaan eka tapahtuma, muutaman Rondan ottelun katsoneena), mutta silti mielestäni viihdyttävä ottelu.

Avatar
MR.Off Topic
Viestit: 3971
Liittynyt: Ke 22.08.2007 17:34
Paikkakunta: GODLAND

Re: Vapaaottelu/MMA

Viesti Kirjoittaja MR.Off Topic » Su 15.11.2015 12:42

vendicta kirjoitti:UFC 193
Spoiler: näytä
HUHHUH. Aikamoine ilta. Rouseylle eka tappio ja millä esityksellä? Surkealla. Holly dominoi koko ottelua. Toivottavasti Ronda parantaa mahdolliseen uusintaotteluun ja paljon.
http://gfycat.com/UltimateCloudyKillifish

Joanna Jędrzejczyk vs. Valérie Létourneau oli kans helkkarin kiinnostavaa katsottavaa. Kummankaan ottelua en ollut aiemmin nähnyt (oikeastaan eka tapahtuma, muutaman Rondan ottelun katsoneena), mutta silti mielestäni viihdyttävä ottelu.
Spoiler: näytä
Rondan esitys näytti surkealta, mutta johtuiko se Hollyn jäätävästä esiintymisestä? Naisen tiimi oli kuitenkin alunperin jo sanonut, että Rondan nyrkkeilyssä/pystyottelussa on paljon aukkoja ja he tulevat niitä hyödyntämään. Myös tuo ennen matsia kuultu kommentti ettei Rondaa ole koskaan lyöty kunnolla tuli mieleen siinä vaiheessa, kun Holly iski ensimmäiset jäätävät suorata. Onhan se kyllä tosi myös, että Ronda oli aivan liian agressiivinen ja varmaan liian tottunut jo ensimmäisen minuutin ratkaisuihin, että nyt kun matsi vietiin pidemmälle, naisen ottelemisesta paljastui aivan liikaa aukkoja. Uusintaottelussa luulisi, että Ronda lähtee viemään ottelua mattoon vahvasti, sillä olihan Holly pystössä helevetin dominoiva ja onko se ihme, kun naisella on takana melkoiset saavutukset juuri nyrkkeilystä ja potkunyrkkeilystä.

Joanna Jedrzejczykiltä olin nähnyt edellisen mestaruuspuolustuksen tässä muutama päivä sitten, joka oli aivan jäätävän brutaali. Tämä ottelu jatkoi samalla linjalla, mutta Valerie pysyi hommassa mukana vähän paremmin. Tosiasiassa se Joannan jalkaan kohdistunut potku oli aivan pirun murhaava tässä matsissa ja aikalailla johti ottelun tarinaa. Siihen lisänä älytön määrä osumia niin kroppaan kuin päähän ja, kun Jedrzejczyk puolustaa itseään älyttömän hyvin on vaikea nähdä naista häviämässä. Toisaalta naisen mattotaidot ei varmaankaan ole erityisen hyvät eikä Joannalla näiden parin matsin perusteella tunnu olevan sellaista "one shot knockout power" lyöntiä varastossa. Nainen on väsymätön tappokone, joka jyskyttää päätäsi äärettömän nopeilla käsillä niin paljon, että naamasi on kuin suoraan Rocky -leffasta kiskaista, mutta joku ottelija voi yllättää naisen joko matossa tai juurikin yhdellä onnekkaalla paukautuksella.
GOD OF ALERT Heeelp meee

Tajunnan Rakennelmia

Avatar
vendicta
Viestit: 1245
Liittynyt: La 17.10.2009 08:28

Re: Vapaaottelu/MMA

Viesti Kirjoittaja vendicta » Su 15.11.2015 16:33

Spoiler: näytä
Nauratti ennen ottelua kuulla juttua, että Rondan valmentajan mielestä hän on parempi nyrkkeilyssä. Ehkä sen takia Ronda ei ottelun alussa lähtenyt omilla vahvoilla ominaisuuksillaan, vaan nimenomaan yritti nyrkkeillä. Nyrkkeilyn puolella hurjasti jäljessä Hollya (ymmärrettävää, Holly entinen nyrkkeilymestari). Lisäksi ihmetytti ensimmäisen erän selkäsaunan jälkeen valmentajan sanat "good round", vaikka ei siinä Rondan puolesta paljon hyvää ollut.

Ensimmäisen erän jälkeen Ronda oli muuten aivan hengästyksissä. Holly piti kokoajan etäisyyttä ja Ronda syyllistyi siihen, mihin hänen ei pitänyt, eli lähti jahtaamaan aivan turhaan. Toisessa erässä taas oli aivan liian myöhäistä aloittaa omien vahvuuksien käyttö mielestäni. Noh, jospa rematch saataisiin jossain vaiheessa.

Mielestäni Rondan pitäis ehdottomasti vaihtaa valmentajaa/valmentajia nopeasti.

Ronda muuten ennusti ottelunsa tuloksen, tavallaan :D https://www.youtube.com/watch?v=1hmfzFh ... tu.be&t=35

Avatar
Borga
Viestit: 265
Liittynyt: Su 09.05.2004 12:02

Re: Vapaaottelu/MMA

Viesti Kirjoittaja Borga » Su 15.11.2015 16:45

Eipä tässä nyt varmaan mitään spoileri-tageja enää tartte, eiköhän kaikki spoilereita välttelevät tajua pysyä poissa tästä kyseisestä topicista.

Ja asiaan. Ensinnäkin, äiskät on aina oikeassa!

Toiseksi, Ronda oli viime kuussa Jimmy Fallonin talk showssa ja naikkonen selitti, kuinka taktiikan pitää pitää eikä saa lähteä jahtaamaan counter puncher Holmia, koska muuten voi tehdä virheitä ja saada potkusta naamariin... Siis akka kertoi kuukausi ennen matsia, että mitä EI saa tehdä, koska NÄIN voi tapahtua. Hän TEKI, NÄIN TAPAHTUI :lol: Tässä vielä linkki tohon Fallonin juttuun.

Tosiaan, Ronda varmaan alkoi vähän liikaa itsekin uskoa omaa hypeään. Ei siinä, niin minäkin! Jotenkin sitä ehkä kuvitteli, että hän todisti Correiraa vastaan olevansa kova pystyssä, mutta eipä Correira tietenkään pärjännyt vertailussa entistä nyrkkeilyn ja kickboxingin maailmanmestaria Holmia vastaan. Ylimielinen Ronda yritti tehdä sen mitä häneltä vain odotettiin, nopeaa lopetusta. Edelleen oon silti sitä mieltä, että Ronda on maailman paras naisottelija, mutta selkeästi parannettavaa ainakin henkisessä valmistautumisessa. Ja se v***n Tarverdyan helvettiin nurkkauksesta!

Tuli kannustettua Holmia ihan senkin takia, että laitoin huvikseen kympin unibetissä hänelle (nailed it!), sekä jaetaan sukunimi, hehe. Mutta toisaalta ois se ollut kiva Rondan nähdä tämä voittavan ja sit ens kesänä isoin naisten matsi ikinä, vs. Cyborg. Nyt toisaalta tää lopputulos ehkä tuo naisen takas maan pinnalle ja voidaan oikeasti mielenkiinnolla odottaa erittäin todennäköistä rematchia. Kuten jostain mmajunkien artikkelista luin, If there’s one thing people love more than a winner, it’s a comeback.

Vastaa Viestiin