Matt Hardy

Kaikkea yleistä showpainiin liittyvää. Yritetään kuitenkin pysyä asiallisessa keskustelussa.
Avatar
vendicta
Viestit: 1245
Liittynyt: La 17.10.2009 08:28

Matt Hardy

Viesti Kirjoittaja vendicta » Su 21.08.2011 07:41

TMZ.com kirjoitti:Matt Hardy's arrest today in North Carolina has had immediate repercussions -- he's been DROPPED from TNA.

A rep for TNA tells TMZ, "TNA today released Impact Wrestling star Matt Hardy from its roster. Hardy was already under suspension from the company."

As TMZ first reported, Hardy was arrested after his Corvette smashed into a tree this afternoon. He was not injured.
Matt Hardy sai potkut TNA;sta, taustalla oli muun muassa eilenillalla sattunut puuhunajo, jossa huumeilla oli poliisin mukaan osuutta asiaan.

Kolarista kertova uutinen:
TMZ.com kirjoitti:Wrestling superstar Matt Hardy was arrested in North Carolina today for suspicion of driving while intoxicated ... TMZ has learned.

According to the Moore County Jail, Hardy was busted this afternoon by the North Carolina State Highway Patrol and released around 7:00 PM ET.

Hardy is currently part of Total Nonstop Action Wrestling, but made his name in the WWE.

UPDATE

According to the North Carolina State Highway Patrol, a trooper discovered Hardy after his 2009 Corvette ran off the road and struck a tree. Hardy was by himself at the time and did not suffer any injuries.

The trooper observed signs of impairment and arrested Hardy. He was charged with DWI and the trooper found no other contraband in the vehicle. Hardy submitted to a blood test, the results are pending.

Avatar
Nickeldeon
Viestit: 589
Liittynyt: To 25.10.2007 11:17
Paikkakunta: Oulu

Re: Matt Hardyn potkut

Viesti Kirjoittaja Nickeldeon » Su 21.08.2011 09:14

Ei omena puusta kauas putoa kun on kyse Hardyn veljeksistä.
The greatest gimmick of all times, "Half Naked" Brian Kendrick in TNA

Avatar
Saimou
Moderaattori
Viestit: 1459
Liittynyt: Ke 10.11.2004 22:51
Paikkakunta: Vasa

Re: Matt Hardyn potkut

Viesti Kirjoittaja Saimou » Su 21.08.2011 09:37

Oli kyllä hienoa nähdä putkeen kolme viimeisintä uutisotsikkoa "Matt Hardy arrested", "More on Hardy Arrest" ja "Hardy Fired". Tässä PWInsiderin katsaus tilanteeseen:
PWInsider kirjoitti:In the wake of his arrest this afternoon for DWI, Matt Hardy has been released by TNA.

In a statement made to TMZ.com, an unnamed TNA Spokesperson commented, "TNA today released Impact Wrestling star Matt Hardy from its roster. Hardy was already under suspension from the company."

PWInsider.com has independently confirmed Hardy's release.

According to sources this evening, the original plan had been for Matt and Jeff Hardy to return to TNA storylines around Bound for Glory this October. Obviously, that is out the window. Jeff Hardy's status with the company is unchanged as TNA will be releasing a DVD on his career this Fall and have also licensed him out for several new products, including children's Halloween costumes.

Matt Hardy had been sent home from TNA this past June, with the official reason being excessive lateness to events, although it was believed that was a cover story and the real suspension was due to a video Hardy posted online that featured an inebriated Jeff Hardy and both Hardys using a Tazer on Matt's girlfriend, Lucha Libre USA's Reby Sky. Hardy never acknowledged he was suspended, instead stating publicly he was taking some time off.

Hardy joined TNA this past January after being released by WWE in October 2010 following a series of incidents that caused him to be sent home from a company tour of Europe. Hardy walked out of an event in White Plains, NY after officials voiced concern about his condition. During the European tour, Hardy's condition caused him to be sent home. When PWInsider.com broke the story, Hardy responded with a rambling video posted online claiming that the stories couldn't be true because he was still in Europe. He never wrestled for WWE again, being officially released several weeks later.

