Kuukauden kerma

Kaikkea yleistä showpainiin liittyvää. Yritetään kuitenkin pysyä asiallisessa keskustelussa.
Avatar
What
Viestit: 3066
Liittynyt: To 20.07.2006 13:07
Paikkakunta: Rivers Mouth

Kuukauden kerma

Viesti Kirjoittaja What » Su 06.01.2013 18:33

Alertin palkintopystejä jakaessani kritisoin suuresti sitä, kuinka kuollut tämä alue menneenä vuonna oli. Jäin ajattelemaan asiaa, ja itkemisen sijaan ajattelin tarttua itse toimeen.

Ketjun idean olen pöllinyt enskan ikivanhasta aiheesta vanhan foorumin puolelta. Tarkoituksena on siis niputtaa kokoavaan viestiin kuukauden parhaat painijat, juonikuviot ja matsit. Jos 10 tuntuu liian suurelta määrältä, niin 3 taikka 5:kin riittää, kunhan mukana on edes jonkinmoiset perustelut, eikä pelkkää tylsää listausta.

Lähtökohtaisestikaan en oleta, että tätä kovin moni jaksaisi vetää tammikuusta-joulukuuhun. Jos joku tähän pystyy, niin hemmetin hieno juttu. Voin omasta puolestani ainakin sanoa, että kesällä tulee melkein satavarmasti taukoa, ja voipi kiinnostus viikottaisiin lopahtaa siinä määrin, ettei listauksen tekeminen ole millään muotoa järkevää. Mutta vaikka näin kävisi, niin siltikin mielestäni rustailut edes muutamien kuukausien ajalta ovat mukavempia kuin puhdas nollatulos. Ainakin Road To WrestleManian ajan painia tulee seurattua (ja tämä on lupaus) joten tammi-huhtikuulta saatte melkein 100% varmuudella ainakin allekirjoittaneen rustailut.

Toden teolla lihaksi ja vereksi muutan tämän helmikuun alussa tekemällä tammikuusta kokoavan postauksen. Sitten vaan rohkeasti mukaan, tämä ei vaadi mitään omistautumista kalenterivuoden läpi, vaikka se ideaalitilanne olisikin. Niin ja jos joku painia loppuvuodesta tarkemmin seurannut haluaa avata pelin tekemällä joulukuusta kokoavan postauksen, niin sehän olisi vain plussaa.

Avatar
Stefa
Viestit: 1142
Liittynyt: Su 26.06.2005 00:29
Paikkakunta: Tampere

Re: Kuukauden kerma

Viesti Kirjoittaja Stefa » Su 06.01.2013 21:42

Tätä voisi tavallaan kyllä yrittää, ja ehkäpä minunkin tarvii taas lisätä aktiivisuuttani painipuolelle. Tänne kun niin vähän nykyään kirjottelen, ja ihan Whatin mieliksi voisin.

Avatar
Supermac
Viestit: 288
Liittynyt: Su 20.06.2004 19:49
Paikkakunta: Turku

Re: Kuukauden kerma

Viesti Kirjoittaja Supermac » Su 06.01.2013 21:46

Nyt kun jälleen kerran yritän aktivoitua kirjoittelemaan painista, niin tämä voisi olla varsin jees projekti. Olen siis mukana tässä ja toivottavasti koko kalenterivuoden. Hyvä ideanpöllintä, What!

Avatar
What
Viestit: 3066
Liittynyt: To 20.07.2006 13:07
Paikkakunta: Rivers Mouth

Re: Kuukauden kerma

Viesti Kirjoittaja What » Ma 07.01.2013 12:38

Supermac kirjoitti:Nyt kun jälleen kerran yritän aktivoitua kirjoittelemaan painista, niin tämä voisi olla varsin jees projekti. Olen siis mukana tässä ja toivottavasti koko kalenterivuoden. Hyvä ideanpöllintä, What!
Täytyy sanoa, että olet kyllä melkein viimeinen ihminen, jonka odotin tähän vastaavan, mutta enpä pahakseni laita.

Foorumipaluulle (tai edes sen yritykselle) ehdoton peukku. :tu:

Avatar
Krizski
Viestit: 1226
Liittynyt: Ma 24.10.2011 18:58
Paikkakunta: Koskenkorva/Savonlinna

Re: Kuukauden kerma

Viesti Kirjoittaja Krizski » Ma 07.01.2013 19:38

Tähän hommaan voisin lähteä mukaan. Se koostaisi hyvin menneen kuukauden tapahtumat showpainin saralla. Jep, olen siis messissä!
The Krizski Twitterissä
The Krizski Youtubessa
The Krizskin pelistriimejä Twitchissä

Diaryni:
WWE by Krizski viewtopic.php?f=5&t=7422

Uuden WWE PPV-veikkauksen ylituomari!
Vuoden 2013 kehittynein!!

