Kuukauden kerma

Kaikkea yleistä showpainiin liittyvää. Yritetään kuitenkin pysyä asiallisessa keskustelussa.
Avatar
What
Viestit: 3066
Liittynyt: To 20.07.2006 13:07
Paikkakunta: Rivers Mouth

Re: Kuukauden kerma

Viesti Kirjoittaja What » Ma 16.02.2015 14:58

Jotenkin tämä vain unohtui, vaikka oli heti helmikuun alussa kirkkaana mielessä. Parempi myöhään...

Tammikuussa katselin Raw’t, Smackdownit ja Royal Rumblen ikimuistoisesta Pakilan saunaillassa.
TAMMIKUU

Kuukauden painijat
1. Brock Lesnar
2. Seth Rollins (1)
3. Daniel Bryan
4. Roman Reigns (5)
5. Dolph Ziggler (4)

Dolph Ziggler oli tammikuussa pari viikkoa poissa saatuaan ”potkut” osana Authorityn paluun storylinea. Kerkesi ennen potkujaan otella mukavan matsin 5.1 Raw’ssa ja olihan hän hetken aikaa taas kuumaa kamaa kun Cena sai hommattua miehen takaisin palkkalistoille.

Roman Reigns voitti Royal Rumblen. Asia nostatti monenlaisia tunteita esiin. Miehen kehitystä ja ennen kaikkea yleisöreaktioita oli mielenkiintoista seurata tammikuussa.

Daniel Bryan teki tammikuussa paluunsa kehään sitten edellisvuoden tammikuun. Bryan palasi tekemään sitä mitä tekee parhaiten, eli ottelemaan hienoja matseja. Suuri osa niistä oli itseään toistavasti Kanea vastaan, mutta niistäkin Taneli otti kaiken mahdollisen irti. Partasuuta oli ikävä.

Seth Rollins jatkoi siitä mihin joulukuussa jäi. Aivan mahtavaa suorittamista viikosta toiseen niin mikin varressa kuin kehässäkin. Tähtihetkenä Phoenix Splash ;)

Tammikuun ykkönen oli kuitenkin Peto itse. Brock Lesnar on aivan uniikki painija, jonka kaltaista ei ole ennen WWE kehissä nähty. Tammikuussa Lesnar oli aktiivisesti mukana ja kaikki hänen osuutensa olivat sähköisiä. Tykkäsin aivan valtavasti siitä Big Show’n, Kanen ja Rollinsin tuhoamisesta Rumblea edeltävässä Raw’ssa. Ja se mestaruusmatsi, niin olihan se ehdottomasti kuukauden parasta antia. Huikea painija, harmi jos jättää WWE:n WrestleManian jälkeen.

Kuukauden ottelut
1. Rollins VS. Cena VS. Lesnar / Royal Rumble 25.1
2. 30 Man Royal Rumble Match / 25.1
3. Ziggler VS. Barrett / Raw 5.1
4. Usos VS. Miz & Mizdow / Royal Rumble 25.1
5. Bryan VS. Kane (Casket) / Smackdown 29.1


Royal Rumblen kolminottelu oli todella mainio ja täysin selkeä ykkönen tällä listalla. Saunaillassa katsottuna ottelu tuntui suorastaan taianomaiselta klassikolta. Seuraavana päivänä yksinään kämpillä sitten huomasi jo heikkouksia, mutta niistä huolimatta huikea matsi. Neljä tähteä.

Itse Rumble ottelu olisi voitu buukata kymmeneen eri tapaan paremmin. Mutta vaikka metsään mentiinkin, niin olihan sitä jännittävää seurata. Etenkin Bray Wyatt oli ottelussa elementissään ja Bubba Ray Dudleyn esiintyminen huikea hetki.

Loput kolme sitten eivät enää mitään erityisen mieleenpainuvia tapauksia olleet. Harmittavan vähän mitään huippumatseja tammikuussa oli.

Kuukauden juonikuviot
1. Rollins-Cena-Lesnar
2. Bryan VS. Authority
3. Ascension vs. legendat


En keksi kuin kolme paremmin mieleen jäänyttä, joten se saa riittää. Cenan ja Rollinsin feudi sai kolmanneksi pyöräksi Brock Lesnarin ja lopputulos oli timanttia, tai ainakin kultaa. Daniel Bryan palasi ja huomasi, että kovinkaan paljon ei ole sittenkään muuttunut. Vähän toisti itseään lukemattomilla Kane-kohtaamisilla, mutta Tanelia oli kyllä kiva seurata. Täydellinen tuossa altavastaajan roolissa. Ascension sai kivaa nostetta siinä legendojan segmentissä Raw’ssa ja Royal Rumblessa voitollaan New Age Outlawsista.

Kuukauden hetket
1. Sting auttaa Cenan voittoon ja HHH sekoaa / Raw 19.1
2. Daniel Bryanin kehäpaluu / Smackdown 8.1
3. Lesnarin raivokohtaus / Raw 19.1
4. Bubba Ray Dudleyn esiintyminen Rumblessa / 25.1
5. Roman Reignsin Rumble-voitto ja sen saama reaktio / 25.1


Rumblea edeltävän Raw’n lopetus oli tajuttoman kova. Ensin Sting tekee kaikkien ensimmäisen Raw-esiintymisensä ja auttaa Cenan voittoon tasoitusottelussa. Sitä seuraa HHH:n sekoaminen ja raivoaminen selostajanpöydällä. Ja tilanne vielä jatkuu kun Brock Lesnar päästää h**vetin irti ja tuhoaa Kanen, Show’n ja Rollinsin. Huikea päätös jaksolle.

Tanelin kehäpaluu oli myös sykähdyttävä hetki. Loput kaksi hetkeä sitten Rumble-tapahtumasta.
Muutkin mukaan?
Viimeksi muokannut What, Ti 17.02.2015 01:28. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Avatar
Darien Fawks
Viestit: 3765
Liittynyt: Pe 09.04.2004 15:04
Paikkakunta: Pääkaupunki

Re: Kuukauden kerma

Viesti Kirjoittaja Darien Fawks » Ma 16.02.2015 22:18

Kuukauden kerma on laskiaspullassa.

Ei vaan, kova projekti, What.
Uudistunut, entistä parempi Kielisirkus:

http://kielisirkus.blogspot.fi/

Avatar
What
Viestit: 3066
Liittynyt: To 20.07.2006 13:07
Paikkakunta: Rivers Mouth

Re: Kuukauden kerma

Viesti Kirjoittaja What » Su 01.03.2015 20:19

Nytpä muistan heti kuukauden alkuun. Hypätkää muutkin rohkeasti mukaan ;)

Helmikuussa katselin Raw’t, Smackdownit, Fastlanet ja NXT:tä. Sen jätän kuitenkin tässä yhteenvedossa huomioimatta ainakin toistaiseksi.

HELMIKUU


Kuukauden painijat
1. Daniel Bryan (3)
2. Roman Reigns (4)
3. Seth Rollins (2)
4. Cesaro & Kidd
5. Stardust


Stardust kääntyi helmikuussa veljeään ja isäänsä vastaan sekä toi hahmoonsa hieman uutta ulottuvuutta. Se riittää viidenteen sijaan.

Cesaron ja Kiddin tiimi nousi kuukauden aikana joukkumestareiksi. Heistä onkin hyvää vauhtia kehittymässä yksi joukkuedivarin kulmakivistä ja hyvä niin. Todisteena parikin hienoa matsia Usoja vastaan.

Seth Rollins jatkaa vahvoja otteitaan eikä näytä milloinkaan putoavan top 5:n ulkopuolelle. Jälleen vahvaa suorittamista, vaikka mitään yksittäisiä tähtihetkiä ei helmikuun puolella tullutkaan.

Roman Reignsin helmikuun täytyi olla hänen painiuransa mielenkiintoisin ja kasvattavin. Se alkoi sekavissa tunnelmissa kun Rumble-voiton jälkimainingeissa vaikutti siltä, että yleisö kääntyy Romania vastaan. Nahistelu Daniel Bryanin kanssa ykköshaastajan paikasta oli kihelmöivää katsottavaa. Fastlanen matsi oli kuukauden paras ja lisäksi jäi mieleen Smackdownissa nähty tunnin mittainen joukkueottelu. Myös promoissaan Reigns on ottanut askeleita parempaan suuntaan. Tätä tarinaa on mielenkiintoista seurata.

Kuukauden ykköstähti oli Daniel Bryan. On pitkälti Bryanin hyvyyden ansiota, että Roman Reignsistä on kehkeytymässä legiimi uhka Brock Lesnarille. Bryan otteli tasokkaita matseja niin Raw’ssa kuin Smackdownissakin. Lisäksi sekaan mahtui muutama hyvin mieleen jäänyt segmentti Roman Reignsin kanssa sekä tietysti se kuukauden paras matsi Fastlanessa.

Kuukauden ottelut
1. Roman Reigns VS. Daniel Bryan / Fastlane 22.2
2. John Cena VS. Rusev / Fastlane 22.2
3. Tag Team Gauntlet / Smackdown 12.2
4. The Usos VS. Cesaro & Kidd / Fastlane 22.2
5. Seth Rollins VS. Daniel Bryan / Raw 2.2


Kuten listasta näkyy, niin Fastlane oli varsin onnistunut tapahtuma, vaikka en tuolla listan ykkösellekään tähtiarvosanana antaisi enempää kuin 3,5. Joka tapauksessa Bryan VS. Reigns vastasi hypeensä ja oli Romanille ensimmäinen ppv:n pääottelu yksilöpainijana. Jonkin verran painetta siis, kun vielä kaiken lisäksi voittajana paikalta poistui. Parina oli kuitenkin Daniel Bryan, joka tuttuun tyyliinsä sai vastustajansa näyttämään tähdeltä. Hyvä ottelu, vaikka mikään motyc ei ollutkaan.