On August 19th, Hardy wrote on his Twitter account, "It's time for me to get back to a healthy, happy place, the transformation his now started for me, for us-(New Chapter Will begin new)"

In the wake of all the Hardy news, Matt Hardy is now trending on Twitter in the United States.
Hardyhan juuri twiittaili aikovansa palata kehään, ja alkuperäinen suunnitelma oli tuoda hänet ja Jeff takaisin ruutuun Bound for Gloryn korvilla. Sen järkevyydestä en nyt tiedä, kun Jeffin oikeudenkäynti on tietääkseni edelleen ratkomatta, mutta kaipa se Hardy Boyzin matsi olisi kortissa hyvältä näyttänyt...

...Mistä päästäänkin siihen, että Jeffin tilanne yhtiössä on edelleen tästä tapauksesta huolimatta muuttumaton, ja äijä on tarkoitus vielä tuoda takaisin. Kyseessä lienee yksinkertaisesti liian arvokas nimi firmalle, kun nytkin olisi DVD:tä ja lasten Halloween-asua tulossa.

MaHa oli kamalassa kunnossa WWE:stä lähtiessään, että treenasi itsensä melko nopeasti kuntoon, ja oli TNA:ssa jopa ihan ok midcard-painija. Sitten päätti lähteä (taas) rocktähti-linjalle, mutta koska hän on bändin komppikitaristi ja Jeff keulahahmo, oli Mattille paljon helpompi antaa kengänkuva persuuksille. En varsinaisesti jää kaipaamaan, toivottavasti TNA:n rahalliset menetykset eivät ole valtaisat.

Avatar
Rhyno
Viestit: 52
Liittynyt: La 13.10.2007 12:50

Re: Matt Hardyn potkut

Viesti Kirjoittaja Rhyno » Su 21.08.2011 09:48

=D>

Fat Lardyn uran ja arvokkuuden vajoaminen yhä alemmas ja alemmas on jo niin surkuhupaisaa, että tässä jo väkisinkin työnny hymy naamalle. Vielä vähän aika sitten Lardy postasi niiiin itsevarmana paluustaan kehään, ja nyt hän ansaitsi potkut TNA:sta, jossa häntä ei tulla kaipaamaan ja Lardy polttikin jo kaikki sillat WWE:hen, ehkä tuo kehiin paluu tapahtuukin sitten jossain North Carolinalaisessa bingohalli-promootiossa. Toivottavasti edes Jeff ottaa tuosta opikseen (vaikka kaikki vähä kunnioitus miestä kohtaan katosi Victory Roadissa), eikä upota itseään yhtä pahasti suohon, vaan menee nyt sinne kuntoutukseen hankkiutumaan eroon addiktioistaan. Ja tämän sanon ihan miehen oman itsensä kannalta.
Viimeksi muokannut Rhyno, Ma 22.08.2011 20:57. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
"As I strap that flesh, as your flesh bubbles and burns over your whole body, you will understand, my man, what the 'yappapie' mean by the Indian Strap Match."
- Hulk Hogan

Avatar
MR.Off Topic
Viestit: 3971
Liittynyt: Ke 22.08.2007 17:34
Paikkakunta: GODLAND

Re: Matt Hardyn potkut

Viesti Kirjoittaja MR.Off Topic » Su 21.08.2011 10:54

Mies kusi sitten viimeisenki mahdollisuuden olla jotain ja eihän tuota miestä tule ikävä.

Jeff Hardy ketjussa jo mainitsinki, että miestä on jopa ikävä jo kehiin. Toivottavasti rakas Neromme ei sentään päätä lähteä humehelinjalle, koska se ei tekisi hyvää Jeffille niin hänen uran puolesta kuin ei myöskään sen tulevan oikeudenkäynnin puolesta. Tatuois nyrkkiin vaikka samanlaisen tatuoinnin kuin CM Punk ja noudattaisi sen sanomaa.
GOD OF ALERT Heeelp meee

Tajunnan Rakennelmia

Avatar
RoadWarrior
Viestit: 370
Liittynyt: Ma 11.01.2010 19:36

Re: Matt Hardyn potkut

Viesti Kirjoittaja RoadWarrior » Su 21.08.2011 23:03

Hardyn veljeksillä näkyy olevan käynnissä kilpailu siitä kumpi pääsee nopeammin hautaan koska molemmat vetävät ties mitä mömmöjä.

Heidän bileissä on varmasti pöydällä iso kasa kipulääkkeitä ja huumeita jotka huuhdellaan vodkalla kurkusta alas.

