Impact Wrestling

Kaikkea yleistä showpainiin liittyvää. Yritetään kuitenkin pysyä asiallisessa keskustelussa.
Vastaa Viestiin
Avatar
Saimou
Moderaattori
Viestit: 1459
Liittynyt: Ke 10.11.2004 22:51
Paikkakunta: Vasa

Impact Wrestling

Viesti Kirjoittaja Saimou » Ke 22.06.2011 07:52

Uusi lauta ja ohjelman uudelleenbrändäys tulivat lähes samaan aikaan, on siis myös uuden topicin aika.

Edellinen jakso on jo vanhaa huttua, mutta katsoin kehutun RVD vs. Joen ja yllätyin todella positiivisesti. Slammiversaryn Crimson vs. Joen ongelma ei minusta ollut niinkään painijoiden väsyminen alkurymistelyn jälkeen, vaan se, kuinka haluttomalta ja löysältä Joe vaikutti kaikessa sen jälkeisessä tekemisessään. Viimeistään siinä vaiheessa Joen häviö ottelussa on varma, kun läskin paskan naamasta näkee, ettei kiinnosta.Tämänkin ottelun Joe hävisi, mutta yleisilme oli sen sijaan asenteellisin kuukausiin. Jotenkin kaveria on siis onnistuttu taas motivoimaan, tiedä sitten onko palkkaan lisätty luontoisetuna kausikortti lähimpään "Syö niin paljon kuin jaksat ja pehmistä päälle" -ravintolaan vai olisiko äijälle jopa luvattu jokin selkeä ja pitkäjänteinen juonikuvio. Itse veikkaan, että Joe nähdään Bound for Glory -sarjan neljän parhaan joukossa, ja Joe vs. RVD revanssi PPV:ssä olisi enemmän kuin tervetullut osa sitä.

BfG-sarja on muuten jälleen sitä parempaa bookkausta TNA:lta. Bound for Gloryn ykköshaastajuuspaikka pitää todella ansaita, ja toisaalta nyt myös jokaisella Impactin täytematsilla on selkeä merkitys. Jännä myös nähdä, ketkä ovat aikanaan siellä top 4:ssä: AJ, Roode, Joe ja RVD olisi esimerkiksi todella kiinnostava nelikko, mutta eiköhän sinne ainakin yksi Crimson tai Gunner nosteta.

Mistäköhän tämä Gunnerin pushi tulee? Varmaan siitä, että mies näyttää suoraan edesmenneestä WCW Power Plantista repäistyltä. Päivittelin jo sitä kun tämä geneerinen lihasmies alkoi saada singles-huomiota televisiossa, ja nyt on sitten kertynyt jo peräkkäiset voitot kahdesta hallitsevasta maailmanmestarista. Kyllähän rosterissa ansaitsevampaakin porukkaa olisi, mutta ei kai sitä pitäisi periaatteessa valittaa, kun kerrankin niitä "omia tähtiä" yritetään rakentaa. Eeppistä Crimson-kohtaamista odotellessa.

Avatar
Nickeldeon
Viestit: 589
Liittynyt: To 25.10.2007 11:17
Paikkakunta: Oulu

Re: Impact Wrestling

Viesti Kirjoittaja Nickeldeon » Ke 22.06.2011 09:14

Itselleni ei Gunnerin pushissa ole mitään vikaa, paitsi se että hänen nimensä on niin.. no epätoimiva. Aina kun kuulen tuon nimen, ensimmäisenä mieleeni putkahtaa:

Kuva

Eli nimen vaihdos olisi ehkä paikallaan. Muutenkait hän on ihan toimiva hahmo, mukava nähdä että TNA alkaa taas kehittelemään niitä omia nimiä, jotka WWE voi sitten tulevaisuudessa kaapata.
The greatest gimmick of all times, "Half Naked" Brian Kendrick in TNA

Avatar
Captain Charisma
Viestit: 1011
Liittynyt: Ke 10.03.2004 15:15

Re: Impact Wrestling

Viesti Kirjoittaja Captain Charisma » Ke 22.06.2011 13:44

Gunner Scott > Gunner.

On tämä TNA:n Gunnerikin tosin potentiaalisen oloinen kaveri. Nimenvaihtoa tosiaan peliin vaan.