Avatar
C2W
Viestit: 631
Liittynyt: Ma 02.08.2004 16:06
Paikkakunta: Kuopio

Re: Kuukauden kerma

Viesti Kirjoittaja C2W » Ma 07.01.2013 20:37

Voisihan tähän muita kiireiltä yrittää mukaan.
"Your arms are just too short to box with God!"

Avatar
Krizski
Viestit: 1226
Liittynyt: Ma 24.10.2011 18:58
Paikkakunta: Koskenkorva/Savonlinna

Re: Kuukauden kerma

Viesti Kirjoittaja Krizski » Ke 30.01.2013 20:02

TAMMIKUUN KERMA by Krizski

Painijat:
Sijalla 5.
Kuva
Sijalle viisi yltää Antonio Cesaro.
Cesaron tammikuu oli onnistunut tapaus kuten myös uran alku WWE:ssä. Häneltä löytyy viikottaisista hyviä matseja ja vakuuttanut Universen nostamalla jopa jätesäkki Khalin Neutralizeriin.
Cesaron upeat uppercutit ovat myös tosi vaikuttavan näköisiä. Miehellä on loistava tulevaisuus edessä WWE:ssä.
Sijalla 4.
Kuva
Sijalle neljä kipuaa Austin Aries.
Aries on mielestäni yksi TNA:n kantavimpia voimia tällä hetkellä. Hänen pushinsa onnistui ja se kantaa nyt hedelmää. Osallistui hyvään kolminotteluun Genesiksessä, näyttelee kusipään roolia uskottavasti ja on mahtava kehässä taidoiltaan. Mielenkiinnolla odotan Arieksen ja Rooden yhteistä seikkailua.
Sijalla 3.
Kuva
Sijalle kolme nousi Alberto Del Rio.
Del Rion faceturni ei ehkä vielä ole iskenyt kovinkaan voimakkaasti, mutta hän teki tammikuussa isoja asioita. Smackdownissa hän voitti Big Showlta WHC vyön Last Man Standing matsissa, joka oli kaiken lisäksi viihdyttävä matsi. Kovinkaan moni ei saa Big Shown kanssa viihdyttävää matsia aikaan. Royal Rumblessa Del Rio sai Big Showsta uudestaan irti kaikki, mitä oli irti saatavissa. Kehässä Del Rio toimii todella hyvin ja viihdyttävästi, joten toivon hänen facekaudelleen onnea ja menestystä!
Sijalla 2.
Kuva
Sijalla kaksi on The Rock!
Mies piti sanansa ja voitti WWE:n mestaruuden Royal Rumblessa. Tapa onkin ehkä hieman kyseenalainen, mutta se olkoon toissijainen asia.
Hemmetin karismaattinen ja viihdyttävä mies mikissä. Rockylle ei ole kovinkaan montaa haastajaa mikkitaitoihin nähden. Onneksi homma ei mene pelkkien vitsien heittelyksi vaan löytyy mieheltä varastosta myös se vakavampi setti.
Onhan se fakta, ettei jätkä paini aktiivisesti. Se hieman näkyi kehäotteissa Punkia vastaan, mutta sillä karismalla hän auttoi tilannetta paljon ja myös sillä kuuluisalla kehäpsykologialla. Toivottavasti miehen ruosteet katosivat Rumblen aikana ja Rock näyttää loputkin taitonsa lopputalven ja alkukevään aikana.
Sijalla 1.
Kuva
Painijoiden ykkössija menee tammikuussa CM Punkille!
Onhan tämä mies paikkansa ansainnut. Pisin WWE mestaruuskausi pitkään aikaan, jolloin Punk loi WWE:n mestaruudelle suuren arvon. Royal Rumblessa kuitenkin miehen mestaruuskausi päättyi, mutta ei se poista faktaa, että mies oli jälleen mahtavassa vedossa.
Loukkaantumisen jälkeinen TLC-matsi Rybackia vastaan oli hyvä, Rumble matsi oli laadullisesti hyvä, vaikka lopetus oli mitä oli. Miehestä huokuu palo lajiaan kohtaan. Promot ovat edelleen parhaimmistoa. Ei hänen tarvitse joka kerta sitä pipebombia tehdä. Vähempikin riittää Punkille.
Eli Punk on Krizskin mielestä tammikuun painija numero yksi!
Juonikuviot:
Sijalla 5.
Antonio Cesaro vs The Miz
Juonikuvio on simppeli, mutta minusta on hienoa, että WWE tekee juonikuviota midcard vyölle. Cesaro on USA:ta vastustava jamppa ja Miz on tässä feudissa sitten se oikeutta jakava jamppa.
Feudin aikana ollaan nähty Ric Flairin figure fourin siirtäminen Mizin käyttöön (jota Miz saisi viellä hiukan opetella paremmaksi), Royal Rumblen matsi, joka olisi jossain pienemmässä tapahtumassa noussut suurempiin mittasuhteisiin ja myös muuta sälää. Minun mieltäni lämmittänyt feudi kyseessä.
Sijalla 4.
Jeff Hardy vs Bobby Roode vs Austin Aries
Harmittavan vähän TNA esiintyi edukseen tammikuun aikana. Siellä on edelleen valitettavasti ässäkasit syöpäsolut liikkeellä, mutta onneksi myös jotain terveempääkin tavaraa on ollut saatavilla.
Mestaruudesta käyty juonikuvio, jossa Aries ja Roode nokittelivat toisiaan minkä ehtivät ja Hardy nyt puolustavana mestarina tietysti hämmentämässä soppaa.
Ottelu Genesiksessä oli sellainen melkein neljän tähden koitos. Hardy jatkoi mestaruuskauttaan matsin päätyttyä.
Sijalla 3.
Alberto Del Rio vs Big Show
Feudi lähti äkäisesti käyntiin, jossa nähtiin heti vyön vaihdos, kun Del Rio voitti Big Shown Last Man Standing matsissa Smackdownissa. Ennen uusintaottelua nähtiin juhlia ja siestaa Del Rion toimesta, jossa Big Showta pantiin kuin halpaa makkaraa. Molemmat ottelut olivat viihdyttäviä omalla tasollaan. Hyvä välifeudi ennen Wrestlemaniaa! :)
