Yleinen Indy Keskustelu

Kaikkea yleistä showpainiin liittyvää. Yritetään kuitenkin pysyä asiallisessa keskustelussa.
Vastaa Viestiin
Avatar
MR.Off Topic
Viestit: 3971
Liittynyt: Ke 22.08.2007 17:34
Paikkakunta: GODLAND

Yleinen Indy Keskustelu

Viesti Kirjoittaja MR.Off Topic » To 23.06.2011 10:39

Päätinpä tehdä tällaisen yleisen indy keskustelun, jonka ideana on keskustella kaikista indypromootioista, joille ei ole tehty vielä omaa topiccia. Esimerkkinä annetaan nyt PWG, DGUSA, EVOLVE tai vaikka CZW:stä. Yleistä keskustelu tänne ja toki omia mielipiteitä, vaikka jostain tapahtumasta, jos semmoisia tulee katsottua. Lisäksi tänne voi keskustella ihan indyjen yleisestä tilasta ja kaikesta indyihin edes hieman liittyvästä.

Ei kyllä yhtään hajua kuinka paljon tämä kerää posteja, luultavimmin ei kovin paljoa, mutta itse yritän aina, kun olen jotain katsellut tai tulee jotain indyihin liittyvää mieleen. Indyhinttarit puhukaa!
GOD OF ALERT Heeelp meee

Tajunnan Rakennelmia

Avatar
MR.Off Topic
Viestit: 3971
Liittynyt: Ke 22.08.2007 17:34
Paikkakunta: GODLAND

Re: Yleinen Indy Keskustelu

Viesti Kirjoittaja MR.Off Topic » To 23.06.2011 21:40

Paljastetaan nyt se tosiasia, että olen katsonut indyä todella vähän aikaa. Oikeastaan viime vuonna aloitin sellaisen vakituisen katselun ROH:n muodossa ja ympäri vuotta sitten on CZW:ltä tullut katottua pari "järkevää" tapahtumaa, hieman WXW:tä ja muuta sellaista. Toki olen joitain vanhoja indytapahtumia joskus nähnyt ja Koshceckin upinnoista varsinki nähnyt tuota ns. kulta-aikojen äksöniä, mutta totta puhuen osa niistä indyjen suurista nimistä on jokseenki pimennossa. Siksipä yritän käyttää sitä parasta osaamistani ja listata oman nykyajan indytähti markkaus listan top kympin muodossa. Nyt sitten nimenomaan puhutaan markkauksesta ja ne eivät mene aina tasan objektiivisesti parhaan kanssa. Katsotaan mitä tästä tulee ja jos joku muu innostuisi johonkin samanlaiseen, tosin minä taidan olla ainut jolla on näin tylsää tänään. Saattaa muuten tulla piiiikkuse ROH painotteine.

Tuli muuten tehtyä tuo listaus ja soli aika vaikea tehä itteasiassa. Noin 30 painijasta tiputin määrän kymmeneen ja tästä tosiaanki tuli markkauslista. Lisäksi täytyy mainita, että Aries tipahti listalta pois, kun on nyt ainaki jonku aikaa TNA:ssa. Toivottavasti tästä syntyis keskustelua, sillä moni on varmaan hyvin paljon erimieltä valinnoistani.

Markkaus Top 10:

Kuva
10. "Canadian Crazyhorse" Michael Elgin
Elgin on varmaan monien mielestä sellainen valinta, että hänellä ei pitäisi olla mitään asiaa kenenkään top kymppiin, mutta markkaus on siitä jännä asia, että joihinki tyyppeihin vain jotenki mieltyy. Elginin tapaus on tälläinen. Olen mieltynyt kaveriin niin lujasti, että se nostaa hänen puutteellisista mikkitaidoista huolimatta tälle listalle. Elginin Rhinomainen fysiikka, nopeuden suhde kokoon ja laaja liikearsenaali tekevät hänestä tämän listan kympin. Niin ja lookki on ihan mahtava!


Kuva
9. Adam Cole
Tämäkään herra ei varmaan monien listoille välttämättä pääsisi. Itseni mielestä Cole on se "next big thing" sillä kaveri osaa painia, mutta mielestäni toimii myös mikin varressa erittäin hyvin. Naamana toimii ja CZW:ssä oli minusta loistava heelinä. Muutama vuosi lisää kokemusta, sillä kaveri on erittäin nuori alalla, ja ollaan jo huipulla. En ihmettelisi, jos Cole napattaisiin parin vuoden sisällä WWE:hen tai vähintäänki TNA:han.

Kuva
8. "Young Knockout Kid" Chris Hero
Hero onkin sitten selvempi tapaus. Kerrassaan loistava painija ja mikissäkin toimii hiton hyvin. Nuorempana toimi hyvin feissinä, joten luultavasti toimii nykyäänki, ja jokainen näkee, että Hero toimii heelinä h**vetin hyvin, jos on nähnyt KOW:n toimintaa. Kokoa kaverilta löytyy melkein 2 metriä ja silti kaveri heittää hyvin näppärästi moonsaultin, joka on yksi kauneimmista asioista, mitä olen nähnyt. Sinänsä itse moonsault on yleensä aika ruma, mutta kaveri hyppää juoksusta yläköydelle, ja nyt ei puhuta nurkkauksista vaan ihan sille köydelle, ja hyppää siitä sitten moonsaultin. Yksi kauneimmista liikkeistä, mitä tiedän. Lisäksi tykkään tuosta rolling elbowsta finisherinä, sillä se ei ole "normi" finisheri.

Kuva
7. "The All Star" Chuck Taylor
Chuck on hyvä kehässä, sitä ei voi kiistää, mutta silti Chuckin esiintymisessä itse odotan sitä kaikkia lisäjuttuja matseissa. Hänen eleitään ja muita innovatisia juttuja. Sisääntulot ovat monesti jo niin viihdyttäviä, että huhhuh. Chuck on loistava esiintyjä ja mielestäni yksi parhaista heeleistä alalla. Se riittää minun markkaus listalla sijalle seittämän.

Kuva
6. "The Generic Luchador" El Generico
El Generico on noussut suosikikseni ihan vain vähän aikaa sitten. En sinänsä pitänyt miestä kuin hauskana "huumorihahmona" ja hyvänä joukkuepainijana. Mikä muutti mieleni? Kevin Steen muutti mieleni. Feudi Steenin kanssa toi mielestäni Genericossa sellaisia puolia esille, mitä ei ole ennen nähty ja ne toivat lisää syvyyttä Genericon hahmoon. Sen feudin jälkeen Generico on tuntunut aina vain paremmalta ja kiinnostavammalta. "Ole" chantit ovat myös yhtiä parhaita indymaailmassa.

Kuva
5. "The Lone Wolf" Davey Richards
- Tämä on aika selvä juttu. Davey on vaan niin h**vetin rautainen tekninen painia, että ei voi kun arvostaa. Kaverilta nähdään aina vähintäänki hyvä ottelu ja mies varmasti painisi vähintäänki neljän tähen matsin nukenki kanssa. Painityyli ei myöskään ole vain sitä matossa pyörimistä vaan mies tekee siitä mielenkiintoisemman stiffeillä potkuilla sekä joskus henkeä uhkaavilla suicide diveilla. Joskus pitää aina miettiä, onko herralla kaikki muumit laaksossa.

Kuva
4. "Die Hard" Eddie Edwards
Eddie fanitukseni on itsellekki pienen pieni arvoitus. En tiedä miksi, mutta jostain syystä markkaan kaverille ihan hitosti ja tuo ROH World Championship voitto oli semmonen "feel good moment". Toki mies on loistava painija ja ehdottomasti kaverilla on aivan uskomattoman cooli lookki. Mikissä ei mikään ruudin keksijä, mutta ei nyt hirveä. Objektiivisesti parhaat painijat top kymppiin ei mahtuis, mutta on ihmeellisesti yksi lempipainijoistani indyissä.

Kuva
3. "The New Horror" Sami Callihan
Gimmick ja siihen sopiva mahtava lookki on ensimmäiset asiat, mitä tulee Callihanista mieleen. Sen jälkeen tulee tietysti "hard hitting" tyyli mieleen, josta tykkään ihan hitosti. Tähän lisätään muutamia kivoja suplexeja, syöksyjä kehän ulkopuolelle ja yksi parhaista finisher submissioneista eli stretch mufler. Paras tietysti silloin, kun Callihan pääsee lukitsemaan sen maassa täydellisesti.

Kuva
2. Colt "Boom Boom" Cabana
Loistava mikissä, hyvä kehässä niin vakavassa painissa kuin huumori painissa ja gimmick tietty. Itselleni tulee aina mieleen Cabanasta painija, joka osaa kaiken, tietää kaiken ja voisi helposti olla mestaruustaisteluissa mukana, jos haluaisi, mutta joka pitää enemmän hauskanpidosta ja pelleilystä, eikä sen vuoksi viitsi aina painia tosissaan. Nautin aina, mitä Cabana sitten tarjoaakaan. Oli se sitten promo, loistava vakava matsi tai hassun hauska hassuttelu matsi. Ehdottomasti bisneksen paras huumoripainija, joka jättää Santinot ja EY:t varjonsa alle.

