John Cena

Kaikkea yleistä showpainiin liittyvää. Yritetään kuitenkin pysyä asiallisessa keskustelussa.
Vastaa Viestiin
Avatar
What
Viestit: 3066
Liittynyt: To 20.07.2006 13:07
Paikkakunta: Rivers Mouth

John Cena

Viesti Kirjoittaja What » Ma 08.08.2011 15:37

Kuva
Syntynyt 23.4.1977 West Newbury, Massachussets

John Cena on tämän vuosituhannen ainoa megatähti. The Rockin ja Stone Coldin siirryttyä painikehistä sivuun 2000-luvun alussa, valittiin John Cena heidän manttelinperijäkseen. Eikä tämä valinta suinkaan huono ollut. Cena on nimittäin todella karismaattinen ja sanavalmis mies, ja sopii mainiosti koko jättiyhtiön keulakuvaksi. Menestys ei ole kuitenkaan noussut hattuun, ja kaikkien tarinoiden perusteella Cena on myös kehän ulkopuolella erittäin arvostettu mies myös kanssapainijoiden mielestä.

Cena on noussut yhdeksi suurista WWE-mestareista, ja meneillään oleva mestaruuskausi on jo hänen yhdeksäs. Lisäksi Cena on voittanut maailmanmestaruuden kahdesti, USA:n mestaruuden kolmesti ja joukkuemestaruudet neljä kertaa. Resumesta löytyy myös arvostetun Royal Rumblen voitto vuodelta 2008. Cenan suurin rakkaus on ammattipaini, mutta sen ohella hän on myös tähdittänyt elokuvia, julkaissut räppialbumin ja tehnyt lukemattomia esiintymisiä eri tv-ohjelmissa ja mainoksissa. Voikin sanoa, että hän on melko monitaitoinen viihdyttäjä. Kun kaikki on "said and done" tullaan Cena varmasti muistamaan yhtenä suurista nimistä. Oman aikakautensa ehdoton ykköstähti hän on, ja vaikuttaa vahvasti siltä, että tulee olemaan vielä monta vuotta eteenpäin.

Oma mielipiteeni: Arvostan Cenaa painijana valtavan paljon, ja hän on todellakin ansainnut paikkansa ehdottomana ykkösnimenä. Parhaimmat muistot Cenasta ovat vuosilta 2006-07, jolloin hän otteli muistettavia otteluita Triple H:ia, Rob Van Damia, Edgeä ja Shawn Michaelsia ja Randy Ortonia vastaan. Mikä kuitenkin lopullisesti vakuutti itseni Cenan loistavuudesta olivat hänen kohtaamisensa Umagan, Bobby Lashleyn ja Great Khalin kanssa. Yksikään tästä kolmikosta ei ole huippupainija, mutta Cenaa vastaan hekin vaikuttivat todellisilta tähdiltä, joka oli pelkästään Cenan hyvyyden ansiota.

Syy, minkä takia Cena on markituslistallani pudonnut roimasti alaspäin vuodesta 2008 ei johdu Cenasta itsestään, vaan siitä millaisen WWE on hänestä muovannut. Cena on valjastettu nykyisen lapsiystävällisen kauden keulakuvaksi, ja hänen hahmonsa (oksettavia oransseja ja violetteja fanipaitoja) myöden on juuri sen kaltainen. Cena on supersankari, joka tekee aina moraalisesti oikeat valinnat ja taistelee hyvän puolesta kuin McGyver konsanaan. Tämä on harmi, sillä Cenalla riittäisi rahkeita paljon viihdyttävämpäänkin esiintymiseen, mikäli hänen kätensä eivät olisi niin kahlittuja. Muistelkaapa vaikka sitä Cenan uran alkuaikojen heelräppärihahmoa, tai kevättalvelta niitä muutamia Rockylle kohdistettuja vapaampia promoja. Nii-in.

Nykyään Cenasta on kehkeytynyt itselleni sellainen tyyppi, jota arvostan aivan helvetisti, mutta en varsinaisesti jaksa enää fanittaa.

Avatar
Darien Fawks
Viestit: 3765
Liittynyt: Pe 09.04.2004 15:04
Paikkakunta: Pääkaupunki

Re: John Cena

Viesti Kirjoittaja Darien Fawks » Ma 08.08.2011 22:47

What kirjoitti: Nykyään Cenasta on kehkeytynyt itselleni sellainen tyyppi, jota arvostan aivan helvetisti, mutta en varsinaisesti jaksa enää fanittaa.
Tämä. Seconded. Komppaan. Juuri näin. Uutta puhtiahan tuohon hahmoon tarttisi saada. Tai no ei "tarttisi", vaan olisi mukava saada. Mutta raha ratkaisee.

Avatar
Merovingi
Viestit: 2898
Liittynyt: Ma 06.03.2006 18:31
Paikkakunta: Rovaniemi

Re: John Cena

Viesti Kirjoittaja Merovingi » Ma 08.08.2011 23:25

Cenan ongelma on, että hahmo alkaa olla jo liian väljähtänyt. Kuuden vuoden face-kausi, josta suurin osa on ollut tuota "Puhtaan hyvyyden ruumiillistuma ja voittamaton supermies" -kautta. Ei siis ihme ettei vanhempaa katsojakuntaa (= ei-vaahtosammuttimet) Cena kiinnosta yhtään (poislukien toki naispuolinen fanikunta). Kaikki Cenan saamat reaktiot tulevat falsetissa eli lapsilta ja vähän naisiltakin, se ei ole sitä miehekästä mylvintää mitä esimerkiksi CM Punk saa.