Hardyn veljesten tulevaisuus on helppo ennustaa ja toinen eli Jeff on kohta vankilassa tai haudassa ja Matt on kohta joko vieroituksessa tai haudassa eli molempien on syytä ottaa itseään niskasta kiinni jotta alamäki katkeaa ennen kuin on liian myöhäistä.

Avatar
The Rocker
Viestit: 3325
Liittynyt: Ma 20.08.2007 20:54
Paikkakunta: Parkano

Re: Matt Hardyn potkut

Viesti Kirjoittaja The Rocker » Su 21.08.2011 23:12

Jeff Hardyn kohdalla kipulääkkeitten käyttö on ymmärrettävämpää. Hän sentään on ottanut bumppia aika lailla jatkuvalla tahdilla. Matt Hardy taasen vaikuttaa siltä että hän haluaisi olla niinkuin pikkuveljensä; iso tähti joka voi sekoilla vähän enemmän koska hän on tähti.
"The only time success comes before work is in the dictionary."
"Legal interpretation takes place in a field of pain and death." -Robert Cover
Blogi (Päivitetty 12.05.2015)
Quidquid latine dictum sit, altum videtur.

Avatar
The Crash
Viestit: 336
Liittynyt: Ti 10.08.2010 23:07

Re: Matt Hardyn potkut

Viesti Kirjoittaja The Crash » Ma 22.08.2011 08:59

Minun käy vähän sääliksi Matt'a, jota halusin niin kovasti fanittaa, mutta jonka toistuvat valheet hoitaa itsensä kuntoon söivät lopulta pohjan minunkin säkistäni, ja sitten kävikin näin. Matt'n ura on ollut täynnä ylä- ja alamäkiä. Hetken luulin jo nähneeni valoa tunnelin päässä kuultuani Matt'n tehneen sopparin TNA:n kanssa, mutta tietenkin Matt'n piti mennä tärvelemään mahdollisuutensa jälleen kerran.

Matt'n tulevaisuus näyttää perin synkältä. Matt lähti ovet paukkuen WWE:stä, joka tuskin haluaa ottaa häntä enää siipiensä suojaan TNA:sta nyt puhumattakaan. Huolestuttavinta tässä on kuitenkin Matt'n terveys. Jos Matt tahtoo nähdä tulevatkin syntymäpäivänsä, niin hänen täytyy järjestää elämänsä kuntoon, ja tarvinnee siihen ulkopuolista apua.

Matt'n kohtalona näyttää olevan jääminen ikuiseksi kakkoseksi veljensä Jeffin rinnalla, vaikka olenkin aina pitänyt Matt'a "The Hardyna". Matt'sta ei tainnut koskaan tulla mitään sen suurempaa.
"All publicity is good publicity."

Avatar
Ana
Viestit: 63
Liittynyt: Ti 01.08.2006 19:29
Paikkakunta: Tampere

Re: Matt Hardyn potkut

Viesti Kirjoittaja Ana » Ma 22.08.2011 20:36

Kuva

Eihän tämä kaunista katseltavaa ole.
...Damn...

Avatar
Jomppa
Viestit: 254
Liittynyt: Ma 10.09.2007 12:27
Paikkakunta: Tampere

Re: Matt Hardyn potkut

Viesti Kirjoittaja Jomppa » Ke 24.08.2011 17:08

Mutta sillä oli painimaailman paras tunnari. :(

Avatar
SkullCrushingFinale
Viestit: 1527
Liittynyt: Ma 02.08.2010 15:04
Paikkakunta: Turku

Re: Matt Hardyn potkut

Viesti Kirjoittaja SkullCrushingFinale » Ke 24.08.2011 18:03

Jomppa kirjoitti:Mutta sillä oli painimaailman paras tunnari. :(
IMO molemmat, sekä WWE-, että TNA-tunnari olivat sieltä hirveimmästä päästä. Ei tule ikävä :wink:

Avatar
Morbicae_
Viestit: 230
Liittynyt: La 31.07.2010 11:45
Paikkakunta: Espoo

Re: Matt Hardyn potkut

Viesti Kirjoittaja Morbicae_ » Ke 24.08.2011 22:05Tuommoinen video oli Mattin channelille ilmestynyt.
"Wrestling is supposed to be fun."
- Dean Ambrose

Avatar
Nickeldeon
Viestit: 589
Liittynyt: To 25.10.2007 11:17
Paikkakunta: Oulu

Re: Matt Hardyn potkut

Viesti Kirjoittaja Nickeldeon » Ke 24.08.2011 22:28

Matt Hardyn tarina saa jatkoa:
TMZ.com is reporting the following on recently released TNA star Matt Hardy:

"Troubled wrestling star Matt Hardy was rushed to an emergency room in North Carolina this morning after falling down in his home ... TMZ has learned.