Kuva
1. "Very European" Claudio Castagnoli
Claudion fanituksen kasvu näin suureksi oli itseasiassa itsellenikin yllätys. Yritin pistää kaveria tuonne ylemmäs, mutta se ei vain tuntunut hyvältä. Aina tuntui siltä, että Claudio ansaitsee olla korkeammalla, vielä pari sijaa. Järki sanoi, että ei Claudio ole näin hyvä, mutta jokin asia sanoi, että Claudion on oltava ykkönen. Näinhän siinä sitten kävi, että tämä järkäle nousi kärkeen asti ja mielestäni ansaitsee sen. Claudio ei ehkä hypi köysiltä tai pyöritä tyypeistä origameja matossa, mutta Claudio pistääki voimaa peliin ja dominoi vastustajiaan. Lisäksi ROH ketjussa mainitsin, että Claudioon on tuo karisma alkanut tarttua ja pidän miestä yhtenä indyjen jopa karismaattisimmista painijoista. Yleisön kanssa pelleily on aina hauskaa katsottavaa. Toivon todella, että Claudio pääsee WWE:hen. Olisi varsin uskottava mies ottelemaan siellä ja Vincenhän pitäisi tykätä tämmösestä järkäleestä.
Viimeksi muokannut MR.Off Topic, To 10.11.2011 19:34. Yhteensä muokattu 2 kertaa.
GOD OF ALERT Heeelp meee

Tajunnan Rakennelmia

Avatar
Koshceck
Viestit: 195
Liittynyt: La 22.11.2008 19:33

Re: Yleinen Indy Keskustelu

Viesti Kirjoittaja Koshceck » To 30.06.2011 15:24

Kyllä täällä foorumilla muutamia on joille tämä kaveri on tuttu. Elikkäs alkuperäinen Osirian Portalin toinen puolisko "The Funky Pharaoh" Amasis joutui eläköitymään n. viikko sitten EI-wrestling tapaturman jälkeen. Osirian Portal, Amasis & Ophidian debutoi tag teaminä Chikarassa 2007. (Chikara painikoulun kasvatteja) Tämän jälkeen ovatkin nähty monessa promootiossa CHIKARAn ohella, kuten CZW, DGUSA, ROH, Evolve, FIP, JAPW ja monia muita. Viime joulukuussa he taggasivat Jonathan Greshamin nimisen kaverin kanssa ja pian tämä lisättiinkin Osirian Portaliin kolmanneksi pyöräksi. Gresham sai nimekseen Hieracon. Aiemmin Osirian Portalissa kolmantena pyöränä nähtiin jonkin aikaa painija nimeltä Escorpion Egipcio. Nyt sitten näyttää siltä, että Osirian Portalista tulee taas tag team lyhyen trio-runin jälkeen. Amasilta löytyi saavutuksista tag vöiden voitto Ophidianin kanssa kolmessa eri promootiossa.

Tässä pieni clippi kaverista. Kyllä jään itse kaipaamaan. Hyvä tag painija ja hiton viihdyttävää katseltavaa. Thank you Amasis! :(

Avatar
Hamatti
Viestit: 208
Liittynyt: Ti 06.01.2004 15:42
Paikkakunta: Mustavalkoinen

Re: Yleinen Indy Keskustelu

Viesti Kirjoittaja Hamatti » To 30.06.2011 17:08

Koshceck kirjoitti:Kyllä täällä foorumilla muutamia on joille tämä kaveri on tuttu. Elikkäs alkuperäinen Osirian Portalin toinen puolisko "The Funky Pharaoh" Amasis joutui eläköitymään n. viikko sitten EI-wrestling tapaturman jälkeen. Osirian Portal, Amasis & Ophidian debutoi tag teaminä Chikarassa 2007. (Chikara painikoulun kasvatteja) Tämän jälkeen ovatkin nähty monessa promootiossa CHIKARAn ohella, kuten CZW, DGUSA, ROH, Evolve, FIP, JAPW ja monia muita. Viime joulukuussa he taggasivat Jonathan Greshamin nimisen kaverin kanssa ja pian tämä lisättiinkin Osirian Portaliin kolmanneksi pyöräksi. Gresham sai nimekseen Hieracon. Aiemmin Osirian Portalissa kolmantena pyöränä nähtiin jonkin aikaa painija nimeltä Escorpion Egipcio. Nyt sitten näyttää siltä, että Osirian Portalista tulee taas tag team lyhyen trio-runin jälkeen. Amasilta löytyi saavutuksista tag vöiden voitto Ophidianin kanssa kolmessa eri promootiossa.

Tässä pieni clippi kaverista. Kyllä jään itse kaipaamaan. Hyvä tag painija ja hiton viihdyttävää katseltavaa. Thank you Amasis! :(
Ei hitto, tää on erittäin huono uutinen. Tykkäsin todella paljon Amasis+Ophidian-kombosta eikä kumpikaan oikein toimi ilman toista. Hieraconia en ole nähnyt missään, joten paha sanoa miten paikkaa, mutta olihan tuossa kaksikossa sellaista yhteistä kemiaa niin paljon, että pahalta näyttää.

Avatar
Koshceck
Viestit: 195
Liittynyt: La 22.11.2008 19:33

Re: Yleinen Indy Keskustelu

Viesti Kirjoittaja Koshceck » To 30.06.2011 17:41

Minusta tuo Gresham/Hieracon ei ole oikein karismaattinen verrattuna Amasikseen tai Ophidianiin. Tuntui olevan jokseenkin varjossa (ei vain pituutensa puolesta, on meinaa hiton lyhyt) tuossa triossa. Kuitenkin painitaidot ovat samantyyliset kuin muilla Portalissa, joten ehkä tuosta jotain saadaan. Kyseessähän ei ole mikään painikehien veteraani, vaan varsin uusi kasvo eikä kokemusta ole vielä hirveesti.

Avatar
MR.Off Topic
Viestit: 3971
Liittynyt: Ke 22.08.2007 17:34
Paikkakunta: GODLAND

Re: Yleinen Indy Keskustelu

Viesti Kirjoittaja MR.Off Topic » To 30.06.2011 19:45

^ Itse olen jonkun verran Greshamia nähnyt ROH:ssa ja CZW:ssä ainaki Best of the best X turneessa ja tosiaan aika solid painitaidoiltaan. Lyhyt, mutta lihaksikas, joten pystyy painimaan ihan uskottavasti todella paljon isompia kavereitaki vastaan, luulisin. Chikaraan en ole kahtonu kovinkaan paljon satunnaisia pätkiä lukuunottamatta, joten en ole tainnut Amasista nähdä.
GOD OF ALERT Heeelp meee

Tajunnan Rakennelmia

Avatar
MR.Off Topic
Viestit: 3971
Liittynyt: Ke 22.08.2007 17:34
Paikkakunta: GODLAND

Re: Yleinen Indy Keskustelu

Viesti Kirjoittaja MR.Off Topic » Pe 01.07.2011 23:24

EVOLVE9 kirjoitti:Dave Finlay likes to fight and he'll get one when he arrives in EVOLVE on July 26th at BB King Blues Club and Grill in Times Square, Manhattan, New York. Tickets are now on sale in the http://www.EVOLVEwrestling.com Shop or by calling 267-519-9744.

It will be Dave Finlay (0-0) vs. Sami Callihan (3-1) at EVOLVE 9 in NYC. We'll see how "fit" Finlay really is when he battles a man who has emerged as one of today's hottest new stars in Callihan. This first-time-ever match promises to be intense. Get your tickets now or watch it on live iPPV at WWNLive.com.

Finlay will be available for autographs. This is a rare chance to add to your autograph collection with this well traveled veteran.

We'll have much more on this bout in the upcoming weeks.
Suurena Callihan markkina tämä iskee kovaa, koska pidin Finlaysta vielä viime näkemällä. Dave on kuitenki solid worker, joka saa lähes kenestä tahansa ok-matsin ja miesten tyylit osuvat erittäin hyvin kohdalleen. Lisäksi uskon, että Finlay on taitavempi kehässä, mitä hänen WWE-uralla nähtiin, joten odotettavissa todella fyysinen ja hyvä kohtaaminen. iPPV kaiken lisäksi. =P~
GOD OF ALERT Heeelp meee

Tajunnan Rakennelmia

Avatar
Supermac
Viestit: 288
Liittynyt: Su 20.06.2004 19:49
Paikkakunta: Turku

Re: Yleinen Indy Keskustelu

Viesti Kirjoittaja Supermac » To 07.07.2011 00:17

Itse en kovinkaan aktiivisesti tällä hetkellä seuraa indypainia. Tapahtumia ja matseja tulee aina joskus katsottua sieltä täältä, mutta siinäpä se. Yritin tuossa miettiä, että mikäköhän siihen on syynä, että enää ei jaksa innostua niin kuin ennen vanhaan.

Ei se painin taso välttämättä ole suuremmin laskenut, mutta en vain jotenkin ole ottanut omakseni näitä "uuden sukupolven" indypainijoita. Silloin, kun minulla oli se indyhuuma kaikista suurimmillan, niin niitä suursuosikkeja olivat Punk, Danielson, 'Ki, Daniels, Hero, Joe ja kumppanit. Ja sitten, kun suuri osa näistä kavereista poistui suurempiin kuvioihin, niin fiilikset indypainin suhteen laskivat aika paljon. Toisaalta pidin indypainista myös siksi, että siellä näki esimerkiksi niitä vanhoja ECW-painijoita, joita WWE ei leipiinsä huolinut. Nyt nekin ovat pääasiassa lopettaneet tai ovat muuten vaan liian vanhoja.

Hienoja muistoja kyllä liittyy indypainiin ja nyt on hauska muistella, kuinka intohimoisesti siihen aikoinaan tuli suhtauduttua. Briteistä tuli tilattua vaikka minkälaista videokasettia. Osa oli jotain aivan randompikkufedejä, mutta kaikki ne kuitenkin läpi tuli katsottua. Yksi hienoimmista muistoista on King of the indies 2001 -turnaus, jonka Bryan Danielson voitti. Varmasti vieläkin tulisi kylmät väreet siitä, kun näkisi Danielsonin juhlimassa turnauksen voittoa pokaalin kanssa, Self esteemin soidessa taustalla. Tuo kasetti oli varmaankin yksi ensimmäisistä indytapahtumista, joita tuli katseltua. Aika kovalta tuo turnauskaavio näyttää näin kymmenen vuoden jälkeenkin:
KOI Round One
Doug Williams vs. Adam Pearce
Bison Smith vs. Tony Jones
Donovan Morgan vs. Scoot Andrews
Frankie Kazarian vs. Samoa Joe
American Dragon vs. Spanky
Christopher Daniels vs. Super Dragon
Jardi Frantz vs. AJ Styles
Vincenzo Massaro vs. Low-Ki

KOI Round Two
Donovan Morgan vs. Bison Smith
American Dragon vs. Doug Williams
Lo-Ki vs. Samoa Joe
Christopher Daniels vs. AJ Styles

KOI Semi-Finals
American Dragon vs. Donovan Morgan
Low-Ki vs. Christopher Daniels

KOI Finals
American Dragon vs. Low-Ki
Ja nyt sitä kyllä taas tuntee itsensä vanhaksi, kun pitää alkaa kirjoittelemaan "nuoruuden indymuistoista". :|

Avatar
Koshceck
Viestit: 195
Liittynyt: La 22.11.2008 19:33

Re: Yleinen Indy Keskustelu

Viesti Kirjoittaja Koshceck » La 30.07.2011 13:05

Pro Wrestling Guerrilla kirjoitti:The preeminent tournament in professional wrestling, the Battle of Los Angeles, returns to Reseda, CA on August 20, 2011. The 2011 Battle of Los Angeles features eight of the top competitors from around the world facing off in a single night, single elimination tournament. The winner receives not only the adulation of the fans and the glory of prevailing over seven of the best professional wrestlers in the world today, but also the opportunity to request any match of the Pro Wrestling Guerrilla Board of Directors over the next calendar year.