Cenalla olisi potentiaalia olla paljon parempi, kuten What sanoikin, mutta johto rajoittaa häntä valtavasti koska nykyinen Cena on vain valtava rahasampo firmalle.

Ja sen takia että Cena on rahasampo, ei hän tule tekemään minkäänlaista turnia vuosikausiin. Ainoa mahdollisuus, että niin kävisi olisi PG:stä luopuminen, jolloin hänen hahmonsa ei enää toimisi. PG-kaudella se vain toimii - Pikku Jimmyt eivät kyllästy ja heihin uppoaa yksinkertainen tavara erittäin helposti. Esimerkiksi Punkin hahmo on aivan liian vaikea pienille Jimmyille.

Oma henkilökohtainen mielipiteeni on, että Cenan voisi haudata ydinjätteeseen, koska:

Kuva

Ei juurikaan kiinnosta katsoa tuota samaa saastaa voittamassa kaikkia otteluitaan. Kaikki on niin ennalta-arvattavaa että pahaa tekee, mutta toivottavasti Cena ei nyt voita Punkia sunnuntaina tai minä revin pelihousuni millin suikaleiksi.
hevosen k**pä

Avatar
Dorian
Viestit: 2163
Liittynyt: To 10.02.2011 15:43
Paikkakunta: Helsinki

Re: John Cena

Viesti Kirjoittaja Dorian » Ti 09.08.2011 10:29

Joutuu komppaamaan edellisiä kirjoittajia. PG-eran syyttäminen kaikesta on jopa vähän kornia, mutta tästä sitä voi jo ihan oikeasti syyttää. Munatonta tallaamista, ihan ok promoja ja itseään toistavia matseja (ja jopa kokonaisia juonikuvioita) vuodesta toiseen. Onneksi Orton saatiin toiseen ohjelmaan, niin edes vastukset vaihtuu. Nyt on pitkästä aikaa jotain mielenkiintoista menossa ja sekin on täysin Punkin ansiota.

Räppäri gimmick takaisin, ei välttämättä tarvitse edes kääntyä kantapääksi ja pallit takaisin niihin räppeihin, niin kusen hunajaa.
Tämä pysyy tässä niin kauan, kunnes seuraavat asiat tapahtuvat:

SM-liiga käy liian pieneksi Jokereille [ ]

Hjallis harkimo suksii vittuun Jokereista [ ]

Joel Armia tekee Olympiakisoissa maalin [ ]

Minä ja DMW istutaan tuopin ääressä [ ]

Avatar
BustUout
Viestit: 963
Liittynyt: Su 08.08.2010 13:02
Paikkakunta: Kajaani

Re: John Cena

Viesti Kirjoittaja BustUout » Ti 09.08.2011 14:35

Itsekin arvostan Cenaa todella paljon. Mielestäni Cenaa kritisoiminen ei ole niin yksinkertaista, koska WWE teki päätöksen PG-erasta, ei Cena. Cenasta vain haluttiin koko firman megatähti, ja WWE onnistui tässä. Cena toimii paljon paremmin facena, koska tällöin saadaan todella paljon ääntä yleisöstä. Heelinä yleisön reaktiot olisivat liian yksipuoliset, jolloin ei enää kuultaisi "Let's go Cena, Cena sucks!" -chantteja. Cenasta tekee tähden se tosiasia, että hän jakaa mielipiteet todella rajusti. Tämä on se syy, miksi WWE ei halua kääntää Cenaa heeliksi. Ja tämä on mielestäni viisasta.

Yksi asia josta ei vieöä mainittu tässä threadissa, on Cenan huono taito myydä vastustajan liikkeitä. Tämä häiritsee minua suuresti, koska Cenan finishereissä vastustajan on helppo myydä se. Katsokaa vaikka MITB:n matsi Punkkia vastaan, kaksi kertaa kolmesta Cena myi GTS:n todella huonosti. Valitettavasti esimerkkejä olisi lisääkin, joten tähän voisi Cena enemmän panostaa.

Summarum summarum, edelleen yksi suosikeistani, ja tulee olemaan firman keulakuva vielä pitkään!
Vuoden 2013 comeback
Vuoden 2013 mielensäpahoittaja
Vuoden 2013 surkuhupaisin
Vuoden 2013 paras feudi

Avatar
What
Viestit: 3066
Liittynyt: To 20.07.2006 13:07
Paikkakunta: Rivers Mouth

Re: John Cena

Viesti Kirjoittaja What » Pe 12.08.2011 11:35

Mitä hyötyä on facesta, joka ei saa hurrauksia? Osuikohan The Rock leikkimielisessä facebook päivityksessään asian ytimeen? Syövätkö nämä jokapäiväiset buuaukset Cenaa sisimmässään? Ihme olisi jos eivät. Vuodesta toiseen Cena on saanut facena buuauksia, ja tänä vuonna tilanne on entisestään kärjistynyt. Hänelle buuattiin jopa Miziä vastaan, puhumattakaan kohtelusta Rockyn & Punkin kohdalla. Eikö face ole silloin epäonnistunut tehtävässään, kun yleisö reagoi tuolla tavalla?