Avatar
MR.Off Topic
Viestit: 3971
Liittynyt: Ke 22.08.2007 17:34
Paikkakunta: GODLAND

Re: Impact Wrestling

Viesti Kirjoittaja MR.Off Topic » Ke 22.06.2011 15:42

Täytyy kyllä sanoa, että itse en pitänyt Gunnerista aluksi yhtään. Kai se johtui siitä tag partnerista tai jostain. Nyt on kehitystä tullut ja onha miehellä loistava look, ei sillä. Rosterissa vain sattui olemaan semmosiaki tyyppejä, jotka ansaitsisivat tuon pushin nopeammin. Tuli muuten mieleen, että missä on Flair, MaHa ja muita noita Immortaali tyyppejä ollu viime aikoina? Ei oo oikein näkyny muitako Gunner ja Abyss. Tosin Immortalin rivit on muutenki niin laihat nykyään, että huhhuh.
GOD OF ALERT Heeelp meee

Tajunnan Rakennelmia

Avatar
SkullCrushingFinale
Viestit: 1527
Liittynyt: Ma 02.08.2010 15:04
Paikkakunta: Turku

Re: Impact Wrestling

Viesti Kirjoittaja SkullCrushingFinale » Ke 22.06.2011 16:00

MR.Off Topic kirjoitti:Tuli muuten mieleen, että missä on Flair, MaHa ja muita noita Immortaali tyyppejä ollu viime aikoina? Ei oo oikein näkyny muitako Gunner ja Abyss. Tosin Immortalin rivit on muutenki niin laihat nykyään, että huhhuh.
Mietin viime jaksossa ihan samaa. Selostaja mainitsi juurikin muistaakseni Gunnerista, että "There is Immortal's Gunner" tjv. ja rupesin kelaamaan, että onko koko Immortalia enää edes pystyssä. Ehkä tuo maailmanmestaruusvaihdos tuo stablea hiukan taas ylemmäs, eikös Sting ole aika ahkerasti sitä promotellut, että herran mestaruus on ainoa, joka pitää Immortalin erossa yhtiön hallinnasta?

Avatar
Saimou
Moderaattori
Viestit: 1459
Liittynyt: Ke 10.11.2004 22:51
Paikkakunta: Vasa

Re: Impact Wrestling

Viesti Kirjoittaja Saimou » Ke 22.06.2011 19:03

MaHa on tällä hetkellä hyllyllä jatkuvien myöhästelyjen vuoksi. Huili ainakin edelliset Impact-nauhoitukset, tiedä sitten tuodaanko ensi viikon seteissä takaisin vai kestääkö tauko ainakin Destination-X:n yli. Immortal lienee nykypäivänä lähinnä Hogan & Bischoff sekä löyhästi heille hommia tekevät heelit, ja kyllähän tuolla Hulksterinkin face-turnilla nyt taas kiusoitellaan. Jos odotin eeppistä Gunner vs. Crimson ottelua, niin "odotan" myös eeppistä Hogan vs. Bischoff -feudia. Sitä tosin saanee odottaa, kun ensin pitää hoitaa alta ainakin yhtälailla korkeissa sfääreissä liikkuva Sting vs. Hogan, jolle kyllä kaikki muut showt kuin BfG ovat liian pieniä.

Avatar
Reno Hex
Viestit: 399
Liittynyt: Ma 05.07.2010 23:17

Re: Impact Wrestling

Viesti Kirjoittaja Reno Hex » Ke 22.06.2011 22:51

Saimou kirjoitti:*snip* jolle kyllä kaikki muut showt kuin BfG ovat liian pieniä.
Hitosti anteeks offtopicista, mutta jotenki tosta lauseesta tulee paljon hauskempaa kun aivot kääntää BfG:n automaattisesti Big fucking Guniksi.
Pikachu kirjoitti:Pika Pika.

Avatar
MR.Off Topic
Viestit: 3971
Liittynyt: Ke 22.08.2007 17:34
Paikkakunta: GODLAND

Re: Impact Wrestling

Viesti Kirjoittaja MR.Off Topic » Pe 24.06.2011 10:31

Olipa aivan järkyttävän kova Impact Wrestling! Alun Sting promo oli jotain jotain mahtavaa. Tsiisus, että Sting veti hyvin tuossa ja itse tykkään tästä Crazy-Stingistä. Muutenki Gimmickkiä kannettiin vielä illan main eventissä entistä kovemmin ja tykkäsin kyllä tuosta Andersonin ja Stingin staredownista. Andersonista tuli sellainen fiilis, että hän ei todellakaan haluaisi juuri nyt kohdata Stingeriä. Loistavaa!