Past winners, including "Photogenic" Chris Bosh and Joey Ryan, have parlayed their tournament victories into a shot at the Pro Wrestling Guerrilla World Championship title. Others, like 2006 Battle of Los Angeles winner Davey Richards, have requested Pro Wrestling Guerrilla World Tag Team Championship title matches. The possibilities are only limited by the imagination of the tournament winner.
BOLA turnauksen aika siis elokuussa taas! Turnauksessa nähdään tänä vuonna vain 8 osallistujaa, kun taas esim 2007 niitä nähtiin 24 ja turnaus oli kolme päiväinen. Jos he WWE:hen suuntaavat, tämä on Kings of Wrestlingin viimeinen PWG tapahtuma ja tapahtumassa nähdään entinen WWE veteraani. Kortti voi muuttua. PWG:llä on ollut huonoa onnea viimeisissä tapahtumissa ja peruutuksia on tullut.
First round card:
Kuva vs Kuva

Kuva vs Kuva

Kuva vs Kuva

Kuva vs Kuva
Kortti teksti muodossa:
Spoiler: näytä
1st Round:
"That Young Knockout Kid" Chris Hero vs Willie Mack
"Very European" Claudio Castagnoli vs "The Generic Luchador" El Generico
Eddie Edwards vs "The Messiah of Backbreaker" Roderick Strong
Dave "Fit" Finlay vs "Mr.Wrestling" Kevin Steen!
Itse lähtisin voittoa veikkaamaan Genericolle, jolta BOLA voitto puuttuu tililtään ja toiveena olisi Strong, joka on monesti ollut lähellä voittoa, Generico tai Steen.

Avatar
Koshceck
Viestit: 195
Liittynyt: La 22.11.2008 19:33

Re: Yleinen Indy Keskustelu

Viesti Kirjoittaja Koshceck » Pe 05.08.2011 20:04

Oli pakko ottaa screen shotti Kuva

Viime lauantaina olleesta Chikara showsta, josta koitan uppia jotain luultavasti. Aikaisemmin showssa nähtiin erittäin viihdyttävä ottelu 69-vuotiaan Johnny Saintin ja 55-vuotiaan Johnny Kiddin välillä. Komeita tekniikoita kummaltakin!

Täällä muuten ollutkin keskustelua tuosta Tursaksesta aikasemmin.

Avatar
Static
Viestit: 520
Liittynyt: La 13.12.2008 23:39
Paikkakunta: Järvenpää

Re: Yleinen Indy Keskustelu

Viesti Kirjoittaja Static » Ke 10.08.2011 20:31

Vihdoinkin sain mahdollisuuden katsoa viime kuun loppupuolella käydyn EVOLVE 9:n. Kyseessä oli meikän ensimmäinen EVOLVE-show, jonka takia lähtökohdat olivat melkein samanlaiset kuin ROH BITW:n katsomisen kanssa. En siis tiennyt promootiosta juuri mitään ja painijatkin olivat suurimmalta osalta täysin tuntemattomia. Päätin kuitenkin olla ennakkoluuloton ja klikkasin homman käyntiin.

Ensimmäisessä matsissa kohtasivat kaksi debytanttia, joista ei kyllä jäänyt paljon mieleen. :D Eipä heidän matsinsa lähtenyt edes kunnolla käyntiin, kun paikalle saappui kuokkimaan Best In The Worldissakin riehunut Kevin Steen. Steenille oltiin luvattu illan aikana open mic -sessio, jonka oletinkin ottavan paikkansa hieman myöhemmässä vaiheessa iltaa. Herra Steen päätti kuitenkin aloittaa säätämisensä jo tapahtuman alkumetreillä. Iso mies pisteli debytantit pakettiin ja tiputti heidät pää edellä kanveesiin. Package Piledriver on pirun härskin näkönen liike.

Steen nappasi mikrofonin kätöseensä ja alkoi selittämään jotain, mitä ei kuitenkaan kuullut, sillä selostus oli aivan järjettömän kovalla, eikä kehän seudulta kuuluvia ääniä kuulunut lainkaan. Näin ollen yleisön reaktiotkin jäivät kokonaan kuulematta alkuillasta. Harmitti vähän. Homma saatiin kuitenkin korjattua ja kohta Kevinin ääni kuuluikin jo astetta selvemmin. Hänen promonsa meni kuitenkin hieman ohi korvien. Bobby Fish asteli jossain vaiheessa kehään ja paasasi Steenille jotain EVOLVE:n säännöistä ja siitä kuinka niitä ei kannata rikkoa.

Ensimmäinen kunnollinen matsi alkoi onneksi pian. Facade & Jason Gory kohtasivat Super Smash Bros'it. Molemmat joukkueet vetivät oikein mallikkaasti, mutta SSB oli se valovoimaisempi kaksikko. Olin vakuuttunut. Matsi oli nopeatempoinen ja oikein viihdyttävä.

Seuraavaksi kehässä kohtasivat kevyttä koripallo-gimmickiä sportannut Sugar Dunkerton sekä Silas Young. Matsista ei kuitenkaan jäänyt kauheasti käteen, mutta pakko sanoa, että Silas Youngilla on aivan tajuttoman upea lopetusliike. Ei huhhuh. Matsin jälkeen Johnny Gargano tuli kehään ja selitti jotain Youngille. Taisi mainita jotain oluen juonnista. En kuunnellut tarkkaan. Taaskaan... :D

Alunperinhän Pinkie Sanchezin oli tarkoitus otella Shima Xionia vastaan, mutta jälkimmäisenä mainitulla oli lukemani mukaan jotain ongelmia päästä Meksikosta takaisin USA:han ajallaan. Näin ollen Xionin paikan oli ottanut Lince Dorado. Hieman harmitti tuo Shiman poissaolo, sillä hän oli yksi niistä harvoista korttiin bookatuista painijoista, joista tiesin edes jotain. Sanchez ja Dorado laittoivat jokatapauksessa oikein mallikkaan matsin pystyyn ja Pinkie vei ottelun nimiinsä klassisella Figure Four -lukolla. Oli muuten komeat pöksyt Mr. Pinkillä.

Seuraavaksi oli vuorossa Up In Smoken kohtaaminen The Scenen kanssa. Jotenkin tuo Scene oli niin mitäänsanomattoman oloinen tiimi, etten edes matsin loputtua tiennyt jätkien nimiä. :D Up In Smoke sen sijaan painui aiemmin mainitsemani Super Smash Bros'in tapaan paremmin mieleen. Tällä ottelulla oli muuten melkoisen nätti lopetus!

Tässä vaiheessa oli tarkoitus olla Jon Davisin ja Bobby Fishin one on one -kohtaaminen, joka kuitenkin stoppasi jo aiemmin nähdyn Kevin Steenin sekaantumiseen. Matsi startattiin uudestaan 3-Way'na. Davis nappasi voiton komealla Powerbombilla.

Katkon jälkeen alkoikin sitten se loppuillan kestänyt tykitys! Huhhu, kolme upeaa matsia peräkkäin. Ensimmäisenä keskenään ottelivat EVOLVE-debyyttinsä tehnyt John Silver sekä Impact Wrestlingissäkin joku aika sitten nähty Tony Nese. Hänhän taisi signatakin TNA:han. Anygays, Silver on melko lyhyt jannu, minkä takia yleisöstäkin alkoi kantautumaan pieniä kääpiöaiheisia huudahduksia. Tässä vaiheessa mainittakoon, että yleisö oli oikein mainio tässä tapahtumassa. Siellä oli se yksi herra joka huuteli melko usein jotain kliseisiä painilausahduksia tai muuten vaan levotonta läppää. Viihdytti.

Sitten olikin MOTN:n aika. Finlay vs. Sami Callihan. Tätä matsia voi kuvailla kahdella sanalla: Stiffi ja brutaali. No tuossa oli kolme sanaa. Mutta kuitenkin, olin jatkuvasti suu ihmetyksestä soikeana kun nämä kaksi kaveria latelivat mitä tiukempia liikkeitä. Callihanin chopit olivat aivan mahtavia. Tätä ottelua seurasin todellakin mielenkiinnolla! Siinä vaiheessa kun Callihan potkaisi irti kahden Celtic Crossin jälkeen, olin aivan myyty. Upea matsi kokonaisuudessaan, mutta en kuitenkaan tiedä uskallanko nostaa tätä aivan ROH BITW:ssä nähdyn Edwards vs. Richardsin tasolle. Lähelle nousee kylläkin.

Tuon mahtavan koitoksen jälkeen en jaksanut enää innostua yhtä paljon illan main eventistä, vaikka sekin oli oikein mainio ottelu. Asiaan kyllä vaikutti myös se, että parin tunnin katselemisen jälkeen alkoi hieman väsyttämään. Ehkä olisi voinut pitää pienen tauon ennen Gargano vs. Taylorin katsomista. Kuten mainitsin, jo kolmas peräkkäinen mainio ottelu. Taylorin lopetusliikekin oli aika rankan näköinen. Pelottaisi ottaa vastaan tuollaisia.