Sijalla 2.
Paul Heymanin juonittelut
Nyt edellisessä Raw:ssa varmistui Heymanin juonittelut Shieldin ja Maddoxin kanssa. Tässä kiinnostavaa on se, että tietääkö Punk oikeasti Heymanin juonittelut vai onko Punk täysin tietämätön Heymanin teoista. Miten tämä vaikuttaa heidän yhteistyöhän? Tuleeko suhteeseen ryppyjä? Jäätyykö h****tti tämän takia?
Tämä kuvio on kytenyt pienellä liekillä, mutta nyt siihen lirautettiin bensaa mukaan. Lesnar tuli myös kuvioihin mukaan. Odotan innolla jatkoa!
Sijalla 1.
CM Punk vs The Rock
Tämä nousee tammikuun ykkössijalle! Feudi on ollut juuri niin hyvä kuin oletus oli. Tulikivenkatkuisia promoja suuntaan ja toiseen. Verta nähtiin WWE:ssä (kauheaa) pitkästä aikaa täämän feudin johdosta. Ainoa miinuspuoli timantille oli tuo Rumblen ottelu. Jotenkin se jäi junnaamaan liian hitaalle temmolle, jonka kruunasi aika veemäinen lopetus. Sinänsä ottelu olisi ollut joillekkin toisille tosi hyvä koitos, mutta näille herroille se jätti parantamisen varaa. Elimination Chamberin matsilla on nyt oiva tilaisuus näyttää ukkojen todellinen osaaminen kehässä.
Silti pettymykseksi jääneestä Rumblen ottelusta feudi ansaitsee ykköspaikan!
Ottelut:
Sijalla 5.
Alberto Del Rio vs Big Show Smackdown 11.01.2013
Ottelussa panoksena Big Shown World Heavyweight Championship. Kukaan ei todennäköisesti odottanut sen menevän niin, kuten se sitten lopulta meni. Ottelu oli muutenkin viihdyttävä, jossa Del Rio sai hyvät kannustukset Miamin yleisöltä. Big Show otteli jälleen kykyjensä äärirajoilla. Onhan se hienoa, että vieläkin jätistä saadaan revittyä potentiaali irti. Ansaitsee paikkansa viidentenä listassa.
Sijalla 4.
Royal Rumble Match 27.01.2013
Ottelu aloitettiin loistavasti. Jerichon paluu toteutettiin loistavasti ja kerrankin WWE osasi pimittää painijan paluun. Jericho ja Zigglerin marssi alusta melkein loppuun asti oli tämän Rumblen suola. Goldustin näkemin oli hienoa ja herra ansaitsikin yhdet uransa kovimmista popeista. Toivottavasti Cody vs Goldust nähdään tulevaisuudessa. Mikä sitten tämän matsin loistokkuutta pilasi.. Noh ennaltaarvaamattomuus puuttui joltain osin, loppukolmikko oli kauhuleffasta kotoisin ja itse lopputaistelu ei nyt maata mullistavaa ollut. Kuitenkin tammikuun kermassa ottelu löytyy sijalta neljä!
Sijalla 3.
Dolph Ziggler vs John Cena RAW 14.01.2013
Viikottaisessa käyty häkkimatsi John Cenan ja Dolph Zigglerin välillä nousee sijalle kolme!
Ottelu oli hyvä matsi, joka oltaisiin voitu käydä jopa PPV:ssä. Taso oli sen mukainen. Toki ottelulla oli pienet miinuksensa, kuten WWE:n synti häkkimatseissa. Se pirun oven käyttö on välillä epäloogista.
Cenalla ja Zigglerillä kemiat pelasivat tosi hyvin yhteen. Tulisia nearfalleja oli muutama ja lopun AJ:n epätoivo häkin päällä oli hauskaa katseltavaa. Matsi nosti hymyn huulille täällä suunnassa.
Sijalla 2.
Jeff Hardy vs Bobby Roode vs Austin Aries TNA Genesis 13.01.2013
Triple Treath match eliminointisäännöillä. Ottelussa oli TNA:n kerma. Lähtökohdat ottelulle olivat, että minun silmissä Hardy olisi voinut jopa hävitä kyseisen ottelun. Sen takia jännitystä riitti loppuun saakka. Tämä matsi pelasti muuten aika surkeasti onnistuneen Genesiksen. Miinusta myös löytyy ottelusta. Lopetus oli liian nopea minun makuuni. Eliminoinnit tapahtuivat todella nopeasti ja kunnon lopputaistelu jäi näkemättä. Mikä näissä isoissa matseissa oli tammikuussa, kun lopetuksiin en kykene olemaan tyytyväinen.. Pitää varmaan itsetutkistelua vielä tehdä, jos olenkin liian ahdasmielinen. Silti ottelu ajoi hyvin asiansa ja oli valonpilkahdus muuten mustan TNA:n tarjonnassa.
Kakkossija saaliiksi tässä kategoriassa.
Sijalla 1.
CM Punk vs The Rock Royal Rumble 27.01.2013
Ehkä tämä valinta kertoo otteluiden lopullisen tason tammikuussa. Se ei lopulta häikäisevää ollut.
Silti kaikki kunnia tälle ottelulle, joka nousee listallani ykköseksi!
The Rockin ja CM Punkin ottelua odotettiin vesi kielellä pitkän aikaan ja lopputulokseksi saatiin nätti painia, joskin heidän tasoonsa nähden liian hidastempoista. Neljän tähden matsi, joka olisi ansainnut enemmänkin hyvää arvosanaansa buukkausta parantamalla. Lopetus on jo käsitelty moneen kertaan. Se ei vieläkään kovinkaan tyydytä! Kuitenkin ottelun lataus ja tunnelma oli todella voimakas. Ihan hyvin olisi voinut olla Wrestlemanian pääottelun lataus. Ehkä heidän rematch sitten on se todellinen huippukoitos ja tämä oli vasta lämmittelykierros. Ykkössija on kuitenkin ansaittu!

