NFL

Ai vapaapaini ei juuri nyt nappaa? No puhutaan sitten vaikkapa tv-ohjelmista tai termodynamiikasta.
Avatar
SkullCrushingFinale
Viestit: 1527
Liittynyt: Ma 02.08.2010 15:04
Paikkakunta: Turku

NFL

Viesti Kirjoittaja SkullCrushingFinale » Ma 16.01.2012 01:15

Tuli tässä Giants @ Packersia (NFC-konfferenssin välierä) katsellessani mieleen, että mahtaako täältä kukana ymmärtää amerikkalaisen jalkapallon päälle? Itse innostuin muutaman mainoksen nähtyäni katsomaan alkuvuodesta 2008 42. Super Bowlin, jossa kohtasivat New England Patriots ja New York Giants. Tuolloinhan Patriots pelasi tuota satumaista kauttaan; Pats voitti kaikki 16 runkosarjaotteluuaan, sekä tietysti kaksi pakollista playoff-otteluaan, matkalla Super Bowlin kirkkaiden valojen alle. Giantsin tilastoa, 12-6, vastaan Patsin 18-0 näytti ylivoimaiselta, eikä selostuskaan uskaltanut veikata Giantsin voittoa Patriotsin timanttista, quarterback-Tom Bradyn johtamaa, heittopeliä vastaan. Paikallisten veikkauslaitosten mukaan Patriots oli suosikki suhteessa 12:1. Tässä siis oli lajia sen paremmin tuntemattoman helppo asettua altavastaaja Giantsin puolelle.

Matsi oli pitkään erittäin vähämaalinen - kolmannen neljänneksen (yht. 45 min.) jälkeen oli nähty vasta yksi potkumaali (field goal) sekä yksi touchdown. Patriots johti 7-3. Viimeisen vartin sisään sitten tulikin hiukan enemmän actionia, kun Giantsin loistava puolustus palkittiin alun nopealla touchdownilla ja näin 10-7 johdolla.

Sitten mentiinkin pitkään ilman tehoja. Giantsin TD:n jälkeen molemmat joukkueet pelasivat yhden kappaleen lyhyitä hyökkäyksiä ilman tulosta, kunnes Patriots sai hyökkäysvuoron jälleen vajaa 10 minuuttia ennen loppua. Giantsin puolustus tappeli ja rähisi vastaan niin vaan perkeleesti, mutta lopulta (silloinen) lajin paras hyökkäys jyräsi läpi. Touchdown New England, 14-10-johto ja pelikellossa jäljellä 2:42. Needless to say, että näytti pahalta.

Klassinen 'Final Drive' kannattaa katsastaa itse. Tästä.
Spoiler: näytä
Siltä varalta, että joku oikeasti katsoo tuon, ennen spoilerien lukemista, voin vain kertoa, että siinä vaiheessa repesi aikamoinen riemu, kun Eli Manning, vieläkin pelaavan, legendaarisen, Peyton Manningin (Indianapolis Colts) pikkuveli, latasi 35 sekuntia ennen päätösvihellystä täydellisen syötön maalialueen takarajalle, josta sen poimi, kukapa muukaan, kuin Giantsin playoff-aikana hiukan turhankin paljon kritisoitu wide receiver, Plaxico Burress. 17-14 ja Lombardi Trophy jäi New Yorkiin, täydellinen 19-0-kausi taas toteutumattomaksi unelmaksi.
Jees. Tuossa kohtaa rakastuin tähän hienoon, maailman taktisimmaksi urheilulajiksi kutsuttuun, touhuun. Painelin Giganttiin, ostin Madden 07:n ja siitä se sitte lähti. Sen jälkeen olen aktiivisesti seurannut liigaa vuosi vuoden jälkeen ja ironisesti, vaikka kannatin ensimmäisessä näkemässäni matsissa Giantsia, myöhemmin suurimmaksi suosikiksi on muodostunut paikalliskilpailija, 'Gang Green', eli New York Jets. Kahden peräkkäisen konfferenssifinaaliin päättyneen kauden jälkeen tänä vuonna iski eräänlainen floppikausi, eli runkosarja päätettiin komeasti kolmeen perättäiseen tappioon (joista kenties kriittisin jouluaattona Giantsille 29-14) ja tästä johtuen playoff-viivan alle valahtamiseen. Hyvä, ettei päävalmentaja luvannut kauden alussa Super Bowlia :|

Kokoan nyt tähän vielä jonkunlaisen peruspaketin pelin säännöistä.
 • - Kenttä on 100 yardia pitkä, päästä päätyyn. Maalialueet ovat molemmat 10 yardia pitkiä.