Kokonaisuudessaan erittäin hyvä show näin ensimmäiseksi näkemäkseni EVOLVE-tapahtumaksi. Aivan varmasti tulen seuraamaan jatkossa promootion toimintaa.

Avatar
Hellhound
Viestit: 298
Liittynyt: Ti 21.06.2011 20:16

Re: Yleinen Indy Keskustelu

Viesti Kirjoittaja Hellhound » Ma 22.08.2011 18:09

Tuli eilen katsottua JCW:Legends & Icons iPPV ja ajattelin kirjoittaa pienen raportin siitä.

1.Greg "The Hammer" Valentine vs Tito Santana Cage Match

Hidasta ja kankeaa brawlausta, jossa häkkiä käytettiin ehkä kerran. Osoitti ettei Valentinen pitäisi edes yrittää painia enää sen verran vaikeeta sen liikkuminen oli.
Arvosana:½

2.Battle Royal

Tämä käytiin Rumble säännöillä eli oli kivaa odottaa aina seuraavaa painijaa kun ei tiennyt yhtään ketä sieltä oli tulossa. Painillisesti tämä ei ollut mitenkää hirveän hyvä mutta muutama tyyppi onnistui piristämään hieman menoa.
Arvosana:**

3.Rock 'n Roll Express vs Midnight Express

Tää kesti noin 10 sekunttia
Arvosana:Dud

4.Raven vs Balls Mahoney vs Shane Douglas vs Sabu vs 2 Cold Scorpio vs Al Snow vs Rhino

ECW Seven-Way, joka oli hyvää ja viihdyttävää painia, jossa mm. 2 Cold Scorpio ja Sabu esitteli hieman high flying taitojaan kun muut brawlasi ja vähän Hardcoreakin nähtiin. Valitettavasti tämä jäi hieman lyhyeksi, koska tätä olisi mielellään kattonu kauemmin
Arvosana:**+

5.Bob "Bat Shit Crazy" Backlund vs Ken Patera

Ottelu oli lähes kokonaan Pateran hallussa kun Patera esitteli erillaisia voimaan perustuvia lukkoja kuten Bear Hug ja Full Nelson.
Arvosana:*

6.Dutch mantel vs Koko B.Ware vs Brickhouse Brown vs Doug Gilbert vs Austin Idol

Ottelun idea oli, että Memphisin parhaat kohtaavat keskenään monen miehen mätössä joka oli lyhyt brawlaus.
Arvosana:*

7.Tracy Smothers vs Tommy Rich

Tääkin kesti noin 10 sekunttia.
Arvosana:Dud

8.New Age Outlaws vs JWO(Nash & Syxx-Pac With Hall) Special Referee Vampiro

Eli tälläinen kahden 90-Luvun suuren Tag Teamin ensi kohtaaminen(ainakin JCW mukaan), joka oli hyvää brawlausta , jossa Syxx-Pac ja Jesse James veti yllättävän hyvin olisi katsonut mielellään kauemminkin.
Arvosana:**½

9.Terry Funk vs Roddy Piper with "Cowboy" Bob Orton

Funk oli haukkunut Piperin näyttelijän taitoja ja sanonut piperin äitiä Huoraksi, joten Funk oli loogisesti ottelun face. Itse ottelu oli lyhyt, mutta ytimekäs brawl missä Piper ja Orton hakkasi yhdessä Funkia eikä vereltä säästytty.
Arvosana:*½

Yleistä: iPPV:ssä oli tunnelmaa parantavia seikkoja mm. Musiikit, jotka oli sisääntuloissa yleensä WWF/WCW ajan Themejä. Myös Ottelujen välissä soineet ysäri Gangsta Rap biisit toimivat. Selostamossa vieraillut Mick Foley oli myös erittäin viihdyttävä kertoen hieman muistoja ja kehän ulkopuolella tapahtuneita tarinoita ja teki myös haastatteluja aina ottelujen jälkeen kuin painijat poistuivat backstagelle.
Bigger pain, Bigger jar, Bigger pills!!!

♫Sky is blue and all the leaves are green.
My heart's as full as a baked potato.
I think I know precisely what I mean,
When I say it's a shpadoinkle day!♫

Avatar
Hellhound
Viestit: 298
Liittynyt: Ti 21.06.2011 20:16

Re: Yleinen Indy Keskustelu

Viesti Kirjoittaja Hellhound » Ke 14.09.2011 18:54

Eilen tuli katsottua itselleni ensimmäinen Chikara tapahtuma Young Lions Cup IX ja ajattelin tehdä pienin arvostelun kyseisestä tapahtumasta, joka on(ymmärtääkseni)nuorille lupauksille tarkoitettu hieman King Of The Ring Tyylinen Turnaus.

1.Kobald vs Will o' The Wisp II vs Robbie Eagles vs Green Ant 4-Way Elimination First Round Match

Ottelu oli hyvää high-flying painia, jossa välillä nähtiin hieman tekniikka painin puolelle menneitä liikkeitä. Ottelun tähtinä toimi Will o' The Wisp II ja Green Ant.
Arvosana:***+
Voittaja:
Spoiler: näytä
Green Ant
2.Jakob Hammermeler w/Tursas vs Obariyon vs Chase Owens vs Greg Iron 4-Way Elimination First Round Match

Brawlausta ja Teknistä painia yhdistellyt ottelu, joka ajoittain laahasi hieman paikoillaan. Ottelun osallistujista jäi päällimmäisenä mieleen Greg Iron, Jolla on toisessa kädessä kehitysvamma.
Arvosana:**½
Voittaja:
Spoiler: näytä
Jakob Hammermeler
3.Johnny Gargano vs Matt Jackson Singles Match

Ottelu oli viihdyttävää lennokasta painia, jossa hyvis Gen ME:n eli The Young Bucksin toinen puolikas Matt Jackson teki tyylikkäitä High-Flying liikkeitä ja Johnny Gargona pyrki hallitsemaan ottelua välillä turvautuen kieroihin tekniikkoihin kuten käden tallaamiseen.
Arvosana:***½
Voittaja:
Spoiler: näytä
Matt Jackson
4.Archibald Peck vs Mat Fitchett vs MK McKinnan vs Milo Shizo 4-Way Elimination First Round Match

Sellasta ihan hyvää painia, jossa ajoittain nähtiin muutama hieno spotti. Ottelijoista mieleen jäi Shizo, jolla oli joku tärähtänyt tohtori gimmick ja Peck, jolla oli bändimarssija gimmick.
Arvosana:***
Voittaja:
Spoiler: näytä
Archibald Peck
5.Sean South vs Tadasuke vs Mark Andrews vs Nick Jackson

Hyvää stiffin Brawlauksen ja High-Flyingin sekoitusta, jossa Nick Jackson ja Tadasuke jäi mieleen hyvistä suorituksistaan. Tadasukella on luultavasti yksi koko bisneksen paras oikea suora ja kaiken lisäksi hyvä finisher.
Arvosana:***+
Voittaja:
Spoiler: näytä
Tadasuke
6.Sara Del Ray vs Hallowicked Singles Match

Hyvää Teknistä painia, mutta ei oikein päässyt käyntiin missään vaiheessa ja oli suurimman osan ajasta erillaisia käsilukkoja ja Arm Drag variaatioita.
Arvosana:***
Voittaja:
Spoiler: näytä
Hallowicked
7.Vin Gerard vs Fire Ant Singles Match

Taas sellaista ihan jees painia, josta ei jäänyt pahemmin mitään erityistä mieleen, mutta ei myöskään mitään huonoa.
Arvosana:***
Voittaja:
Spoiler: näytä
Fire Ant
Singles Semi-Final Match
Spoiler: näytä
8.Jakob Hammermeier w/Tursas vs Green Ant
Spoiler: näytä
Periaatteessa beatdown, jossa face eli Green Ant koittaa selvitä yksin kahta vastaan mahdollisimman hyvin.
Arvosana:**
Voittaja:
Spoiler: näytä
Green Ant
9. Singles Semi-Final Match
Spoiler: näytä
Tadasuke vs Archibald Peck
Spoiler: näytä
Hyvä kahta erillaista painityyliä yhdistävä ottelu, jossa Tadasuke jatkoi stiffejä otteitaan ja Peck yritti pärjätä käyttäen nopeuttaan ja ketteryyttään häntä isompaa Tadasukea vastaan.
Arvosana:***+
Voittaja:
Spoiler: näytä
Tadasuke
10.Pinkie Sanches vs Ultramantis Black Singles Match
Semi hyvä brawl, jossa nähtiin muutama isompi liike aina välillä.
Arvosana:**½
Voittaja:
Spoiler: näytä
Ultramantis Black
11.Icarus vs Claudio Castagnoli Singles Match

Ottelun kantavana voimana oli se että kumpikin painija koitti aina mahdollisuuden tullen kusettaa toinen toistaan. Ottelu jäi hieman liian huumori pitoiseksi eikä päässyt koskaan tuntumaan kunnon kamppailulta.
Arvosana:***
Voittaja:
Spoiler: näytä
Icarus
12.The Young Bucks vs The Batiri Tag Match

Hyvää tag team painia, jossa nähtiin lennokkaan painin ja brawlauksen sekoitusta. Bucksit oli selvästi parempi joukkue näistä kahdesta ja kantoi vastustajiaan ottelun ajan viihdyttävillä liikkeillään ja hyvällä myymisellään.
Arvosana:***+
Voittaja:
Spoiler: näytä
The Young Bucks
13. Singles Final Match
Spoiler: näytä
Tadasuke vs Green Ant
Spoiler: näytä
Hyvä stiffi brawl, jossa oli hyvää kamppailun tunnetta ja hienoja liikkeitä nähtiin kummaltakin osaanottajalta.
Arvosana:***½
Voittaja:
Spoiler: näytä
Tadasuke
Tapahtuman top3 suorittajat
1.Tadasuke
2.The Young Bucks
3.Green Ant

Kokonaisuudessaan ihan hyvä tapahtuma, mutta mitään erikoista ei nähty.
Bigger pain, Bigger jar, Bigger pills!!!