Yleisö on kääntänyt Cenan heeliksi. Väitän, että koko f'n rosterista ei löydy niin overia heeliä, että yleisö kääntyisi Cenan puolelle. Ihan sama mitä tämä ko. heel yrittäisi, Cena saisi silti buuaukset. Tilanne on suorastaan paradoksaalinen. Lähitulevaisuudessa tilanne ei tule ainakaan Cenalle paranemaan. WrestleManiassa häntä odottaa The Rockin kaltainen yberfeissi, joka on helposti firman overein kaveri aina ollessaan mukana. Mitä voi odottaa? Yhä murhaavaampaa reaktiota. Tämän tietäen voi täysin oikeutetusti kysyä, onko tässä mitään järkeä? Miksi, j******ta, miksi Cenaa ei rehdisti käännetä heeliksi, kun yleisön silmissä hän on sitä ollut jo pitkään?

Perusteenahan on käytetty oheistuotemyyntiä. Mutta niin. Cenan räikeänvärisiä fanituotteita ostavat pääasiassa vanhemmat lapsilleen. Voisi kuitenkin kuvitella, että nuoret aikuiset olisivat juuri niitä, jotka kantavat enemmän rahaa WWE:n säkkiin. Minä vaan en kykene käsittämään miten oheistuotemyynti on riittävä peruste Cenan vuodesta toiseen jatkuvalle pakkosyötölle facena. Pitkällä tähtäimellä Cenan heelrunista olisi vain hyötyä WWE:lle. Olen täysin vakuuttunut, että sen jälkeen takaisin faceksi käännyttyään Cena saisi myös yleisön puolelleen helpommin.

Minkä takia sitten suhtaudun asiaan näin palavasti? Koska olin John Cenan fani, ja haluaisin edelleen olla. Nykyinen Cena vaan on niin luotaansatyöntävä hahmo, että en pysty häntä fanittamaan vaikka kuinka haluaisin. Arvostan Johnnya, mutta samalla vihaan sitä miestä joka kehässä esiintyy. Ja aivan taatusti tuhannet ihmiset ympäri maailman jakavat tämän mielipiteen.

Tiivistetään omalla aforismilla:
John Cena has gone from most controversial WWE Champion in history to most hated WWE Champion in history.

Avatar
Coca
Viestit: 907
Liittynyt: La 18.08.2007 09:55
Paikkakunta: Kotka

Re: John Cena

Viesti Kirjoittaja Coca » Pe 12.08.2011 12:34

What postasi juuri vuoden postauksen! =D>

Ei voi kun kunnioittaa ja kompata jokaista sanaa, jonka tuo viesti sisältää.
WrestlingAlertin seuraava kehäpsykologi

DonEmilio
Viestit: 133
Liittynyt: Pe 26.11.2004 16:05
Paikkakunta: Tampere

Re: John Cena

Viesti Kirjoittaja DonEmilio » Pe 12.08.2011 12:56

What kirjoitti:Mitä hyötyä on facesta, joka ei saa hurrauksia?
Niinpä. Mutta ongelmahan on se, että Cena saa edelleen rosterista eniten hurrauksia (mitä nyt viime aikoina on yksi toinen saanut enemmän). Tilanteessa, jossa ei ole ketään edes lähellä nostaa ykkösnaamaksi Cenan tilalle (ei, en usko esimerkiksi Ortonin pystyneen siihen, saati nostaa vanhoja partoja kuten HHH tai UT tilalle, koska firman täytyy katsoa tulevaisuuteen) Cenan käännös ei olisi toiminut. Puolet yleisöstä (kärjistäen lapset ja naiset) olisivat suuttuneet, ja puolet (jälleen kärjistäen) olisivat innostuneet, että nyt saadaan Morrisonista/Bryanista/Ryderista ykkösnaama.

Nyt on ensimmäistä kertaa pitkään aikaan tarjolla toinen naama, joka saa revittyä yleisöstä reaktioita Cenan tapaan. Ehkä nyt WWE kokeilee ja katselee, että pystyisikö nyt joku toinen nousemaan Cenan tilalle, ja sitten riskeerata Cenan kääntämisellä. WWE:ssa käännökset eivät ole jokapäiväisiä, ja yleensä niissä on jonkinlainen logiikka. Kärkifacea ei käännetä yhdessä yössä heeliksi, ja sitten parin kuun jälkeen takaisin jotta sillä saataisiin shokkiarvoa.

Tuosta mitä kirjoitit What voisi kyllä saada hyvän tekosyyn heel-turnille. Cena tekee kaiken niin kuin oikein hänen mielestään on, ja silti WWE Universe buuaa hänelle. Minäkin diggaan Cenasta enkä täysin ymmärrä häneen kohdistuvaa mollaamistaan. WWE:lla on ollut paha tapa tehdä faceistaan ylivoimaisia superihmisiä vailla kunnollista vastustajaa, eikä se pidemmän päälle ole kiinnostavaa. Cena olisi voinut pysyä vähän kiinnostavampana, jos hänellä olisi ollut vastapooli, joka herättäisi yhtä suuria reaktioita. Aiemmin Vince oli überpahis jota vastaan Austin ynnä muut panivat hanttiin, mutta nyt pitkään kukkulan kuninkaana on ollut Cena. TNA:ssa sentään on Immortal, jota vastaan on kenen tahansa helppo nousta. WWE:ssa vallanpitäjät ovat liian pitkään olleet neutraaleja (RAW:n GM), ylihyviä (Teddy) tai poissa (Vince/HHH). Toivottavasti tilanne muuttuu.