  - Ennen ottelun alkua kapteenit kättelevät ja tuomarin hoitamalla kolikonheitolla (vieraskapteeni valitsee ilmassa) valitaan ensimmäisen hyökkäysvuoron saava joukkue. Kolikonheiton voittaja päättää tästä (puolustamalla aloittava aloittaa toisen puolikkaan hyökkäämällä) ja kolikonheiton hävinnyt joukkue saa valita kummasta päädystä aloittaa.

  - Puolustamalla aloittava joukkue potkaisee pallon omalta 35 yardin viivaltaan hyökkäävän joukkueen päätyyn. Hyökkäävän joukkueen pelaaja voi joko a) kopata pallon ja lähteä rynnimään kohti vastustajan päätyä, jolloin joukkueen ensimmäinen hyökkäysvuoro käynnistyy siitä kohtaa, jossa hänet saadaan maihin (polvi koskettaa maata), tai jossa hän juoksee rajoilta ulos. Vaihtoehto b) on fair catch, eli kädenheilautus ennen pallon koppaamista, jolloin hyökkäysvuoro käynnistyy automaattisesti omalta 20 yardin rajalta. Tietysti, mitä pidemmälle avauspotku tulee, sitä fiksumpi valinta fair catch on.

  - Hyökkäysvuoron käynnistyttyä hyökkäävällä joukkueella on 4 yritystä päästä kentällä 10 yardia eteenpäin. Mikäli pallon kanssa etenevä pelaaja taklataan ns. 'behind the line', mies pidentää matkaa vain entisestään. Lähes aina, mikäli joukkue ei ensimmäisellä kolmella yrityksellään onnistu kymmentä yardia etenemään, pallon potkaistaan puolustavan joukkueen päätyyn, josta nämä sitten aloittavat oman hyökkäyksensä - mikäli neljännelläkään yrityksellä ei tarvittava matka täyty, puolustava joukkue pääsee hyökkäämään siitä kohtaa mihin pallo jäi, joten em. potkulla (= Punt) luodaan vastustajalle paljon pidempi matka omalle maalialueelle.

  - Hyökkäysvuoro voi vaihtua myös ns. lennosta kahdella tapaa. A), Interceptionilla, mikäli puolustavan joukkueen pelaaja nappaa hyökkäävän joukkueen pelaajan heittämän pallon ilmasta kiinni, käynnistyy välittömästi puolustavan joukkueen hyökkäysvuoro. Miehen mentyä maihin tai ulos rajoilta, pallo jää siihen, johon mieskin jäi ja ensimmäinen 10 yardin yritys käynnistyy siitä. B) Fumblella, mikäli hyökkäävän joukkueen pelaaja pudottaa pallon, ennen kuin hän itse on maassa, ja puolustavan joukkueen pelaaja vie sen ensimmäisenä maasta. Tässäkin tilanteessa seuraava hyökkäysvuoro käynnistyy siitä kohtaa, jossa mies meni maihin, tai ulos rajoilta.
  • - Fumblen "antaneella" pelaajalla on täytynyt olla pallo selvästi hallussa, muuten fumblea ei normaalitilanteesta lasketa. Mikäli pelaaja on kuitenkin vastaanottanut "lateral-syötön", eli kentällä oman maalialueen suuntaan, taaksepäin, heitetyn syötön ja rähmää sen ennen varsinaista haltuunottoa, pallo on kaikkien pelattavissa. Asiasta reikäleipään, joka pelissä saa olla vain yksi eteenpäin kentällä heitetty syöttö (forward pass), mutta lateral passeja ei rajoiteta - ko. sääntö on johtanut muutamiin kaikkien aikojen legendaarisimpiin peleihin, esimerkinä Miracle in Mississippi vuodelta 2007 tai vuoden 1982 klassikko "The Play", jossa vierailijoiden bändikin juoksi jo kentälle, luullen pelin olevan ohi.
  - Touchdown tapahtuu, kun pallo kuljetetaan (juoksemalla tai heittämällä) vastustajan maalialueelle (end zone). TD on kuuden pisteen arvoinen, jonka jälkeen voi yrittää joko yhtä lisäpistettä potkaisemalla pelivälineen kentän päässä olevan maalitelineen (parempi nimi, anyone?) läpi, tai vaihtoehtoisesti kahta lisäpistettä toimittamalla pallon vielä kerran maalialueelle. Matkaa kaksi yardia, yksi yritys. Kahdeksan pisteen touchdownit ovat kuitenkin erittäin harvinaisia, lähes aina joukkue pelaa varman päälle seitsemän pisteen touchdownilla. Toki toisinaan, harvinaista tämäkin, field goal, eli potkumaali, onnistutaan torjumaan, jolloin joukkue saa tyytyä kuuden pisteen touchdowniin.