♫Sky is blue and all the leaves are green.
My heart's as full as a baked potato.
I think I know precisely what I mean,
When I say it's a shpadoinkle day!♫

Avatar
Hellhound
Viestit: 298
Liittynyt: Ti 21.06.2011 20:16

Re: ROH Death Before Dishonor

Viesti Kirjoittaja Hellhound » Ti 20.09.2011 23:36

Tuli katsottua ROH:in uusin iPPV eli Death Before Dishonor IX ja päätin tehdä pienen raportin tapahtumasta.

Pre-show Match

Grizzly Redwood vs Andy Ridge

Perus painia jossa nähtiin pari hienompaa liikettä, mutta muutamat pienet botchit heikensivät kokonaisuutta.
Arvosana:**+
Voittaja:
Spoiler: näytä
Andy Ridge
Sitten itse tapahtumaan

The Embassy vs Homicide & Jay Lethal

Ottelu missä nähtiin monipuolisesti erillaista painia brawlaamisesta lennokkaisiin loikkiin ja voimaliikkeistä teknisiin suplexeihin ja kaikenliskäksi vielä hyvällä lopetuksella.
Arvosana:***+
Voittajat:
Spoiler: näytä
The Embassy
Mike Bennett vs Shelton Benjamin

Kesti hieman että pääsi kunnolla käyntiin, mutta kokonaisuudessaan ihan mukava ottelu, jossa yleisö oli hyvin mukana.
Arvosana:***
Voittaja:
Spoiler: näytä
Shelton Benjamin
Future Shock vs Young Bucks vs Bravados

Eliminointi säännöillä käyty kolmen joukkueen mittelö, joka koostui suurimmilta osin nopeista ja lennokkaista liikkeistä ja hyvistä double team liikkeistä.
Arvosana:***
Voittajat:
Spoiler: näytä
Young Bucks
El Generico vs Jimmy Jacobs

Muutamalla hienolla liikkeellä varustettu perus ottelu, jonka jälkeiset tapahtumat oli loistavaa seurattavaa.
Arvosana:***-
Voittaja:
Spoiler: näytä
Draw
Michael Elgin vs Charlie Haas

Hienoja liikkeitä sisältänyt brawl joka parani kokoajan loppua kohden. Lopetus tuli kyllä aika puuntakaa.
Arvosana:***+
Voittaja:
Spoiler: näytä
Charlie Haas
Roderick Strong vs Eddie Edwards 2 out of 3 falls

Säännöthän ottelussa muistuttaa enemmän 3 stages of hell matchia kuin perus 2 out of 3 falls ottelua, koska eka fall tapahtuu selätyksellä, toinen luovutuksella ja mahdollinen kolmas fall on 15 minuutin ironman match. Itse ottelu oli hyvää all-around painia vaikka välillä meno oli hieman hidasta, mutta hienot spotit antaa hieman anteeksi.
Arvosana:****
Voittaja:
Spoiler: näytä
Eddie Edwards
The Briscoes vs The All Night Express Ladder War

Ladder War on periaatteessa sama kun WWE:n TLC stipulaatio, joten Hardcore on mitä sopivin sana kuvailemaan tätä ottelua, jossa myös nähtiin hyvää painia ja Holy Sh*t chantin ansaitsevia spotteja. Kokonaisuudessaan tämä ottelu ei vain ollut tämän tapahtuman vaan koko tähän astisen vuoden parhaimpia otteluita.
Arvosana:****½
Voittajat:
Spoiler: näytä
The All Night Express
Tapahtuman Top3 suorittajat
1.The Briscoes
1.The All Night Express
3.Roderick Strong
Bigger pain, Bigger jar, Bigger pills!!!

♫Sky is blue and all the leaves are green.
My heart's as full as a baked potato.
I think I know precisely what I mean,
When I say it's a shpadoinkle day!♫

Avatar
Koshceck
Viestit: 195
Liittynyt: La 22.11.2008 19:33

Re: Yleinen Indy Keskustelu

Viesti Kirjoittaja Koshceck » Su 23.10.2011 12:03

Eilisessä PWG showssa tapahtui jotain shokeeraavaa. Spoilereissa kuva niille, jotka odottavat DVD:n julkaisua. Ei spoilaa matsin tulosta.
Spoiler: näytä
Kuva
En kyllä voi uskoa tätä, vaikka TJ Perkins kertoikin taannoin olevansa melkein 100% varma siitä, että Super Dragon voisi palata, mutta tämä on ollut tyytyväinen rooliinsa backstagella... TJP on myös ehdottanut Super Dragonille paluuta ja matsia tätä vastaan. Saa nähä miten ruosteessa on. Vähän pelottaa, kun muistelen kuinka rajoittunut Super Dragon oli painavimmillaan ja ennen sitä aivotärähdystä joka pisti tämän pois kehästä pariksi vuodeksi. Hänen polvensa myös olivat melko huonossa jamassa.

Avatar
MR.Off Topic
Viestit: 3971
Liittynyt: Ke 22.08.2007 17:34
Paikkakunta: GODLAND

Re: Yleinen Indy Keskustelu

Viesti Kirjoittaja MR.Off Topic » Su 23.10.2011 12:06

Koshceck kirjoitti:Eilisessä PWG showssa tapahtui jotain shokeeraavaa. Spoilereissa kuva niille, jotka odottavat DVD:n julkaisua. Ei spoilaa matsin tulosta.
Spoiler: näytä
Kuva
En kyllä voi uskoa tätä, vaikka TJ Perkins kertoikin taannoin olevansa melkein 100% varma siitä, että Super Dragon voisi palata, mutta tämä on ollut tyytyväinen rooliinsa backstagella... TJP on myös ehdottanut Super Dragonille paluuta ja matsia tätä vastaan. Saa nähä miten ruosteessa on. Vähän pelottaa, kun muistelen kuinka rajoittunut Super Dragon oli painavimmillaan ja ennen sitä aivotärähdystä joka pisti tämän pois kehästä pariksi vuodeksi.
Spoiler: näytä
No nyt ammutaan isoilla, kun Nigel paluunsa tekee jossain pikku showssa ja Super Dragon PWG:ssä. Toivottavasti Dragon on reenannut ittensä kuntoon ja vetää hyvää settiä. Nimittäin jo tuon takia katson PWG-tapahtuman! Pitäisi vissiin muutenki oikeasti yrittää katella noita enemmä.
GOD OF ALERT Heeelp meee

Tajunnan Rakennelmia

Show_Stopper
Viestit: 1353
Liittynyt: Pe 15.09.2006 15:46

Re: Yleinen Indy Keskustelu

Viesti Kirjoittaja Show_Stopper » Su 23.10.2011 13:58

HUHHUH

siis ei jeesus, oikeesti.
JDub kirjoitti:Cock_Sucker sopisi kyllä sinulle paremmin..

Avatar
Koshceck
Viestit: 195
Liittynyt: La 22.11.2008 19:33

Re: Yleinen Indy Keskustelu

Viesti Kirjoittaja Koshceck » Pe 28.10.2011 15:25

PWG uppas Youtubeen tuon spoilereissa olevan jutun ennen DVD:n julkaisua... Tuossa ja spoilaa main eventin tuloksen. Kovaa reaktiota kyllä aiheutti! =D> PWG myös paljasti seuraavan shown, tag painotteisen FEARin olevan joulukuun puolella ja kortista löytyy Youtube clipin tapahtumien jälkeen tehty ottelu, Suomessakin vieraillut Dick Togo kohtaa El Genericon, Amazing Red taas Roderick Strongin ja PALJON muuta.

Koko cardi.

Avatar
PhD of Thuganomics
Viestit: 29
Liittynyt: To 06.10.2011 19:14

Re: Yleinen Indy Keskustelu

Viesti Kirjoittaja PhD of Thuganomics » To 10.11.2011 19:23

MR.Off Topic kirjoitti:
Markkaus Top 10:
Moro, tämä listauksesi olisi ollut ihan 10/10 kamaa, mutta valitettavasti muilta sivuilta suoraan linkkaamasi kuvat eivät oikein tuppaa näkymään, senkin bandwidth thief! :evil: j/k :mrgreen:

Voisitko yleisen hyvän nimissä käydä tallentamassa kuvat kovollesi, ja uppia esim imageshackiin,photobucketiin tm, sillä kymmenenkin kuvan uploadaus onnistuu noissa varmaan ihan sekuntipelillä, ja voisit sitten linkittää nuo kuvat tuohon esimerkilliseen listaasi muiden ihailtaviksi? Näin olisi helpompi tutustua näihin lukuisiin indy workkereihin. :)

Avatar
MR.Off Topic
Viestit: 3971
Liittynyt: Ke 22.08.2007 17:34
Paikkakunta: GODLAND

Re: Yleinen Indy Keskustelu

Viesti Kirjoittaja MR.Off Topic » To 10.11.2011 19:35

Ole hyvä.
GOD OF ALERT Heeelp meee

Tajunnan Rakennelmia

Avatar
PhD of Thuganomics
Viestit: 29
Liittynyt: To 06.10.2011 19:14

Re: Yleinen Indy Keskustelu

Viesti Kirjoittaja PhD of Thuganomics » To 10.11.2011 19:59

MR.Off Topic kirjoitti:Ole hyvä.
Kiitos kaunis! :mrgreen:

Avatar
MR.Off Topic
Viestit: 3971
Liittynyt: Ke 22.08.2007 17:34
Paikkakunta: GODLAND

Re: Yleinen Indy Keskustelu

Viesti Kirjoittaja MR.Off Topic » Ti 22.11.2011 00:20

Tuli katseltua tuossa Sami Callihanin "They came for stiff" minidokkari, joka oli kyllä varsin mukava 26 minuutin pätkä. Alussa varsinki näkee minkälaisilla promovideoilla Samin debyyttiä olisi niin helppo promottaa noissa main stream yhtiöissä. Muutenki Sami teki selväksi, että hän tietää, että moni muu asia on vapaapainissa tärkeämpää kuin puhtaat kehätaidot, jos haluaa pärjätä isossa E:ssä. Dokkari keskitty aika paljolti tuohon Samin Fit Finlay matsiin Finlay puhuuki paljon hyvää miehestä. Evolveaki esitellään jonkin verran. Oikein hyvä kuva jäi miehestä näin kehän ulkopuolellaki.