Cena vs. Rusev ja joukkuemestaruusmatsi olivat myös pirteitä esityksiä Fastlanessa. Lisäksi mieleen jäi hämmentävä tunnin pituinen Tag Team Gauntlet 12.2 Smackdownista, jossa Reigns & Bryan jyräsivät joukkuedivarin läpi. Rollinsin ja Bryanin kohtaaminen kuukauden ensimmäisessä Raw’ssa oli myös odotetusti tulista toimintaa.

Kuukauden juonikuviot
1. Roman Reigns VS. Daniel Bryan
2. Triple H VS. Sting
3. Goldust VS. Stardust
4. Usos VS. Kidd & Cesaro feat. Naomi & Natalya
5. Cena VS. Rusev


Tammikuussa en keksinyt kuin kolme jokseenkin mukavaa juonikuviota, mutta onneksi helmikuussa ei samaa ongelmaa ollut. Mielenkiintoisinta oli seurata Danielin ja Romanin kilvoittelua ykköshaastajan paikasta. HHH:n ja Stingin tarina etenee ennalta-arvattavasti, mutta itse olen ylipäätään niin mehuissani pelkästään siitä että tämä tapahtuu, että sokeasti nielen kaiken mitä minulle syötetään.

Hieman alempana kortissa viihdettä ovat tarjonneet Rhodesin kajahtaneet veljekset, joukkuedivarin hemmot sekä moderni Rocky Balboa ja Ivan Drago.

Kuukauden hetket
1. Stingin pesismaila HHH:n kurkulla / Fastlane 22.2
2. Randy Ortonin paluu / Fastlane 22.2
3. Bryanin ja Reignsin tunteikas kättely / Fastlane 22.2
4. Cena pieksee ilkeän venäläisen / Raw 16.2
5. Ambrose pakottaa Barrettin kirjoittamaan sopimuksen / Raw 16.2


Näitä nyt joutui vähän keksimällä keksimään, mitään maatamullistavia shokkikäänteitä ei helmikuussa nähty. Näistä kihelmöivin oli Stingin pesismaila HHH:n kurkulla, joka sitten kääntyi WrestleMania kylttiä kohden. Ortonin paluun olisi kieltämättä voinut toteuttaa jotenkin erikoisemminkin, mutta RKO juhlat ja parkkikselle pakoon pötkivä Seth Rollins jäivät kyllä kivasti mieleen. Sain myös sairasta mielihyvää kun John Cena dishasi punishmentia ilkeälle feikkiryssälle esiintymisrampilla.

Avatar
What
Viestit: 3066
Liittynyt: To 20.07.2006 13:07
Paikkakunta: Rivers Mouth

Re: Kuukauden kerma

Viesti Kirjoittaja What » La 04.04.2015 11:48

Maaliskuussa katselin Raw’t, Smackdownit, NXT:t, WrestleManian sekä 13. päivä eteenpäin myös Impactit. Se tekee melko monta tuntia wrestlingiä.

MAALISKUU

Kuukauden painijat
1. Seth Rollins (3)
2. Daniel Bryan (1)
3. Randy Orton
4. Roman Reigns (2)
5. Brock Lesnar


Ennen WrestleManiaa Brock Lesnar ei tehnyt oikeastaan muuta kuin seisoi uhkaavan näköisenä Paul Heymanin vieressä. Manian viikolla Brock kertoi ison uutisen tehtyään 3-vuotisen sopimuksen WWE:n kanssa. WrestleManiassa Brock loisti Roman Reignsiä vastaan sekä miehen aiheuttama tuho sen jälkeisessä Raw’ssa oli ikimuistoinen segmentti. Ne riittävät vitossijaan.

Roman Reigns teki hurjasti töitä maaliskuussa ollakseen kaikkien silmissä uskottava haastaja Lesnarille. Mielestäni Reigns suoriutui paremmin kuin WrestleManiassa kuullut buuaukset antavat ymmärtää. Hyvä suoritus Maniassa ja mielestäni WWE:n tapa haastatella Romania usein studiossa ”syvähaastattelun” tyyliin toimii paljon paremmin kuin tavanomaiset wrestlingpromot.

Randy Orton oli kovassa iskussa maaliskuussa. Paljon on miestä tullut parjattua vuosien mittaan, välillä aiheesta, välillä aiheettomasti. Joka tapauksessa tuntuu siltä, että Ortonin otteet vaan paranevat iän ja kokemuksen myötä. Etenkin promoissa on kehitys todella huomattavaa, katsokaa vaikka niitä Ortonin promoja viiden vuoden takaa.

Daniel Bryan toi IC-mestaruudelle prestiisiä ja tuttuun tapansa huhki ison läjän mukavia tv-matseja maaliskuun mittaan. Ehdottomasti WWE:n koneiston tärkeimpiä rattaita tällä hetkellä.

Marraskuusta asti olen näitä koonnut ja aina Seth Rollins on mahtunut top vitoseen, tällä kertaa ykköseksi asti. Rollinsin kuukausi tietysti huipentui satumaiseen mestaruusvoittoon WrestleManiassa, mutta hän oli paljon muutakin kuin onnekas opportunisti. Hyviä promoja Randy Ortonin kanssa, mainio ottelu WrestleManiassa ja paljon muuta. Rollins oli maaliskuun numero uno.


Kuukauden ottelut

1. Brock Lesnar VS. Roman Reigns / WrestleMania 29.3
2. Rusev VS. John Cena / WrestleMania 29.3
3. Sting VS. Triple H / WrestleMania 29.3
4. Seth Rollins VS. Randy Orton / WrestleMania 29.3
5. IC Title Ladder Match / WrestleMania 29.3
6. Rockstar Spud VS. EC3 / Impact 13.3
7. Bray Wyatt VS. The Undertaker / WrestleMania 29.3
8. Kurt Angle VS. Bobby Lashley / Impact 20.3
9. Jeff Hardy VS. James Storm / Impact 27.3
10. John Cena VS. Dean Ambrose / Raw 30.3


Listasin tällä kertaa 10 ottelua, koska Impact toi mukanaan joka viikko vähintään yhden hyvätasoisen tv-matsin lisää. Noista parhaat mainittuna. Listasta helposti huomaa myös sen, että WrestleMania tarjosi todella monta hyvätasoista ottelua. Niistä paras oli Lesnar vs. Reigns. Sitä yhtä viiden tähden klassikkoa jäi uupumaan, mutta muuten kyllä vahva WrestleMania näin otteluiden puolesta.

Kuukauden juonikuviot
1. Rollins & The Authority VS. Orton
2. Sting VS. Triple H
3. ”I can and I WILL!”
4. Rusev vs. Cena
5. Bryan vs. Ziggler


Monet ovatkin sanoneet, että matka WrestleManiaan olisi voinut olla parempikin. Olen samaa mieltä. Näistäkään juonikuvioista mistään ei saatu ihan kaikkea puristettua irti. Bryan vs. Ziggler oli sellainen minifeudi isomman IC-mestaruusfeudin sisällä, mutta ansaitsee mielestäni maininnan, oli sitä painipuritaanin niin mukava seurailla. WM-feudit sitten muuten asetan yllämainittuun järjestykseen. TNA:ssakin on menossa kuumia feudeja kuten Angle vs. Lashley ja Storm vs. Hardy, mutta niihin en ole täysin päässyt sisälle kun niin vähän aikaa tällä erää olen katsonut. Ja muutenkin niin rankka etukäteen nauhoittaminen vie jotain feudeilta pois.

Kuukauden hetket
1. Kurt Anglen mestaruusvoitto / Impact 20.3
2. Sting WrestleManiassa / WrestleMania 29.3
3. Rollins lunastaa salkun / WrestleMania 29.3
4. Brock Lesnar tuhoaa selostajat / Raw 30.3
5. Undertaker / WrestleMania 29.3WrestleMania oli todella kova show ja monia huippuhetkiä. Mutta en mahda sille mitään. Olen aina ollut ja tulen aina olemaan Kurt Angle fanipoika. Niinpä Kurtin mestaruusvoitto rankasti jälkikäteen esitetyssä Impact jaksossa 20 päivä oli minulle se maaliskuun tunteikkain hetki. Ja siinä ei voi olla mitään väärää.

Se fakta, että Sting asteli WrestleMania kehään oli yksistään huikaiseva näky. Samoin oli huikeaa nähdä Undertakeria ensimmäistä kertaa vuoteen ja todistaa Rollinsin painiuran kirkkainta tähtihetkeä. Brock Lesnarin raivokohtaus Raw’ssa oli myös muistettava tapaus. Kaikkinensa kova painikuukausi oli.
Edit: edelleen korostan, että tähän ketjuun SAA muutkin kirjoitella mietteitään :)

Avatar
What
Viestit: 3066
Liittynyt: To 20.07.2006 13:07
Paikkakunta: Rivers Mouth

Re: Kuukauden kerma

Viesti Kirjoittaja What » Su 10.05.2015 13:23

Huhtikuussa jäi yksi Impact väliin. Muuten katsoin Raw’t, Smackdownit, Impactit ja Extreme Rulesin.

HUHTIKUU

Kuukauden painijat
1. John Cena
2. Neville
3. Seth Rollins (1)
4. New Day
5. Sheamus


Huhtikuun top 5 onkin hyvin erinäköinen kuin yleensä. Ainoastaan Seth Rollins vanhoista nimistä sinnittelee listalla. Kuukauden ykköstähti oli mielestäni John Cena. Miksikö? Koska US Open Challenge on ollut täyttä rautaa ja Cenan uusi rooli pääottelukuvioiden ulkopuolella toimii. Neville oli huhtikuussa häikäisevä, New Day nousi parissa viikossa todella kovan luokan joukkueeksi, heti kun saivat luvan toimia yleisöreaktion mukaan. Ja Sheamus on saanut ihan uutta virtaa uuden roolinsa myötä. Irlantilainen on pahiksena mielenkiintoisempi.