  - Field goal on kolmen pisteen arvoinen. Tämä siis tapahtuu aivan kuten ylempänä kuvailin, mutta pelitilanteessa se on kolmen pisteen arvoinen. Pisin potkumaali on 63 yardia - NFL-ennätys siis. NCAA-/lukiotilastoista en tiedä.

  - Sitten on vielä safety, eli oma maali. Mikäli hyökkäävän joukkueen pelaaja onnistuu tulemaan taklatuksi maahan omalla maalialueellaan, vastustaja saa kaksi pistettä, jonka lisäksi safetyn antanut joukkue pakotetaan potkaisemaan (Punt) pallo vastustajalle, joten nämä saavat kahden lisäpisteen lisäksi vielä pallonhallinankin.
Siinä jonkunlainen peruspaketti, jolla pitäisi pärjätä sen verran, että ainakin maailman suurimman urheilutapahtuman jaksaa ensi kuussa katsoa ;) Tällä hetkellähän tosiaan NFL Playoffit ovat käynnissä, juuri tällä hetkellä katselen viimeistä konfferenssivälierää. New York Giants johtaa hallitsevaa mestaria, Green Bay Packersia vieraissa 13-10, kun puoliaikaan on 41 sekuntia.

Edit: Giants teki kuin tekikin mahdottoman, menivät piru vie 20-10-johtoon ennen vihellystä.

Aiemmin tänään Baltimore Ravens kukisti kotikentällään Houston Texansin luvuin 20-13. Ensi viikolla se matkaa New England Patriotsin vieraaksi Gillette Stadiumille, jossa ratkotaan American Football Conferencen mestari ja Super Bowl-edustaja. National Football Conferencen vastaava joukkue ratkotaan ensi viikolla, kun joko San Fransisco 49ers matkustaa Green Bay Packersin vieraaksi, tai New York Giants matkustaa 49ersin vieraaksi. Viikko siitä pelataan All-Star-ottelu (Pro Bowl) ja viikko siitä se suurin ja kaunein - Super Bowl XLVI (46).

Nyt ei ole enää puhtia kirjoittaa enempää, toivottavasti edes jotain kiinnostaa :D
Viimeksi muokannut SkullCrushingFinale, To 13.09.2012 20:32. Yhteensä muokattu 3 kertaa.

Avatar
The Rocker
Viestit: 3325
Liittynyt: Ma 20.08.2007 20:54
Paikkakunta: Parkano

Re: NFL

Viesti Kirjoittaja The Rocker » Ma 16.01.2012 02:04

Kiitokset sääntöpaketista. Olenkin noita sääntöjä aina hieman pohdiskellut. Ja tuleehan tuota joskus vilkaistuakin jos sitä sattuu tv:stä tulemaan. Superbowlin voisi ottaa mukaan tähän katsotaan, katsomisen vuoksi pakettiin Oscar-gaalan kanssa.
"The only time success comes before work is in the dictionary."
"Legal interpretation takes place in a field of pain and death." -Robert Cover
Blogi (Päivitetty 12.05.2015)
Quidquid latine dictum sit, altum videtur.