Katselin tuossa jo joku aika sitten PWG:n The Perils Of Rock 'n' Roll Decadence ja oli ehkäpä vuoden kovin tapahtuma. Esimerkiksi sisältää viiden tähden joukkuematsin, mutta arvostelen tuon tarkemmin myöhemmin paremmalla ajalla eli varmaan huomenna.
GOD OF ALERT Heeelp meee

Tajunnan Rakennelmia

Avatar
MR.Off Topic
Viestit: 3971
Liittynyt: Ke 22.08.2007 17:34
Paikkakunta: GODLAND

Re: Yleinen Indy Keskustelu

Viesti Kirjoittaja MR.Off Topic » Su 18.12.2011 01:01

Yksin postailua jatkan taas välistä, mutta sehän on mukavaa. Tuli katsottua nyt tuo PWG:n Steen Wolf tapahtuma, joka oli kyllä LOISTAVA. Hehkutin tuota Perils Of The Rock 'n' Roll Decadencea jo vuoden parhaaksi, mutta tämä kyllä pisti vielä aivan hiukkasen paremmaksi. Joukkueottelu onnistuivat paremmin kuin hyvin tapahtumassa ja olivat todellisia shown valopilkkua. Lisäksi, kun nähtiin neljä varsin hyvää singles-matsia päälle, joista yksi oli MOTN ja illan ME-samalla. Mahtava tapahtuma!

Candice LaRae, Kris Kadillac & Famous B vs. Peter Avalon, Ray Rosas & Freddy Bravo

- Tosiaan naama tiimissä oli yksi nainen, joka veti kyllä ihan hyvää settiä. Dick Suplexit oli kyllä loistavat (liikkeen nimi itse keksitty). Famous B jäi muista herroista mieleen, sekä tietysti Avolonin kusipäinen käyttäytyminen. Kyseessä oli oikein näppärä opener. ***


TJ Perkins vs Rocky Romero

- Romero ilmeisesti sai aivotärähdyksen tässä ottelussa, mikä voi jokseenki selittää sen ettei tämä ollut ihan niin hyvä kuin luulin sen ennakkoon olevan. Hyvä ottelu tämä kuitenkin oli. Veteraani vs. veteraani asetelmaa käytettiin välillä herkullisesti hyväksi. ***


The Fighting Taylor Boys (Brian Cage-Taylor & Ryan Taylor) vs. The RockNES Monsters (Johnny Goodtime & Johnny Yuma)

- Sitten oli vuorossa illan toiseksi paras joukkueottelu. Kummatki tiimit tekivät eri hyvää työtä ja nautin ottelusta kyllä helevetisti. Rakastan kyllä tuota Goodtimen ja Yuman joukkuetta ihan helkatisti. Taylorin pojakki näyttää varsin hyvältä ja uskon, että varsinki Brian Cage-Taylor voi päässä lajissa hyvinki pitkälle. On Ridge hyvät siemenet heittäny uuniin. ****-


Davey Richards vs. Willie Mack

- Tässä ottelussa sitten esiintyi kaksi herraa joista tykkään eri paljon. Davey Richardsin hyvyys on tietysti selviö, mutta Willie Mack on yksi niistä tuntemattomista suuruuksista. Aloittanu vissiin tänä-viime vuonna painimisen ja on varsin agiili herra, vaikka onki läski. Miehet onnistuivat ottelussa varsin hyvin ja kohokohdaksi nousi Willie Mackin running enguiziri. Soli v***n kova ja stiffi. ***+


Lucha Libre Rules Match:
The Dynasty (Joey Ryan & Scorpio Sky) vs. Los Luchas (Phoenix Star & Zokre)

- Los Luchaseita en ollut aiemmin nähny, koska olivat vissiin piettäneet pientä taukoa painista. MMA-hommia tai jotain. Dynasty oli tuttu ja hyväksi toteamani joukkue. Loppu oli jopa toista joukkuematsia kovempaa tavaraa, mutta silti näkisin tämän jääneen hieman sen tasosta kokonaisuudessa. ***½


Ricochett vs. Chuck Taylor

- Taylor ja Ricochett aloittelivat tämän matsin hassuttelemalla eli yrittivät hyppäämällä yltää jo katossa roikkuvaan PWG:n maailmanmestaruusvyöhän. Aika lähelle pääsivät herrat tuota vyötä. Noh, itse ottelu aikalailla samantasoista settiä kuin TJP:n ja Rocky Romeron, mutta täysin erilaista silti. Taylorin ei painijutut oli taas kerran hyvät, mutta niin oli myös painijututki. solidi matsi. ***


PWG Tag Team Championships:
The Young Bucks (Nick & Matt Jackson) vs. Future Shock (Adam Cole & Kyle O'Reilly)

- Sitten tuli illan paras joukkuematsi ja toiseksi paras matsi näin muuten. Bucksit on tunnetusti loistava joukkue ja taitavat kyllä tuon heel työskentelyn. Kyle O'Reilly ja Adam Colella on vielä matka kuljettavana, mutta raudan kovia matseja miehet osaavat vetää. Tämä oli juuri sellainen. Matsissa oli hyvin vaihtelevat dominointi osuudet sekä näyttävät spotit ja tasaväkisemmät hetket. Yksi ottelun kohokohdista oli toinen toisensa jälkeen pamahtavat superkickit. Markkailin niin vitusti niille täällä kotikatsomossa. Hienoa äksöniä. ****½


Ladder Match For PWG World Championship:
Kevin Steen vs. El Generico

- Illan main event oli sitten Kevin Steenin ja El Genericon ladder -ottelu. Tämä oli samalla myös vasta toinen tikapuu -matsi koko PWG:n historiassa eli toisin sanoen nämä ovat harvinaista herkkua. Steenin ja Genricon matsit ovat kyllä siinäki mielessä harvinaista herkkua, sillä miehillä on h**vetin suuret syyt vihata toisiaan ja yleensä ottaen nähdäänki ihan v***n brutaaleja matseja. Tämä oli juuri sellainen. Välillä teki oikeasti pahaa katsoa, vaikka vertakaan ei edes vuodatettu sen kummemmin. Mitä nyt Genericon selkään tuli pieniä haavan poikasia. Loistava ottelu, jota en silti ihan viiden tähden koitokseksi sanoisi. *****-

* Heel-Face merkinnät pistetty tunteen mukaan
GOD OF ALERT Heeelp meee

Tajunnan Rakennelmia

Avatar
Hellhound
Viestit: 298
Liittynyt: Ti 21.06.2011 20:16

Re: Yleinen Indy Keskustelu

Viesti Kirjoittaja Hellhound » To 05.01.2012 16:41

Tuli itsekkin katsottua tuo PWG:n Steen Wolf tapahtuma ja voisi laittaa omat mielipiteet tapahtumasta.

1.Six-Person Tag Team Match
Famous B, Chris Kadillak, & Candice LeRae vs. "Pretty" Peter Avalon, Freddy Bravo, & Ray Rosas


- Viihdyttävä monen miehen ja yhden naisen joukkue ottelu, jossa nähtiin ilmavia loikkia ja varsinkin Famous B oli loistava ottelussa. Isommista spoteista voisi mainita Kadillakin Cannonball Shooting Star Pressin(eli vastustaja makasi nurkkauksessa ja Kadillak teki juoksusta Shooting Star Pressin) ja Candicen Crotch Rocket Suplexit.
Arvosana:***+

2.TJ Perkins vs. "Azúcar" Rocky Romero

- Teknisesti hienoa painia, mutta jotenkin tähän oli vaikea päästä sisään, koska Face-Heel suhde oli itselleni epäselvä(Kyllähän se myöhemmin matsissa selvisi, että Romero oli ottelun Heel). Tunnelmallakaan ei pahemmin juhlittu, joten hyvästä teknisestä suorituksesta huolimatta jäi hieman vaisuksi.
Arvosana:***

3.RockNES Monsters (Johnny Goodtime & Johnny Yuma) vs. The Fightin' Taylor Boys

- Tayler Boysit oli uusi tuttavuus itselleni ja vaikutti ihan potentiaaliselta joukkueelta. Itse ottelu oli viihdyttävää ja lennokasta painia, jota Tayler Boysien isompi jäsen hieman tasapainoitti mm. tekemällä voimapommin yleisön tuoleille, joka ei valitettavasti päässyt kovin hyvin kuvaan. Ottelun suurimmat ongelmat olikin kuvaus ja laimeahko lopetus.
Arvosana:***½

4.Willie Mack vs. Davey Richards

- Tässä matsissa oli mielestäni loistava fiilis ja altavastaaja Willie Mackiä(BTW debutoinut jo vuonna 2006 Wikipedian mukaan) oli mukava kannustaa. Ottelussa nähtiin muutama mukavan stiffi liike ja Mackin lentävä tyyli ja Richardsin tekninen paini saatiin hyvin sopimaan yhteen. Spoteista jäi mieleen Willie Mackin Kip up ja Standing Moonsault kombinaatio. Ottelun suurin ongelma oli Davey Richardsin selvä bravuuri eli no sellataampa kasa suplexeja niin ettei kukaan voi enää ottaa niitä tosissaan tehokkaina liikkeinä :evil: .
Arvosana:****-

5.Los Luchas (Phoenix Star & Zokre) vs. The Dynasty

- Tässä vaiheessa huomasi, että shown straight forward tyyli onnistui saamaan pienet paini ähkyt aikaan, joten fiilis rupesi itselläni hieman laskemaan. Itse ottelu oli hienoa ja lennokasta painia lucha libre vivahteilla, mutta jotenkin ei tähän päässyt sisälle aikaisemman ottelun jälkeen.
Arvosana:***+

6.Ricochet vs. "The Kentucky Gentleman" Chuck Taylor

- Mielikuvat ottelusta on, että siinä nähtiin muutama hieno submission, pari hieman lentävämpää liikettä mm. Shooting Star Press ja tyylikäs lopetus.
Arvosana:***