Avatar
Darien Fawks
Viestit: 3765
Liittynyt: Pe 09.04.2004 15:04
Paikkakunta: Pääkaupunki

Re: John Cena

Viesti Kirjoittaja Darien Fawks » Su 14.08.2011 01:16

Kyllä tässä Cenan hyvyydessä taitaa olla aika paljon muustakin kiinni kuin pelkästä tuotemyynnistä.

Cena ei ole ainoastaan face: hän on the face of the industry. John Cena on koko firman ja lajin kasvot. Kaikki haluaisivat olla John Cenan asemassa. Kaiken muun hyvän lisäksi Cena saa yleisöstä reaktiota irti. Jotkut ostavat lippuja buuatakseen, toiset hurratakseen hänelle. Cena herättää enemmän tunteita kuin kukaan muu. Intohimoinen buuaus, intohimoinen hurraus... kunhan on intohimoa. Cenan tapauksessa controversy creates a motherfuckin' shitload of cash.

Cenan hahmosta on muutenkin ovelasti monin tavoin väännetty superface. Ei ole väliä, vaikka joku buuaisikin. Seuraavassa muutama pointti, joiden valossa Cena tulee pysymään hyviksenä hamaan tulevaisuuteen.

1. "No one awakes as much emotion in the WWE Universe than John Cena."

Tätä kuulee joka PPV:ssä. Buuauksia, hurrauksia... Edelleen: ei mitään merkitystä. Yleisö pitää ääntä ja maksaa. Ja samalla on pakko todeta, että yleisö myös nauttii... ja maksaa täten lisää.

2. "Cenation never gives up! I will never give up on you!"

Cena tekee pirusti hyväntekeväisyyttä ja on eräänlainen amerikkalaisuuden symboli kaikkine sotilashumputuksineen. Cena kiittelee tavan takaa fanejaan ja vannoo, ettei koskaan luovuta. Lapsifanit ympäri maailmaa samaistuvat Cenan peräänantamattomuuteen ja ihailevat tämän rohkeutta. Cena on esikuva. Jos Cena käännettäisiin, niin liian moni lapsi jenkeissä menettäisi sankarinsa ja kenties masentuisi. Kun Cena liittyi Nexukseen, netti täyttyi surullisista viesteistä ja videoista. Cena on parasta PR:ää, mitä WWE:llä voi olla.

3. Cenan rooli muiden ponnahduslautana

Miten tehdä tähtiä nopeasti? Laitetaan feudaamaan tai vaikka vain ottelemaan Cenan kanssa. Cenan kanssa ei kuka vain nimittäin saa matsata. Muistanemme, miten Mizistä tehtiin supertähti. Muistanemme myös ne merkittävät hetket Swaggerin uralla, kun tämä otteli muutaman kerran RAW'ssa Cenaa vastaan. Miksi tämä muistuu mieleen? Koska missä Cena on, siellä on mielenkiinto.

4. Cenan ympärillä tapahtuu

Luodaanpa lyhyt katsaus Cenan bookkaukseen. Punk vs...? Cena. Nexus vs... Cena. No, luetteloa voisi jatkaa. Pointti siis on, että Cena on koko ajan tapahtumien keskipisteessä, koska tapahtumat ovat WWE:n keskipisteessä eli Cenassa. WWE tietää, että Cenan hahmo on kulahtanut, ja siksi heidän on hyvä käsikirjoittaa kaikki suurimmat kuvionsa epätoivoisesti Johnnie-boyn ympärille. Ja otetaanpa huomioon, että johan Cena leikisti käännettiin heeliksi Nexuksen bitchinä. Vaan ehei, vielä mitä: kuvio vesitettiin, eikä Cenaa juuri nähty pieksemässä ketään hyviksiä edes pakon uhalla. Välillä Cenaa on pidetty poissa mestaruuskuvioista, mutta vain siksi, että voitaisiin taas oikeuttaa hänen tittelivoittonsa. THE CHAMP IS HERE -huuto on suolaa haavoihin.

5. Cenan kääntämisen hyödyt... onko niitä?


Niin. Jos nyt ei otetakaan huomioon näitä miinusmerkkejä Cenan kääntymisessä, vaan keskitytään niihin hyviin puoliin. En äkkiseltään keksi muuta kuin sen, että me smarkit ja osa yleisöstä olemme kyllästyneet Cenaan. Osa meistä buuaa jo nyt Cenalle, mutta buuaisimmeko edes enää, jos hänen hahmonsa käännettäisiin? Kehummehan nytkin kuitenkin kunnioittavamme häntä etenkin silloin, kun hän on juuri otellut upean matsin tai vetänyt tunteikkaan promon. Hahmona Cena on muutenkin ollut niin pitkään jo voittamaton supermies, ettei yhtäkkinen muutos tähän vaikuttaisi loogiselta. Rockin kanssa feudaaminen voisi jokseenkin järkeenkäypästi johtaa Cenan turnin syihin, mutta mitäpä sekään hyödyttäisi. Eiköhän Wrestlemaniakin myy paljon paremmin sillä, että feudi perustuu oikeaan vihanpitoon, jolloin voittajaakin on vaikea arvata. Jos Cena on Manian tullen heel ja Rock pieksee hänet, niin so what? Olipa hienoa ja uskomatonta? Olipa isoin ottelu koskaan?