Kuukauden ottelut
1. The New Day VS. Kidd & Cesaro / Extreme Rules 26.4
2. Angle VS. Lashley (World Title) / Impact 3.4
3. Neville VS. Rollins / Raw 6.4
4. The New Day VS. Kidd & Cesaro / Smackdown 30.4
5. Orton VS. Rollins (Steel Cage) / Extreme Rules 26.4


Huhtikuu ja huippuottelut ei oikein sovi samaan lauseeseen. Nuo viisi mainittua ottelua olivat kaikki hyviä, mutta sellaisia oikein mieleenpainuvia klassikkomatseja ei kuukauden aikana nähty. Ehkäpä toukokuussa sitten…

Kuukauden juonikuviot
1. Rollins VS. Orton
2. New Day VS. Kidd & Cesaro
3. Angle VS. Young
4. Ziggler VS. Sheamus
5. Authorityn eripura


Rollinsin ja Ortonin tarina jatkui huhtikuussa mielenkiintoisena, vaikka itse mestaruusottelu ei kaikkia odotuksia vastannut. Tuohon liittyy myös ”Authorityn eripura.” New Day sai ihan uutta puhtia yleisön keksittyä hassun chantin, johon painijat välittömästi reagoivat. Samalla Kidd & Cesaro muuntuivat kansansuosikeiksi ja nämä tiimit tarjosivat messevät ottelut niin Extreme Rulesissa kuin Smackdownissakin. Sheamusin paluu nimenomaan Dolph Zigglerin kimppuun miellytti minua. He ovat juuri oivalliset vastinparit. TNA:n puolella kiinnostavinta huhtikuussa oli Eric Youngin kaipuu maailmanmestariksi.

Kuukauden hetket
1. Lontoossa kuvatun Raw’n yleinen tunnelma / Raw 13.4
2. New Dayn mestaruusvoitto / Extreme Rules 26.4
3. Hardyn veljesten nostalginen paluu joukkuemestareiksi / Impact 17.4


Kolme hetkeä vaan tulee nopeasti mieleen, joten en ala väkisin viittä keksimään. Lontoossa kuvattu Raw oli kaikkinensa mieluisaa katseltavaa. Hyviä otteluita ja ennen kaikkea hellankoukun lailla kuumana käynyt yleisö. New Dayn mestaruusvoitto oli pelkästään hyvä asia ja ottelu kuukauden paras. Myös Jeffin & Mattin voitto nosti pintaan kivat nostalgiavibat.

Avatar
What
Viestit: 3066
Liittynyt: To 20.07.2006 13:07
Paikkakunta: Rivers Mouth

Re: Kuukauden kerma

Viesti Kirjoittaja What » Pe 12.06.2015 12:22

Toukokuussa katsoin kaikki Raw’t ja yhtä lukuun ottamatta kaikki Smackdownit. Lisäksi kuukauteen mahtui WWE:n Payback ja Elimination Chamber, jotka myös katsoin. Impactin kohdalla on käynyt kuten vähän arvelinkin – ei vaan tahdo aika riittää tai sitten ei vaan yksinkertaisesti muista katsoa. Yhden Impactin taisin toukokuussa katsoa. Joten sitä en ota tässä koonnissa huomioon ollenkaan.

TOUKOKUU

Kuukauden painijat

1. John Cena (1)
2. Dean Ambrose
3. Seth Rollins (3)
4. Kevin Owens
5. Rusev

Toukokuun ykköstähti oli John Cena kuten huhtikuussakin. Syynä tähän on se, että Cenan US Open Challenge toimii edelleen huikean hyvin ja on viikosta viikkoon Raw’n parasta antia. Sen myötä ollaan nähty niin Sami Zaynin kuin Kevin Owensinkin debyytit päärosterissa. Owensin ja Cenan tarina onkin sitten oma luku sinänsä, joka huipentui toukokuun vihoviimeisenä päivänä. Lisäksi Cenan toukokuuhun kuului myös hieno ottelu Rusevia vastaan Paybackissa. Shield kumppaneista Ambrose ja Rollins olivat myös toukokuussa kovassa iskussa ja ansaitsivat paikkansa top 5:ssä.

Kuukauden ottelut
1. Owens VS. Cena / Elimination Chamber 31.5
2. Cena VS. Rusev (I Quit) / Payback 17.5
3. Ambrose VS. Rollins / Elimination Chamber 31.5
4. The New Day VS. Kidd & Cesaro / Payback 17.5
5. Cena VS. Neville / Raw 11.5
6. Cena VS. Zayn / Raw 4.5
7. IC Championship / Elimination Chamber 31.5
8. Rollins VS. Orton VS. Reigns VS. Ambrose / Payback 17.5
9. Tag Team Championship / Elimination Chamber 31.5
10. Sheamus VS. Ziggler / Payback 17.5


Ottelulistauksesta huomaa, että John Cena oli todellakin toukokuun ykköstähti. Hänen otteluitaan on listalla useampi. Tärkeimpänä niistä listan ykkönen, eli Kevin Owensin kohtaaminen. Olipahan hieno ottelu! Ehdottomasti vuoden parhaimmistoa ja tätä varmasti muistelen sitten joulukuussa mietittäessä sitä vuoden parasta. Niin kauan kun Owens jatkaa painiuraansa niin hän pystyy kehumaan tällä voitollaan. Näin niitä tähtiä tehdään. Myös Paybackin I Quit ottelu Rusevia vastaan oli oikein hyvä, vaikka kärsikin ennalta-arvattavuudesta. Toukokuun pahimmat pettymykset olivat ne, että Elimination Chamberin nimikko-ottelut eivät sittenkään vakuuttaneet. Hyviä ja viihdyttäviä matseja toki, mutta kovin kaukana siitä julmasta ja brutaalista äärimmäisen harvinaisesta ottelumuodosta, jonka Eric Bischoffin sairas mielikuvitus tuotti loppuvuodesta 2002.


Kuukauden juonikuviot
1. Owens vs. Cena
2. Ambrose vs. Rollins
3. Kidd & Cesaro vs. The New Day
4. Sheamus vs. Ziggler
5. Cena vs. Rusev


Toukokuun ehdottomasti kuumin kuvio oli kuukauden loppupuolella alkanut Cenan ja Owensin feudi. WWE:n jättikorporaation kansikuvapojan ja ylimielisen indylegendan vihanpito tarjoaa herkulliset asetelmat muistettavalle tarinalle ja sitähän se on tähän asti ollut. Dean Ambrose on osoittanut arvonsa useissa hienoissa segmenteissä Seth Rollinsin kanssa ja päämestaruusfeudia onkin ollut mielenkiintoista seurata. Muitakin ihan mukiinmeneviä tarinoita WWE:ssä toukokuussa oli, mutta listan kaksi ensimmäistä olivat niistä selkeästi parhaat.

Kuukauden hetket
1. Owensin puhdas selätysvoitto Cenasta / Elimination Chamber 31.5
2. Sami Zaynin Raw debyytti kotiyleisönsä edessä / Raw 4.5
3. Rybackin mestaruusvoitto / Elimination Chamber 31.5


Shokeeraavaa oli myös Kevin Owensin debyytti Raw’ssa 18.5, mutta kyllähän se ikimuistoisin hetki nähtiin Elimination Chamberissa kun Pop Up Powerbomb tosiaan piti Cenan hartiat matossa kolmeenlaskun ajan. Bret Hartin esittelyn myötä Montrealissa Raw debyyttinsä tehnyt Sami Zayn jäi myös mieleen. Kuten myös valitettavasti hänen kärsimänsä olkapäävamma ottelun aikana. Siitä huolimatta (vai siitä johtuen?) muistettava tapaus. Sydäntä lämmitti myös Big Guyn mestaruusvoitto, vaikka ottelu tasoltaan ja draaman kaareltaan jäikin vajaaksi. Mukava hetki silti.

Avatar
What
Viestit: 3066
Liittynyt: To 20.07.2006 13:07
Paikkakunta: Rivers Mouth

Re: Kuukauden kerma

Viesti Kirjoittaja What » Pe 03.07.2015 20:31

Kesäkuussa katselin painia tuttuun tapaan. Raw’t, Smackdownit, NXT:t ja Money In The Bank. Impactin kohdalla on käynyt kuten arvelinkin. Maaliskuussa aloin katsomaan, mutta niin se on vaan jäänyt ja kesäkuussa en katsonut ensimmäistäkään jaksoa. Lyödäänpä kesäkuu nippuun.


KESÄKUU

Kuukauden painijat
1. Kevin Owens (4)
2. John Cena (1)
3. Dean Ambrose (2)
4. Seth Rollins (3)
5. Samoa Joe

Huhti- ja toukokuussa John Cena piti kärkisijaa, mutta nyt sai tehdä tilaa veriviholliselleen Kevin Owensille. Kesäkuussa Owens varmasti vakuutti viimeisetkin epäilijät ja lunasti paikkansa ihan ykköstähtien joukossa. Money In The Bankin ottelu on mitä todennäköisemmin MOTY, mutta lisäksi Owens oli täydessä iskussa myös viikottaisissa. Tv-ottelut Nevilleä ja Ziggleriä vastaan Raw’ssa ja NXT:n puolella erilaiset kohtaamiset Samoa Joen kanssa olivat mielenkiintoista katsottavaa. Samoa Joe on myös ollut NXT:ssä ihan eri mies kuin TNA:sta 2010-luvulla tuttu flegu-Joe.