7.Pro Wrestling Guerrilla World Tag Team Championship Match
The Young Bucks (Matt & Nick Jackson - Champions) vs. Adam Cole & Kyle O'Reilly (Challengers)


- Kaksi hyvää pitkin poikin kehää ja sen ympäristöä lentelevää joukkuetta, jotka tarjosivat viihdyttävän fiiliksen nostattajan ennen tapahtuman varsinaista main eventiä. Ottelun ongelmana oli, että se välillä meni hieman spottailuksi ja omasta mielestäni tarinan kerronta ja ottelun psykologia kärsi hieman siitä.
Arvosana:***½

8.Ladder Match for the Pro Wrestling Guerrilla World Championship
"Mr. Wrestling" Kevin Steen (Champion) vs. El Generico (Challenger)


- Sairas paskianen eli Kevin Steen kohtasi entisen ystävänsä ja nykyisen verivihollisensa Genericon tällä kertaa Ladder säännöillä ja mestaruus pelissä. Ottelussa oli monta hienoa Ladder Bumpia, mutta välillä se oli hieman hidasta kun Steen teki hänelle ominaisia Heel temppuja kuten puri Genericoa ja painoi kyynerpäätä selkään. En myöskään tykännyt Bucksien sekaantumisesta otteluun. Steenin tekemä Brainbustaah!!!(Se Genericon finisheri) oli hieno spotti.
Arvosana:****+
Bigger pain, Bigger jar, Bigger pills!!!

♫Sky is blue and all the leaves are green.
My heart's as full as a baked potato.
I think I know precisely what I mean,
When I say it's a shpadoinkle day!♫

Avatar
MR.Off Topic
Viestit: 3971
Liittynyt: Ke 22.08.2007 17:34
Paikkakunta: GODLAND

Re: Yleinen Indy Keskustelu

Viesti Kirjoittaja MR.Off Topic » La 28.01.2012 20:56

Pro Wrestling Guerillan Fear tapahtuma viimein löysi tiensä DVD:lle ja sitä kautta myös nettiin ja aina Offarin ruudulle. Tällä tapahtumalle sitten jatketaan tuota PPV Rankingiaki minun osalta, vaikka tämä nyt ei mikään PPV olekkaan. Tiedossa oli jo ennakko-odotuksilta kova tapahtuma, vaikka en tiennyt kuin yhden matsin etukäteen. Tuo kyseinen ottelu oli kuitenki tapahtuman main event eli Kevin Steen ja 3 vuoden tauolta palaava indylegenda Super Dragon kohtaisivat PWG:n dominoivan joukkueen ikinä eli Young Bucksit. Tämä kaikki käytäisiin kaiken lisäksi Guerilla Warfare matsissa. Huh, huh kuinka uskomattomalta tuo matsi kuulostaa näin katselun jälkeenki, kun tuota promottaa. Muuten sitten illan mittaan selvisi, että tapahtuma oli muutenki joukkuematsi painotteina ja mikäpäs siinä, kun PWG:llä on niin monia loistavia joukkueita.

Selostuksesta ja kommentaattoreista: Excalibur toimi selostajana niin kuin yleensäki ja hänelle kommentaattori kavereina kävi eri painijoita. En ole varma ihan kaikista ketä siellä kävi, mutta aluksi siellä ainaki oli Kevin Steen, myöhemmin Joey Ryan ja pitkälti loppu tapahtuman ajan Chris Hero siellä selitteli jotain paskaa. Joku voi korjata, jos siellä kävi muitaki.

Tag Team Match:
TJ Perkins & Kenny King vs. The Fightin’ Taylor Boys (Ryan Taylor and Brian Cage-Taylor)

Tapahtuma itseasiassa aloitettiin Kenny Kingin ja TJ Perkinsin single ottelulla, mutta heidän ensimmäisen lock uppinsa jälkeen Taylor Boyssit saapuivat paikalle. Nähtiin pieni promo, jossa Ryan ja Brian periaatteessa selittivät, että koska heidän vastustajansa Loc Luchasit eivät saapuneet paikalle ja heillä ei ole matsia, noh sen jälkeen ne oikeastaan hyökkän Kenny Kingin ja TJ Perkinsin päälle. Näin saatiinki ns. impromtuna aikaan tämä joukkuematsi. Itse tykkäsin tästä päätöksestä, koska tykkään paljolti Fightin' Taylor Boysseista ja näin heidät saatiin mukaan tapahtumaan. Harmikseni heitä ei tänään kuitenkaan manageroinut Chucky T. Tietämättömille tiedoksi: TJ Perkins on painimaailman nuorin veteraani ja ympäri maailmaa paininut hemmo ja Kenny King vaikuttaa suurimmaksi osaksi Ring Of Honorissa The All Night Express joukkueessa.

Ottelu sopi mainiosti tapahtuman openeriksi. Todella perusvarmaa työskentely kaikilta maustettuna muutamilla upeilla spoteilla ja muilla liikesarjoilla. Yksi upeimmista hetkistä oli varmaanki Taylor Boyssien isomman puoliskon eli Brianin Moonsault kehän ulkopuolelle. Oli melkoinen "Didn't see that coming" hetki. Kenny King oli varsin hyvä tässä matsissa, mutta TJ Perkins tuntui tekevän semmoisen perus suorituksensa. Perkinsin perus suoritus on toki hyvä, mutta jättää kaipaamaan lisää. Ryanin potkut lyönnit ovat alan viihdyttävintä katseltavaa. Brian on kaksikon selvästi voimakkaampi osapuoli ja ehkä normaalimpaa painia harrastava, jolta voi odottaa isoja asioita tulevaisuudessa. Todella solidi matsi.
***½

Single Match:
Roderick Strong vs. Amazing Red

En oikein osaa sanoa onko Roddy heel vai face PWG:ssä, mutta löin nyt heel tagit miehelle. Amazing oli selvä feissi ja varsin mielenkiintoinen fakta on se, että tämä oli Redin debyytti PWG:ssä ainaki Excaliburin mukaan. Minkäänlaista suurempaa taustaa tällä ei kaiketi ole. Mainitaan nyt, että Amazing Red on tosiaan lähtenyt TNA:sta kokonaan jo jonkin aikaa sitten. PWG:ssä häntä toivottavasti nähdään nyt useammin ja ROH:iin voisi myös eksyä. Sopisi TV-mestaruuskuvioihin hyvin.

Itse ottelu ei ollut ihan niin hyvä kuin odotin. Ajattelin etukäteen, että tällä voisi todella hyvin onnistuessa olla mahkut neljään tähteen ja hyvällä suorituksella kummaltaki päästäisiin kolmeen ja puoleen tähteen. Redin suoritus jäi kuitenki hieman epävarmaksi. Muutama liike ei toiminut niin hyvin kuin olisi pitänyt, mutta mitään ei kuitenkaan tullut suoranaisesti botchattua. Roderickkia on aivan järkyttävän viihdyttävää katsoa tekemässä suplexeja ja tämmöiselle pienemmälle painijalle kuten Redille hän pystyy tekemään vielä viihdyttävämpiä heittoja. Välillä Red lensi kuin joku räsynukke. Hienoimman liikkeen tarjoili kuitenki Red, kun hän teki normaalin potku combonsa, josta ensimmäinen menee ohi ja toinen osuu. Roderick oli scoutannut liikkeen aika hyvin, mutta Red silti osui. Viihdyttävä matsi, mutta parempaan olisi miehet pystyneet. Ehkä Redillä oli jonkinlaista ruostetta nivelissään.
***+

8-Wrestler Tag Team Match:
Peter Avalon, Ray Rosas, The Dynasty (Joey Ryan & Scorpio Sky) vs. Famous B, Chris Kadillak, B-Boy & Candice LaRae

Viime tapahtumassa nähtiin jo suurin osa tämän ottelun painijoista openerin kuuden painijan joukkueottelussa, kun Candice LaRae, Chris Kadillak ja Famous B kohtasivat Peter Avalonin, Ray Rosassin ja Freddy Bravon. Nyt naama tiimi oli saanut avukseen yleisössä hyvin suositun B-Boyn ja heel tiimissä Freddy Bravon tilalle oli tullut kaksi miestä eli Dynastynaki tunnettu Joey Ryanin ja Scorpio Skyn muodostama tiimi. Itse uskon, että Joey Ryan oli halunnut tähän otteluun Candise LaRaen takia, jotta pääsee pervoilemaan. Scorpio vain seurasi mukana.

Viime tapahtuman 6-painijan joukkuematsille annoin kolme tähteä ja suoraan sanottuna en muistanut, että Ray Rosas oli esimerkiksi tuossa ottelussa esiintynyt. Eipä mies tässäkään ottelussa jättänyt mieleeni mitään erikoisempaan. Sen sijaan feissitiimistä mieleeni jäi tällä kertaa erityisen hyvin Chris Kadillac, joka on kyllä erinomaisen taitava high flyer tyylin painija. Hänen tekemänsä shooting star canonball jäi hyvin mieleen sekä matsin aloitus varsinki Kadillacilta. Famous B, joka oli viime tapahtuman matsin tähti, veti tällä kertaa hieman heikommin, mutta ehdottamasti hyvin tälläki kertaa. Candice on niin viihdyttävä kuin nainen voi olla. B-Boy jäi parhaiten mieleen Peter Avolonille iskemästään kyynervarsi iskusta, joka oli stiffi. Peter Avalon ja Joey Ryan keskittyivät ottelun aikana Candicen seksuaaliseen ahdisteluun ja Scorpio Sky veti normisetit.