X Division Tournamentillekkin saatiin jatkoa, kun kolme ei koskaan TNA:ssa ollutta painijaa kohtasivat toisensa. Ottelu oli jälleen kerran hyvä, mutta silti pitäisin huonompanaa kuin viime viikon. Ehdottomasti kuitenki viihdyttävä matsi ja tällaista pitäisi olla joka viikko Impact Wrestlingissä.

X Divarista puhuessa tuleekin mieleen jo kaksi PPV:hen liittynyttä promoa. Ensinä kommentoin tätä RVD-Lynn matsia, joka nyt nähdään Destination X:ssä sanomalla, upeaa! Lynn/RVD on sellainen pari ECW:stä, joka aino toimitti. Toivottavasti toimittavat tälläkin kertaa.

AJ/Daniels/Joe promon aikaan ihossani väreili kylmät väreet. Kuitenki promon loppuratkaisu oli pieni pettymys sinänsä, mutta jotenki uskon, että TNA ei jätä käyttämättä AJ-Daniels-Joe matsia. Toki Daniels-AJ kelpaa minulle melkein yhtä hyvin, mutta kyllä tuo kolmiottelu aina parempi olisi. Jotenki en muutenkaan näe Joeta Ultimate X ottelussa, eikä Kazarian-Joekaan oikein nappaa. Saa nyt nähdä, miten tämä kehittyy.

Sitten kai jää enää Bound For Glory Series käsiteltäväksi. Toisaalta hiukan typerää, että noita House Showssaki käydään, mutta toisaalta näin saadaan mukavan paljon otteluita. Itseäni ei oikeastaan haittaa yhtään, jos nuo aina Impactissa recapataan. Beer Moneyn voittoa olisin toivonut, mutta ei haittaa näinkään. Hyvä matsi oli tuo joukkueottelu kuitenki. Myös Steiner ja Bully Ray pistivät minusta hyvän ottelun kasaan, joten siitäkin pidin.

Knockoutit kelailin taas, en vain jaksa. Katoin mie Velvetin pyllyn pyörityksen ja lopputulokset matseista, mutta sen enempää ei kiinnosta.

Kokonaisuudessa koko jakso rokkasi ja kovaa! Lisäksi minulla ainaki tuli taas se "Wrestling Matters Again" fiilis, kun jokaiseen otteluun oli panostettu ja ne ei ollut parin kolmen kuukauden takaisen Impactin malliin jotain 3 minuutin matseja. Aikaa siis oli joka ottelulla kivasti ja jokainen saatiin näyttämään vähintään hyviltä. Okei, Knockout matseista en tiedä. Kovin TV-ohjelma tälle viikolle ja en usko, että Smackdown pistää paremmaksi.

EDIT: Mainitaan nyt tässä, että päivittelin Destination X topicin aloitusviestiä.
GOD OF ALERT Heeelp meee

Tajunnan Rakennelmia

Avatar
Phenomenon
Viestit: 1971
Liittynyt: Pe 15.02.2008 11:35
Paikkakunta: Itä-Helsinki

Re: Impact Wrestling

Viesti Kirjoittaja Phenomenon » Pe 24.06.2011 10:46

Olihan se pakko ladata kun kaksi omaa all-time suosikkia kohtasivat one-on-one. Ei pettänyt.

Steiner/Immortal segmentti oli aivan v***n loistava. Steiner = kultaa!
Phe-no se on, sai hän suosion
fanilauma perässänsä on jo loputon
Mah-do-ton, ownausputki on
nörttejä lakos, voimansa on rajaton

Avatar
MR.Off Topic
Viestit: 3971
Liittynyt: Ke 22.08.2007 17:34
Paikkakunta: GODLAND

Re: Impact Wrestling

Viesti Kirjoittaja MR.Off Topic » Pe 24.06.2011 10:50

Phenomenon kirjoitti:Steiner/Immortal segmentti oli aivan v***n loistava. Steiner = kultaa!
Ei nyt v***n loistava, jos mietitään, että Steiner oli siinä. Tavallisesti parempia ja ois luullu, että Bully Ray ja Steiner olisivat siitä enemmänki repineet irti.
GOD OF ALERT Heeelp meee

