Ring Of Honor

Kaikkea yleistä showpainiin liittyvää. Yritetään kuitenkin pysyä asiallisessa keskustelussa.
Vastaa Viestiin
Avatar
MR.Off Topic
Viestit: 3971
Liittynyt: Ke 22.08.2007 17:34
Paikkakunta: GODLAND

Ring Of Honor

Viesti Kirjoittaja MR.Off Topic » Ma 20.06.2011 23:02

Kuva

Ring Of Honor

MYÖHEMMISSÄ OSISSA TULEE NÄKYMÄÄN SPOILEREITA!!! JOTEN JOS ET HALUA SPOILAANTUA ÄLÄ KATSO ALEMMAS. Spoilerit johtuvat siitä, että ROH:lla menee jonkin aikaa tapahtumien saannissa DVD:lle, joten matsien tulokset ovat yleensä jotain kautta vuotaneet nettiin ja esimerkiksi mestaruuden vaihdokset voivat olla tiedossa ennemmin kuin DVD tapahtumasta julkaistaan.

Ring Of Honoria, lyhennettynä ROH, pidetään Pohjois-Amerikan kolmanneksi suurimpana painiyhtiönä ja suurimpana indypromootiona. Se on perustettu vuonna 2002 ja sen nykyään omistaa Sinclair Broadcast Group. Sen ohjelmistossa keskitytään enemmän puhtaaseen kehä-äksöniin kuin feudeihin ja juonikuvioihin, mutta vapaapainille tyypillisesti niitä kuitenkin nähdään. Toisinsanoen ROH:ssa painille annetaan enemmän aikaa kuin promoille ja muille ja monet ihmiset pitävät ns. indypainia laadukkaampana kuin main stream painia. Makuasia, sanoi koira, kun muniaan nuoli vai miten sitä sanotaan.

Tällä hetkellä ROH:lla ei ole TV-ohjelmaa vaan promootio vetää muutaman shown kuukaudessa, jotka sitten julkaistaan DVD:llä. Vielä tänä vuonna nähtiin ROH on HDNET TV-ohjelmaa, jonka kesto oli noin 50 minuuttia ja jossa nähtiin yleensä kolme tai neljä ottelua. Painia jaksosta toisinsanoen oli noin 40-45 minuuttia ja loppuaika oli pyhitetty muulle shitille. ROH on myös solminut sopimuksen uudesta TV-showsta, joka alkaa syyskuussa. Konsepti on luultavasti hyvin samanlainen kuin aiemmin kuvaamani ”ROH on HDNET” –ohjelman konsepti.


Vuosittaiset Showt:
Supercard Of Honor
Death Before Dishonor
Glory By Honor
Final Battle (Kalenterivuoden viimeinen tapahtuma)


Turnauspohjaiset:
Survival Of The Fittest
TagWarsTämän Hetkiset Mestarit (20.6.2011):

ROH World Champion:
Eddie Edwards

ROH World Television Champion:
Christopher Daniels

ROH World Tag Team Champions:
Wrestling’s Greatest Tag Team (Charlie Haas & Shelton Benjamin)

Vanhat Mestaruudet (Viimeinen Mestari):

ROH Pure Champion:
Bryan Danielson

ROH Number One Contender’s Trophy:
Matt Stryker

ROH Top of the Class Trophy:
Rhett Titus


Painijat:

Adam Cole
-Adam Cole on nuori, hyvännäköinen, karismaattinen ja hyvät painitaidot omaava kaveri. Mitä häneltä sitten puuttuu? No kaveri voisi saada vielä kokemusta lisää jonkin verran, sekä parantaa hiukan joka alueella. Kaikki avaimet kuitenkin löytyvät kirkkaimpien tähtien joukkoon nousuun. Cole toimii tällä hetkellä Kyle O’Reillyn kanssa joukkueena.

Andy Ridge
-Kaverin lempinimi ja gimmick perustuvat hänen oikeaan jalkaan. Oikea jalka jakaakin erittäin tiukkoja ja stiffejä potkuja, mutta tyylissä on kuitenkin heikkous. Hänen ottelut saattavat joskus tuntua yksitoikkoisilta, koska ne rakentuvat hänen oikean jalan ympärille. Kaverilla on kuitenki kehätaidot ihan ok hallussa, mutta mies voisi kuitenkin kehittää sanallista ulosantiaan sekä Andylta ei oikein löydy lihasmassaa. Ikuinen midcardderi mielestäni.

Charlie Haas
-Kaikki tuntevat Charlie Haassin. Veteraani, joka on päässyt näkemään WWE:n suurien areenojen tunnelmia. Mies tunnetaan varmaan parhaiten joukkueestaan nimeltä World Greatest Tag Team, jossa hän vaikutti WWE:ssä Shelton Benjaminin kanssa. Nyt kaverukset ovat tulleet Ring Of Honoriin näyttämään joukkuepainin mallia, vaikka se ei olekkaan tarpeen ROH:n joukkueille.

Chris Hero
-Chris Hero on indyfaneille tuttu kasvo. Hän vaikuttaa tällä hetkellä joidenkin mielestä maailman parhaassa joukkueessa, jonka nimi on vaatimattomasti Kings Of Wrestling. Hänellä on parinaan joukkueessa Claudio Castagnoli, josta myöhemmin lisää. Chris Herosta yksilönä voisin sanoa, että isohkoksi teknisenpainin taitajaksi Herolta löytyy yllättävän lentäviä liikkeitä. Hero on myös varsin karismaattinen ja omaa hyvän lookin. Huhut ovatkin viemässä Heroa, sekä Castagnolia, WWE:hen ROH ja indyfanien harmiksi.

Christopher Daniels
-Kovaksi keitetty veteraani tässä bisneksessä, joka tunnetaan parhaiten TNA runistaan, mutta kerkesi aikanaan ottelemaan ainakin yhden ottelun yhtiössä nimeltä ECW ja muistaakseni otellut myös jonkin ottelun WCW:ssä. Uskoakseni WWE:ssä mies ei ole kerennyt käymään, joten suurimmaksi osaksi voimme puhua jonkinlaisesta indy/x divari legendasta. Tällä hetkellä Danielsilla on erikoissopimus TNA:n kanssa, joka mahdollistaa hänen esiintymisensä TNA:ssa, että ROH:ssa.

Claudio Castagnoli
-Toinen osa King Of Wrestlingiä ja joukkueen niin sanotut lihakset. Minusta kaveri on erittäin vakuuttava iso mies, joka käyttää isojen miesten liikkeitä, mutta taitaa myös teknisempää painia. Mies on myös kuluneen vuoden aikana onnistunut nappaamaan karismaa yhä enemmän ja enemmän ja aletaan puhua jo hyvin karismaattisesta painijasta, joka pystyy ottamaan yhteyden yleisöön. Castagnolia, kuten Chris Heroa, huhutaan WWE:hen.

Colt Cabana
-Colt Cabana on joillekkin tullut parhaiten tutuksi joukkueestaan CM Punkin kanssa, jonka nimi oli Second City Saints, tai sitten lyhyestä WWE runista nimellä Scotty Goldman. Indyfaneille mies kuitenkin on tuttu muutenkin ja häntä arvostetaan laajasti koko fanikunnassa niin hänen painitaitojensa, että karismaattisuuden vuoksi. Cabana painii hyvin erikoisella tavalla ja saa yksinkertaisimmista liikkeistäkin hauskaa katsottavaa ja yksi Cabanan selvästi vahvimmista osa-alueista ovat huumoriottelut.

Davey Richards
-Joidenki mielestä tämän hetken paras tekninenpainija Yhdysvalloissa, monen mielestä koko maailmassa. Daveyn tyyli on tekninen, mutta sisältää hyvin paljon stiffejä potkuja ja iskuja. Karismassa Davey on jonkinlainen Chris Benoit kopio, sillä mikkiin puhuessa ei niinkään toimi, mutta miehestä huhkuu ulospäin sellainen kovan jätkän fiilis. Davey muodostaa Eddie Edwardsin kanssa joukkueen nimeltään American Wolves, mutta tällä hetkellä tiimi ei toimi aktiivisena joukkuedivisioonassa.

Eddie Edwards
-Hyvän lookin omaava erinomainen painija, jolla on kuitenkin kehittymisen varaa kehässä, mutta myös siihen paljon aikaa oleva painija. Karismassa miehellä on paljon kehittämisen varaa, mutta eiköhän sitä iän myötä tule enemmän ja enemmän. Yksi omista indysuosikeistani tällä hetkellä ja voin vannoa, että miehen ollessa kehässä, tulet nauttimaan kehä-äksönistä. American Wolves joukkue on myös mainitsemisen arvoinen, jonka Eddie muodosti Daveyn kanssa.

El Generico
-Luchadore painija, joka on varsin kookas. Tyyli on lennokas, hauska ja samaan aikaan agressiivinen. Miehen ollessa kehässä ”olee” chantit pauhaavat ja kehätoiminta on aina mielenkiintoista. Yksi ROH:n tämän hetken suurimmista feisseistä ja mies on myös muodostanut hyviä joukkueita menneisyydessä, joista kuuluisin varmasti on Steenerico, jonka hän muodosti Kevin Steenin kanssa. El Generico on tulevaisuuden maailmanmestari lafkassa nimeltään Ring Of Honor.

Ernesto Osiris
-Ei hajuakaan tästä tyypistä. Joku voi kommentoida, jos tietää, kuten Koshceck. Kopioin sitten tähän.

Grizzly Redwood
-Kääpiömetsuripainija tai joku sellainen. Nyt ei silti puhuta Hornswogle kokoisesta kääpiöstä vaan enemmänki vain lyhyestä painijasta, mutta joka silti mielestäni jo kääpiöksi pitäisi laskea. Ei kuitenkaan huono painija ja yleensä hänen matsit ovat semi viihdyttäviä.

Harlem Bravado
-Harlem on osa joukkuetta nimeltä Bravado Brother’s. Itsellä ei ole hajuakaan kumpi hän on heistä eikä miehen yksilötaidoista ole paljon tietoa. Joukkue on kuitenki ihan hyvä, mutta selvästi huonoimpia Ring Of Honorin joukkuedivisioonassa, mutta ottaen huomioon, että sen divisioonan kaikki joukkueet ovat h**vetin kovia, voi vetää jotain johtopäätöksiä. Nuoria kundeja kuitenkin.