Ambrose ja Rollins ovat jatkaneet kovalla tasolla ja Money In The Bankin 36 minuuttia kestänyt tikasottelu viimeistään varmisti miesten paikan top 5:ssä. Rollinsin bookkauksesta voi olla montaa mieltä, mutta mies sentään ottaa siitä kaiken irti. Se on suuren painijan merkki.

Kuukauden ottelut
1. Owens VS. Cena / Money In The Bank 14.6
2. Ambrose VS. Rollins / Money In The Bank 14.6
3. Money In The Bank Ladder Match / 14.6
4. Owens VS. Ziggler / Raw 15.6
5. Cena VS. Cesaro / Raw 29.6

Cenan ja Owensin kohtaaminen MITB:issä oli niin timanttinen, että adjektiivit eivät riitä kuvaamaan. Niin lähellä täydellistä kuin inhimillisesti voi olla ja hyvin suurella todennäköisyydellä koko vuoden kovin ottelu. Oikeastaan minä muuna iltana tahansa Rollinsin ja Ambrosen maraton tikasottelu olisi kerännyt ylisanat, koska siinäkin oli kyseessä todella kovan tason kohtaaminen. Rollinsin mestaruuskauden ehdottomasti kovin ja paras tittelipuolustus. PPV:n nimikko-ottelu jäi noiden kahden huippumatsin varjoon, mutta sekin oli ehdottomasti kovaa tasoa. Money In The Bank oli kovatasoinen tapahtuma. Raw’ssa Owens vs. Ziggler ja Cena vs. Cesaro olivat hyviä otteluita.

Kuukauden juonikuviot
1. Cena VS. Owens
2. Rollins VS. Lesnar
3. Rollins VS. Ambrose
4. Owens VS. Samoa Joe
5. Paige VS. Bellat

Kevin Owens ja Seth Rollins ovat tällä hetkellä mielenkiintoisia hahmoja, koska heitä vihataan usealta eri suunnalta. Owensin perässä ovat niin John Cena, Finn Balor kuin Samoa Joekin. Rollinsin elämästä kurjaa koittavat tehdä Dean Ambrose, Roman Reigns ja Brock Lesnar. Tämä ei etene perinteisen showpainikaavan mukaan, jossa vihamielisyydet unohdetaan kuin kytkimestä napsauttamalla uuteen feudiin siirryttäessä. Myös Paigen taistelusta Bellojen valtakuntaa vastaan olen jonkin verran tykännyt.


Kuukauden hetket
1. Cenan ja Owensin huikean ottelun loppuminuutit / MITB 14.6
2. Brock Lesnar uudeksi ykköshaastajaksi / Raw 15.6
3. Samoa Joen kehädebyytti NXT:ssä / NXT 25.6

Owensin ja Cenan kohtaamista ei voi liikaa kehua ja sen loppuminuutit johdattivat minut sellaiseen hurmostilaan jota vain showpaini parhaimmillaan voi tarjota. Harvinainen ja hieno euforian tunne. Brock Lesnarin nimitys uudeksi ykköshaastajaksi Seth Rollinsille oli myös mukava hetki. Myös Samoa Joen ensimmäinen ottelu WWE bannerin alla oli ikimuistoinen, koska moista oli hankala kuvitella näkevänsä, vaikka mahdolliseksi sen tiesikin.


Edelleenkin myös muut ovat tervetulleita leikkimään. Tällä hiekkalaatikolla on yksinäistä.

Avatar
What
Viestit: 3066
Liittynyt: To 20.07.2006 13:07
Paikkakunta: Rivers Mouth

Re: Kuukauden kerma

Viesti Kirjoittaja What » Su 02.08.2015 17:20

Heinäkuussa katsoin painia tuttuun tapaan. Raw’t, Smackdownit, NXT:t ja Battlegroundin. TNA:n katsominen on jäänyt, pois lukien Slammiversaryn katsoin vasta heinäkuun puolella. Mutta katsotaan ketkä ja mitkä kuuluivat kuukauden kermaan.

HEINÄKUU

Kuukauden painijat
1. John Cena (2)
2. Cesaro (-)
3. Brock Lesnar (-)
4. Kevin Owens (1)
5. Rusev (-)


Olen kasannut tätä listaa peräjälkeen yhdeksän kuukautta marraskuusta 2014 alkaen. Koko sen ajan Seth Rollins on keikkunut top 5-listalla mukana, useasti ykkösenäkin. Nyt hallitseva mestari kuitenkin pullautettiin listalta niukasti ulos. Rollinsin bookkaamiseen tarvittaisiin jotain uutta.

Rusev palasi heinäkuussa kehään loukkaantumisen jäljiltä ja on kerennyt otella usean mukavan tv-matsin. Tosin nykyinen juonikuvio Dolph Zigglerin, Lanan ja Summer Raen kanssa ei kutkuta ollenkaan.

Kevin Owens oli kesäkuun ykkönen eikä heinäkuussakaan huono. Cenan ja Owensin trilogia täydentyi huikealla Battlegroundin matsilla ja myös viikottaisissa Owens jatkoi hyviä otteitaan. Se kuumin vaihe Owensin osalta on kuitenkin nyt ohi, joten onkin mielenkiintoista nähdä kuinka KO pitää itsensä relevanttina Cena-feudin jälkeen.

Useasti on todettu, että Brock Lesnar on aivan ainutlaatuinen painija, jonka kaltaista ei ole ennen ollut eikä tule olemaan. Heinäkuun esiintymisissään Lesnar oli kaptivoiva, kuten aina. Parhaiten jäi mieleen se aivan poskettoman villi brawlaus 20.7 Raw’ssa ja totta kai myös Battlegroundin Undertaker-hetki.

Kesäkuussa Cesaro ei erottunut massasta millään tavalla, mutta heinäkuu on ollut sveitsiläiselle yksi koko WWE-uran parhaista. Joukkuepari Tyson Kiddin ollessa pitkään loukkaantuneena Cesaro on avautunut tilaisuuden ikkuna yksilöpainija ja tästä supermies on ottanut kaiken ilon irti. Cesaro on loistanut tv-otteluissa koko heinäkuun läpi ja siinä sivussa noussut (jälleen) WWE Universen yhdeksi suosikiksi. Nyt pitäisi takoa kun rauta on kuumaa ja nostaa sveitsiläinen ainakin hetkeksi ihan sinne pääottelijoiden joukkoon.

John Cena. Kaikkien aikojen eniten mielipiteitä jakava painija. Cenan US-mestaruuskausi on ollut freesiä katsottavaa vuosikymmenen jatkuneen pääottelun sijaan. Kuin varkain Cenasta on vanhemmiten kasvanut myös aivan mainio kehäesiintyjä. ”This is awesome” huuto on Cenan matseissa tätä nykyä enemmän sääntö kuin poikkeus. Heinäkuussa Cena oli aivan huippuiskussa. Muistettavimpia hetkiä olivat Battlegroundissa kuukauden paras ottelu Kevin Owensin kanssa sekä miehekäs taistelu 27.7 Raw’ssa murtuneesta nenästä huolimatta. On se vaan kova. Se on myönnettävä, tykkäsit tai et.

Kuukauden ottelut
1. John Cena VS. Kevin Owens / Battleground 19.7
2. Finn Balor VS. Kevin Owens / Beast In The East 4.7
3. John Cena VS. Cesaro / Raw 6.7
4. Seth Rollins VS. Brock Lesnar / Battleground 19.7
5. Cesaro VS. Rusev VS. Owens / Raw 13.7
6. John Cena VS. Seth Rollins / Raw 27.7


Ottelulistasta näkee selvästi, että John Cena oli kuukauden ykkösnimi ja Cesaro yhtä selvä kakkonen. Owensin ja Cenan huikea matsitrilogia täydentyi Battlegroundissa ja tätä ottelusarjaa tullaan muistelemaan pitkään. Minun kirjoissani kolme MOTYC-ottelua, joista keskimmäinen oli suurella todennäköisyydellä se koko vuoden paras. Teknisesti katsottuna Rollinsin ja Lesnarin kohtaaminen ei kummoinen ollut, mutta lukuisat suplexit ja huumaava tunnelma korvasivat paljon.


Kuukauden juonikuviot
1. Brock Lesnar VS. Undertaker
2. #Divasrevolution
3. Brock Lesnar VS. Seth Rollins
4. Cesaron nousu
5. Bray Wyatt VS. Roman Reigns


Kyllä vaan Undertakerin paluu tuli sen verran puskista, että ilman muuta se oli kuukauden suurin pommi ja kuumin juonikuvio. Kauas taakse ei jää myöskään NXT-diivojen rynniminen päärosteriin. Parissa hassussa viikossa Becky, Sasha ja Charlotte ovat pistäneet tuulemaan ja naispaini on kovassa nosteessa pitkästä aikaa. Lesnarin ja Rollinsin tarina oli aivan mainio, vaikka ottelu ei mikään klassikko ollut. Cesaron noste heinäkuun aikana oli hienoa katsottavaa. Hän on sen ansainnut. Wyattin ja Reignsin feudi on tarjonnut muutamia tähtihetkiä, vaikka suurempiin liekkeihin se ei ole syttynyt.

Kuukauden hetket
1. Undertaker palaa kostamaan Lesnarille / Battleground 19.7
2. Lesnarin ja Undertakerin hallitsematon nyrkkitappelu / Raw 20.7
3. Beckyn, Sashan ja Charlotten debyytti / Raw 13.7
4. Finn Balorin mestaruusvoitto / Beast In The East 4.7
5. Cenan taistelu murtuneen nenän kanssa / Raw 27.7


Undertaker ja Lesnar ovat elämää suurempia tähtiä ja näin ollen heidän yhteiset hetkensä kehässä olivat kihelmöivää katsottavaa. Kummallakin kertaa.

Stephanie McMahon toi Beckyn, Sashan ja Charlotten päärosteriin muutaman minuutin sisään Raw’ssa 13.7. Siitä lähtien naisten paini on ollut kovemmassa nosteessa kuin…koskaan?