Yhteenvetona: Cenaa ei tulla kääntämään heeliksi.

Avatar
SkullCrushingFinale
Viestit: 1527
Liittynyt: Ma 02.08.2010 15:04
Paikkakunta: Turku

Re: John Cena

Viesti Kirjoittaja SkullCrushingFinale » Su 14.08.2011 01:36

Darien Fawks kirjoitti:1. "No one awakes as much emotion in the WWE Universe than John Cena."

Buuauksia, hurrauksia... Edelleen: ei mitään merkitystä. Yleisö pitää ääntä ja maksaa. Ja samalla on pakko myöntää, että yleisö myös nauttii... ja maksaa täten lisää.

2. "Cenation never gives up! I will never give up on you!"

Cena tekee pirusti hyväntekeväisyyttä ja on eräänlainen amerikkalaisuuden symboli kaikkine sotilashumputuksineen. Cena kiittelee tavan takaa fanejaan ja vannoo, ettei koskaan luovuta. Lapsifanit ympäri maailmaa samaistuvat Cenan peräänantamattomuuteen ja ihailevat tämän rohkeutta. Cena on esikuva. Jos Cena käännettäisiin, niin liian moni lapsi jenkeissä menettäisi sankarinsa. Kun Cena liittyi Nexukseen, netti täyttyi surullisista viesteistä ja videoista. Cena on parasta PR:ää, mitä WWE:llä voi olla.
Hyviä pointteja molemmat, toinen etenkin.
Darien Fawks kirjoitti:3. Cenan rooli muiden ponnahduslautana

Miten tehdä tähtiä nopeasti? Laitetaan feudaamaan tai vaikka vain ottelemaan Cenan kanssa. Cenan kanssa ei kuka vain saa matsata. Muistanemme, miten Mizistä tehtiin supertähti. Muistanemme myös ne isot hetket Swaggerin uralla, kun tämä otteli muutaman kerran RAW'ssa Cenaa vastaan. Miksi tämä muistuu mieleen? Koska missä Cena on, siellä on mielenkiinto.

4. Cenan ympärillä tapahtuu

Luodaanpa lyhyt katsaus Cenan bookkaukseen. Punk vs...? Cena. Nexus vs... Cena. No, luetteloa voisi jatkaa. Pointti siis on, että Cena on koko ajan tapahtumien keskipisteessä, koska tapahtumat ovat WWE:n keskipisteessä eli Cenassa. WWE tietää, että Cenan hahmo on kulahtanut, ja siksi heidän on hyvä käsikirjoittaa kaikki suurimmat kuvionsa Johnnie-boyn ympärille. Ja otetaanpa huomioon, että johan Cena leikisti käännettiin heeliksi Nexuksen bitchinä. Vaan ehei, vielä mitä: kuvio vesitettiin, eikä Cenaa juuri nähty pieksemässä ketään hyviksiä edes pakon uhalla. Välillä Cenaa on pidetty poissa mestaruuskuvioista, mutta vain siksi, että voitaisiin taas oikeuttaa hänen tittelivoittonsa. THE CHAMP IS HERE -huuto on suolaa haavoihin.
Näistä en ole kyllä samaa mieltä. Miksei siltä Cena-laudalta voisi vaihteeksi ponnistaa face-midcarder, mallia John Morrison? Daniel Bryan? Ponnahduslautaefekti toimii molempiin suuntiin. Samoin tuo keskipistepointti. Kun Triple H evoluutioineen pyöritti bisnestä, mies loisti spotlightissa heelinä. Kun vielä otetaan huomioon se, että Cenan heel turn olisi varmasti 15x ainutlaatuisempi kuin em. Hunterin, sekä se, että Cena on kovempi main eventer kuin em. Hunter, heel-Cena pyörittäisi show'ta varmasti vähintään yhtä hyvin.
Darien Fawks kirjoitti:
5. Cenan kääntämisen hyödyt... onko niitä?


Niin. Jos nyt ei otetakaan huomioon näitä miinusmerkkejä Cenan kääntymisessä, vaan keskitytään niihin hyviin puoliin. En äkkiseltään keksi muuta kuin sen, että me smarkit ja osa yleisöstä on kyllästynyt Cenaan. Osa meistä buuaa jo nyt Cenalle, mutta buuaisimmeko edes enää, jos hänen hahmonsa käännettäisiin? Hän on muutenkin ollut niin pitkään jo voittamaton supermies, ettei yhtäkkinen muutos tähän vaikuttaisi loogiselta. Rockin kanssa feudaaminen voisi jokseenkin järkeenkäypästi johtaa Cenan turnin syihin, mutta mitäpä sekään hyödyttäisi. Eiköhän Wrestlemaniakin myy paljon paremmin sillä, että feudi perustuu oikeaan vihanpitoon, jolloin voittajaakin on vaikea arvata. Jos Cena on Manian tullen heel ja Rock pieksee hänet, niin so what? Olipa hienoa ja uskomatonta?
Koitan olla kärjistämättä ihan sinne Bischoffin C-kikkoihin asti, mutta uudet ja pirteät jutut tunnetusti kasvattavat mielenkiintoa tuotteeseen. h****tti sentää, vaikka tuote olisi miten huonoa, en missaa show'n show'ta ainakaan kuukauteen ihan vaan jo draftin jälkeen! Kun maailmanmestari vaihtuu, seuraava RAW on pakko nähdä ihan vain todetakseen, miten mestaruuskausi alkaa. Nyt etenkin vielä kun on todistettu, että CM Punk voisi hyvinkin hoitaa ykkösnassun hommat hoitoonsa, en todellakaan näe estettä Cenan turnille. Pari promoa, yksi mestaruusottelu ja CM Punkin fanipaidat naksahtivat myyntilistojen kärkeen.