Nyt, kun kävin kaikki painijat yksilöinä läpi, voin keskittyä ottelun yleiseen fiilikseen. Ottelussa keskityttiin osakseen juuriki tuohon seksuaaliseen ahdisteluun ja muuhun hauskuutuksiin, jotka saattavat joillekki olla liian humoristista. Itse kuitenki löin selkäni penkkiin ja höröttelin kevein mielin tälle ottelulle. Ottelu oli myös niin pitkä, että jokainen pääsi oikeastaan näyttämään taitonsa. Ottelussa nähtiin oikeaa 1on1 painia, että sitten täyttä sekoiluaki ympäri kehää. Ottelun suurin heikkous oliki se, että välillä matsissa ei ollut päätä eikä häntää. Eli ehkä selvemmällä rakenteella oltaisiin voitu puristaa tähti lisää, sillä painijoilla siihen riittää helposti taitoa.
***+

Single Match:
Chris Hero vs. Willie Mack


Hero sitten teki "yllätyspaluun" PWG:hen ja hänen heel/face statusta oli varsin vaikea määritellä. Laitoin nyt miehen naamaksi. Willie Mack on tottakai jokaisen rakastama babyface. Willie on jo ainaki parin tapahtuman ajan paininut tässä PWG:n keskikortissa jonku hieman tunnetumman miehen kanssa matsin ja tarjonnut sen niin sanotun varmasti hyvän koitoksen näihin tapahtumiin. Samaa nähtiin myös tällä kertaa.

Hero tuntui olevan tässä PWG:n matsissa varsin kovemmassa ja intensiteevisemmässä vireessä kuin ROH:n Final Battle PPV:ssä ja täten saatiin myös parempi matsi aikaan kuin FB:n Hero-ottelu. Willie pystyy vastaamaan ihan minkälaiseen painiin tahansa ja myös tällä kertaa hän pisti kovan kovaa vastaan Chrisille. Tässä nähtiin vähän kaikenlaista, mutta eniten nautin miesten vaihtamista iskuista. Lisäksi tässä ottelussa Hero oli tuonut mukanaan parhaat kyynerpääiskut, mitä häneltä löytyy, ja nehän oli maittavia. Illan ehkä uniikeimmaksi liikkeeksi osoittautui Heron tekemä Iron Claw Slam. Selostajatki markkasivat täysin. Lisäksi Willien lariatit oli aika h**vetin stiffejä, tekee kipeääki ajatella niitä. Illan paras matsi tähän mennessä.
****-

Tag Team Match:
RockNES Monsters
(Johnny Yuma and Johnny Goodtime) vs. Future Shock (Adam Cole and Kyle O’Reilly)

Sitten iskettiin pöytään semmoinen matsi, että melkein tuli pöksyihin märkä läntti. RockNES Monsterssit ottelivat Super Smash Brothersien kanssa POTRNR:ssä mielestäni viiden tähden matsin ja ovat muutenki tämän hetken parhaisiin kuuluva joukkue. h**vetin taitavia ja sopivan koominen parivaljakko. Future Shock on sitten selvästi vakavampi tiimi, mutta samalla myös yksi taitavimmista ja nopeimmin kehittyvistä joukkueista. Odotettavissa oli siis mahdollisesti jopa showstealer matsi!

Eihän tästä mitään showstealeriä rakentunut, mutta valmiiksi viihdyttävään PPV:hen varsin viihdyttävä matsi. RockNES Monstersit jälleen kerran vastasivat ottelun komiikasta ja Future Shock sitten keskittyivät luomaan sitä vakavampaa painia oikein kunnolla, vaikka toki Yuma ja Goodtime sitä ihan yhtälailla myös tarjoilivat. Joey Ryan heitti kommentaattorina hauskan kommentin siitä kuinka Goodtime pystyy tekemään joka liikkeensä niin yhdelle kuin kahdelle miehelle ja taas kerranhan tuota mahtavaa liikkeiden yhdistelemis kykyä nähtiin. O'Reilly heitti ne tajuttomat Butterfly Suplexinsa taas kerran, niihin ei voi kyllästyä.
***½

Tag Team Match:
American Wolves (Davey Richards and Eddie Edwards) vs. Super Smash Brothers (Player Uno and Player Dos)

Jos edellinen ottelu meinasi tuoda jo ennakkoon märän tahran housihiini, niin tämä sen teki. (Vain kuvainnollisesti.) Super Smash Brothersit olivat loistavia viime esiintymisellään PWG:ssä ja mitään vähempää en odottanut tältäkään esiintymiseltä. American Wolvesit kuuluvat luultavasti 2000-luvun kovimpaan joukkueisiin ja kummatki ovat singles urillaan erittäin menestynyitä ja arvostettuja. Vastasivathan he viime vuoden parhaasta matsista (Richards vs. Edwards II - Final Battle). Tällekki pystyi ennakkoon lataamaan showstealerin odotuksia.

Ei tämäkään siihen ihan pystynyt, mutta aivan loistava matsihan tämä oli silti. Matsiin onnistuttiin luomaan sopivasti huumoria ja sitten ihan puhtaasti h**vetin viihdyttävää painia. Repesin totaalisesti Player Unon eli sen isomman maskipäisen herran huutaessa Eddielle "no more chops!". Lisäksi yksi suosikki joukkueliikkeistä nähtiin taas kerran, jonka olen nimennyt Player Dossin huudahduksen mukaan "Come over here" -liikkeksi. Ymmärrättä näkiessänne tuon liikkeen huumoriarvon. Eddie ja Davey sitten näyttivät kaikki perustemppunsa. Toisin sanoen tämä koitos oli kova, mutta tästä puuttui kuitenki se joku taikainen juttu, mikä esimerkiksi RockNessien ja SSB:n ottelusta löytyi silloin aiemmin. Tähteä vaille jäädään täydellisyydestä.
****

Single Non-title Match:
El Generico
(PWG World Champion) vs. Dick Togo

Kukaan ei ole muuten maininnut, että Suomeen tulossa oleva El Generico on tällä hetkellä maailmanmestari. Ei ihan pikkunimi ole kyseessä. Tämä ei kuitenkaan ole paras matsi El Genericon mahtavuuteen tutustumisessa, jos mieheltä ei ole aiempia otteluita nähnyt. Dick Togo on sitten tällainen nimenä tuttu painia, jolta en kuitenkaan ole tainnut nähdä aiempia otteluita. Mies kuitenki on nyt tekemässä elöitymiskiertuetta ja päätti sitten poiketa PWG:ssä. Non-title matsi maailmanmestaria vastaan, mikäs siinä.

Ottelu ei osunut ihan minun makuuni. Toki tämä oli hyvin rakenneltu matsi joka aloitettiin hitaasti, mutta vähitellen kasvateltiin isomman luokan matsiksi. Kummatki miehet näyttivät parhaat liikkensä ja Togo ilmeisesti liikkeitä joita ei ole tehnyt aikaisemmin. Noihin liikkeisiin kuului esimerkiksi Togon tekemä standing moonsault. El Generico sitten väläytteli tavalliset liikkensä, mutta myös esimerkiksi 180 degree springboard moonsaultin kehän ulkopuolelle. Togo kuitenki vastasi ottelun " :o " hetkestä tekemällä Pepsi Plungen. Markkasin. Itseä kuitenki vaivasi ottelun hitaus ja jotenki ei vain sopinut tämän illan tarjontaan tämä ottelu. Jotkut pitävät tätä ottelua varmaan loistavana matsina, mutta itse näen vain hyvän ottelun.
***½

Guerilla Warfare Match For PWG Tag Team Championships:
The Young Bucks
(Matt and Nick Jackson) (c) vs. Appetite for Destruction (Kevin Steen and Super Dragon)

Illan main event ja todella odotettu matsi. Alku teksteissä jo kerkesin tätä hypettämään, mutta hypetetään lisää. Super Dragon teki siis paluunsa painikehiin kolmen vuoden tauon jälkeen ja koko paluu tuli totaalisena yllätyksenä kaikille, kun Super Dragon viime tapahtumassa eli Steen Wolfissa tuli Kevin Steenin pelastamaan Bucksien beat downilta. Steenin ja Bucksien feudi kai menee hieman pidemmäksi. Young Buckseista sanottakoon sen verran, että heidän toinen mestaruuskausi on ollut taas kerran hiton pitkä ja hiton viihdyttävä. Taitavia kavereita he.

Tämä ottelu oli yksinkertaisesti brutaali. Tällaiset ottelut saavat PG HC-matsit näyttämään naurettavilta. Onko se sitten hyvä vai huono juttu, se on jokaisen omin avuin pääteltävissä. Itse rakastin tätä väkivallan määrää ja kerranki osattiin rakentaa ottelu, jossa voittaminen ei tuntunut olevan painijoiden pääasia vaan vastustajan vahingoittaminen. Dragonin kunto oli ennen matsia hieman arvailujen varassa, mutta mies tuntui olevan hyvässä kunnossa. Välillä tosin vähän pelotti, että lopettikohan Bucksit Dragonin uran kokonaan tuolla spotilla. Steen oli Steen eli koko alan paras brawler. Lopetus oli niin brutaali, että jopa Hero tuntui kommentaattorina laskevan alleen. En tiedä yliarvostelenko, mutta kun suuni oli auki ottelun jälkeen en voi antaa kuin yhden arvosanan. Aivan v***n loistavaa!
*****

Ennen tätä arvostelun kirjoittamista ajattelin, että hieman jäätiin PWG:n viime tapahtumien tasosta, mutta oikeastihan tämä jatkoi sillä samalla linjalla. Aivan loistava tapahtuma taas kerran PWG:ltä, mutta ei tämä nyt sitä korkeinta arvosanaa saa. Mahtava tapahtuma kuitenki aloittaa PWG:n katsominen ja rohkaisen kaikkia katsomaan tämän tapahtuman. Hektinen matsi tahti voi yllättää, joten ehkä ekalla kerralla kannattaa jakaa kahteen katsomis kertaan. Tapahtuma kuitenki sisältää 3 loistavaa matsia ja loput ovat myös hyviä. Yhtään huonoa ottelua ei nähty. Tähtien antaminen eri painijoille on lähes täydellinen mahdottumuus, mutta yritän kuitenkin.

*** Kevin Steen
** Super Dragon
* Willie Mack

PPV Onnistui: Hyvin

PS. Koshceckin kommentit olisi mielenkiintoista kuultavaa.
GOD OF ALERT Heeelp meee

Tajunnan Rakennelmia

Vastaa Viestiin