Finn Balorin mestaruusvoitto ”toisessa kodissaan” Japanissa oli kaunis hetki ja ottelu ei myöskään tuottanut pettymystä.

John Cenan miehekäs taistelu murtuneen nenän kanssa on myös painunut mieleen. Pahan näköinen ja varmasti kivulias loukkaantuminen. Siitä huolimatta ottelu jatkui vielä useita minuutteja ja oli erittäin kovatasoinen Raw’n päämatsi.

Avatar
What
Viestit: 3066
Liittynyt: To 20.07.2006 13:07
Paikkakunta: Rivers Mouth

Re: Kuukauden kerma

Viesti Kirjoittaja What » To 03.09.2015 10:13

Elokuussa katsoin Raw’t, Smackdownit ja NXT:t (kuukauden viimeinen jakso on tosin edelleen rästissä) Takeover Brooklynin sekä SummerSlamin saunaillassa. Kovatasoinen painikuukausi oli, katsotaan ketkä nousivat ylitse muiden.

ELOKUU


Kuukauden painijat
1. Bayley
2. Seth Rollins
3. Kevin Owens (4)
4. Sasha Banks
5. Undertaker


Olen kohta vuoden ajan tätä listausta tehnyt ja vahva tuntuma on, että kertaakaan aiemmin naispainijaa ei ole top 5:ssä ollut. En jaksa tarkastaa. Se on kuitenkin absoluuttisen varmaa, että koskaan aiemmin naispainija ei ole ollut ykkössijalle, saatikka sitten, että top 5:ssä on kaksi naista. Nyt se on kuitenkin nähty, kiitos NXT:n ja Diva’s Revolution liikkeen.

Bayleyn ja Sashan ottelu Takeover Brooklynissa oli nappisuoritus, jossa kaikki loksahti kohdalleen. Yksikään ottelu edes Summerslamissa ei jäänyt yhtä lailla mieleen. Yksi superottelu ei silti riitä Bayleyn ykkössijan takuuksi. Sen lisäksi Bayley otteli elokuun aikana NXT:ssä todella tasokkaat matsit Charlotten ja Becky Lynchin kanssa ja muutenkin on harvinaisuus tämän päivän painimaailmassa – face, jolle ei vaan voi toivoa mitään pahaa. Se tosin hieman epäilyttää miten Bayleyn hahmo toimii jatkossa, kun nainen on mestari. Altavastaajana häntä ei enää voi bookata.

Seth Rollins poikkeuksellisesti putosi listalta heinäkuussa, mutta otti nyt paikkansa takaisin. Summerslamin Cena-matsi oli painillisesti todella hyvä ja tueksi siihen muutama kova tv-matsi, joista ehkä parhaiten jäi mieleen mestaruusottelu Nevilleä vastaan Raw’ssa 3.8. Sting-feudin aloitus nähtiin myös elokuun nimissä.

Kevin Owens on ainoa heinäkuussa listalla ollut, joka säilyttää paikkansa huippuviisikossa. KO on ottanut tärkeän työjuhdan roolin ja osaa tehdä sen viihdyttävästi. Owens ottelee kummassakin viikottaisissa ja toisinaan vielä NXT:ssä sen päälle, mutta mies ei silti kyllästytä. Elokuussa Owensilta ei mitään yksittäistä huippuottelua nähty, mutta usea viihdyttävä matsi kylläkin. Sillä ansaitsee pronssisijan.

Koin tarpeelliseksi sisällyttää Undertakerin mukaan, vaikka mies taisi tehdä 2 kokonaista esiintymistä elokuussa ja painia ainoastaan Summerslamissa. Vanhan Teikkerin suoritus Lesnaria vastaan oli sen verran yllättävän hyvä, että pelkästään sillä ansaitsee maininnan tällä listalla. Onkohan niin, että vielä Hell In A Cellissä näemme kertaalleen miesten kohtaavan?

Kuukauden ottelut
1. Bayley VS. Sasha / Takeover Brooklyn 22.8
2. Cena VS. Rollins / Summerslam 23.8
3. Undertaker VS. Lesnar / Summerslam 23.8
4. Bayley VS. Charlotte / NXT 5.8
5. Neville VS. Rollins / Raw 3.8
6. Owens VS. Cesaro / Summerslam 23.8
7. 4-Way Tag Title Match / Summerslam 23.8
8. Bayley VS. Becky Lynch / NXT 12.8
9. Ziggler VS. Rusev / Raw 31.8
10. Samoa Joe VS. Baron Corbin / Takeover Brooklyn 22.8


Bayleyn ykkössija elokuussa on tähänkin peilaten täysin ansaittu. Kuukauden parhaan lisäksi myös 4. ja 8. sija on sympaattisen naikkosen matseja. Summerslamin ottelut laitoin tuohon järjestykseen. Mielestäni Cena vs. Rollins oli kuitenkin painin kannalta niin paljon parempi kuin Undertaker-Lesnar, että ansaitsi listan kakkossijan. Toki, tunnelma jälkimmäiseksi mainitussa oli aivan omaa luokkaansa, minkä vuoksi se onkin listalla kolmantena.

Summerslamin joukkuematsi sekä Cesaro vs. Owens olivat myös viihdyttäviä pläjäyksiä, vaikkeivat mitään supermatseja kumpikaan. Viikottaisten puolella mieleen jäi Seth Rollinsin yllättävä tittelipuolustus Nevilleä vastaan sekä Zigglerin ja Rusevin Summerslam revanssi kuukauden vihoviimeisen päivän Raw’ssa.

Kuukauden juonikuviot
1. Undertaker VS. Lesnar
2. Sting VS. Rollins
3. Dudley Boyz VS. New Day
4. Bayleyn matka Brooklyniin
5. Ziggler & Lana VS. Rusev / Summer


Undertaker ja Lesnar ovat niin isoja staroja, että pelkkä miesten nimien maininta samassa lauseessa nostaa kylmät väreet. Olenkin nauttinut täysillä jokaisesta segmentistä, mitä tämä tarina on tuonut tullessaan.

Stingin ilmestyminen patsaalle suunnitellusta kehikosta Rollinsin riesaksi oli todellinen yllätys ja sen vuoksi niin mahtavaa. Jo nyt odotan Night Of Championsia kieli pitkällä, koska etenkin Stingin kohdalla on niin paljon enemmän kysymyksiä kuin vastauksia.

Bubba Ray Dudleyn esiinnyttyä Roayal Rumblessa tänä vuonna ajattelin, että kyllä vielä tulee se päivä kun Devon liittyy seuraan ja Dudley Boyzit nähdään WWE:n kehässä. Ajattelin, että kyseessä lienee tällöin yksittäinen ”one more match.” Mutta mitäs vielä! Summerslamin jälkeisessä Raw’ssa 3D-veljekset palasivat ja suuntasivat katseensa suoraan joukkuemestareihin. New Day on superviihdyttävä tiimi, enkä malta odottaa näiden joukkueiden kohtaamista, joka tapahtunee NOC:issa.

Kuukauden painija Bayley ei varsinaisesti ”feudannut” kenenkään yksittäisen painijan kanssa. Baylen matka kohti Brooklynia ja unelmaansa oli kuitenkin juonikuvio kiehtovimmasta päästä, joka myös sai satumaisen päätöksensä. Tunteikkain mestaruusvoitto sitten Daniel Bryanin ja WrestleMania XXX:n.

Minulla on vaikeuksia sulattaa, että yksi ikisuosikeistani, Dolph Ziggler, on mukana tällaisessa juonikuviossa kuin nyt on. Se kun sisältää ihan kamalan määrän epäloogisuuksia ja muuta typeryyttä. Dolph on kuitenkin huippuammattilainen ja yksi tärkeimmistä ominaisuuksista on repiä paras irti mahdottomassa tilanteessa. Näin Ziggler on tehnytkin ja aina välillä tässäkin kuviossa on ollut ihan viihdyttäviä hetkiä.

Kuukauden hetket
1. Undertakerin ja Lesnarin maaninen naurukohtaus kesken ottelun / Summerslam 23.8
2. Bayleyn mestaruusvoitto / Takeover Brooklyn 22.8
3. Dudley Boyzien paluu ! / Raw 24.8
4. Sting laatikossa / Raw 24.8
5. Paul Heyman ja ”glory, glory…” / Raw 17.8

Undertakerin ja Lesnarin ”kohtaus” kesken kiihkeimmän taistelun Summerslamin ei ole yksi hauskimmista, vaan hauskin parisekuntinen painikehässä koskaan. Saunaillan kollektiivinen reaktio tähän oli jotain aivan unohtumatonta. Se oli viimeinen niitti, joka teki illasta hienon.

Bayleyn mestaruusvoitto oli kaunein sellainen sitten Daniel Bryanin. Suorastaan poeettinen hetki ja sen kruunasi NXT:n neljän hevosnaisen yhteinen hetki kehässä. Kaunista, niin kaunista. Juuri tällaiset jutut pitää aikuisen miehen tämän lajin parissa vuodesta toiseen.

Dudley Boyzit ja Sting samana hiton iltana Summerslamin jälkeen. Kummatkin kovia yllätyksiä ja hienoja hetkiä. Vaikuttaapa vielä siltä, että kummallekin on myös mielenkiintoista juonikuviota tarjolla, joten tämä ei jää pelkäksi shokeeramiseksi shokeeramisen vuoksi. Hyvä näin.

Minun mielestäni futis chanteista voisi painiyleisötkin omia jotain itselleen. Kuten vaikkapa tämän ”glory glory” rallatuksen, jota Paul Heyman tapaili Minnesotassa Brock Lesnarin kotikulmilla. Teki mieleni laulaa mukana ja näin teinkin. Lisää tällaista yleisön osallistavaa promottelua, kiitos !Edelleen muistutatan, että myös muut saa tähän tulla mukaan.