Ja kyllä piru vie olisi hienoa tuo Rockille kääntyminen! Sehän puhaltaisi koko hommaan ihan uutta henkeä! The Rock on h**vetin helmikuusta asti vittuillut Cenalle siitä, että tämä on pikkutenavien sankari, joka pitää pinkkejä paitoja ja pipoja. Tuo matsi olisi Cenan kääntyessä niin paljon muutakin kuin se odotettu "mää oon hyvä ja sää oot hyvä, katotaa kumpi voittaa"-matsi, vaan messiin saataisiin kunnon tarina - aivan kuin Rock vs. Hoganiin. Cenalle tullaan joka tapauksessa buuaamaan WrestleManiassa, kenties enemmän kuin koskaan ennen, matsissa jota mainostetaan kaikkien aikojen suurimpana WrestleMania-otteluna. Miksei tehtäisi siitä vielä suurempaa näin ainutlaatuisella tempulla?
Darien Fawks kirjoitti:Yhteenvetona: Cenaa ei tulla kääntämään heeliksi.
Kukaties, mutta en rahojani pistäisi likoon sen puolesta.

Avatar
Coca
Viestit: 907
Liittynyt: La 18.08.2007 09:55
Paikkakunta: Kotka

Re: John Cena

Viesti Kirjoittaja Coca » Ma 15.08.2011 09:50

Koska aikaisemmin showpainijoita ollaan pidetty lasten esikuvina? Painijoiden tehtävänä ei ole parantaa maailmaa johdattamalla lapsia kohti valoisaa tulevaisuutta. Painijoiden tehtävä on mättää toisiaan turpaan kerran viikossa. Miettikääpä Steve Austinia, joka oli vuosien ajan WWE:n kärkinimi. Kuulapään paitoja ja muita fanituotteita näkyy vieläkin silloin tällöin katukuvassa, joten oman logiikkani mukaan WWF teki hemmetin hyvää työtä Stone Coldin kanssa? Siihen ei tarvittu rehellistä painia ja vanhusten hoitamista, joten miksi Cenaa pitäisi pitää facena kakara joukon takia? Niin ne riistivät minultakin Brock Lesnarin! :D
WrestlingAlertin seuraava kehäpsykologi

Avatar
Riveni
Moderaattori
Viestit: 2583
Liittynyt: La 03.09.2005 09:29
Paikkakunta: Helsinki

Re: John Cena

Viesti Kirjoittaja Riveni » Ma 15.08.2011 11:33

Coca kirjoitti:Koska aikaisemmin showpainijoita ollaan pidetty lasten esikuvina? Painijoiden tehtävänä ei ole parantaa maailmaa johdattamalla lapsia kohti valoisaa tulevaisuutta.


Darien Fawks kirjoitti: 2. "Cenation never gives up! I will never give up on you!"

Cena tekee pirusti hyväntekeväisyyttä ja on eräänlainen amerikkalaisuuden symboli kaikkine sotilashumputuksineen. Cena kiittelee tavan takaa fanejaan ja vannoo, ettei koskaan luovuta. Lapsifanit ympäri maailmaa samaistuvat Cenan peräänantamattomuuteen ja ihailevat tämän rohkeutta. Cena on esikuva. Jos Cena käännettäisiin, niin liian moni lapsi jenkeissä menettäisi sankarinsa ja kenties masentuisi.
90-luvulla oli eräs painifirma joka teki juuri näin ehkäpä vielä suuremmalle lasten idolille, ja tämän ansiosta olisi takonut rahaa helvetisti jos lafkan johtajilla olisi ollut edes hitusen järkeä päässään. Tuhosiko tämä painibisneksen kun lapset pettyivät? Ei suinkaan, vaan tämä pelasti painibisneksen, ja nosti sen sille tasolle jolla se nykyään on.

Cena tulee kääntymään jokupäivä heeliksi, jos pysyy hengissä/sopparissa. Ja se on lajin historian toisiksi suurin turni ikinä. WWE olisi täysi idiootti jos ei käyttäisi tuota hyväkseen sitten kun Cenasta on pumpattu mehut naamana.
kumiorava kirjoitti:Jossain määrin ihailen sitä intoa, että heppu jaksaa kirjoittaa rivikaupalla markkinaliberaalista utopiastaan jollekin painifoorumille.

Avatar
Coca
Viestit: 907
Liittynyt: La 18.08.2007 09:55
Paikkakunta: Kotka

Re: John Cena

Viesti Kirjoittaja Coca » Ma 15.08.2011 12:18

Ja se on lajin historian toisiksi suurin turni ikinä. WWE olisi täysi idiootti jos ei käyttäisi tuota hyväkseen sitten kun Cenasta on pumpattu mehut naamana.
Vieläkö sitä mehua on jäljellä?
WrestlingAlertin seuraava kehäpsykologi

Avatar
enska
Viestit: 1721
Liittynyt: La 22.07.2006 10:48
Paikkakunta: Turku

Re: John Cena

Viesti Kirjoittaja enska » Ma 15.08.2011 14:38

Coca kirjoitti:
Ja se on lajin historian toisiksi suurin turni ikinä. WWE olisi täysi idiootti jos ei käyttäisi tuota hyväkseen sitten kun Cenasta on pumpattu mehut naamana.
Vieläkö sitä mehua on jäljellä?
Desibelimittarini mukaan Cena saa jokaisessa show'ssa kirkkaasti kaikista suurimmat suosionosoitukset. Mietipä kysymystäsi uudestaan.