Homicide
-Homiciden voi laskea veteraanipainijaksi jo, joka on parhaiten tullut tunnetuksi TNA:ssa joukkueessa nimeltä Latino American Exchange, lyhennettynä LAX. Mies on kuitenkin toiminut ROH:ssa jo paljon aikaisemmin ja hänet voitaisiin luokitella jonkinlaiseksi ROH legendaksi. Nykyään miehen otteet eivät ole olleet enää niin hyviä ja kehä-äksöniä välillä jopa tylsää. Ehdottomasti tällä hetkellä Ring Of Honorin tylsempään osastoon kuuluva painija tällä hetkellä.

Jay Briscoe
-Jay on legenda statuksen jo indyissä saavuttaneen Briscoe Brothers tiimin isompi osapuoli, sekä parhaiten Jayn tunnistaa siitä, että hänellä on vielä etuhampaat suussa toisin kuin Markilla. Teknistä, lennokasta painia edustaa Jay samoin kuin hänen veljensä, mutta hieman isompi kokoisena Jay tarjoaa jonkun verran enemmän voimaliikkeitä. Ehdottomasti parhaillaan esiintyessään joukkueena Markin kanssa, mutta yksilönä myös varteenotettava tekijä.

Jimmy Jacobs
-Jimmy Jacobsilta olen nähnyt vain randomi otteluita sieltä täältä ja hän on vasta vastikään tullut takaisin Ring Of Honoriin. Hyvä painija, joka omistaa myös hyvä lookin. Koshceck voisi kirjoitella miehelle esittelyn, kun kerkeää.

Kenny King
-All Night Express on se mistä Kenny King tunnetaan ehkä parhaiten. ANE on tottakai joukkue, jonka Kenny King parhaillaan muodostaa Rhett Tituksen kanssa ja joukkueesta voisin sanoa, että se voittaa ennemmin tai myöhemmin joukkuemestaruudet. Kenny on nopea atleettinen kaveri, josta minulle muistuu jokseenki mieleen Shelton Benjamin, mutta hieman lentävämmällä painityylillä. Tulevaisuuden nimiä, jonka kehityskäyrä on ollut viimeisen vuoden aikana huikea.

Kyle O'Reilly
-Kyle on Daveyn harjoittelupari, joten jokainen varmasti voi olettaa, että hänen teknisenpainin kyvyt ovat huipussa myös. Toisaalta Kyle täyttää indyuikkarin jokaisen kriteerin ja varsinki lookin, että karisman osalla pitäisi nähdä huomattavaa kehitystä. Miehen kehätyöskentely on kuitenki ROH:n mielenkiintoisimpaa seurattavaa tällä hetkellä, sekä miehen nuori ikä antaa olettaa sen parenevan vanhentuessa. Mies muodostaa tällä hetkellä joukkueen ensimmäisenä esitellyn, Adam Colen kanssa.

Lance Bravado
-Bravadon veljeksistä se toinen ja ajattelin vain kopioida tähän toisen veljeksen esittelyn:
Itsellä ei ole hajuakaan kumpi hän on heistä eikä miehen yksilötaidoista ole paljon tietoa. Joukkue on kuitenki ihan hyvä, mutta selvästi huonoimpia Ring Of Honorin joukkuedivisioonassa, mutta ottaen huomioon, että sen divisioonan kaikki joukkueet ovat h**vetin kovia, voi vetää jotain johtopäätöksiä. Nuoria kundeja kuitenkin.


Mark Briscoe
-Mark on Briscoe Brothers tiimin toinen ja pienempi osapuoli. Omasta mielestäni myös hitusen parempi ja toki lookki on parempi, kun etuhampaat puuttuu. Markin tyyli on hieman nopeampi ja lentävämpi kuin Jay. Lisäksi Markilla on musta vyö Red Neck Kung-Fussa.

Michael Elgin
-Yksi lupaavimmista “isoista miehistä” bisneksessä tänä päivänä. Iso mies lainaismerkeissä, koska eihän Elgin pituudeltaan mikään iso mies ole vaan hän on enemmän tällainen Rhinon kaltainen iso mies. Elgin on kuitenki myös yllättävän nopea voimakkuudensa lisäksi ja välillä hän lentääkin ilmojen halki kuin cruiseweight. Karisma on se Elginin heikoin kohta.

Mike Bennett
-Mike Bennett “ The Prodigy” saapui viime vuonna suuren hypetyksen saattelemana ROH:n, mutta osoittautui pienoiseksi pettymykseksi kaikille. Mies on loistava mikissä ja yksi ROH:n karismaattisimmista painijoista, mutta samalla hänellä on heikkous eli hän on myös yksi huonoimmista painijoista nuoratun kehän sisällä. Kuitenkin voidaan sanoa tulevaisuuden nimeksi ja luultavasti suuntaa jossain välissä WWE:hen. Näin ainakin oletan.

Prince Nana
-Taas sellainen henkilö, että viisaammat voivat tehdä esittelyn.

Rhett Titus
-All Night Expressin valkoinen osapuoli ja heikompi kehätalentti. Toisaalta Rhett Titus on yksi karismaattisimmista esiintyjistä ROH:ssa ja herra omaa myös hyvä lookin. Kuten Kenny King on Rhett Titus kehittynyt niin mikissä kuin kehässä viimeisen vuoden aikana huimasta ja on selvästi yksi ROH:n suurista tulevaisuuden nimistä. Herralla voi riittää rahkeet jopa WWE:hen asti.

Rhino
-Rhinon kaikki tuntevat. ECW:n viimeinen oikea mestari ja lopun urasta mies on viettänyt aluksi WWE:ssä, jonka jälkeen useita vuosia TNA:ssa. Nyt mies on kuitenkin rantautunut ROH:n maailmaan ja vielä on näkemättä, mihin hän pystyy indykehissä. Odotan innolla.

Roderick Strong
-Roddy on entinen maailmanmestari ja yksi lupaavimmista nimistä rosterissa. Upeat kehätaidot ja mies tuntuu lookkinsa perusteella nuorevan vuosi vuodelta. Tunnetaan ehdottomasti back breakereistään, että stiffeistä chopeista. Omaa myös yhden hienoimmista finishereistä/signature liikkeistä nimeltä sick kick. Jos Roddy on kehässä, et varmasti tylsisty.

Shelton Benjamin
-WGTT:n jäsen, yksi WWE:n atleettisimmista painijoista ikinä, All-American mestari, moninkertainen intercontinental mestari ja nyt myös ROH:n joukkuemaailmanmestari. Enempää esittelyjä en edes viitsi tekemään.

Steve Corino
-Steve Corino on yksi ECW viimeisistä suurista nimistä ja indy skenen legendoista. Loistava mikissä ja loistava kehässä, vaikka nykyään onkin jo hieman hasbeen. Viime aikoina tosin ilmeisesti ollut vähemmän nuoratussa neliössä ja enemmän mikin varressa. Yksi niistä suurista nimistä ROH:n rosterissa.

Tommaso Ciampa
-Outo nimi. Skip.

Daizee Haze
-Kolmesta kovasta naispainijasta se ensimmäinen. Daizee Haze on yksi niistä harvoista naisista maailmalla, joka pystyy painimaan viihdyttävän naisten ottelun. Itse en ole kelannut koskaan naisen ottelua ja yleensä kelaan aina kaikki naisten ottelut. Kertoo hänestä jotain.

MsChif
-Mysteerinen green mistillä varustettu MsChif aiheuttaa kauhua naispainijoissa Ring Of Honorissa. Erinomainen painija, mutta ei yllä Hazen ja Del Reyn tasolle. Katsomisen arvoinen kuitenki aina.

Princess Mia
-Enemmän toiminut valettina, enkä naikkoselta ole yhtään ottelua nähnyt. Stiffejä potkuja kuitenki aina joskus silloin tällöin esittänyt.

Sara Del Rey
- Queen Of Honor ja se Ring Of Honorin selvästi paras naispainija. Toimii myös Kings Of Wrestlingin valettina. Ehdottomasti katsomisen arvoinen naikkonen, kauniski vielä.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Toivon, että aukko kohtiin löytyy jonkinlaisia herroja, jotka osaavat painijoista sanoa jotain. Esittelyn voi pistää suoraan alle olevaan ketjuun josta kopioin sen painijan kohdalle tai lähettää YV:nä sen minulle. Esittelijän nimen tietysti ilmoitan. Yritän tätä aloituspostia päivitellä minkä kerkeän ja toivottavasti tästä olisi apua ihmisille, jotka eivät ole ROH:ta katsoneet ja tietysti mielipiteitä haluan, että tullaan esittämään niin aloituspostin sisällöstä, että tietysti myös ROH:sta. Ketjun ideana on, että täällä voidaan puhua yleisesti ROH:sta, sekä paikka ROH:n tapahtumien/iPPV:den ennakoille, että arvosteluille. ROH on HDNET ei oikein ole millekkään noille sopiva topic. Aikaa tähän ainaki kului ihan hitosti, joten arvostakaa. Topic kuittaa!