Avatar
Phenomenon
Viestit: 1971
Liittynyt: Pe 15.02.2008 11:35
Paikkakunta: Itä-Helsinki

Re: NFL

Viesti Kirjoittaja Phenomenon » Ma 16.01.2012 08:15

Pittsburg Steelers :heart:

Big Ben on äijä, paras pelinrakentaja liigassa.

Kuva
Phe-no se on, sai hän suosion
fanilauma perässänsä on jo loputon
Mah-do-ton, ownausputki on
nörttejä lakos, voimansa on rajaton

Avatar
takaovi
Viestit: 2430
Liittynyt: Su 26.08.2007 16:17
Paikkakunta: Pori

Re: NFL

Viesti Kirjoittaja takaovi » Ma 16.01.2012 09:57

Tämä on kyllä niitä lajeja, joita en ole koskaan ymmärtänyt, enkä tule varmaan koskaan ymmärtämään. Telkkaristakin katsottuna tuntuu niin tylsältä katsottavalta, että järjestäen vaihtuu kanava. Mutta sehän on vain minun mielipiteeni..
No anna kakkua, anna sakkoa, s****na. Hymyile, hymyile oikein. Mä en kestä näitä s****nan mikkihiiriä. KAKS TUOMARIA, KUMPIKIN SANOO, EN NÄHNY!-Harri Ahola
Kuullmma mylsän koulujen opetussuunnitelmaa on muutettua ja seksivalistusvideona näytetään tästälähin HJK-Schalke ottelu

Avatar
MR.Off Topic
Viestit: 3971
Liittynyt: Ke 22.08.2007 17:34
Paikkakunta: GODLAND

Re: NFL

Viesti Kirjoittaja MR.Off Topic » Ma 16.01.2012 10:53

Itse katson yleensä Super Bowlin. Tosin viime vuonna taisi jostain syystä väliin. Varsin hauskaa katsottavaa, mutta en ole päässyt lajin sisälle ikinä kunnolla ja koko NFL-liiganakin outo. Kerran vuodessa, mutta se riittää.
GOD OF ALERT Heeelp meee

Tajunnan Rakennelmia

Avatar
Jack DiBiase
Moderaattori
Viestit: 3817
Liittynyt: Su 18.04.2004 14:52

Re: NFL

Viesti Kirjoittaja Jack DiBiase » Ma 16.01.2012 12:59

Phenomenon kirjoitti:Pittsburg Steelers :heart:

Big Ben on äijä, paras pelinrakentaja liigassa.
Ja kova panemaan.
WE BACK YA'LL?!

Avatar
Captain Charisma
Viestit: 1011
Liittynyt: Ke 10.03.2004 15:15

Re: NFL

Viesti Kirjoittaja Captain Charisma » Ma 16.01.2012 15:42

On tullut seurattua tänä vuonna enemmänkln ja samalla pistettyä vetoja pelistä hyvällä voittoprosentilla. Hieno laji ja varsinkin playoffsien yhdestä poikki systeemi toimii. Yllätyksiä on taas nähty monta. Tim Tebow ja Broncos pudottivat Steelersit, mutta eivät mahtaneet mitään kaikkien aikojen pelinrakentajalle Tom Bradylle ja Patriotsille. San Francisco pudotti viime hetken touchdownilla Saintsin ja eteni konfrenssifinaaliin. Vastaan asettuu niinikään Packersin shokeerannut New York Giants. Super Bowlissa nähdään siis toinen suhteellisen iso yllättäjä. Pöytä on katettu New Englandille ja kristallipalloni kertoo että näemme 2007 vuoden uusinnan, mutta tällä kertaa Patriots voittaa.

Sunnuntai 22.1
New England Patriots-Baltimore Ravens
San Francisco 49ers-New York Giants

Avatar
SkullCrushingFinale
Viestit: 1527
Liittynyt: Ma 02.08.2010 15:04
Paikkakunta: Turku

Re: NFL

Viesti Kirjoittaja SkullCrushingFinale » Ma 16.01.2012 15:50

Phenomenon kirjoitti:...paras pelinrakentaja liigassa.
Drew Brees, Tom Brady, Aaron Rodgers, Manningin veljekset... :wink:

Avatar
Captain Charisma
Viestit: 1011
Liittynyt: Ke 10.03.2004 15:15

Re: NFL

Viesti Kirjoittaja Captain Charisma » Ma 16.01.2012 15:59

SkullCrushingFinale kirjoitti:
Phenomenon kirjoitti:...paras pelinrakentaja liigassa.
Drew Brees, Tom Brady, Aaron Rodgers, Manningin veljekset... :wink:
Kuva

Tim Tebow - All He Does Is Win

Avatar
SkullCrushingFinale
Viestit: 1527
Liittynyt: Ma 02.08.2010 15:04
Paikkakunta: Turku

Re: NFL

Viesti Kirjoittaja SkullCrushingFinale » Ma 16.01.2012 16:23

Captain Charisma kirjoitti:
SkullCrushingFinale kirjoitti:
Phenomenon kirjoitti:...paras pelinrakentaja liigassa.
Drew Brees, Tom Brady, Aaron Rodgers, Manningin veljekset... :wink:
Kuva

Tim Tebow - All He Does Is Win
Tebow hiukan turhan ailahteleva, että tuon porukan lähistölle laskisin. Alex Smith-tavaraa.

Avatar
RoadWarrior
Viestit: 370
Liittynyt: Ma 11.01.2010 19:36

Re: NFL

Viesti Kirjoittaja RoadWarrior » Ti 17.01.2012 00:31

Captain Charisma kirjoitti:On tullut seurattua tänä vuonna enemmänkln ja samalla pistettyä vetoja pelistä hyvällä voittoprosentilla. Hieno laji ja varsinkin playoffsien yhdestä poikki systeemi toimii. Yllätyksiä on taas nähty monta. Tim Tebow ja Broncos pudottivat Steelersit, mutta eivät mahtaneet mitään kaikkien aikojen pelinrakentajalle Tom Bradylle ja Patriotsille. San Francisco pudotti viime hetken touchdownilla Saintsin ja eteni konfrenssifinaaliin. Vastaan asettuu niinikään Packersin shokeerannut New York Giants. Super Bowlissa nähdään siis toinen suhteellisen iso yllättäjä. Pöytä on katettu New Englandille ja kristallipalloni kertoo että näemme 2007 vuoden uusinnan, mutta tällä kertaa Patriots voittaa.

Sunnuntai 22.1
New England Patriots-Baltimore Ravens
San Francisco 49ers-New York Giants
En oikein jaksa uskoa ennustuksesi osuvan kohdalleen, koska jos liigan parhaalla hyökkäyksellä varustettu Saints ei onnistunut voittamaan San Franciscoa, niin tuskin viimeisenä joukkueena pudotuspeleihin selvinnyt Giantskaan siihen pystyy, etenkin kun heidän pitäisi pystyä murtamaan liigan paras puolustus.

Ennustan siis San Franciscon menevän Super Bowliin jossa vastaan asettuu New England Patriots ja sen ottelun voittaa San Francisco, joka ei ole koskaan poistunut Super Bowlista häviäjänä.

Lopuksi heitetään ennustus konferenssien finaalien lopputuloksista.
New England Patriots-Baltimore Ravens 35-24
San Francisco 49ers-New York Giants 31-21

Avatar
SkullCrushingFinale
Viestit: 1527
Liittynyt: Ma 02.08.2010 15:04
Paikkakunta: Turku

Re: NFL

Viesti Kirjoittaja SkullCrushingFinale » Ma 23.01.2012 01:19

Se on sitte Patriots AFC:n edustaja Super Bowlissa. Tiukka matsi, veivät lopulta 23-20. Täytyy myöntää, että hiukan oli Rice/Lewis-fanina Ravensin kannalla, mutta menkööt tämäkin. Kunhan 49ers lähtee vastustajaksi, muuten on hiukan turhan vaikeeta valita pienempää inhokkia, jos 'Bowlissa pelaavat Patriots ja Giants ;)

Edit: C'mon...