Tajunnan Rakennelmia

Avatar
Captain Charisma
Viestit: 1011
Liittynyt: Ke 10.03.2004 15:15

Re: Impact Wrestling

Viesti Kirjoittaja Captain Charisma » Pe 24.06.2011 11:42

AJ vs.Joe vs. Daniels III tuosta nyt varmaan tehdään, mutta itselleni kelpaisi kyllä AJ vs. Daniels vallan mainiosti. Kolmestaan nämä ovat vetäneet jo kaksi viiden tähden matsia, eikä edellisestä ole niin pitkään että se mitään kovin suurta nostalgiaa herättäisi. Edellinen AJ vs. Daniels Final Resolution 2009 kilpaili tuon 3-wayn kanssa vuoden matsin tittelistä ja taisinkin sille ääneni antaa. AJ vs. Daniels ja Joe vs. Kaz. Näin sen tekisin.

Panu5
Viestit: 1059
Liittynyt: Ke 12.10.2005 14:56
Viesti:

Re: Impact Wrestling

Viesti Kirjoittaja Panu5 » Pe 24.06.2011 17:56

Ihmeellistä kamaa kyllä Impact Wrestling nykyään. Stingin uusi gimmick tuntuu toimivan ja X-Divaria nostetaan ylöspäin. Niin ja sitten vielä puolen tunnin supermatsi AJ:n ja Danielsin välillä. Huhhuh. :O

Avatar
Phenomenon
Viestit: 1971
Liittynyt: Pe 15.02.2008 11:35
Paikkakunta: Itä-Helsinki

Re: Impact Wrestling

Viesti Kirjoittaja Phenomenon » La 25.06.2011 12:35

Onhan tämä nyt p****le vuoden paras segmentti!

Phe-no se on, sai hän suosion
fanilauma perässänsä on jo loputon
Mah-do-ton, ownausputki on
nörttejä lakos, voimansa on rajaton

Sliditanko
Viestit: 100
Liittynyt: Su 21.05.2006 22:10
Paikkakunta: Seinäjoki

Re: Impact Wrestling

Viesti Kirjoittaja Sliditanko » La 25.06.2011 23:50

Onhan se kumma, että meikäläinen on saatu pitkän pitkän pitkän ajan jälkeen vakuutettua, että TNA:sta voi sittenkin tulla hyvä tuote. Aijai. Eletään tällä hetkellä TNA:n toiminnan kannalta erityisen hyvää aikaa, kun WWE:n puolella homma on melkolailla kuivahtanut viime aikoina ja pienet yksittäiset valopilkut pitävät hädintuskin kiinnostusta yllä. Tällä puolella taasen ruoho on ruvennut kauniisti vihertämään eikä syyttä!

Tuli toistamiseen katsottua viikottainen jakso ja melkosta tykitystä oli. Stingin gimmick puree todella kovaa ja tykkään tuosta äijästä nyt. Tuli hieman mieleen Jim Carrey ja elokuviensa häröimmät käyttäytymisen häiriintymiset tuosta alun segmentistä kehässä. Mieletöntä.

Niin ja BFG-series on edelleen loistava idea. Itselleni oli todella kova juttu, että näytettiin noita pätkiä muista tapahtumista IMPACTin ulkopuolella ja kerrottiin tuloksia. Koskahan viimeksi WWE on myöntänyt viikottaisissaan tuollaisia tapahtumia edes olleen.. siitä taitaa olla jo vuosia aikaa. Onhan niistä sivulauseessa nettisivuilla mainittu mutta niillä ei ole ollut mitään kovin todellista kytköstä primäärituotteisiin. Tästä BFG-seriesin toteutustavasta ja uutisoinnista täytyy nyt antaa iso käsi käsikirjoitustiimille. =D> Tämä pistesysteemi on huomattavasti mukavampi, kuin se aiemmin kokeiltu ranking-lista ykköshaastajuuksista. Tätä ei yksinkertaisesti voi kusta.

Uskomatonta mutta totta.. toinen jakso jo, jota ei tullut kelattua sekuntiakaan. Kiitos TNA.
Sliditanko laskeutui taas jälleen kerran rankaisemaan kaikkia tympeillä puheillaan.