EDIT: About melkein jokaisen painijan kohdalle on lisätty jonkinlaista videomateriaalia. Senkus klikkaat nimeä ja tutustut painijaan.
EDIT2: Tein hiukan oiko lukua. Painija esittelyihin ainaki on voinut vielä jäädä lapsuksia.
Viimeksi muokannut MR.Off Topic, Ti 21.06.2011 21:09. Yhteensä muokattu 2 kertaa.
GOD OF ALERT Heeelp meee

Tajunnan Rakennelmia

Avatar
MR.Off Topic
Viestit: 3971
Liittynyt: Ke 22.08.2007 17:34
Paikkakunta: GODLAND

Re: Ring Of Honor

Viesti Kirjoittaja MR.Off Topic » Ti 21.06.2011 12:42

Kuva

ROH: Best In the World 2011
http://www.rohwrestling.com/news/new-york-ny-sept-11th/

Päivämäärä: 26.6.2011
Paikka: New York, Manhantan Center (Hammerstein Ballroom)


Card:

ROH World Title Match
Eddie Edwards defends vs. Davey Richards

World Tag Team Title Four Way Elimination Match
ROH World Tag Team Champions Wrestling’s Greatest Tag Team (Charlie Haas & Shelton Benjamin) defend vs. The Kings of Wrestling (Chris Hero & Claudio Castagnoli) vs. The All Night Express (Rhett Titus & Kenny King) vs. Jay & Mark Briscoe

World TV Title Match
Christopher Daniels with Truth Martini defends vs. El Generico

Special Challenge Match #1
Steve Corino with Jimmy Jacobs vs. Michael Elgin with Truth Martini

Special Challenge Match #2
“The Prodigy” Mike Bennett vs. Jay Lethal

No Holds Barred Street Fight
Homicide vs. Rhino with The Embassy

Dream Tag Team Match- Dark Match/DVD Exclusive
GenerationMe vs. Adam Cole and Kyle O’Reilly
*this match will start at 3:30 PM live for the fans in NYC

Singles Action
Colt Cabana vs. Tommaso Ciampa with The Embassy
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Semmoselta näyttää Ring Of Honorin seuraava iPPV ja kovaltahan tuo näyttää näin nopeasti vilkaistuna. Myöhemmin viikolla tulen vielä kirjoittamaan erittäin pitkän ennakon ja tapahtuman tulen varmasti katsomaan vähintäänki pelkän Main Eventin takia. Semmosta tänään.
GOD OF ALERT Heeelp meee

Tajunnan Rakennelmia

Avatar
Static
Viestit: 520
Liittynyt: La 13.12.2008 23:39
Paikkakunta: Järvenpää

Re: Ring Of Honor

Viesti Kirjoittaja Static » Ti 21.06.2011 17:59

Pidemmän aikaa on jo kutkutellu ROH:n seuraamisen alottaminen, mutta eipä sitä vaan oo päässy siirtymään sanoista tekoihin. Satunnaisesti on tullut tutustuttua hieman syvemmin osaan promootion painijoista, ja kyllähän sieltä nyt harvinaisen taidokkaan oloisia kavereita löytyy. Nyt tuon Offarin aloituspostin luettuani, sekä tulevan Best In The Wolrld:in kortin tsekattuani, voisin todeta, että eiköhän se vihdoinkin olisi meikäpojan aika aloittaa indypainiin tutustuminen.

Sit olisin niin in.

Avatar
MR.Off Topic
Viestit: 3971
Liittynyt: Ke 22.08.2007 17:34
Paikkakunta: GODLAND

Re: Ring Of Honor

Viesti Kirjoittaja MR.Off Topic » Ti 21.06.2011 20:45

Static kirjoitti:Nyt tuon Offarin aloituspostin luettuani, sekä tulevan Best In The Wolrld:in kortin tsekattuani, voisin todeta, että eiköhän se vihdoinkin olisi meikäpojan aika aloittaa indypainiin tutustuminen.
Minun tavoite on saavutettu, jos saan edes yhden henkilön aloituspostillani katsomaan ROH:n jonkin tapahtuman, joten kuulostaa hyvältä. Itse tulen kuitenki tätä topiccia pommittamaan kesän aikana mahdollisimman paljon.
GOD OF ALERT Heeelp meee

Tajunnan Rakennelmia

Avatar
Coca
Viestit: 907
Liittynyt: La 18.08.2007 09:55
Paikkakunta: Kotka

Re: Ring Of Honor

Viesti Kirjoittaja Coca » Ke 22.06.2011 16:00

ROH oli aivan s****nan kovaa tykitystä niihin aikoihin kun itse aloin sitä seuraamaan siinä -07. Rosteri pursusi niitä kymmenen tähden viihdyttäjiä eikä ollut mitään HDNetin tusinashowta sekoittamassa pakkaa. Jakoon tapahtumia ilmestyi todella tiheään. Jokainen tapahtuma löytyi ilman suurempaa etsiskelyä. No aika rullaili vauhdikkaasti eteenpäin, ja HDNetin ohjelma aloitettiin. Se oli syöpä. Itse show oli todella keskivertoa kamaa ja isompien tapahtumien katsojaluvut lähtivät alamäkeen. Uskoisin että myös DVD-myynti laski rutkasti, sillä viikottaisohjelma spoilasi kaikki edellisten tapahtumien tulokset ennen kuin niitä oltiin keretty edes julkaisemaan DVD:lle. Tuo olikin sitten Gaben lähdön ohellla viimeinen niitti ja päätin antaa koko promootion elellä omassa rauhassaan.

Mikäli ROH joskus saa pakkansa järjestykseen ja noita ''isoja tapahtumia'' aletaan taas uppimaan suuremmissa määrin, ilmoitelkaa joku niin voisin harkita taas seuraamista.

Edittiä. Niin ja eikös Prince Nana ollut The Embassy-nimisen heel-stablen perustaja. Ghanalainen mies keräsi ympärilleen vakuuttavan liudan painijoita ja sai kieroiluillaan jopa Necro Butcherin liittymään riveihinsä. Todella perus ulkomaalaisheel, joka pelkuruudella keräsi heatia osakseen. Ernie Osiris puolestaan oli yksi uuden Ebassyn jäsenistä.
WrestlingAlertin seuraava kehäpsykologi

Avatar
MR.Off Topic
Viestit: 3971
Liittynyt: Ke 22.08.2007 17:34
Paikkakunta: GODLAND

Re: Ring Of Honor

Viesti Kirjoittaja MR.Off Topic » Ke 22.06.2011 16:35

^ Turhaa valitusta minusta Cocalta. Tässäki iPPV:ssä on mainioita matseja ja HDNET oli oikeasti viikon paras ohjelma tullessaan. Nauhotus sydeemit on kyllä idioottimaista, mutta ei se ROH:ia pilannut. Kaikki vain elää nykyään muissa vuosissa ja ehkä tämän päivän meno on huonompaa. Johtuu luultavasti siitä, että painissa on menossa kaikkialla murrosvaihe. Turhaa valittamista minusta suurimmaksi osaksi, mutta toiset tykkää äidistä toiset tytöstä.

Heitetäänpä nyt se lupaamani iPPV-ennakko. Matsi matsilta, mutta en varmaan ala mitään odotusarvosanoja heittelemään. Mainitsen tekstissä, jos mainitsen. Voittajatoiveet mustaan.

ROH World Title Match
Eddie Edwards (c) vs. Davey Richards

- Hemmetin kovan kuuloinen main event. Yksi kovimmista, mitä olen nähnyt vähään aikaan yhtään missään ja en katsele japsipainia, joten turha tulla päteen jollain miruhashijoshin ja kurasihomonnimanni matseilla. Toki indyissäki on nimellisesti voinut olla kovempia, mutta itselleni tästä tekee kovimman se tosiasia, että miehillä on historii takanaan. Varsinki Eddie Edwards kehittyi silmissäni tähdeksi juurikin American Wolves aikana, joten voitaneen Daveytä pitää jonkinlaisena oppi-isänä hänelle. Lisäksi miehiä kiinnittää ystävyys ottelussa, joten jos jonkinlainen kusetus tapahtuu tulee se merkitsemään jotain. Lisäksi Eddien voitto kuulostaa epätodennäköiseltä ilman kusetusta, koska Davey on sanonut, että jos hän häviää nyt ei hän tule haastamaan ketään enää ROH:n maailmanmestaruudesta. Odotettavissa on hiton kova main event, jossa tulee joko feel good moment Daveyn voitosta tai sitten pääsen hurraamaan suurelle suosikilleni Eddielle, otti hän voiton sitten millä tavalla tahansa!

World Tag Team Title Four Way Elimination Match
Wrestling’s Greatest Tag Team (Charlie Haas & Shelton Benjamin) (c) vs. The Kings of Wrestling (Chris Hero & Claudio Castagnoli) vs. The All Night Express (Rhett Titus & Kenny King) vs. Jay & Mark Briscoe

- Tätä voi hyvin mielen kutsua co-main eventiksi. Neljä ROH:n kovinta joukkuetta samassa ottelussa, joista kolme ovat olleet tai ovat tällä hetkellä maailmanmestareita. Oikeastaan toivon vähän jokaisen voittoa, mutta koska WGTT ei ole ollut mestarina turhan pitkään niin eiköhän he säilytä. ANE varmaan vastaa tämän matsin suurimmista spoteista Markin kanssa ja muuten näemme teknisesti erittäin hyvää painia, loistavia tiimiliikkeitä ja muita semmosia. Ehdottomasti MOTN ehdokas main eventin kanssa ja seuraavan ottelun kanssa.

World TV Title Match
Christopher Daniels with Truth Martini (c) vs. El Generico

- Danielsin turnia en ole nähnyt, mutta uskon, että mies toimii myös ROH:ssa heelinä. El Generico on kasvanut melko overiksi maitonaamaksi ja jos hänellä kiinnostaa ottelu, kuten varmasti kiinnostaa, niin silloin näemme erittäin kovan ottelun. Daniels on veteraani ja on aina osannut mielestäni otella Generico tyylisten painijoiden kanssa. Ottelun taustoista ei ole hajuakaan, mutta eiköhän tämä ole hyvä niitä tietämättäki.

Special Challenge Match #1
Steve Corino with Jimmy Jacobs vs. Michael Elgin with Truth Martini

- Jacobsin Jimmyn näkisin paljon mielelläni painihommissa kuin jo hieman hasbeeniksi muuttuneen Corinon, mutta kyllä Corinoki menettelee. Elginiä fanitan jossain määrin ja odotan ottelusta semihyvää. Elgini tosiaan osaa enemmän kuin lookista voisi olettaa.

Special Challenge Match #2
“The Prodigy” Mike Bennett vs. Jay Lethal

- "The Prodigy" on aika lässähtänyt herra ja en millään haluaisi häntä nähdä Lethalin vastuksena. Lethal on taitava sen kaikki tietää ja ehkäpä Lethal saa Bennettista jotain irti, kun kuitenki sai myös Robbie E:stä. Lethalin voittoa odotan sillä Bennett kiinnostaa kehän sisässä ilman mikkiä juuri nyt erittäin vähän.