Sources close to Matt tell us ... the ex-TNA star hadn't been feeling well ... but it's unclear as to what caused Matt to fall down.

So far, the extent of his injuries are unknown -- but a family member tells us Hardy is expected to be released from the hospital tomorrow.
The greatest gimmick of all times, "Half Naked" Brian Kendrick in TNA

Show_Stopper
Viestit: 1353
Liittynyt: Pe 15.09.2006 15:46

Re: Matt Hardyn potkut

Viesti Kirjoittaja Show_Stopper » To 25.08.2011 00:13

Jessus. Ihan aidosti jo huolestuttaa tämän tragedian seuraava käänne.
JDub kirjoitti:Cock_Sucker sopisi kyllä sinulle paremmin..

Avatar
Dorian
Viestit: 2163
Liittynyt: To 10.02.2011 15:43
Paikkakunta: Helsinki

Re: Matt Hardyn potkut

Viesti Kirjoittaja Dorian » To 25.08.2011 10:30

Ens vuoden kalmaveikkaukseen varma piste.
Tämä pysyy tässä niin kauan, kunnes seuraavat asiat tapahtuvat:

SM-liiga käy liian pieneksi Jokereille [ ]

Hjallis harkimo suksii vittuun Jokereista [ ]

Joel Armia tekee Olympiakisoissa maalin [ ]

Minä ja DMW istutaan tuopin ääressä [ ]

Avatar
Mikko Alatalo
Viestit: 82
Liittynyt: Su 09.09.2007 22:39
Paikkakunta: Kotisaunan lauteilla

Re: Matt Hardyn potkut

Viesti Kirjoittaja Mikko Alatalo » To 25.08.2011 10:39

Surkeeta, toivoa sopii että oikeasti hakeutuu hoitoon. Eikös WWE edelleen tarjoa kaikille entisille työntekijöilleen ilmaista hoitoa tämän tyylisissä tapauksissa? Eri asia sitten taas kiinnostaako Hardya itseään moinen... :(

Avatar
-Invincible-
Viestit: 276
Liittynyt: La 02.01.2010 21:45

Re: Matt Hardyn potkut

Viesti Kirjoittaja -Invincible- » Pe 02.09.2011 17:16

Uutta videota Hardylta:
"I call that a medium segment. It's not rare and it's certainly not well done."
- Cesaro

WrestlingAlertin Formulatietäjä vuosimallia 2013!

Avatar
Nickeldeon
Viestit: 589
Liittynyt: To 25.10.2007 11:17
Paikkakunta: Oulu

Re: Matt Hardyn potkut

Viesti Kirjoittaja Nickeldeon » Ke 14.09.2011 22:56

Matt Hardyn elämä se vaan jatkuu eteenpäin aurinkoisin ilmein:
Former WWE and TNA wrestler Matt Hardy has reportedly been arrested again during the past week in Raleigh, North Carolina on another DWI charge. He is scheduled to appear in court on November 30.

Hardy’s arrest has been confirmed with police officials, according to prowrestling.net.

To clarify – this is a separate incident from last month’s DWI in Moore County, North Carolina
The greatest gimmick of all times, "Half Naked" Brian Kendrick in TNA

Avatar
C2W
Viestit: 631
Liittynyt: Ma 02.08.2004 16:06
Paikkakunta: Kuopio

Re: Matt Hardyn potkut

Viesti Kirjoittaja C2W » Ke 14.09.2011 23:22

Nickeldeon kirjoitti:Matt Hardyn elämä se vaan jatkuu eteenpäin aurinkoisin ilmein
Luulin tuota ensin vitsiksi, mutta ei kai tässä auta kuin ihmetellä. Pakko tässä on jotain vielä suurempaa tapahtua ennenkuin vuosi vaihtuu, ihan on sellainen kutina.
"Your arms are just too short to box with God!"