Avatar
Darien Fawks
Viestit: 3765
Liittynyt: Pe 09.04.2004 15:04
Paikkakunta: Pääkaupunki

Re: John Cena

Viesti Kirjoittaja Darien Fawks » Ma 15.08.2011 19:31

enska kirjoitti:
Coca kirjoitti:
Ja se on lajin historian toisiksi suurin turni ikinä. WWE olisi täysi idiootti jos ei käyttäisi tuota hyväkseen sitten kun Cenasta on pumpattu mehut naamana.
Vieläkö sitä mehua on jäljellä?
Desibelimittarini mukaan Cena saa jokaisessa show'ssa kirkkaasti kaikista suurimmat suosionosoitukset. Mietipä kysymystäsi uudestaan.
Aivan, ja suosionosoituksina toiminevat myös buuaukset. Molempia Cena saa aivan hitosti. Miksi luopua hurrauksista, kun voi saada molempia?

Avatar
Juge
Viestit: 739
Liittynyt: Su 11.05.2008 18:36
Paikkakunta: Suomusjärvi

Re: John Cena

Viesti Kirjoittaja Juge » Ti 16.08.2011 22:54

Riveni kirjoitti:
Ja se on lajin historian toisiksi suurin turni ikinä.
Ihan vaan mielenkiinnosta, mikä on se suurin?
“There’s a thin line between being a hero and being a memory.”

Avatar
What
Viestit: 3066
Liittynyt: To 20.07.2006 13:07
Paikkakunta: Rivers Mouth

Re: John Cena

Viesti Kirjoittaja What » Ti 16.08.2011 23:05

Juge kirjoitti:
Riveni kirjoitti:
Ja se on lajin historian toisiksi suurin turni ikinä.
Ihan vaan mielenkiinnosta, mikä on se suurin?
Hogan, Bash At The Beach 1996

Avatar
Koopatroopa
Viestit: 494
Liittynyt: Ti 08.05.2007 17:47

Re: John Cena

Viesti Kirjoittaja Koopatroopa » La 27.08.2011 17:33

What kirjoitti:
Juge kirjoitti:
Riveni kirjoitti:
Ja se on lajin historian toisiksi suurin turni ikinä.
Ihan vaan mielenkiinnosta, mikä on se suurin?
Hogan, Bash At The Beach 1996
Kyllä Austinin turn Wrestlemania 17:ssa on omasta mielestäni vähintään yhtä suuri kuin Hoganin vastaava.
Darien Fawks kirjoitti: Etkö ymmärrä, että mielipiteesi on subjektiivinen?

Avatar
BustUout
Viestit: 963
Liittynyt: Su 08.08.2010 13:02
Paikkakunta: Kajaani

Re: John Cena

Viesti Kirjoittaja BustUout » La 27.08.2011 17:53

Itse en edelleenkään usko Cenan turniin tämän ja ensi vuoden puolella, mutta olen ajatellut asiaa uudella ajatusmallilla.
Jos Cenasta tehdään firman suurin heel, tällöin tarvitaan joku todella iso face häntä vastaan. Tällä hetkellä en keksi ketään todella kovaa ehdokasta, paitsi Undertakerin ja ehkä Ortonin. Erityisesti feudi Takerin kanssa vaatisi mielestäni Cenan heel-turnia, koska muuten erityisesti Cenan fanijoukko ei hurraa Takerille. Eli jos turni tulee, se tulee haudankaivajan mukana. Mutta pitkään heel-turniin en tule ikinä uskomaan Cenan tapauksessa.
Vuoden 2013 comeback
Vuoden 2013 mielensäpahoittaja
Vuoden 2013 surkuhupaisin
Vuoden 2013 paras feudi

Avatar
Darien Fawks
Viestit: 3765
Liittynyt: Pe 09.04.2004 15:04
Paikkakunta: Pääkaupunki

Re: John Cena

Viesti Kirjoittaja Darien Fawks » La 27.08.2011 18:01

Kyllähän Cena on WWE:lle korvaamattoman tärkeä. Eräänlainen ohjelman sielu. Ei CM Punkistakaan ole millään kantamaan koko firmaa harteillaan. There's only one John Cena, ja hänen puutteensa kyllä huomattaisiin, jos hän lähtisi vaikkapa sairaslomille.