No Holds Barred Street Fight
Homicide vs. Rhino with The Embassy


- Tämä voi olla itteasiassa aika hyvä. Homicide on ollu kyllä mahottomassa ruosteessa viimeksi kuin herraa näin ja taisin tuossa aloituksessaki todeta, että herra on tällä hetkellä yksi ei niin mielenkiinnostavista herroista. Rhino sen sijaan tekee debyytin ja street fightissa Homiciden kanssa voi tulla todella maukasta jälkeä. Rhino voisi viedä.

Dream Tag Team Match- Dark Match/DVD Exclusive
GenerationMe vs. Adam Cole and Kyle O’Reilly

- TNA sucks! Haluaisin nähä tämän suorana:(

Singles Action
Colt Cabana vs. Tommaso Ciampa with The Embassy

- Tommaso Ciampalta olen rehellisesti sanoen tainnut nähdä yhden ottelun. Ciampalta jäi todella vakuuttava finisheri mieleen sekä ihan hyvä tuntui olevan muutenki. Tosin ei sillä ole juurikaan väliä kuin hyvä Tommaso on sillä Colt Cabana ottaa herrasta varmasti kaiken ja pikkusen enemmän irti, mitä miehestä löytyy. Odotan vain laatua tältä ottelulta, mutta ei luultavasti yllä edes neljän illan parhaan matsin joukkoon. On tämä kortti vain niin kova!

Kokonaisuudessa: Kuten hehkutin jo, tämä kortti on kova. Ei yhtään ottelua voi suoraan pitää huonona ja suurimmat floppausmahollisuuet on Corino matsissa sekä Homicide/Rhino ottelussa. Sen lisäksi meillä on kolme uskomattoman kovan kuuloista ottelua ja pari semihyvältä kuulostavaa. Dark Matsina olisi vielä neljäs loistava matsi, mutta sitä ei pääse seuraamaan vasta kuin DVD:ltä. Harmi.
GOD OF ALERT Heeelp meee

Tajunnan Rakennelmia

Avatar
Static
Viestit: 520
Liittynyt: La 13.12.2008 23:39
Paikkakunta: Järvenpää

Re: Ring Of Honor

Viesti Kirjoittaja Static » Ke 22.06.2011 17:17

Kuten uhkailin aiemmin, niin sunnuntain iPPV tulee mitä luultavimmin olemaan ensimmäinen kokonainen ROH-tapahtuma, jonka tulen katsomaan. Hieman vaan mietityttää, että pitäisikö se kattoa nyt sitten suorana, vai odotanko ikuisuuden, kunnes pääsen imuttelemaan sen jostain. Enemmän toki kallistuisin ensimmäisen vaihtoehdon kohdalle, mutta jos vaikkapa rakas Herra Pois Aiheesta viitsisi kertoa, että mihin aikaan tämä oikein olisi pyörähtämässä Suomen ajassa käyntiin. Neljältä iltapäivällähän se taitaa alkaa Ameriikassa, mutta enpä minä nyt astetta kehnommilla laskentataidoillani saa tietenkään selvitettyä, että paljonko kello on tuohon aikaan Finlandiassa.

Avatar
MR.Off Topic
Viestit: 3971
Liittynyt: Ke 22.08.2007 17:34
Paikkakunta: GODLAND

Re: Ring Of Honor

Viesti Kirjoittaja MR.Off Topic » Ke 22.06.2011 18:13

Static kirjoitti:Kuten uhkailin aiemmin, niin sunnuntain iPPV tulee mitä luultavimmin olemaan ensimmäinen kokonainen ROH-tapahtuma, jonka tulen katsomaan. Hieman vaan mietityttää, että pitäisikö se kattoa nyt sitten suorana, vai odotanko ikuisuuden, kunnes pääsen imuttelemaan sen jostain. Enemmän toki kallistuisin ensimmäisen vaihtoehdon kohdalle, mutta jos vaikkapa rakas Herra Pois Aiheesta viitsisi kertoa, että mihin aikaan tämä oikein olisi pyörähtämässä Suomen ajassa käyntiin. Neljältä iltapäivällähän se taitaa alkaa Ameriikassa, mutta enpä minä nyt astetta kehnommilla laskentataidoillani saa tietenkään selvitettyä, että paljonko kello on tuohon aikaan Finlandiassa.
Taitaa alkaa kello yksitoista illalla sunnuntaina. Ei siis paha aika katsella, sillä se kestää käsitykseni mukaan kolme tuntia siitä eteepäin, sillä eka tunti on vissiin tuota "dark match" aikaa. Mutta tosiaan yhdeltätoista tai kahdeltatoista riippuen siitä, millä aikavyöhykkeellä tuo aika on ilmoitettu. USA:ssahan on monia, mutta olettaisin tuon olevan NY:n ajassa jolloin se alkaisi yhdeltätoista.
GOD OF ALERT Heeelp meee

Tajunnan Rakennelmia

Avatar
MutiM
Viestit: 389
Liittynyt: To 28.07.2005 10:44

Re: Ring Of Honor

Viesti Kirjoittaja MutiM » Pe 24.06.2011 11:35

Onks näihin ollut fiksuja striimejä?

lol täällä on viestilaskuri
You asked if I'd be anyone from history, fact or fiction, dead or alive:
I said "I'd be Tony Cascarino, circa 1995".

Avatar
MR.Off Topic
Viestit: 3971
Liittynyt: Ke 22.08.2007 17:34
Paikkakunta: GODLAND

Re: Ring Of Honor

Viesti Kirjoittaja MR.Off Topic » Pe 24.06.2011 11:39

MutiM kirjoitti:Onks näihin ollut fiksuja striimejä?

lol täällä on viestilaskuri
WMR-Sportissa on rekisteröinti auki. Fiksuin striimi ikinä. Toki voit ostaa tapahtuman gofightlive.tv sivuilta. WMR-Sport on täynnä meitä 'Alertilaisia, joten on keskustelukumppaneitaki varmaan, kun show tulee yheltätoista.
GOD OF ALERT Heeelp meee

Tajunnan Rakennelmia

Avatar
MutiM
Viestit: 389
Liittynyt: To 28.07.2005 10:44

Re: Ring Of Honor

Viesti Kirjoittaja MutiM » Pe 24.06.2011 11:43

Kuulostaa fiksulta. Rekisteröidyin. Kiitti.
You asked if I'd be anyone from history, fact or fiction, dead or alive:
I said "I'd be Tony Cascarino, circa 1995".

Avatar
MR.Off Topic
Viestit: 3971
Liittynyt: Ke 22.08.2007 17:34
Paikkakunta: GODLAND

Re: Ring Of Honor

Viesti Kirjoittaja MR.Off Topic » La 25.06.2011 18:00

Tuli tässä katsottua ilmeisesti uusin ROH:n julkaistu tapahtuma ennen sunnuntain koitosta, kun se niin kätevästi oli On Demandissa tiiättä missä. Ilmoitan tässä nyt, että en katsonut tapahtumaa kovin tiiviisti vaan käytin msn:ää samaan aikaan, joten en edes yritä antaa mitään tähtiarvosanoja. Käytänki monesti parempaa ja selvästi löysempää neljän suuntaa antavan arvosanan taulukkoa, jonka arvosanat menevät huonoimmasta parhaimpaan näin: p****estä, iha ok, ok ja hyvä.

ROH 5.6.2011 Revolution USA

Tommy Ciampa vs. Homicide

Elikkä shown aloitti tämä New Embassyn Tommy Ciampan ja Homiciden ottelu, jolta en nyt edes ihan hirveästi odottanut etukäteen. Ei tämä mitään hirveän ihmeellistä tarjonnut, mutta kyllä tämän parissa ihan viihtyi muutamia kohtia lukuunottamatta. Silloin, kun ottelun tempo hiljentyi tuntui, että miehet välillä vain seisoskelivat ja homma tuntui hirveän hitaalta. Lisäksi Embassy sekaantui ottelun kulkuun joka välissä missä se oli mahdollista. Jätän nyt voittajat kertomatta, jos vaikka jollaki innostaa kattoa tämä tapahtuma. Arvosanaksi IHA OK.


Andy "Right Leg" Ridge vs. Michael Elgin


Tässä oli sitten shown ensimmäinen ottelu, jossa oli House Of Truthin ottelija eli Elgin. Tämä matsi oli itseasiassa ihan pienoinen pettymys. En odottanut mitään klassikkoa tai jotain muutenkaan todella hyvää menoa, mutta tämä oli välissä ehkä odotettua hiukan tylsempi. Toki tässä oli ihan kiva David vastaan Goljat tarina ja pistiväthän kummatkin painijat välillä parasta osaamista kehiinsä. Olisin kaiketi odottanut ehkä hiukan nopea tempoisempaa painia tai silleen paremmin rytmitettyä. Huono tämä ei missään nimessä ollut, mutta olisi voinut olla parempi. IHA OK

Ottelun jälkeen tuliki sitten Steve Corino kehään ja veti ihan mukavan promon. Yleisö oli hyvin messissä ja Corino kiusotteli tällä sponsorillaan, mutta Bennett tietysti sitten katkaisi tämän hyvän promottelun. Siitä lähtien promottelu jatkui ihan ookoona ja kyllähän Bennettistä näkee, että mieheltä löytyy sitä karismaa. No tätä segmenttiä sitten jatkoi seuraava ottelu, joka oli:

Grizzly Redwood vs. Mike "The Prodigy" Bennett

Tämä matsi taas yllätti tasollaan. Bennett on joko kehittynyt hiukan tai jostain kumman syystä kääpiö Redwood sai miehestä irti enemmän, mitä nuo hieman isommat miehet. Tässä oliki sitten toinen matsi, jossa oli tommonen pieni daaviddi ja goljatti asetelma ja sehän toimi ihan hienosti. Ei tästä siltikään mitään varsin upeaa tai mitään sellaista kehkeytynyt. Täytyy sanoa, että Mike Bennett on kuin ROH:n oma Ted DiBiase. Tosin Bennett on Tediä hiukan parempi painimaan ja paljon karismaattisempi, mutta noin koko olemuksestaan miehet ovat hyvinki samanlaisia. IHA OK


First Blood Match:
Briscoes vs. The All Night Express

Briscoesit olivat hieman yllättäen kääntyneet heeleiksi ja ANE:stä oli tullut selvempiä babyfeissejä, mitä he olivat edellisellä kerralla. First Blood matsi alkoi sille hyvin tyypillisellä tavalla, kun joukkueet brawlasivat pitkin kehän reunusta ja välillä kävivät kehässä ja jatkoivat taas ulkopuolella, mutta sitten tapahtui jotain outoa. Tyypit menivät normaalin tag matsin tyyliin niin, että kaksi joukkueen jäsentä odottivat vaihtoa ja toiset olivat kehässä. Eli niinkuin normi matsissa. Toisaalta tyypit sitten aina välillä tekivät double tiimejä ja toisen joukkueen tyyppi seisoi typeränä odottamassa vaihtoa. Hieman pilas tämän matsin fiilistä, joka alkoi mukavasti. Matsi saa kuitenki arvosanaksi OK.