Avatar
SkullCrushingFinale
Viestit: 1527
Liittynyt: Ma 02.08.2010 15:04
Paikkakunta: Turku

Re: NFL

Viesti Kirjoittaja SkullCrushingFinale » Ke 01.02.2012 11:17

Päivittelin hiukan fumble-sääntöä alun pakettiin. Voisin vielä tässä ennen Super Bowlia hiukan laajentaa ja tarkentaa sääntöpakettia, sellasta jenkkifutishuumaa nimittäin painaa päälle ;)

Avatar
DeadManWalking
WrestlingAlertin johtava jääkiekkoanalyytikko
Viestit: 8625
Liittynyt: Ke 13.07.2005 13:51
Paikkakunta: Kuopio + Oulu/Manchester

Re: NFL

Viesti Kirjoittaja DeadManWalking » Ke 01.02.2012 11:38

Super Bowlista kiinnostuneille; Nelonen Pro -kanavat näkyvät ilmaiseksi koko viikonlopun kaikille Suomessa, joten sieltä on mahdollista katsoa jos on kiinnostusta tapahtumaa kohtaan. Selostuskielessäkin on kiinnostuneille valinnanvaraa, sillä Nelonen Pro 1 näyttää ottelun suomalaisella selostuksella, kun taas kovan luokan hardcore-faneille on tarjolla alkuperäinen jenkkiselostus Nelonen Pro 2:n puolella.

Tuli muuten mieleen, että aika monena vuotena Suomessa Super Bowlin näyttämä maksukanava on näkynyt ilmaiseksi juuri tuon Bowl-viikonlopun aikana. Mahtaisikohan kyseessä olla joku sopimusjuttu, että NFL:n toimesta halutaan taata tämän megatapahtuman näkyvyys ilmaiseksi kaikille?
Riveni kirjoitti:Tämä ei tosin auta siihen että joku Naarajärveläinen luulee olevansa Oulusta (Ja Manchesterista). Eihän sieltä olekkaan kuin se 400 kilometriä Ouluun, vaikka tämän pahamaineisen JYPin kotokunnille on alle 100 kilometriä. 8)
Four passes break any defense

Avatar
Jack DiBiase
Moderaattori
Viestit: 3817
Liittynyt: Su 18.04.2004 14:52

Re: NFL

Viesti Kirjoittaja Jack DiBiase » Ke 01.02.2012 14:05

DeadManWalking kirjoitti:Tuli muuten mieleen, että aika monena vuotena Suomessa Super Bowlin näyttämä maksukanava on näkynyt ilmaiseksi juuri tuon Bowl-viikonlopun aikana. Mahtaisikohan kyseessä olla joku sopimusjuttu, että NFL:n toimesta halutaan taata tämän megatapahtuman näkyvyys ilmaiseksi kaikille?
Mä veikkaan, että se on ihan sattumaa.
WE BACK YA'LL?!

Avatar
SkullCrushingFinale
Viestit: 1527
Liittynyt: Ma 02.08.2010 15:04
Paikkakunta: Turku

Re: NFL

Viesti Kirjoittaja SkullCrushingFinale » Ke 01.02.2012 17:23

DeadManWalking kirjoitti:kun taas kovan luokan hardcore-faneille on tarjolla alkuperäinen jenkkiselostus Nelonen Pro 2:n puolella.
Tästä pirunmoiset rispektit. Katselin vähän aikaa sitten viime kauden 'Bowlin uudestaan ja ei se selostus niin heikkoa ollut kuin muistin, ihan osaavaa ja joskus vähän melkeen tunnelmaakin mukana, mutta kyllä otan silti alkuperäisen mielihyvin vastaan.

Avatar
RoadWarrior
Viestit: 370
Liittynyt: Ma 11.01.2010 19:36

Re: NFL

Viesti Kirjoittaja RoadWarrior » Ke 01.02.2012 23:45

SkullCrushingFinale kirjoitti:Päivittelin hiukan fumble-sääntöä alun pakettiin. Voisin vielä tässä ennen Super Bowlia hiukan laajentaa ja tarkentaa sääntöpakettia, sellasta jenkkifutishuumaa nimittäin painaa päälle ;)
Sääntöihin voisit lisätä ainakin yhden tärkeän kohdan nimittäin rangaistukset, koska kaikki eivät varmastikaan tiedä millainen rangaistus jenkkifutiksessa tulee sääntörikkeestä ja missä tapauksissa rangaistus kumotaan.