Avatar
Static
Viestit: 520
Liittynyt: La 13.12.2008 23:39
Paikkakunta: Järvenpää

Re: Impact Wrestling

Viesti Kirjoittaja Static » Su 26.06.2011 15:52

Sliditanko kirjoitti:Itselleni oli todella kova juttu, että näytettiin noita pätkiä muista tapahtumista IMPACTin ulkopuolella ja kerrottiin tuloksia. Koskahan viimeksi WWE on myöntänyt viikottaisissaan tuollaisia tapahtumia edes olleen.. siitä taitaa olla jo vuosia aikaa. Onhan niistä sivulauseessa nettisivuilla mainittu mutta niillä ei ole ollut mitään kovin todellista kytköstä primäärituotteisiin.
Ainut kyseisenlainen tapaus, mikä minulle muistuu lähivuosilta mieleen, on se, kun Miz & Morrison voittivat World Tag Team -mestaruudet Carlitolta ja Primolta (?) jossain house show'ssa. Tuon jälkeen ei kyllä juolahda mieleen mitään samankaltaista.

Avatar
MR.Off Topic
Viestit: 3971
Liittynyt: Ke 22.08.2007 17:34
Paikkakunta: GODLAND

Re: Impact Wrestling

Viesti Kirjoittaja MR.Off Topic » Su 26.06.2011 16:46

Static kirjoitti:
Sliditanko kirjoitti:Itselleni oli todella kova juttu, että näytettiin noita pätkiä muista tapahtumista IMPACTin ulkopuolella ja kerrottiin tuloksia. Koskahan viimeksi WWE on myöntänyt viikottaisissaan tuollaisia tapahtumia edes olleen.. siitä taitaa olla jo vuosia aikaa. Onhan niistä sivulauseessa nettisivuilla mainittu mutta niillä ei ole ollut mitään kovin todellista kytköstä primäärituotteisiin.
Ainut kyseisenlainen tapaus, mikä minulle muistuu lähivuosilta mieleen, on se, kun Miz & Morrison voittivat World Tag Team -mestaruudet Carlitolta ja Primolta (?) jossain house show'ssa. Tuon jälkeen ei kyllä juolahda mieleen mitään samankaltaista.
Helppo esimerkki tulee mieleen viime vuoden Nexus vs John Kena feudista, jossa Barrett oli ilmeisesti voittanut Cenan häkkimatsissa ja Punk ja Barrett taisivat taistella Nexuksen johtajuudesta samaanaikaan. Oliko tuo edes viime vuonna vai tänä vuonna?
GOD OF ALERT Heeelp meee

Tajunnan Rakennelmia

Avatar
Dorian
Viestit: 2163
Liittynyt: To 10.02.2011 15:43
Paikkakunta: Helsinki

Re: Impact Wrestling

Viesti Kirjoittaja Dorian » Ke 29.06.2011 21:13

Sliditanko kirjoitti:Tuli toistamiseen katsottua viikottainen jakso ja melkosta tykitystä oli. Stingin gimmick puree todella kovaa ja tykkään tuosta äijästä nyt. Tuli hieman mieleen Jim Carrey ja elokuviensa häröimmät käyttäytymisen häiriintymiset tuosta alun segmentistä kehässä.
Selvä (Ledgerin) Jokeri-ripoff se on. Toimisi paremmin ilman sitä liian ilmeistä Joker-kasvomaalausta. Mielenkiintoista toki, antaa tulevaisuuden näyttää.
Tämä pysyy tässä niin kauan, kunnes seuraavat asiat tapahtuvat:

SM-liiga käy liian pieneksi Jokereille [ ]

Hjallis harkimo suksii vittuun Jokereista [ ]

Joel Armia tekee Olympiakisoissa maalin [ ]

Minä ja DMW istutaan tuopin ääressä [ ]

Avatar
MR.Off Topic
Viestit: 3971
Liittynyt: Ke 22.08.2007 17:34
Paikkakunta: GODLAND

Re: Impact Wrestling

Viesti Kirjoittaja MR.Off Topic » Ke 29.06.2011 21:16

Dorian kirjoitti:
Sliditanko kirjoitti:Tuli toistamiseen katsottua viikottainen jakso ja melkosta tykitystä oli. Stingin gimmick puree todella kovaa ja tykkään tuosta äijästä nyt. Tuli hieman mieleen Jim Carrey ja elokuviensa häröimmät käyttäytymisen häiriintymiset tuosta alun segmentistä kehässä.
Selvä (Ledgerin) Jokeri-ripoff se on. Toimisi paremmin ilman sitä liian ilmeistä Joker-kasvomaalausta. Mielenkiintoista toki, antaa tulevaisuuden näyttää.
Ripoff tai ei niin onha tuo yksi mielenkiintoisimmista henkilöistä koskaan. Kenellä nykyään edes on ennennäkemätön gimmick tai joku muu? Kasvomaalaus on minusta loistava, ei toimisi ilman tuollaista "Sadface" maalausta. EDIT: Yhtä hyvin.
GOD OF ALERT Heeelp meee