Colt Cabana vs. Christopher Daniels

Uusin House Of Truthin jäsen Daniels piti promon, jossa kertoi, että kantaa mukanaan TV titleä, vaikka ROH:lla ei ole TV-ohjelmaa ja mestaruutta ei puolusteta ennen kuin on päätetty, mitä sille tehdään. Lisäksi Daniels huomautti, että hän on ainut ROH:n superstara, joka vielä näkyy joka viikko televisiossa, joten mestaruus on vain ja ainoastaan hänelle sopiva. Yleisö sitten anto kivat "Fuck TNA!" tai "TNA Sucks!" chantit. Ei nyt yhtään muista, että kummat. Mutta itse otteluun!

Ottelu oli hyvä. Cabana vei veteraanin ottein veteraania Danielsia matsin alussa ja onhan tuo Cabana ketjupainin kuningas. Taas sai nauraan hänen liikkeitään, sekä ihastella sulavia roll uppeja, sun muita. Tässä ottelussa se matsin flow ei päässyt rikkountumaan kunnolla missään vaiheessa, vaikka välillä nähtiinki Danielsin posettamisia sun muita, mutta sellainen rytmi kuitenki säilyi suurimman osan ajasta. Ei tästä mitään klassikkoa kehkeytynyt, mutta ehdottomasti hyvä ottelu. Eli siis HYVÄ.


Wrestling Greatest Tag Team vs. Adam Cole & Kyle O'Reilly


Jos kaikissa muissa otteluissa on nähty feissi versus heeli asetelma, niin tässä kohtasivat kaksi hyvin feissi tiimiä. Nähtiinki sen mukainen ottelu eli suhtkoht hyvä urheiluhenki oli matsin ajan ilmassa ja nähtiin puhdasta painia ilman minkäänlaisia ketkuja yritelmiä. Teknistä painia, heittoja ja hieman myös lentämistä, mitäs muuta ottelu tarvii? Charlie Haas tuntui olevan WGTT:n joukkueesta se enemmän liekeissä ollut ja O'Reilly veti sitten toiselta puolen hieman pidemmän korren tällä kertaa kuin Cole. Ehdottomasti viihdyttävä matsi, vaikka ei tämäkään ollut edes lähellä niitä joitain joukkuematseja, mitä nähtiin alkuvuodesta. HYVÄ


Roderick Strong vs. El Generico - No DQ Match


Sitten palattiin taas normiin heeli versus feissi asetelmaan ei diskauksia matsin muodossa. Ilmeisesti Strongilla ja Genericolla oli ollut kränää tai jotain ja ennen matsia Strong sitten promotteli Truthin kanssa jostain varastosta. Itse ottelu oli semmoinen mukava matsi, jossa loppua kohden nähtiin hieman liian paljon sekaantumisia. Pari vähemmän niin oltaisiin saatu selvästi parempi matsi. Toimi kuitenki näinkin ja Strong ja Generico sattuvat kumpikin olevan melko hyviä painijoita, joten huonompaa ei voinut odottaa. OK


The Kings Of Wrestling vs. American Wolves

En muista koska olen nähnyt huonon matsin, missä on ollut mukana joku näistä neljästä jätkästä. Tällä kertaa myös miehet toimittavat loistavan matsin, jota vain vaivasi se, että joukkueet ovat kohdanneet jo useamman kerran ja AW:lla sattuu olemaan tulossa se miesten keskinäinen matsi maailmanmestaruudesta, joten siihen myös keskityttiin. KOW oli juuri hävinnyt mestaruuden, joten he vetivät vähän vihaista roolia ja sehän toimi hyvin. Tässä nähtiin joukkuematsien normaalit jutut ja sitten kaikkia muutaki mukavaa. On tuo nelikko vaan niin kova painimaan. Myös lopetus oli yksi hienoimmista, mitä olen vähään aikaan nähnyt. Siinä ois ideaa miten saataisiin esimerkiksi Daniel Bryania overimmaksi. HYVÄ
GOD OF ALERT Heeelp meee

Tajunnan Rakennelmia

Avatar
Saimou
Moderaattori
Viestit: 1459
Liittynyt: Ke 10.11.2004 22:51
Paikkakunta: Vasa

Re: Ring Of Honor

Viesti Kirjoittaja Saimou » Ma 27.06.2011 11:52

Mr. Off-Topicin hype sai minutkin vakuuttuneeksi katsomaan ensimmäisen ROH shown sitten sen viime vuoden eventin, jossa WGTT debytoi. ROH ei ole ikinä ollut minulle ykkössuosikki, vaan pikemminkin se kolmosvaihtoehto, joka tipahtaa ensimmäisenä seurannasta kun aikaa on rajallisesti. Ainahan se tarjoaa killer-matseja, mutta kai sitten showmeininki innostaa seuraamaan tapahtumia tarkemmin. Tarkoitus oli katsoa livenä, mutta eihän se Offarin mainostama streami nyt sitten mennytkään ihan putkeen (mikä nyt ei sinänsä yllättänyt). :P Tuota enemmän harmitti se, kun palasin tänään katsomaan eventiä, enkä tulokkaana tajunnut sulkea silmiäni chatilta - sinne kun lävähti välittömästi sivun latauduttua tieto ME:n voittajasta.

Colt Cabana vs. Tommaso Ciampa

Illan odotetusta openerista ei jäänyt oikein mitään käteen. Eikä sen puoleen mieleenkään, muuta kuin Tommason kokoa liian pienet uikkarit. Sinänsä solidia actionia, mutta harvinaisen mitäänsanomaton matsi ROH:n PPV:hen.
**

Mike Bennett vs. Jay Lethal

Ah, Jay Lethalin paluu ROHiin. Tässä kohtaa pitäisi varmaan valittaa siitä kuinka TNA ei osannut käyttää Lethalia oikein ja blaablaablaa, mutta itselle jäi Lethalin viimeisestä TNA-push-yrityksestä sellainen fiilis, ettei Jaynkaan taidot ja karisma kantaneet loppupeleissä x-divarin kärkipään statusta pidemmälle. - ts. esim. Stylesin, Danielsin ja Joen "outstanding-factor" jäi puuttumaan. Bennett ei ollut minulle ennestään tuttu, mutta tämän ottelun perusteella nimeäisin hänet Chris Masters #2:ksi (nykyinen, ei alkuaikojen roid-versio).

Näistä lähtökohdista ei sitten ollutkaan suuri yllätys, etten oikein syttynyt tästä matsista. Liveyleisö oli kyllä todella innoissaan, mutta fiilis ei onnistunut välittymään ruudun läpi - etenkin, kun stream katkesi ratkaisevassa kohdassa, enkä sitten toisella katselulla jaksanut niin keskittyä jo ennestään valjulta tuntuneeseen matsiin. Kuitenkin openeria parempi.
**+

Ghetto Street Fight: Homicide vs. Rhino

Tässä ottelussa mentiinkin jo parempaan suuntaan. Ottelu oli todella hyvää rymistelyä, ja olisi ollut vielä parempi, ellei tahti olisi hieman heikentynyt lopussa. Siitä huolimatta "vauhdikkaan välipalahardcoren" malliesitys, ja erityisplussa loppuspotin hyvästä myymisestä. Homiciden puhutusta ruosteesta ei näkynyt tällaisessa ottelumuodossa merkkiäkään, ja Rhino näytti motivoituneemmalta ja parempikuntoiselta kuin vuosiin.
***

Steve Corino vs. Michael Elgin

Tykkäsin Corinon AH-kerho-gimmickistä, joka ei ainakaan TNA:ssa voisi päättyä kuin double crossiin ja kääntymiseksi takaisin jahka on saatu jeesustelulla kaverille taas soppari. Michael Elginin näin ensimmäistä kertaa, ja hän oli vakuuttava. Itse ottelu oli ihan ok joskin edellistä hieman heikompi, mutta yhdistettynä sitä edeltäneeseen ja seuranneeseen angleen viihdearvo nousi samalla tasolle. Varmaankin parhaita segmenttejä joita olen ROHissa nähnyt, koska se oli sekä tarinaa eteenpäin vievä, viihdyttävä että ROH:lle sopivalla tavalla uskottava. Näitä lisää sitten tv-ohjelmaakin silmällä pitäen.
***

Tässä kohtaa tulikin hyvin kuvaavasti väliaika. Ensimmäinen näytös oli kokonaisuudessaan ihan hyvää lämmittelyä, mutta ei oikeastaan mitään, mitä ei olisi voinut myös skipata. Ainakin kaksi ensimmäistä ottelua olisin voinut mielihyvin jättää välistä. Toinen näytös sen sijaan oli jo paperilla silkkaa ilotulitusta, ja eipä toteutukseenkaan joutunut pettymään.

ROH TV champion Christopher Daniels vs. El Generico

Daniels erottuu ROHissa edukseen lähestulkoon ylivertaisena showmiehenä (KoW ja Cabana ovat lähellä), ja nämä taidot pääsevät oikeuksiinsa etenkin heelinä. El Generico taas on todellinen yleisön suosikki, mikä näkyi tässäkin ottelussa massiivisena kannatuksena. Kun sitten kehässä vielä natsaa, niin eihän tästä voi olla pitämättä.