Avatar
SkullCrushingFinale
Viestit: 1527
Liittynyt: Ma 02.08.2010 15:04
Paikkakunta: Turku

Re: NFL

Viesti Kirjoittaja SkullCrushingFinale » Su 05.02.2012 22:04

Eipä sitte tullut ikinä RW:n kyselemää rangaistustiivistystä tehtyä loppuun saakka...kenties sitten kun "The Big Game" on ohi ;)

Tosiaan, herranjessus, tunnin päästä alkavat ensimmäiset ennakkokatsaukset. Itse matsin lähetys 1.00 ja ottelu kuulemma 1.30. Huomenna sitten pirteänä kahdeksalta ensimmäiseen varsinaiseen duunipäivään kolmen viikon koulutuksen jälkeen :D

Mutta vitut, ny rillataa!

Avatar
Phenomenon
Viestit: 1971
Liittynyt: Pe 15.02.2008 11:35
Paikkakunta: Itä-Helsinki

Re: NFL

Viesti Kirjoittaja Phenomenon » Ma 06.02.2012 07:15

Oho, on tämä hieno laji! 8)

Ja sitten offtopicia.
Tosiaan, herranjessus, tunnin päästä alkavat ensimmäiset ennakkokatsaukset. Itse matsin lähetys 1.00 ja ottelu kuulemma 1.30. Huomenna sitten pirteänä kahdeksalta ensimmäiseen varsinaiseen duunipäivään kolmen viikon koulutuksen jälkeen :D
Mitä duunia? Kolmen viikon koulutus kuulostaa aika pitkältä.
Phe-no se on, sai hän suosion
fanilauma perässänsä on jo loputon
Mah-do-ton, ownausputki on
nörttejä lakos, voimansa on rajaton

Avatar
SkullCrushingFinale
Viestit: 1527
Liittynyt: Ma 02.08.2010 15:04
Paikkakunta: Turku

Re: NFL

Viesti Kirjoittaja SkullCrushingFinale » Ma 06.02.2012 15:39

Phenomenon kirjoitti:Mitä duunia? Kolmen viikon koulutus kuulostaa aika pitkältä.
Soitan ja kerron yrityksille miksi ne tahtoo ostaa multa facebook-mainoksia. Tukikohtana Camp Fonecta.

Ja itse Bowlista sen verran, että v***u kun masentaa.

Avatar
RoadWarrior
Viestit: 370
Liittynyt: Ma 11.01.2010 19:36

Re: NFL

Viesti Kirjoittaja RoadWarrior » Ti 07.02.2012 00:04

Super Bowl oli saada ikimuistoisen lopun, kun New England Patriots oli lähellä tehdä touchdownin pelikellon näyttäessä nollaa, mutta Patriotsin pelaaja ei saanut palloa pysymään näpeissään eikä toinen Patriotsin pelaaja aivan ehtinyt koppaamaan ilmaan pompannutta palloa.

Sitä touchdownia olisi näytetty Yhdysvalloissa televisiossa jokaikisessä urheiluohjelmassa ainakin ensi vuoden Super Bowliin asti ja senkin jälkeen jokaisessa Super Bowlin ikimuistoisimmat hetket koosteessa seuraavan 50 vuoden ajan.

Avatar
SkullCrushingFinale
Viestit: 1527
Liittynyt: Ma 02.08.2010 15:04
Paikkakunta: Turku

Re: NFL

Viesti Kirjoittaja SkullCrushingFinale » Ma 20.02.2012 11:07

Joskus jossain täällä oli erillinen topic lainauksille, mutta pistetään tänne kun ei enää löydy - ja tulevaan NFL-draftiin kuitenkin liittyy.
Mychal Kendricks, ILB, California kirjoitti:My schedule at Cal was way harder than this, so this is a breeze. I'm loving this. The first day I came to report at (the conditioning center), one of our coordinators was like, 'It's going to be a long day today.' And I was like, 'OK, what are we talking about, leaving around 9:30, 10 o'clock?' And she was like, 'Oh no, you'll be out of here by 5.' I'm like, 'Oh my gosh, this is going to be a breeze.'
Odottelen kyllä draftia vähän h**vetin innolla. Pirunmoinen luokka tänä vuonna, jota toki johtaa "the most pro-ready college quarterback since Peyton Manning" Andrew Luck. Hiukan takana oma ykkössuosikki, QB-Robert Griffin III ja ykkösrankattu wide receiver, Justin Blackmon. Tuossa kuitenkin yhden puolustuksen kirkkaiman varauksen kommentit.