Tajunnan Rakennelmia

Avatar
enska
Viestit: 1721
Liittynyt: La 22.07.2006 10:48
Paikkakunta: Turku

Re: Impact Wrestling

Viesti Kirjoittaja enska » To 30.06.2011 01:56

Ripoff tai ei niin onha tuo yksi mielenkiintoisimmista henkilöistä koskaan. Kenellä nykyään edes on ennennäkemätön gimmick tai joku muu?
Mahdatteko te mussukat miettiä mitään kirjoittaessanne näitä tällaisia viisaita viestejä...?

Toinen juttu: mitä mielenkiintoista on Stingin gimmickissä? Tai Sting vs. Hogan -feudissa, jonka parasta ennen -päiväys umpeutui vuonna 1996?

Avatar
MR.Off Topic
Viestit: 3971
Liittynyt: Ke 22.08.2007 17:34
Paikkakunta: GODLAND

Re: Impact Wrestling

Viesti Kirjoittaja MR.Off Topic » To 30.06.2011 15:06

enska kirjoitti:
Ripoff tai ei, niin onha tuo yksi mielenkiintoisimmista henkilöistä koskaan. Kenellä nykyään edes on ennennäkemätön gimmick tai joku muu?
Mahdatteko te mussukat miettiä mitään kirjoittaessanne näitä tällaisia viisaita viestejä...?

Toinen juttu: mitä mielenkiintoista on Stingin gimmickissä? Tai Sting vs. Hogan -feudissa, jonka parasta ennen -päiväys umpeutui vuonna 1996?
Hmmmm.... Mietin, mutta mietitkö sinä "oiiiiii, foorumi jumala", että ymmärsit varmasti tekstin oikein? No okei on siellä näköjään mulla jonkinnäköinen ajatuskatko tuolla. Henkilöistä sana vaihtoon eli tarkoitin, että onhan Jokeri ja varsinki Ledger-Joker yksi mielenkiintoisimmista hahmoista koskaan, vaikka jotkut elitistit haluavatkin tuota uuden leffan jokeria aliarvostaa. Ennennäkemätön kohdalla tarkoitan, että kenellä painijalla on sellainen gimmick, jota ei olisi jo itse lajissa nähty tai sellainen johon on otettu mallia jostain muun viihteen maailmasta, kuten nyt leffasta. Aivan ei kellään.

Totta, parasta ennen päiväys umpeni vuonna 1996, kun miehet olivat "painijoita". Nyt toinen on authority figuuri ja toinen "painija". En todellakaan oota miesten välille mitään eeppistä wrestling crap paskaa, enkä sellaista halua nähdä. Haluan, että asia ratkaistaan jollain muun tavalla, joka nyt on joko se, että Sting tuhotaan jonkin painijan (lue: Abyss) toimesta ja Stingiä ei enää nähdä. Vaihtoehto yksi tuskin toteutuu, joten tämä tulee päättymään Hoganin faceturniin ja luultavasti matsilta vältytään. Aina ei feudi osapuolien kummankin osallistua otteluun, tiesitkös?

Kaikkea ei tarvi sitten ottaa ihan tosissaan.

EDIT: Niin joo jäi tuo Stingin gimmickin mielenkiintoisuus perustelematta ja tuosta feudistaki voisi sanoa vielä sanasen, kun ei ärsytä enää niin paljon. Itsellä kiinnostaa aina tuollaiset psyko-hahmot tai feissit, jotka on tönäisty "reunan yli". Aivan liikaa on nähty rationaalisesti ajattelelevia feissejä, jotka yrittävät saada asiat hoitumaan sillä "oikealla" tavalla. On mukavaa nähdä välillä tyyppejä, jotka oikeasti sekoavat, koska asiat on päin vattua. Ei aina niitä tasapaksuja maitonaamoja pikkuhousuissaan. PS: Itellä ärsyttää maailman eniten nuo aivan liian pikkuhousut nykypainijoilla. Mieluummin näen koko pitkissä olevia painijoita tai kunnon painiasussa ala Kurt Angle.