Ottelun alkupuolisko aina sen Danielsin ensimmäisen hallintakauden loppuun saakka oli jotakuinkin niin hyvää kuin tällainen paini vain voi olla. Sen jälkeen ote ei ainakaan tästä katsojasta pysynyt ihan niin tiukkana lopputaistelua lukuun ottamatta, mutta ei se paini siinä välissäkään missään nimessä huonoa ollut. Pieni miinus ohjaajalle ja kameramiehille, jotka etenkin tässä ottelussa olivat pariin otteeseen ulalla ja esimerkiksi selätysyritykset jäivät kunnolla näkemättä. Ottelu sen sijaan oli täyttä tykitystä, josta jäi puuttumaan oikeastaan vain se kuuluisa suuren ottelun tuntu - saa nähdä, pystyvätkö Daniels ja Styles pistämään paremmaksi.
****

ROH Tag Team champions Charlie Haas & Shelton Benjamin vs. Kings of Wrestling vs. Briscoes vs. All Night Express

Oi niitä aikoja, kun forumin indyskene oli vielä voimissaan, ja "Addicted to Love" Rhett Titusta hypetettiin kuin nykyisin Zack Ryderia konsanaan. ANE:n meininki oli kuitenkin sitten viime näkemän vakavoitunut, kuten myös selostajat huomioivat. Toinen huomio, joka minun on pakko myöntää, oli se, että pidin Claudio Castagnolista - joskus aikanaan herran otellessa facena ja yksilönä en voinut häntä sietää, mutta KoW on loistava joukkue, ja Claudion heeleilyt ottelun alkupuolella naurattivat kyllä minuakin.

Tästä ottelusta oli selvästi yritetty rakentaa niin täydellinen, kuin suinkin mahdollista: oli hidas ja tunnusteleva alku, oli hyvää ketju- ja counterpainia, oli monen miehen spotteja, oli joukkueiden välistä kärhämää, kenenkään uskottavuus ei kärsinyt ja near falleja riitti. Ainakin minulle tästä kaikesta syntyi kuitenkin epätoivottu efekti, joka on vaivannut ROHia toisinaan myös menneisyydessä. Matsissa oli jo liikaa kaikkea, ja ähky iski kun n. 3/4 ottelusta oli oteltu. Olihan tässä paljon todella hyvää painia, mutta vähempikin olisi riittänyt. Nyt esimerkiksi loppurutistus ei jaksanut enää innostaa, kun ottelussa oli jo aiemmin nähty kasapäin suurempia liikkeitä ja jännittävämpiä near falleja. Hyvä, mutta kortin kolmesta kovasta heikoin ja "vain" ****-.

ROH champion Eddie Edwards vs. Davey Richards

En ole nähnyt Edwardsin tv- enkä maailmanmestaruuskautta, ja Richardsin muistan vakuuttaneen vuosia sitten "benoitmaisella" asenteellaan kehässä. Ne ottelut, joita olen American Wolvesilta katsonut, ovat olleet mainioita. Kovinkaan paljoa en siis ole nähnyt, mutta silti osasin odottaa hemmetin kovaa main eventiä - ja sen myös sain.

Turha kai tästä on sen tarkemmin lätistä, vaan kaikkien olisi syytä katsoa itse. Simppeli, ties kuinka monesti nähty tarina toimi jälleen kun kehätoiminta nousi sen tasolle - Richards todellakin näytti olevan elämänsä kunnossa ennen kuin sekuntiakaan oli edes oteltu, Edwards oli ystävyyssuhteesta huolimatta valmis tekemään kaikkensa vyön säilyttämiseksi, ja kumpikaan ei vain suostunut luovuttamaan vaikka se olisi periaatteessa saattanut jo jossain vaiheessa olla järkevää.

Ottelu alkoi fiksusti peruslämmittelyllä "ottelijat tuntevat toisensa paremmin kuin kukaan muu" -kaavalla. Mikä oli erityistä, oli se, että tätä ei seurannutkaan se perinteinen kasvatusvaihe loppurymistelyä odotellessa, vaan alun jälkeen lyötiin heti iso vaihde silmään, ja sillä isolla vaihteella jaksettiinkin sitten paahtaa yli 20 minuuttia. Vaaranahan tällaisessa bookkauksessa on yleensä tag-mestaruuksien kohdalla todettu ähky, mutta tämä oli vain yksinkertaisesti niin stiffiä ja sulavaa menoa, että ottelu todellakin tuntui vain kasvavan loppua kohden, eivätkä lukuisat near fallit olleet liikaa. Jälleen kerran ROH onnistui luomaan vaikutelman, että voittaja on todellakin maailman paras, ja kumpikin ottelija näytti ottelun päätteeksi voittajalta. Ei tästä puuttunut kuin jättiyleisö hurraamasta ja luomasta elämää suurempaa tunnelmaa - sen se olisi nimittäin ansainnut.
*****-

Painillisesti todella laadukas tapahtuma, minkä nyt ei pitäisi ROHin kohdalla koskaan yllättää. Viimeisestä kolmesta ottelusta ensimmäinen oli (korkeiden) odotusten tasoa, toinen hieman alapuolella ja kolmas ylitti kaikki odotukset nousemalla tässä vaiheessa kalenterivuotta MOTYksi. Olisi tuntunut varmaan vielä suuremmalta ottelulta, mikäli olisi ollut vaikkapa vuosi intensiiviseurausta takana. Toisaalta siinä tilanteessa tällaisia otteluitakin olisi varmaan tullut nähtyä niin paljon, että shokkivaikutus ei olisi ollut niin suuri. Jälkimmäiselle puoliskolle varauksettomat suositukset kaikille, ja mikäli luppoaikaa on ja suurempi kokonaiskuva vaatii päivitystä, myös alkupuolisko sisälsi viihdyttävää settiä. Indyjumalat tekivät sen taas, kiitos tästä. =D>

Avatar
MR.Off Topic
Viestit: 3971
Liittynyt: Ke 22.08.2007 17:34
Paikkakunta: GODLAND

Re: Ring Of Honor

Viesti Kirjoittaja MR.Off Topic » Ma 27.06.2011 15:00

^ Itse tulen tätä myöhemmin vielä kommentoimaan lisää, sillä sain tässä juuri 5 minuuttia sitten katsottua koko tapahtuman ja olen vielä melkoisessa hypessä tuosta lopun matsista. Vau! Alkupää tulee näyttämään arvioinneiltaan hieman eriltä kuin Saimoulla lähinä sen vuoksi, että taidan olla lepsumpi arvostelemaan.

Mitä tuohon streamiin tulee niin nyt se kusi. Itse totesin Lethal/Bennett matsin jäädyttyä paikalleen tuola chatissaki, että "Fuck it" ja lopetin katsomisen. Itse, kun en tuolla ole rookie, niin tajusin mennä mahdollisimman nopeasti on demandiin, näpäyttää tapahtuman päälle ja full screeniin, joten en spoilaantunut yhtään. Täytyy muuten myöntää, että WMR:ssä kusee aina silloin tällöin nämä pienempien showien streamit, mutta TNA ja WWE streamit yleensä toimii aika hyvin. Riippuu monesti siitäkin, kuka streemaa.
GOD OF ALERT Heeelp meee

Tajunnan Rakennelmia

Avatar
Koshceck
Viestit: 195
Liittynyt: La 22.11.2008 19:33

Re: Ring Of Honor

Viesti Kirjoittaja Koshceck » Ma 27.06.2011 16:31

Off Topiccia muistaakseni kiinnosti WWE:n & Kings of Wrestlingin tilanne. Tässä mahdollista päivitystä:
PwPix kirjoitti:- As noted before, former ROH Tag Team Champions Chris Hero and Claudio Castagnoli received a WWE tryout match before last week's tapings. Both were said to have done well as they performed in front of officials before the tapings. Last word is that they had an offer from WWE but had not signed it. Some in Ring of Honor were under the impression that they would be signing with WWE.
Oli kyllä varsin huono streamin katsomis kokemus, kun tuolta WMR:stä koitin kattoa. Ajattelin myös chattailyn muiden kanssa shown aikana olevan mukava lisä tylsänköön yksin katseluun, mutta siellä oli ihan liikaa turhaa postaamista... Showsta on vielä main event näkemättä, josta myös itse spoilaannuin. Colt-Ciampa oli tylsä, Lethal - Bennet ei mitään erikoista, Rhino - Homicide ei kiinnostanut. Corino - Elgin kyllä itseä viihdytti. Tykkään tuosta Elginistä hitosti. Steen taas kuuluu ihan suosikkeihin, joten häntä oli kiva nähdä muualla kuin PWG:ssäkin. Jacobs taas ei pahemmin jaksa innostaa, se Age of the Fall emo Jacobs oli mahtavuutta ja sitä kaipaan. Katkon jälkeen sitten päästiin asiaan ja TV titteli ottelu oli todella hyvä. Daniels toimii niin paljon paremmin heelinä, kun ei facenä niin saa enää faneja kuumiksi. Generico painii aina hyvin vastustajasta huolimatta. Top rope brainbusterille tulee markkailtua aina hitosti! Tag matsi jäi kauaksi odotuksista, mutta kyllä sen katsoi. Briscoejen voittoa toivoin, mutta WGTT veikkasin vielä lyhyen reignin takia. Menivät vielä Briscoet tippumaan ANXin (ei ANE) toimesta ekana. :( Sitten vielä main event. Täytyy vielä mainita heikko yleisö. Todella hiljasta ollut ainakin main eventtiin asti. Tai ainakin itse odotin enemmän reaktioita ja chanttejä.

Avatar
MR.Off Topic
Viestit: 3971
Liittynyt: Ke 22.08.2007 17:34
Paikkakunta: GODLAND

Re: Ring Of Honor

Viesti Kirjoittaja MR.Off Topic » Ma 27.06.2011 19:20

Olen hieman pettynyt ettei KOW signannut WWE:hen sillä siinä olisi ollut WWE:n joukkudivarin pelastaja ja miehet yksinäänki olisivat aivan tajuttoman rautaisia. Harmi, mutta toisaalta hyvä. WWE:ssä heitä oltaisiin kuitenki luultavasti käytetty väärin, joten ei haittaa että pysyvät ROH:ssa.