Koko juttu oli muutenkin erinomaisesti kirjoitettu ja antoi monista kavereista h**vetin fiksun kuvan.

Avatar
RoadWarrior
Viestit: 370
Liittynyt: Ma 11.01.2010 19:36

Re: NFL

Viesti Kirjoittaja RoadWarrior » To 08.03.2012 00:20

Nyt olisi kova pelintekijä tarjolla pelintekijää etsiville NFL joukkueille, kun Indianapolis Colts antoi kenkää Peyton Manningille.
Todennäköisesti kyse on ainoastaan siitä, että Colts ei halunnut maksaa 28 miljoonan taalan optiobonusta miehelle jolta jäi koko kausi väliin niskavamman takia.

http://www.iltasanomat.fi/muutlajit/14- ... 64969.html

Avatar
SkullCrushingFinale
Viestit: 1527
Liittynyt: Ma 02.08.2010 15:04
Paikkakunta: Turku

Re: NFL

Viesti Kirjoittaja SkullCrushingFinale » To 08.03.2012 09:14

RoadWarrior kirjoitti:Nyt olisi kova pelintekijä tarjolla pelintekijää etsiville NFL joukkueille, kun Indianapolis Colts antoi kenkää Peyton Manningille.
Todennäköisesti kyse on ainoastaan siitä, että Colts ei halunnut maksaa 28 miljoonan taalan optiobonusta miehelle jolta jäi koko kausi väliin niskavamman takia.

http://www.iltasanomat.fi/muutlajit/14- ... 64969.html
Siinäpäs se kysymys onkin, että onko Peyton vielä sillä maagisella tasollaan, tämän niskasetin jälkeen. Sitähän tässä on oikeastaan jo vuodenvaihteesta spekuloitu, että jos, nyt kun, Manning vaihtaa seuraa, minne mies löytää. Muutamia potentiaalisia vaihtoehtoja selatakseni, Dolphins, Redskins, 49ers ja Jets ovat miehen perässä melko aggressiivisesti olleet. Redskins kyllä kaipaa uutta pelinrakentajaa, mutta huippulahjakkaan RG3:n draftaus vaikuttaa erittäin todennäköiseltä.

Noista kolmesta muusta mainitusta (tavoittelijathan eivät noihin missään nimessä rajoitu) jokainen pystyy tarjoamaan kovan puolustuksen Manning-hyökkäyksen vastapainoksi. Dolphinsien eduksi voitaneen laskea loistavan pelinrakentajansuojelukyvyn - sekä ihan vain netin ilman, mikäli Peyton ei päätöstä rahan takia tee, kuten itse kovana miehen fanina uskon. Jets-fanina jaksaisin uskoa, että Peytonin pikkuveljen, Eli Manningin, osoite New York Giantsissa voisi vaikuttaa positiivisesti Jetsin saumoihin, pääsisivät veljekset pelaamaan samassa kaupungissa.

Odotan innolla Dolphinsien kohtaamista kaksi kertaa kaudessa Manningin johtaessa Jets-hyökkäystä ja odotan kauhulla Manning-johdetun Dolphinsin kohtaamista kahdesti kaudessa.

Avatar
Merovingi
Viestit: 2898
Liittynyt: Ma 06.03.2006 18:31
Paikkakunta: Rovaniemi

Re: NFL

Viesti Kirjoittaja Merovingi » Pe 09.03.2012 22:09

Hulppea bonus, mutta eniten kiinnittää huomiota tuo niskavamma.. Eikö NFL-pelaajilla ura lopu keskimäärin 30-vuoden kynnyksellä, yleensä syynä juuri vammat? Kuulostaa riskaabelilta lähteä Manningilta pelaamaan jenkkifutiksen kaltaista lajia, kun niska on jo kerran kärsinyt. Jos osuu uudestaan niin...

Toki lääkärit ovat luvan antaneet, mutta aina on riskit olemassa.
hevosen k**pä

Vastaa Viestiin