Avatar
What
Viestit: 3066
Liittynyt: To 20.07.2006 13:07
Paikkakunta: Rivers Mouth

Re: Kuukauden kerma

Viesti Kirjoittaja What » Ma 05.10.2015 12:25

Syyskuu ei ollut mikään painin superkuukausi. Kesällä oli montakin kuumaa juttua meneillään, mutta syyskuussa homma tuntui olevan vanhan toistoa, väsähtäneen oloista menoa. Paperilla mielenkiintoiset hommat, kuten vaikkapa Stingin ja Rollinsin feudi, nekään eivät ottaneet tulta alleen toivotulla tavalla. Jotain hyvääkin toki löytyi ja siitä seuraavassa.

SYYSKUU

Kuukauden painijat
1. The New Day
2. John Cena
3. Seth Rollins (2)
4. Sting
5. The Dudley Boyz


Syyskuun viihdyttävimmät hetket tarjosi ehdottomasti New Day. Keväällä tapahtuneen heelturnin jälkeen New Daylla oli hieman heikompi hetki ja vaikutti siltä, että paras teho tiimistä on jo mennyt. Uusimman mestaruusvoittonsa jälkeen Big E, Xavier & Kofi ovat kuitenkin osoittaneet, että tuo oli ennenaikainen johtopäätös. New Day on viihdyttävä, hauska ja tarjoaa kaiken lisäksi hyviä otteluita viikko toisensa jälkeen. Suuri syy viihdyttävyyteen on tietenkin The Dudley Boyz, jotka tarjoavat täydellisen vastakappaleen röyhkeille ”nuorukaisille.”

Cena & Rollins kuuluvat listalle, koska ottelivat läpi syyskuun hyvällä omalla tasollaan. Huolimatta siitä, että miesten keskinäisessä feudissa noin käsikirjoituksen kannalta ei tapahtunut enää mitään mullistavaa. Stingiä bookattiin vähintäänkin oudosti, mutta mies on niin pirun hyvä näyttelijä ja esiintyjä ylipäätään, että sai tuostakin paljon irti. Lisäksi Night Of Championsin suoritus kehässä oli miehen ikään peilattuna (56v !) ihan huippuluokkaa. Se hyppy yläkiinnikkeeltä lattialle oli todellakin ”holy shit” hetki. Kroppahan sitten lopulta antoi periksi, mutta sisukas suoritus joka tapauksessa.

Kuukauden ottelut
1. Rollins VS. Cena (US Title) / NOC 20.9
2. The New Day VS. The Dudley Boyz (Tag Titles) / NOC 20.9
3. Sting VS. Rollins (WWE Title) / NOC 20.9
4. Rollins VS. Cena (US Title) / Raw 21.9
5. Owens VS. Ryback (IC Title) / NOC 20.9

Night Of Champions tarjosi kyllä ihan hyviä painimatseja, kuten listasta huomaa. Kaikki ei siltikään ollut kohdallaan ja kokonaisuutena tapahtuma ei ollut mitenkään mieleenpainuva. Sellaista kuumuutta ja kiimaa, jota paini parhaillaan pystyy tarjoamaan ei ollut juuri laisinkaan. Tämä taas johtuu siitä, että meneillään ei ollut mitään tulikuumaa kuviota. Lähimpänä sitä oli New Day ja Dudleys.

Rollinsin ja Cenan kohtaamiset NOC:issa ja seuraavan illan Raw’ssa olivat kovatasoisia matseja. Ei voi kuin ihailla herrojen uskomatonta perustasoa. New Dayn ja Dudleysin ottelu olisi varmaankin ollut paras, jos se ei olisi päättynyt antikliimaksiseen diskaukseen.

Sting ansaitsee jonkinlaisen sisupuukon suorituksestaan. Selostajanpöytäbumppi ja loikka lattialle olivat aivan hulluja hetkiä, joita teki melkein pahaa katsella. Owensin ja Rybackin ottelu oli myös ihan toimiva paketti.

Kuukauden juonikuviot
1. The New Day VS. The Dudley Boyz
2. Sting VS. Rollins
3. Team PCB VS. Team Bella (Charlotte vs. Nikki)


Täältä löytyy syy siihen, miksi syyskuu oli kehnohko painikuukausi. New Dayn ja Dudley Boyzien feudi on ollut millä mittarilla tahansa hyvää settiä. Mutta se onkin sitten ainoa oikeasti hyvä meneillään ollut kuvio. Stingin ja Rollinsin kuviossa oli potentiaalia vaikka mihin. Bookkaustiimi vei sen kuitenkin ihan kummalliseen suuntaan ja parhaita tehoja ei todellakaan saanut irti. Painijat kyllä tekivät kaikkensa ja heitä saakin kiittää siitä, että edes jollain tasolla onnistuttiin. Diivojen mähinät olivat ajoittain viihdyttäviä.

Toivoa vaan sopii, että lokakuussa Lesnar ja Undertaker sähköistävät tunnelmaa ja jotain muutakin mielenkiintoista saadaan alulle.

Kuukauden hetket
1. Stingin suoritus kehässä / NOC 20.9
2. Jericho Shieldin partnerina / NOC 20.9
3. Charlotten mestaruusvoitto / NOC 20.9
4. Jokainen New Dayn promo


Varmaankin ainoa juttu, jonka muistan kirkkaasti vuoden päästä syyskuussa on Stingin hullut bumpit NOC:in pääottelussa. Olen edelleen kova Jericho-holikko, joten miehen näkeminen ohjelmistossa ylipäätään yhtään missään roolissa tuo hymyn huulille. Kiva hetki, vaikka ottelu ei erikoinen ollut ja olin pettynyt, ettei siitä alkaneet Jerichon ja Ambrosen feudia. Sen haluaisin nähdä. Charlotten mestaruusvoitto oli sellainen ihan mukava hetki. Jäi kuitenkin sellainen fiilis, että krokotiilinkyyneleineen ja isipapan halailuineen tämä oli väkisinväännetty juttu, joka ei sittenkään tapahtunut orgaanisesti. Toisin kuin Bayleyn voitto kuukautta aiemmin.

Ja lopuksi se lausahdus, joka kuvaa syyskuuta parhaiten: it’s a new day, yes it is!

Kuva

Avatar
What
Viestit: 3066
Liittynyt: To 20.07.2006 13:07
Paikkakunta: Rivers Mouth

Re: Kuukauden kerma

Viesti Kirjoittaja What » Ma 02.11.2015 16:53

Syyskuu oli aneemista, mutta lokakuussa asiat etenivät parempaan suuntaan. Siitä kiitos kuukauden alussa nähdylle NXT Takeoverilla ja lopussa nähdylle Hell In A Cellille. Kummatkin olivat hienoja tapahtumia ja noin muutenkin oli syyskuuta positiivisempi meno päällä. Mitkä ja ketkä nousivat ylitse muiden? Siitä seuraavassa.

LOKAKUU

Kuukauden painijat
1. The Undertaker
2. Brock Lesnar
3. Bray Wyatt
4. Roman Reigns
5. Sasha Banks


On aika poikkeuksellista, että koko kärkiviisikko vaihtuu kuukauden aikana, mutta näin pääsi käymään syys-lokakuun välillä. Listan kärkeen nousee legendaarinen Undertaker, joka esiintyi televisioidussa lähetyksessä vaan pari kertaa. Undertakerin hyytävä promo Raw’sta sekä mieletön suoritus Hell In A Cellissä olivat niin mieletöntä katseltavaa, että se riittää lokakuun ykkössijaan.

Listan kakkoseksi nousee Brock Lesnar, käytännössä pelkästään HIAC:in ansiosta. Ihan tarpeeksi monta kertaa olen tätä hehkuttanut, mutta Lesnarin kaltaista showpainijaa tuskin tulemme ikinä enää näkemään ja se tekee hänestä niin unohtumattoman painijan.

Bray Wyatt & Roman Reigns lunastivat paikkansa HIAC:n yllättäväkin tulisen matsin vuoksi. Mutta tämän lisäksi Romanin intensiteetti ja Brayn salamyhkäisyys kantoivat läpi kuukauden viikottaisjaksoissa. Parasta settiä kummaltakin useaan kuukauteen.

Sasha Banks on listan sijalla viisi NXT Takeoverin 30 minuutin ottelun vuoksi, jossa hän teki Bayleyn kanssa historiaa. Sashalta myös vahvaa suorittamista Raw’ssa ja Smackdownissa aina kun on päässyt framille. Myös yleisön ajoittaisia ”we want Sasha” chantteja on ollut hauskaa kuulla.


Kuukauden ottelut
1. The Undertaker VS. Brock Lesnar / Hell In A Cell 25.10
2. Sasha Banks VS. Bayley / Takeover Respect 7.10
3. Roman Reigns VS. Bray Wyatt / Hell In A Cell 25.10
4. Owens VS. Ziggler VS. Del Rio VS. Reigns / Raw 26.10
5. Asuka VS. Dana Brooke / Takeover Respect 7.10
6. Gable & Jordan VS. Gargano & Ciampa / NXT 28.10
7. Rollins VS. Cena (steel cage) / MSG Live 3.10
8. Cena VS. Del Rio / Hell In A Cell 25.10
9. Del Rio VS. Neville / Raw 26.10
10. Ziggler VS. Cena / Raw 12.10


Kaikkina kuukausina ei ole helppoa nimetä kymmentä matsia, joten saatan jättää viiteen. Lokakuussa ei tätä ongelmaa ollut, sillä hyviä matseja riitti ja vieläkin olisi listaa voinut jatkaa. Undertaker vs. Lesnar ja Sasha vs. Bayley ovat sen verran kovia matseja, että en ihmettelisi vaikka joku fani päättäisi palkita jommankumman niistä ”vuoden matsi” tittelillä. Ehdottomasti vuoden 2015 parhaimmistoa, jotka pitää jokaisen painifanin katsastaa.