Sitten otetaan käsiteltäväksi WMR-sportin streami ja sen vaikutus siihen miltä yleisö kuulosti. Minusta tuntuu, että tuo koko ROH:n nettilähetys vähän huononsi ääntä, sillä välillä se oli todella hiljaisella ja välillä aika kovalla tai no sillä tasolla millä sen olisi pitänyt olla koko ajan. Lisäksi yleisö ei ollut aivan kuollut kuin Corino/Elgin matsin joissain kohdissa ja se luultavasti johtui siitä, että yleisö luuli etteivät he näe Steeniä enää showssa. Elikkä ihan hyvin minusta ainaki yleisö oli mukana showssa.

Singles Action
Colt Cabana vs. Tommaso Ciampa with The Embassy


- Tämän openerin katsoin suorana ja tuli juteltua msn ja muuta sellaista niin tätä ei tullu niin tarkasti kateltua. Muistelisin kuitenki, että alku oli suhtkoht viihdyttävää, kun Cabana hassutteli tavalliseen tapaansa. Loppua kohti ottelu kuitenki lässähti jonkin verran ja tuo hidas tahti ei oikein ollut mieleeni. Yhdestä siisteimmistä finishereistä lopussa kuitenki antaa tälle vähän enemmän, mitä Saimou matsille antoi. Pettymys tämä kuitenki on.
**+

Special Challenge Match #2
“The Prodigy” Mike Bennett vs. Jay Lethal


- Kiroilin jo aiemmin, että Lethal joutuu Bennettiä vastaan ottelemaan, koska Bennett on aika huono kehässä omasta mielestäni tai no ROH:n tasolla huono. Lethal kuitenki sai yllättävän paljon Bennettistä irti, mutta varsinki lopetus ei minusta toiminut yhtään. Ei nähty ees Lethal Combinationia. :( Tosiaan Bennett on jonkinlainen Ted DiBiase jr.:n ja Chris Mastersin sekoitus.
**½

No Holds Barred Street Fight
Homicide vs. Rhino with The Embassy


- Olisikohan ollut yksi Homiciden uuden ROH runin viihdyttävimmistä matseista. Rhino veti helkatin hyvää settiä ja markkasin sille slingshotille kehänulkopuolelle ihan hitosti, harmi vain ettei osunut. Rhino veti itseasiassa niin hyvin, että kannustin tätä voittoon ihan tosissaan. Lisäksi Rhinon eleet yleisöön päin kuten keskarin näyttö, kun yleisö taisi chantata, että "You Fucked up". Hyvin oli myös tuo lopetus tehty ja Homiciden roll uppi näytti oikeasti uskottavalta. Hienoo!
***½

Special Challenge Match #1
Steve Corino with Jimmy Jacobs vs. Michael Elgin with Truth Martini


- Olen aika iso Elgin markki ja olen aika kova Corino markki. Olen myös Steen markki ja pidän Jacobsia hyvänä painijana, joten tässä ottelussa oli todellaki paljon hyviä asioita. Corino ei kuitenkaan ole enää kunnossa, josta voitaisiin odottaa miljoonan tähden matseja, mutta nyt Elgin sai kyllä Corinosta irti aika hyvän matsin. Yleisö oli vain aika kuollut matsin aikana, mutta se luultavasti johtui tuosta, että he ensin huusivat äänensä käheiksi Steenille ja sitten pettyivät, kun tämä vietiin pois.

Itse ottelussahan nähtiin, vaikka mitä ja Elgin taisi näyttää ekoja kertoja ROH:ssa tuota atleettisempaa puoltaan. Ennen on nähty tuota vakuuttavaa voimailua. Yksi lempikohdistani oli selvästi tuo, kun Elgin piti Corinoa Boston Grabissa kehäkulmauksessa. Onko sen liikkeen nimi muuten Boston Grab? :D Lisäksi lopetus oli todella siisti. Ensin Corino antaa yleisölle vielä toivoa, mutta sitten Elgin tuhoaa ne viimeisetki toivon rippeet, mykistävää.

Ottelun lopun tapahtumat oli sitten mielenkiintoiset. Itse uskoin, että saadaan Steen heti takaisin ROH:iin, mutta sitten jätkä vain sanoo "Fuck ROH" ja pisti kylmäksi koko konkkaronkan. Lisäksi Steen on niin hiton vakuuttava tuossa psycho gimmickissään ettei toista. Eiköhän mies jossain vaiheessa tuoda takaisin.
***½

World TV Title Match
Christopher Daniels with Truth Martini defends vs. El Generico


- Sitten tuliki illan ensimmäinen kolmesta suuresta. Tässä oli ehkä joillekki liikaa tuommosia pysähtyneitä kohtia joissa Daniels pääsi esittelemään heel taitojaan, mutta Daniels oli vaan niin hiton viihdyttävä. Repesin aivan täysiä tuolle "450 Splash" heitolle, joka sitten päättyi siihen, että Daniels hyppäsi köydet yli ja kuristi Genericoa polvella. Matsissa ei saa kuitenkaan jättää huomioimatta Genericon panosta vaan tämä oli myös erittäin loistavassa vedossa. Generico sitten suuntaa TV-mestarina uuteen TV-ohjelmaan.
****

World Tag Team Title Four Way Elimination Match
ROH World Tag Team Champions Wrestling’s Greatest Tag Team (Charlie Haas & Shelton Benjamin) defend vs. The Kings of Wrestling (Chris Hero & Claudio Castagnoli) vs. The All Night Express (Rhett Titus & Kenny King) vs. Jay & Mark Briscoe


- Itse tykkäsin kyllä tästä matsistaki todella paljon. Toisaalta olisin kuitenki halunnut nähdä Briscoet pitempään matsissa mukana, mutta kävihän tämä vähän näinkin. Toisaalta selostajat olivat jokseenki oikeassa puhuessaan, että kehä on hieman liian pieni tälläiselle matsille ja tungostahan tuolla aina välillä tuntui olevan. Jännää sinänsä, että mielestäni WGTT oli jopa mitään sanomattomin joukkue näistä neljästä, mutta kai se vain kertoo ROH:n tag divisioonan tasosta. Uusi lempiliikkeeni painissa on muuten UFO. Aivan v***n loistava! Lopetus oli vähän nääh... Shelton olisi voinut tehdä ensin, vaikka sen oman finisherinsä tai jotain. Mielestäni oli kuitenki yhtä viihdyttävä kuin TV-mestaruusottelu.
****

ROH World Title Match
Eddie Edwards defends vs. Davey Richards


Tästä ei varmaan kukaan odottanu muuta kuin MOTY-ehdokasta ja tästä tuli erittäin vahva sellainen. Hitto minähän rakastin tätä matsia! Olen huikea Edwards markki, joten olin hiukan surullinen, että hän nyt tuon vyön menettää ja Davey todistaa jokseenki, että hän on se isoveli. Toisaalta Eddie veti kyllä niin kovan taistelun ja tässä matsissa näytettiin, että Eddien gimmickkiin sopivasti tuo entrancessa oleva Rocky lainaus sopii.

Otetaanpa vielä omasta mielestäni matsin parhaita kohtia. Yksi niistä ehdottomasti oli tuo Daveyn käsilukosta käsilukkoon sessio, joka oli aivan mahtava. Siinä nähtiin pari uskomatonta käsilukon kiinniottoa, että uskon että joitain en ollutkaan ennen nähnyt. Eddien kuvan kaunis moonsault kehänreunukselta tulee seuraavana mieleen. Sitten tuo kohta, jossa Eddie käski Daveyn tekemään sen dragon screwn. Loistava. Spottailu kohtaa ei myöskään pidä unohtaa ja lopetus oli aivan mahtava. Tarina toimi matsissa ja kaikki oikeastaan. Mielestäni ansaitsee:
*****
GOD OF ALERT Heeelp meee

Tajunnan Rakennelmia

Apostle
Viestit: 7
Liittynyt: To 12.06.2008 22:00

Re: Ring Of Honor

Viesti Kirjoittaja Apostle » Ma 27.06.2011 20:37

Matsissa ei saa kuitenkaan jättää huomioimatta Genericon panosta vaan tämä oli myös erittäin loistavassa vedossa.
Itse repesin Genericon reaktiolle, kun joku yleisössä ollut naikkonen näytti kansainvälisiä käsimerkkejä. :lol: Danielsin 450 splash oli kyllä komeampi kun Stylesin vastaava, ja jäi harmittamaan kun emme nähneet Bennettin Double Shooting star pressia...
But if I can be serious for a minute...
Steen oli loistava, Elgin teki vaikutuksen ja ANX loisti tag matsissa. :heart: Claudion UFO :heart:
Main event oli todella loistava ottelu ja ainakin omasta mielestäni tämän hetkinen MOTY.

Avatar
MR.Off Topic
Viestit: 3971
Liittynyt: Ke 22.08.2007 17:34
Paikkakunta: GODLAND

Re: Ring Of Honor

Viesti Kirjoittaja MR.Off Topic » Ma 27.06.2011 20:48

JokuAPOSTOLI kirjoitti:Itse repesin Genericon reaktiolle, kun joku yleisössä ollut naikkonen näytti kansainvälisiä käsimerkkejä. :lol: Danielsin 450 splash oli kyllä komeampi kun Stylesin vastaava, ja jäi harmittamaan kun emme nähneet Bennettin Double Shooting star pressia...
Niin joo tuo akka. Generico teki sitten sen eessä Danielsille kunnon chopin. Nii ja DSSP ois ollu kans siisti.
GOD OF ALERT Heeelp meee

Tajunnan Rakennelmia

Avatar
Static
Viestit: 520
Liittynyt: La 13.12.2008 23:39
Paikkakunta: Järvenpää

Re: Ring Of Honor

Viesti Kirjoittaja Static » Ma 27.06.2011 22:10

Se olis sitten ihka ensimmäinen kokonainen ROH-tapahtuma katsottuna. Pakko sanoa, että aivan hemmetin paljon paremmin tämä tyydyttää sitä paininälkää kuin mainstream-kama. Ei mitään vastaväitteitä. Muutaman sanasen voisin matseista mainita, mutta kovin pitkästi en osaa sepostaa, sillä enhän ole vielä mikään asiantuntija.