Avatar
C2W
Viestit: 631
Liittynyt: Ma 02.08.2004 16:06
Paikkakunta: Kuopio

---

Viesti Kirjoittaja C2W » Ti 20.09.2011 19:34

Olisiko Matt Hardy-uutisten aika? KYLLÄ!
sescoops.com kirjoitti:Former WWE and TNA star Matt Hardy announced on Monday that he’s going to rehab, but it’s been revealed today that he was arrested once again last week (9/14) after his home was raided and illegal drugs were found. According to a release today from the Moore County Sheriff’s Office, Hardy has been charged with:
Possessing a controlled substance with intent to sell or deliver
Possessing a controlled substance
Maintaining a drug dwelling and misdemeanor possession of drug paraphernalia
The search at Hardy’s home on Sept. 14 turned up 20 vials of anabolic steroids, the drug MDMA (Ecstasy) and $1,961 in cash. Hardy was released today on a written promise to appear in Moore County court on Thursday.
In case you are losing track of all Matt Hardy’s arrests, this is the third time Matt Hardy has been arrested in less than a month.
Hardy has court dates scheduled for 9/28 in Moore County (the Driving While Impaired charge that led to his TNA dismissal), 9/29 in Moore County in regard to these new drug charges, a 10/11 court date in Wake County, NC (reckless driving charges), and 11/30 also in Wake County, NC for the Driving Under the Influence charge after being arrested at the Raleigh Durham International airport.
Kuva
"Your arms are just too short to box with God!"

Avatar
-Invincible-
Viestit: 276
Liittynyt: La 02.01.2010 21:45

Re: Pienet uutiset & huhut

Viesti Kirjoittaja -Invincible- » Ti 20.09.2011 19:38

En tiedä onko tästä jossain jo ollut puhetta, muttä tässä Mattin uusin video. Kannattaa katsoa jos viimeaikaiset tapahtumat kiinnostaa, koska tämä selvittää asioita aika paljon
"I call that a medium segment. It's not rare and it's certainly not well done."
- Cesaro

WrestlingAlertin Formulatietäjä vuosimallia 2013!

Avatar
Jomppa
Viestit: 254
Liittynyt: Ma 10.09.2007 12:27
Paikkakunta: Tampere

Re: Matt Hardy

Viesti Kirjoittaja Jomppa » Pe 23.09.2011 17:21

Se meinaa siis palata vielä?

Avatar
SkullCrushingFinale
Viestit: 1527
Liittynyt: Ma 02.08.2010 15:04
Paikkakunta: Turku

Re: Matt Hardy

Viesti Kirjoittaja SkullCrushingFinale » Pe 23.09.2011 19:06

Jomppa kirjoitti:Se meinaa siis palata vielä?
Kunhan hoitaa vieroituksen kunnialla ja pitää sen jälkeen vielä kunnon tauon bisneksestä (tuskin tekee hyvää samantien perään), niin käy minulle. Mutta tosiaan, ilman edellämainittuja, ei todellakaan. Nyt olisi sauma kääntää ura takaisin positiiviselle listalle, toivottavasti onnistuu.

Avatar
BustUout
Viestit: 963
Liittynyt: Su 08.08.2010 13:02
Paikkakunta: Kajaani

Re: Matt Hardy

Viesti Kirjoittaja BustUout » Pe 23.09.2011 19:15

Ihan kiva että palaa, mutta tuo itkukohtaus sai mut repeämään
Vuoden 2013 comeback
Vuoden 2013 mielensäpahoittaja
Vuoden 2013 surkuhupaisin
Vuoden 2013 paras feudi

Avatar
Goblet
Viestit: 709
Liittynyt: To 07.01.2010 15:24

Re: Matt Hardy

Viesti Kirjoittaja Goblet » Pe 23.09.2011 20:41

BustUout kirjoitti:Ihan kiva että palaa, mutta tuo itkukohtaus sai mut repeämään
Minusta oli kyllä ihan aidot kyyneleet. Toivon että saa elämänsä takaisin raiteilleen. Sitten voi harkita paluuta. Isoon E'hen.
I'm the Game, 'cause I'm that damn good!

Ex-PPV-Veikkausdiktaattori
WrestlingAlertin Vuoden Tulokas 2011

Tämä oli sitten tässä.

Vastaa Viestiin