Reignsin ja Wyattin häkkihelvettiä tulikin jo kehuttua, mutta sanotaan vielä kerran. Mahtava ottelu, joka kannattaa katsoa. 26.10 Raw’ssa nähtiin useita kovatasoisia otteluita, joista eniten itseeni iski 4-way pääottelu. Samaisesta jaksosta myös Del Rion ja Nevillen yksilömatsi pääsi listalle.

John Cena ja US-mestaruus on vahvasti listalla lokakuussakin. Kolme tittelinpuolustusta nousi ylitse muiden. Painitasoltaan paras oli Madison Square Garden livespesiaalissa nähty häkkimatsi Rollinsia vastaan. Hell In A Cellin Del Rio kohtaaminen taasen oli muistettava shokkiarvonsa, ei painitasonsa vuoksi. Ziggler vs. Cena taas oli ehtaa US Open Challenge laatua. Näitä tulee vielä ikävä :(

Ehkäpä yllättävimmät matsit ovat sijalla 5 & 6. Asukan debyyttimatsi oli toteutettu todella hienosti ja painui mieleen tiukkoine potkuineen ja salamyhkäisine hymyineen. Kertakaikkiaan kova kehädebyytti. Lokakuun viimeisessä NXT-jaksossa nähty joukkueottelu yllätti ihan puskista. Keskellä ohjelmaa nähty matsi nousi kaikkien muiden yläpuolelle ja olen aivan vakuuttanut, että Chad Gablesta tulee vielä iso tähti. Gable & Jordan kombinaatiossa on kieltämättä paljon samaa kuin vuosikymmenen takaisessa Haas & Benjamin (WGTT) tiimissä. Gable & Jordan tosin saattavat olla parempia ;)

Kuukauden juonikuviot
1. Reigns VS. Wyatt
2. Dudley Boys VS. New Day
3. Lesnar VS. Undertaker
4. Asuka VS. Dana & Emma
5. Ziggler VS. Breeze


Roman Reignsin ja Bray Wyattin viisikuukautinen tarina alkoi jossain vaiheessa toistaa itseään, mutta loppumetreillä siihen saatiin kuitenkin mielenkiintoa. Wyatt Family uusine ja vanhoine jäsenineen, Ambrose ja jopa pienimuotoinen Shieldin paluu eräässä lokakuun Raw’ssa. Kaupan päälle sitten tulinen HIAC ottelu.

Dudleyjen ja New Dayn feudi oli kuumimmillaan jo syyskuun puolella, mutta kantoi kivasti koko lokakuun läpi. Lesnarin ja Undertakerin tarinaan ei lokakuussa enää tullut oikeastaan mitään uutta. Kaikki tarpeellinen oli jo sanottu ja ainoastaan viimeinen taistelu jäljellä. Ja sellainen se tosiaan oli.

Asukan edesottamuksia on ollut mielenkiintoista seurata NXT:n puolella ja siitä puheen ollen pitkäaikaisen NXT-tähti Tyler Breezen debyytti päärosterin puolelle toteutettiin mielestäni hienosti. Dolph Ziggler on juuri se painija, jota vastaan Tylerin täytyy ensimmäiseksi otella.

Kuukauden hetket
1. Lesnar VS. Undertakerin brutaalius / HIAC 25.10
2. Alberto Del Rion yllätyspaluu / HIAC 25.10
3. Undertakerin promo / Raw 19.10
4. Tyler Breezen debyytti päärosterissa / SD 15.10
5. Reigns ykköshaastajaksi / Raw 26.10


Lesnarin ja Undertakerin ottelu oli yhdellä adjektiivilla kuvattuna brutaali. Vanhan koulukunnan veristä taistelua. Ei painimista vaan taistelua. Jos sieltä jonkun yksittäisen hetken nostaa esiin, niin sitten sen kun Lesnar pieksee Vincen lähettämän lekurin.

Tuo oli tapahtuman lopuksi, mutta ihan alkuun nähtiin jättiyllätys kun Alberto Del Rio palasi ja voitti US-mestaruuden. Zeb Colter rinnallaan. ADR on loistava kehäesiintyjä ja on hienoa, että edelleen prime vuosiaan otteleva meksikaani tuli takaisin.

Breezen debyytti hoidettiin hienosti ja Reignsin nousu ykköshaastajaksi oli myös sydäntälämmittävä hetki. Toivottavasti Roman hoitaa homman kotiin Survivor Seriesissä :)

Ja ihan lopuksi lainaus kuukauden painijalta, legendalta itseltään

When you take everything from a man, you end up fighting with a man that has nothing to lose
– The Undertaker 19.10.2015

Avatar
What
Viestit: 3066
Liittynyt: To 20.07.2006 13:07
Paikkakunta: Rivers Mouth

Re: Kuukauden kerma

Viesti Kirjoittaja What » Ke 02.12.2015 19:00

Raw’n katsojaluvut ovat loppuvuodesta sukeltaneet ja toden totta mitään erityisen herkullista painifanin aikaa ei nyt eletä. Mutta jätetään negatiivisuudessa vellominen sikseen ja keskitytään siihen, mikä marraskuussa oli hyvää.

MARRASKUU

Kuukauden painijat
1. Roman Reigns (4)
2. Alberto Del Rio
3. The Undertaker (1)
4. The New Day
5. Tyler Breeze

Roman Reigns oli koko marraskuun ajan ohjelmiston keskiössä. Hän oli WWE mestaruusturnauksen keskeisin hahmo ja teki mielestäni mainiota työtä. Se segmentti, jossa HHH tarjosi Romanille mestaruusvyötä olkapäälle on jäänyt mieleen ja eritoten 16.11 käyty kamppailu Cesaroa vastaan oli timanttia. Survivor Seriesessäkin Reigns otteli pari ihan mukavaa ottelua. Joten hänelle nyt vihdoinkin suon kuukauden ykköspainijan tittelin. Muistettava on myös, että Roman on ykkösluokan työjuhta. Ottelee Raw’t, Smackdownit ja house show’t läpeensä. Sitä täytyy arvostaa.

Alberto Del Rion ja Zeb Colterin epätavanomainen liittouma toimii ja kehäköysien sisällä Alberto on ehdotonta A-luokkaa. Hänen otteitaan on ollut mukavaa seurata.

Undertakerin 25-vuotista taitelijauraa juhlittiin Survivor Seriesissä. Noh, ottelu oli kaukana mitenkään hyvästä, mutta kyllä ’Dead Man’ mielestäni paikkansa silti ansaitsee. Se kuukauden hienoin Undertaker hetki oli, kun Tuhon Veljekset yllättäen ilmaantuivat paikalle Manchesterissa lähetetyssä Raw’ssa 9.11

New Day tarjosi lukuisia hupaisia hetkiä ja muutaman kivan matsinkin. Tyler Breeze on tullut rytinällä päärosteriin ja matsit Ziggleriä vastaan Survivor Seriesissä sekä 30.11 Raw’ssa olivat kivaa katsottavaa. Summer Rae tukee myös ’Prince Prettyn’ hahmoa mukavasti.

Kuukauden ottelut
1. Cesaro VS. Reigns / Raw 16.11
2. Kalisto VS. Ryback / SD 12.11
3. Owens VS. Ambrose / Survivor Series 22.11
4. Ambrose VS. Reigns / Survivor Series 22.11
5. Team Rollins VS. Team Reigns / Raw 2.11


Marraskuussa oli pitkä lista sellaisia ihan suht mukavia tv-matseja, mutta harva niistäkään jäi erityisemmin mieleen. Kaksi mieleenpainunutta tapausta kuitenkin löytyvät listan kärjestä. Cesaro vs. Reigns oli pitkä ja hikinen WWE mestaruusturnauksen puolivälieräottelu ja tykkäsin siitä todella paljon. Odottamaton ottelupari ja turnauksen ilmapiiri toivat siihen aidon kilpaurheilutapahtuman tuntua ja toisinaan juuri sitä kaivataan. Tässä se toimi.

Kalisto vs. Ryback oli myös turnausmatsi. Tämä oli lyhyt, mutta ottelupari oli mielenkiintoinen ja etenkin Kaliston voitto oli sellainen juttu, joka jäi mieleen. Se kun rikkoi tuttuja kaavoja ja antoi Kalistolle kivan pikku nosteen.

Dean Ambrosen kummatkin matsit Survivor Seriesissä olivat kivaa katsottavaa. Owens kohtaaminen oli painillisesti parempi, mutta mestaruusmatsi Reignsin kanssa kuumempi. Ja marraskuun ensimmäisessä Raw’ssa nähty Rollinsin ja Reignsin joukkuiden kohtaaminen oli kiva tv-päämatsi myös.

Kuukauden juonikuviot
1. Reigns VS. The Authority
2. Breeze VS. Ziggler
3. Brothers Of Destruction VS. Wyatt Family
4. Ambrose VS. Owens
5. Swagger VS. Del Rio


Suurin syy Raw’n kehnoihin katsojalukuihin on se, että käsikirjoitus on vaan liian heikkoa ja juonikuviot eivät koukuta katsojaa mukaansa. Näin itse asian näen. Marraskuussa Roman Reignsin tarinaa oli jännittävää seurata, vaikkakin aika itsestäänselvää miehen selviäminen turnauksen finaaliin alusta asti oli. Mutta vieläpä Survivor Seriesin jälkeen tapahtui käänteitä ja 30.11 Raw’n 5:15 haaste ja League Of Nationsin synty olivat ihan mukavaa viihdettä.