Alkupään matsit nyt oli odotettavasti niitä heikompia vetoja. Colt Cabanaa olen nähnyt yhden matsin verran NWA Championship Wrestling from Hollywood:issa (liian pitkä nimi), mutta sen suurempaa käsitystä herran taidoista ei sitten ollutkaan. Hyvä huumoripainijahan hän on, ei siinä mitään. Tomasso Ciampa (vai mikälie?...) ei sitten puolestaan tarjonnut oikein mitään, mikä pysyisi edes hetken mielessä. Paitsi tietysti ne Saimoun mainitsemat tiukat speedot.

Mike Bennettiltä on tullut nähtyä joskus joku promon poikanen, mutta ei sekään ollut syöpynyt mieleni perukoille millään huomattavalla tavalla. Lethalin kanssa vetäisi kuitenkin ihan keskiverron matsin, jonka kelaaminen ei tosiaankaan olisi sattunut sydämeen lähes ollenkaan.

Homiciden ja Rhinon katutappelu oli sitten se kohta, jossa show alkoi nostaa hieman kiinnostavuuttaan. Kuten Saimou tuossa mainitsi, niin eihän tuo Homicide nyt niin ruosteessa ollut kuin joku/jotkut (minun tapauksessani Mr. OffTopic) antoivat aiemmin ymmärtää. Kyseistä painijaa on tullut aiemmin nähtyä TNA:n puolella jokunen vuosi takaperin, ja sieltä minulle oli kyllä jäänyt ihan positiivinen kuva hemmosta. Rhinosta nyt en tiennyt oikein muuta kuin, että kaikkialla hän on hieman pyörinyt ja että iso jannu on kyseessä. Yhtäkään matsia en muistaakseni ollut häneltä tätä ennen nähnyt.

TV Championship -matsi olikin sitten jo sitä illan toiseksi parhainta matskua. En aikaisemmin ollut nähnyt kunnon kehätoimintaa kummaltakaan osanottajalta (Etenkään Genericolta. Danielsilta on tullut nähtyä vähintään moonsaultti tai pari.), mutta silti tämä ottelu iski todella kovaa. Genericon puolella sitä nyt tuli oltua, perinteisten face-/heel-asetelmien mukaisesti.

Tag Team -mestaruusottelu sisälsi ainoastaan yhden sellaisen tiimin, jonka olin aikaisemmin nähnyt kokonaisena kehässä. Briscoes on siis kyseessä. KoW:stä on tullut nähtyä ainoastaan Claudiota ja WGTT:stä Sheltonia. The ANX:n Kenny King antoi kyllä hyvän ensivaikutelman, ja kuten selostajat mainitsivat ottelun alkupuolella, olisi Shelton Benjamin vs. Kenny King varmasti mielenkiintoinen matsi. Itse ottelu oli paikoin tosiaan hieman puuduttava. Taisi olla ainut matsi jonka aikana tuli haukoteltua ja nojattua väsyneenä käteensä. Monen miehen spotit olivat kuitenkin sen verran mieltä piristäviä, että ei sitä tympääntymistä kovin kauaa kerralla kestänyt.

JA SITTEN! Se main event. Ei huhhuh. En tiennyt, että miten päin oikein pitäisi olla, koska minulla ei ollut MITÄÄN käsitystä kummankaan osanottajan taustoista, kehä-/mikkitaidoista tai mistään muustakaan ennen viikonloppua. BITW:n aikana näytetyt videopaketit antoivat kuitenkin pientä kuvaa siitä, mitä aiemmissa tapahtumissa on oikein käynyt. Eli ei sitä lopulta aivan pohjatta alettu pääottelua kattelemaan.

Ja mikä helmi siitä kuoriutuikaan! Jatkuvasti tuli oltua ihan huuli pyöreänä, kun jäbät vetelivät mitä vakuuttavampia liikkeitä. Erityisesti Offarin mainitsemat Cross-Armbreaker -variaatiot Richardsilta olivat aivan uskomattomia. Ei se Edwardsikaan huono ollut. Ei lainkaan. Pakko antaa molemmille jäbille suurenmoiset peukut ylöspäin tästä suorituksesta. Menee varmasti sinne allekirjoittaneen "Parhaat matsit ikinä" -listalle, jolle ei tähän päivään mennessä ole sitten juurikaan ehtinyt otteluita kertyä. Pari kolme maksimissaan. Ja onhan tämä koitos nyt tässä vaiheessa vuotta MOTY. Aikaa on kuitenkin vielä pistää paremmaksi. Sitä odotellessa...

Avatar
MR.Off Topic
Viestit: 3971
Liittynyt: Ke 22.08.2007 17:34
Paikkakunta: GODLAND

Re: Ring Of Honor

Viesti Kirjoittaja MR.Off Topic » Ma 27.06.2011 22:25

Static tuossa jotain puhu noista hypevideoista joita nähtiin shown aikana niin täytyy sanoa niistä, että ROH voisi hiukkasen panostaa niihin. On niillä niihin aina materiaalia jonkin verran ja palkkaisivat jonku videonikkarin sinne jollain minimipalkalla, joku saattaisi tehdä ne jopa DVD palkaksi palkalla. Olisihan se ihan kiva kattoa, jos ne ei olisi noin hirveitä, että hävettää. Saa nyt nähä.
GOD OF ALERT Heeelp meee

Tajunnan Rakennelmia

Avatar
MutiM
Viestit: 389
Liittynyt: To 28.07.2005 10:44

Re: Ring Of Honor

Viesti Kirjoittaja MutiM » Ma 27.06.2011 22:30

Oon kyllä vähän huono ihminen, kun ei vain jotenkin jaksanut innostaa. Ensimmäinen puolisko oli täynnä tuntemattomia heel-korstoja, jotka eivät sanoneet yhtään mitään eivätkä kehäotteillaankaan erityisesti vakuuttaneet ja "eeppistä" main eventiä en jaksanut edes katsoa kokonaisuudessaan. Olis kiva, kun pääkuvioissa olis välillä joku kaveri, jolta löytyis edes vähän persoonallisuuttakin. Tag-matsi oli tosi kiva ja haluan lisää Jacobs/Corino/Steeniä.
You asked if I'd be anyone from history, fact or fiction, dead or alive:
I said "I'd be Tony Cascarino, circa 1995".

Avatar
erkko777
Viestit: 569
Liittynyt: Ma 29.05.2006 19:50

Re: Ring Of Honor

Viesti Kirjoittaja erkko777 » La 02.07.2011 02:55

Tuli katsottua tuo Best at world ppv.

-alku PPV oli ihan peruskamaa, ihan katsottavia matseja mutta ei mitään ihmeempää.
-Daniels vs El-generico oli ihan ok matsi muttei enempää
-Tag-team matsi oli todella tasokas ja piti jännitystä yllä loppuun asti, hyvä matsi kaikenkaikkiaan.
-Davey vs Edwards oli sensijaan yksi parhaimpia matseja mitä olen ikinä nähnyt =D> ei voi muutakuin hattua nostaa miehille. Davey Richards = ROH =D>
OpaMpp kirjoitti:Älä kirjoita englanniksi jos et osaa.


Rest in pease, Eddie :mrgreen:
Sitä paitsi, mitä tuo hymiö tuolla perässä tekee? Oliko se niin hauskaa, että Eddie kuoli, vai miksi hymyilyttää?

Avatar
ColdBlood
Viestit: 60
Liittynyt: La 06.08.2011 19:28
Paikkakunta: Urjala

Re: Ring Of Honor

Viesti Kirjoittaja ColdBlood » Ti 09.08.2011 18:38

Minkälainen federaatio tämä ROH on? Kannattaako alkaa seuraamaan?
-Ihmiset sanovat, että kärsin mielisairaudesta. Asia ei ole niin, minähän nautin siitä!

Avatar
MR.Off Topic
Viestit: 3971
Liittynyt: Ke 22.08.2007 17:34
Paikkakunta: GODLAND

Re: Ring Of Honor

Viesti Kirjoittaja MR.Off Topic » Ti 09.08.2011 19:02

ColdBlood kirjoitti:Minkälainen federaatio tämä ROH on? Kannattaako alkaa seuraamaan?
Etsi jostaki "Best In The World" iPPV, katso se ja tee päätös itse. Toisaalta täytyy kuitenki sanoa, että meno ei aina ole niin hyvää ja olihan tuossa BITW:n alkupuolella muutama matsi jonka voi ihan peruskamaksi luokitella, mutta ROH on indyfaneille, jotka eivät pidä UV-painista, se ykkösvaihtoehto. No onhan EVOLVE ja PWG oikeastaan tasoissa minun silmissäni ROH:n kanssa. ROH saa myös oman TV-ohjelma taas tässä syssymmällä, joten seuraaminen taas helpottuu. ROH:n huonoin puoli on se, että he saavat eventtinsä DVD:lle niin hitaasti, että joskus tapahtumia jää katsomatta ennen iPPV:tä ja ne ei sitten kiinnosta enää yhtä paljon iPPV:n jälkeen, koska tiedät periaatteessa tulokset. Aloitusviesti pitäisi olla aika kattava kertomus Ring Of Honorista.
GOD OF ALERT Heeelp meee

Tajunnan Rakennelmia

Avatar
Saimou
Moderaattori
Viestit: 1459
Liittynyt: Ke 10.11.2004 22:51
Paikkakunta: Vasa

Re: Ring Of Honor

Viesti Kirjoittaja Saimou » Su 14.08.2011 10:02

Comeback-spoileri tv-nauhoituksista, jonka ainakin minä laskisin pieneksi, kun ei liity kehätoimintaan ja storylineihin mitenkään:
Spoiler: näytä
Nigel McGuinness palasi ROHiin, ja muodostaa tästä eteenpäin selostustiimin Kevin Kellyn kanssa.

Vastaa Viestiin