Edit: Tämäkin siis pointtina sen puolesta, että ei Cenasta voi heeliä tehdä.
Uudistunut, entistä parempi Kielisirkus:

http://kielisirkus.blogspot.fi/

Avatar
Riveni
Moderaattori
Viestit: 2583
Liittynyt: La 03.09.2005 09:29
Paikkakunta: Helsinki

Re: John Cena

Viesti Kirjoittaja Riveni » Su 28.08.2011 22:08

Koopatroopa kirjoitti:
What kirjoitti:
Juge kirjoitti: Ihan vaan mielenkiinnosta, mikä on se suurin?
Hogan, Bash At The Beach 1996
Kyllä Austinin turn Wrestlemania 17:ssa on omasta mielestäni vähintään yhtä suuri kuin Hoganin vastaava.
Se olisi voinut olla jos sitä ei olisi lopulta kustu WWE:n toimesta. Pelkkä turn ei riitä tekemään siitä "suurinta ikinä" ainakaan minun mielestäni, vaan myös jatkon pitää olla sen mukaista. Hogan oli kuitenkin pahiksena liki 3 vuotta, Austin vain puolisen vuotta.
kumiorava kirjoitti:Jossain määrin ihailen sitä intoa, että heppu jaksaa kirjoittaa rivikaupalla markkinaliberaalista utopiastaan jollekin painifoorumille.

Avatar
ViiZei
Viestit: 1631
Liittynyt: Ti 11.11.2008 18:21
Paikkakunta: SeinäJoe

Re: John Cena

Viesti Kirjoittaja ViiZei » To 20.10.2011 16:51

Tuli vain mieleen Batistan teippaaminen kehätolppaan hänen ja Cenan välisessä Last Man Standing matsissa. Eihän siinä mitään, mutta millä oikeudella Cena raivostuu Del Riolle hänen voittotyylistään Hell In a Cellissä? Tyhmä Johnny! :?
Big Show ja Kane

Make wrestlingalert rage again

Japeet
Viestit: 1514
Liittynyt: Pe 29.12.2006 16:00

Re: John Cena

Viesti Kirjoittaja Japeet » To 20.10.2011 17:17

En muista puhuttiinko tästä silloin kun uutisoitiin Punkin ylittäneen Cenan oheistuotemyynnissä, mutta tahtoisin tietää mitä jengi on nykyään mieltä -erityisesti Darien, jonka ylempänä olevasta viestistä koko asia tuli mieleeni- siitä että onko Punk henkilö joka pystyy kantamaan koko firmaa, ja voitaisiinko Cena täten "vapauttaa vastuustaan" ja kääntää kantapääksi?

Avatar
SkullCrushingFinale
Viestit: 1527
Liittynyt: Ma 02.08.2010 15:04
Paikkakunta: Turku

Re: John Cena

Viesti Kirjoittaja SkullCrushingFinale » To 20.10.2011 18:23

Japeet kirjoitti:En muista puhuttiinko tästä silloin kun uutisoitiin Punkin ylittäneen Cenan oheistuotemyynnissä, mutta tahtoisin tietää mitä jengi on nykyään mieltä -erityisesti Darien, jonka ylempänä olevasta viestistä koko asia tuli mieleeni- siitä että onko Punk henkilö joka pystyy kantamaan koko firmaa, ja voitaisiinko Cena täten "vapauttaa vastuustaan" ja kääntää kantapääksi?
Siitä en osaa sanoa kuinka kauaa tuo Punkin post-Money in the Bank-tulikuumuus säilyy ihan Pekka Perusfanin näkökulmasta, mutta sanotaan näin, että kevyellä hahmonuudistuksella aika-ajoin, mies voi hyvinkin kantaa yhtiötä vuosia eteenpäin.

Cenan tulevaisuus on jällleen kerran erittäin mielenkiintoinen, sillä Vengeancen jälkeen lienee iskeä kiinni hivenen normaalista eroavaan bookkaukseen. Hynttyyt yhteen Rockyn kanssa 'Seriesissä ja siitä vain pari kuukautta niin Road to WrestleMania potkiikin jo itseään käyntiin, kaikkien aikojen ottelu horisontissa. Mitäs sen jälkeen? Etenkin jos Cena tuon ottelun vie, niinkuin n. 75 % varmuudella imo vie, lienee miehen tähti sen verran kovassa tikissä, että etenkin jos Punk on yhtiön ykkösface, mahdollisuudet Cenan käytössä ovat rajattomat. Etenkin, ellei Cenaa ole käännetty jo ennen WrestleManiaa. Toivon vain, ettei tuota Rock-ottelun potentiaalia rajoiteta ainoastaan tuohon otteluun.

Avatar
Darien Fawks
Viestit: 3765
Liittynyt: Pe 09.04.2004 15:04
Paikkakunta: Pääkaupunki

Re: John Cena

Viesti Kirjoittaja Darien Fawks » To 20.10.2011 21:44

Japeet kirjoitti:En muista puhuttiinko tästä silloin kun uutisoitiin Punkin ylittäneen Cenan oheistuotemyynnissä, mutta tahtoisin tietää mitä jengi on nykyään mieltä -erityisesti Darien, jonka ylempänä olevasta viestistä koko asia tuli mieleeni- siitä että onko Punk henkilö joka pystyy kantamaan koko firmaa, ja voitaisiinko Cena täten "vapauttaa vastuustaan" ja kääntää kantapääksi?
Mielenkiintoinen kysymys ja itsekin juuri oman viestini tuossa lukaisin ennen tätä tekstiäsi.

Kyllä edelleenkin näkisin, että ei CM Punkista ole Cenaa kaatamaan muuten kuin hetkellisesti. Cenassa on jonkinlaista sellaista periamerikkalaista sinnikkyyttä, jollaista ei CM Punkista löydy. CM Punk ei minusta vaikuta päähahmolta samalla tavoin kuin Cena. Mutta aika testamentti kannella.
Uudistunut, entistä parempi Kielisirkus:

http://kielisirkus.blogspot.fi/

Vastaa Viestiin