Sitten feudin kiinnostavuus liittyy Stingin ottaman asenteen lisäksi siihen, mitä tapahtuu, kun feudi tulee päätökseensä/muuttuu muuksi. Mitä tapahtuu, jos Hogan kääntyy Bischoffia vastaan? Tuleeko joku näidän kahden välinen sota? Mihin Hoganin erittäin mahdollinen faceturn vie TNA:n? Toivottavasti hyvään suuntaan. :)
GOD OF ALERT Heeelp meee

Tajunnan Rakennelmia

Avatar
Jäbä
Viestit: 806
Liittynyt: La 23.06.2007 15:54

Re: Impact Wrestling

Viesti Kirjoittaja Jäbä » Pe 01.07.2011 12:17

lol enska

Tuli tossa aamulla herättyä tavallista aikasemmin ja siinä sitten tsekattua jakson alun Sting-jutut ja sitten Main Eventin kun tylsää oli. Viime viikollakin katoin Sting-Bischoff segmentin. Onhan tää ihan mahtavaa settiä, toimiva ja viihdyttävä gimmick jollasia kaipaa lisää. Sting vaikuttaa olevan tosi mielenkiintonen nyt, saa nähdä mitä tapahtuu. Se nauru <3. Vaikka paini ei oikeen kiinnostakaan eikä ole tullut viime kuukausina katsottua sitä paljoakaan, niin Stingin hahmo ja buukkaus on sellaista josta jopa kiinnostuin vähäsen. Hyvää duunia TNA:lta ja Stingeriltä, ehkä paras hahmo hetkeen pellepainissa.

Avatar
Kenitys
Moderaattori
Viestit: 1873
Liittynyt: To 04.11.2004 20:11
Paikkakunta: Tsadi
Viesti:

Re: Impact Wrestling

Viesti Kirjoittaja Kenitys » Pe 01.07.2011 20:31

Ei minulla ainakaan ollut mitään ongelmaa tajuta, mitä Off Topic Stingin gimmick-postauksellaan tarkoitti, enkä tosiaankaan ole siunattu millään yliluonnollisilla päättelijänlahjoilla. Ehkä kaikki muutkaan mussukat eivät täällä mieti mitään kirjoittaessaan näitä viisaita viestejä ;)

Siitä olen enskan kanssa samaa mieltä, että Sting-Hoganista ei saada kiinnostavan kuuloista tai tuoretta voissa paistamallakaan tai Gobbledy Gookerilla maustettuna. Tämä tosin täysin mutu-tuntumana, koska en ole Impact Wrestlingiä katsonut muuta kuin sen Slammiversaryn verran, joka ei ainakaan saanut palavaa kiinnostusta heräämään. Pitäisi kai katsoa näitä viikottaisia, kun ne kerran niin hyviä ovat ja jos ne ovat muka onnistuneet muuttamaan jopa Hogan-Stingin kullaksi. Siihen ei luulisi kenenkään enää pystyvän.

Panu5
Viestit: 1059
Liittynyt: Ke 12.10.2005 14:56
Viesti:

Re: Impact Wrestling

Viesti Kirjoittaja Panu5 » La 02.07.2011 19:02

Alkaa olla vain ajan kysymys, koska Hogan siirtyy takaisin hyvisten leiriin. Sting on jo niin kauan yrittänyt saada todellista Hulk Hogania esille, että yritys kantanee hedelmää vaikkapa Bound For Gloryssä.

Kaval/Low Ki/Senshi palasi TNA:han ja vaikutti mies siellä viihtyvän, kun kerta painilla on väliä. Itse veikkailisin häntä tuon Four Wayn voittajaksi ja täten saataisiin taas X-Divisionia kartalle.

British Invasionin bookkausta en kyllä ymmärrä. Sitä ollaan aluksi niin pahiksia ja sitten yhtäkkiä tullaan dissaamaan Mexican Americaa, saadaan turpaan ja Immortalin jäsen, Rob Terry kääntyy hyvikseksi ja häätää mexikaanit. Olihan Terry kyllä entisen British Invasionin jäsen, mutta yhtäkkiä Immortalin lihasklimppi hylkää ryhmän ja hyvistelee oikein olan takaa.