Breezen ja Zigglerin feudissa ei ole tapahtunut oikeastaan mitään erikoista, mutta pelkästään näiden kahden hyvin samantyyppisen hahmon dynamiikkaa on hauskaa seurata.

Tuhon ja Wyattin veljesten feudi tarjosi hienoja segmenttejä. Mieleen on jäänyt se Brayn promo, jossa hän väitti kontrolloivansa supervoimia ja Manchesterin Raw’n yllättävä loppu. Survivor Seriesin ottelu sitten oli liiaksi sellainen yksipuolinen Undertaker showcase, mutta ihan kivaa viihdettä tämä tarina tarjosi.

Sijat 4 & 5 sitten ovat tarinoita, jotka ovat saaneet alkunsa ihan marraskuun viime päivinä ja näin ollen ovat edelleen ihan alkutekijöissään. Kummassakin kuitenkin näen potentiaalia ja koska marraskuu ei paljoa tarjonnut, niin nämä mahtuvat pelkän potentiaalinsa vuoksi listalle.

Kuukauden hetket
1. Wayne Rooneyn ja Wade Barrettin selkkaus / Raw 9.11
2. Undertakerin ja Kanen yllätysvisiitti / Raw 9.11
3. Kaliston yllätysvoitto / SD 12.11
4. Sheamusin mestaruusvoitto / Survivor Series 22.11
5. New Dayn ja Usojen hoopoilut / SD 26.11


Olen futisfani ja valioliigaa seuraan viikottain. Niinpä Wayne Rooneyn noteeraminen kehän laidalla oli mukava yllätys ja vielä paremmaksi muuttui kun hän ajautui välikohtaukseen King Barrettin kanssa. Ihan tyhjänpäiväinen tuo segmentti ei ollut, koska suomalainenkin valtavirtamedia sen noteerasi.

Samainen Manchesterin Raw-jakso päättyi siihen, kun Undertaker & Kane pieksivät kaksistaan koko Wyatt Familyn. En ikipäivänä odottanut, että Undertaker olisi rapakon taakse reissulle lähtenyt, joten kongin kumahdus tuli ihan puskista. Yllätti ja toi hymyn huulille.

Smackdownilla oli marraskuussa hetkensä. Kaliston yllärivoitto tulikin jo käsiteltyä ja lisäksi kiitospäivän jaksossa nähty hassuttelu New Dayn, Lucha Dragonsin ja Uson veljesten välillä oli koko vuoden hulvattominta settiä. Sanoiksi sitä ei voi pukea, katsokaa se.

Niin, ja kyllähän joku irokeesipäinen irlantilainen jonkun mestaruudenkin ryöväsi.

5:15 Fella!


On muuten aikamoinen saavutus. Nyt olen täyden vuoden ajan joka ainoalta kuukaudelta saanut tämän yhteenvedon aikaan ja kunhan joulukuun saa puristettua, niin vuodesta 2015 tulee täydellinen suoritus! Hyvä minä :)

Avatar
What
Viestit: 3066
Liittynyt: To 20.07.2006 13:07
Paikkakunta: Rivers Mouth

Re: Kuukauden kerma

Viesti Kirjoittaja What » Ma 04.01.2016 15:15

Nyt onkin vuoden viimeisen yhteenvedon aika. Annan itselleni pienet aplodit, melkoisen hyvä saavutus! Joulukuussa seurasin painia tavanomaiseen tyyliin. Raw, Smackdown, TLC ja Takeover London tuli katsottua.

JOULUKUU

Kuukauden painijat
1. Roman Reigns (1)
2. Kevin Owens
3. Dean Ambrose
4. The New Day (4)
5. Alberto Del Rio (2)


Loppuvuosi oli Roman Reignsin, sillä hän uusi marraskuun ykkössijansa. Oikeastaan koko vuosi 2015 on ollut yhtä kuin Roman Reignsin kasvutarina ja TLC:n tapahtumat ynnättynä seuraavan päivän mestaruusvoittoon sulkivat ympyrän hienosti. Reignsistä on kasvanut ihan aito supertähti, joka ei syyttä kanniskele sitä arvokkainta vyötä olkapäällään.

Kesällä tapahtuneen mielettömän Cena-feudin jälkeen Kevin Owens on vajonnut syvälle keskikortin syövereihin. Joulukuussa KO kuitenkin oli parhaillaan pitkään aikaan ja olen tykännyt oikeastaan kaikesta mitä hänen ja Dean Ambrosen feudissa on tapahtunut. Etenkin se 28.12 Raw’n raivokohtaus on jäänyt mieleen. Selostajanpöytä hajosi kuin pahvilaatikko. Tämän vuoksi Owens & Ambrose ovatkin listan hopea- ja pronssisijoilla.

New Day on edelleen jaksanut viihdyttää ja olihan se TLC:n tikasmatsi aivan huikea esitys. Alberto Del Rion hohtoa on syönyt Zeb Colterin lähtö hänen rinnaltaan ja toisaalta liittyminen tylsään ja kaavamaiseen League Of Nationsiin. Siitä huolimatta ADR on tämän hetken paras kehäesiintyjä ja tarjoaa timanttisia otteluita viikosta toiseen.

Kuukauden ottelut
1. Lucha Dragons VS. New Day VS. Usos (Ladder) / TLC 13.12
2. Bayley VS. Nia Jax / Takeover London 16.12
3. Sheamus VS. Reigns (TLC) / TLC 13.12
4. Samoa Joe VS. Finn Balor / Takeover London
5. Tommaso Ciampa VS. Samoa Joe / NXT 2.12
6. Ambrose VS. Sheamus (steel cage) / Raw 21.12
7. Sheamus VS. Reigns / Raw 14.12
8. Team ECW VS. Wyatt Family (ER) / Raw 14.12
9. Del Rio VS. Cena / Raw 28.12
10. Sami Zayn VS. Tye Dillinger / NXT 23.12


Joulukuussa nähtiin ihan mukava määrä hyviä matseja, joskaan ei yhtään unohtumatonta klassikkoa. Parhaaksi arvostan TLC:n kolmen joukkueen näytöksen. ”Näytös” onkin kuvaava sana, sillä olihan se minunkin makuuni ehkä turhan spottipainoitteinen rymistely. Yhtä kaikki, se kuitenkin jäi positiivisella tavalla mieleen ja kun yhtään superottelua ei joulukuussa nähty, niin nappaa ykkössijan.

Bayleyn ja Nia Jaxin ottelusta ikimuistoisen teki ennen kaikkea yleisö, mutta olihan sillä myös toimiva tarina ja Bayley osoitti jälleen, miksi on maailman parhaita työssään. Sheamusin ja Reignsin TLC-ottelu oli aivan hiton brutaali. Kehnon taustakuvion vuoksi yleisö oli jo ennen kellonsoittoa päättänyt ”kusta” matsin päälle, mutta ihan hiton kovan esityksen kaksikko tarjosi. Sitä on tällaisen true painifanin pakko arvostaa. Raw’n revanssi mahtui sekin listalle.
Ehkäpä listan suurin yllätys on sijalla 5. Samoa Joen ja Tommaso Ciampan ottelu yllätti ihan puskista ja oli todella kovan tason menoa. Myös Sami Zaynin kauan odotettu paluumatsi ylsi niukasti listalle ja loput onkin sitten tuosta ylempää luettavissa.

Kuukauden juonikuviot

1. Roman Reigns VS. The Authority
2. Finn Balor VS. Samoa Joe
3. Kevin Owens VS. Dean Ambrose


Roman Reignsin tarina on tosiaan se, jonka ympärillä joulukuun tapahtumat pyörivät. TLC:n välikohtaus HHH:n kanssa oli varsin mielenkiintoinen. Pieksentä oli niin perinpohjainen, että hetken aikaa luulin Romanin jo kääntyneen pahan puolelle. Sitten kun vielä pomojen pomo Vince McMahon on viime viikot ollut kuvioissa, niin tilanne on kääntynyt todella mielenkiintoiseksi. Innolla odotetaan seuraavaa käännettä ja ennen kaikkea HHH:n paluuta. En usko, että se tapahtuu puku päällä.

Finn Balorin ja Samoa Joen stoori oli hyvin perinteinen, ei mitään krumeluureja. Balor & Joe ovat kuitenkin niin kovia ammattilaisia, että saivat todella paljon irti tästäkin. Owensin & Ambrosen kohtaamiset IC-mestaruudesta ovat olleet hyviä ja kovasti odotan mihin tämä päättyy. HC stipulaation kanssa Kevin & Dean saattavat yltää vaikka kuinka timanttiseen blow off matsiin.

Kuukauden hetket
1. Bayley VS. Nia Jaxin tunnelma / Takeover London 16.12
2. Kaliston tikastemppu / TLC 13.12
3. Roman Reignsin mestaruusvoitto / Raw 14.12
4. Sami Zaynin paluu / NXT 23.12
5. Vince McMahonin ”mug shot” / Raw 28.12

Reignsin mestaruusvoitto oli kaunis hetki, vaikka olinkin jo spoilaantunut kun en töiltäni kerennyt Raw’ta ajoissa katsomaan. Kaliston rysäytys toisen Uson kanssa oli hämmentävä spotti, mutta siltikin ykköseksi nousee Lontoon yleisön luoma taianomainen tunnelma Bayleyn matsin aikana. Tuollaista ei voi tarjota mikään urheilun tai viihteen muoto, paitsi showpaini. Kaunista.

Lontoon yleisön edessä tapahtui myös Sami Zaynin kauan odotettu kehäpaluu ja olihan se hienoa katsottavaa. Vuoden viimeisessä Raw’ssa Mr. McMahonin ”mug shot” oli myös aivan hulvaton ilmestys.

”Hey! Hey, Bayley! I wanna know if you’ll be my girl!”

Kuva

Vastaa Viestiin