Avatar
Hellhound
Viestit: 298
Liittynyt: Ti 21.06.2011 20:16

Re: Impact Wrestling

Viesti Kirjoittaja Hellhound » La 02.07.2011 19:12

Panu5 kirjoitti:British Invasionin bookkausta en kyllä ymmärrä. Sitä ollaan aluksi niin pahiksia ja sitten yhtäkkiä tullaan dissaamaan Mexican Americaa, saadaan turpaan ja Immortalin jäsen, Rob Terry kääntyy hyvikseksi ja häätää mexikaanit. Olihan Terry kyllä entisen British Invasionin jäsen, mutta yhtäkkiä Immortalin lihasklimppi hylkää ryhmän ja hyvistelee oikein olan takaa.
Rob Terry ei oo ollu Immortalsin jäsen enää pitkään aikaan.
Bigger pain, Bigger jar, Bigger pills!!!

♫Sky is blue and all the leaves are green.
My heart's as full as a baked potato.
I think I know precisely what I mean,
When I say it's a shpadoinkle day!♫

Avatar
MR.Off Topic
Viestit: 3971
Liittynyt: Ke 22.08.2007 17:34
Paikkakunta: GODLAND

Re: Impact Wrestling

Viesti Kirjoittaja MR.Off Topic » Su 03.07.2011 11:41

^ Hellhound puhuu asiaa, mutta silti BI:n bookkaus on ollu vähä sekopäistä ja jopa sitä normaalia TNA:ta. Piettäisivät nyt miehet jokseenki feisseinä ja lisää kehä-äksöniä herroille. Tykkään kyllä tuosta, jos nyt Terry palaa miesten joukkoihin, vaikka Des oiski ollut loistava managerinakin. Harmi, että TNA anto potkun perseelle. :?

Sting aloitti kultaisilla segmenteillä alussa ja muutenki olen pitänyt kaikista noista Stingin jutuista tänä "uutena" Stingerinä. Paljon on mielenkiintoa herraan tullut ja nostanut tämän Hogan-Sting kilvoittelun uudelle tasolle. Toivottavasti Hogan ei kuitenkaan nouse enää ikinä nuoratun neliön sisälle tosi toimiin vaan pysyttelee siinä pomo asemassaan. Bischoff & Immortal versus Hogan & Sting feudia odotellessa. :)

Low Ki vakuutti, mutta silti itselleni jäi parhaiten mieleen "Flying Elvis" Jimmy Yang. Mahtavaa menoa ja tuo herraki pitäisi saada TNA:n X divariin. Low Ki toki on mielenkiintoisempi nähdä PPV:ssä, mutta olisihan noista kolmesta oikeastaan kuka tahansa kelvannut. Tuli semmosia aika badass hetkiä muuten tuossa ottelussa. Esimerkiksi se kohta jossa muistaakseni Bentley heitti Jimmy Yangille jonku liikkeen, jonka jälkeen Low Ki yritti jonkilaista assaultia nii Bentley potkas kylmästi superkickillä päähän. Hyvä matsi.

AJ:n häviö otti vähän päähän, mutta kyllähän tämä tuota Gunnerin superpushia tukee taas. Olisin kyllä mieluusti nähny silti AJ:n voiton, koska se olisi saanut AJ:n näyttämään uskottavammalta ja samalla koko Destination X main eventin näyttämään uskottavammalta. Lisäksi solis tuonu AJ:lle hyvin pisteitä BFG seriesiin. No jospa Gunner keräisi aluksi hurjasti pisteitä ja häviäisi koko sarjan sitten jollekki loppumetreillä. Ens viikon 4-way kuulostaa herkult.

Eiköhän tämä riitä tältä erää. Kai tässä jaksossa nähtiin muitaki ihan hyviä matseja, mutta olen oikeasti katsonut tämän kolmessa osassa kiireiden takia, joten shown alku X Divari triple threattiä ja Stingin alun loistavuutta on aika hämärän peitossa. Ihan kiva jakso sinänsä oli, kun ei ollu mainoskatkoja, joten matseille annettiin aikaa kivasti. Abyssin häröilyt oli ihan kivoja ja Kendrick taisi varastaa tämän maskin. Seki matsi alkaa kiinnostaa entistä enemmä. :)
GOD OF ALERT Heeelp meee

Tajunnan Rakennelmia

Vastaa Viestiin