Nyt on tammikuun kerma listattu meikäläisen osalta. Olo on huojentunut tämän kirjoitussession ja ajattelun jälkeen. Rohkeasti muutkin tätä tekemään :)
Viimeksi muokannut Krizski, To 31.01.2013 19:23. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
The Krizski Twitterissä
The Krizski Youtubessa
The Krizskin pelistriimejä Twitchissä

Diaryni:
WWE by Krizski viewtopic.php?f=5&t=7422

Uuden WWE PPV-veikkauksen ylituomari!
Vuoden 2013 kehittynein!!

Avatar
cripler91
Viestit: 75
Liittynyt: To 17.08.2006 15:19

Re: Kuukauden kerma

Viesti Kirjoittaja cripler91 » Ke 30.01.2013 21:04

Kuukauden loppuun voisi heittää omankin lyhyen postauksen kun ei enää Main Eventin lisäksi muuta ole.

Kuukauden kerma Tammikuu 2013:

10. Wade Barretilla on IC-mestaruus, voitto Ortonista, vahva esiintyminen Sheamusta vastaan ja vahva Rumblessakin.

9. Rybackilla oli vahva 2012 loppuvuosi ja avasi hyvin ottelulla CM Punkia vastaan ja oli vahva Rumblessakin, mutta ei ole päässyt näyttämään tarpeeksi noustaakseen korkeamalle.

8. Ziggler eli Mr. Money in the Bank jatkoi hidasta nousua kohti huippua ja oli rumblessa melko esillä.

7. Cesaro ollut todella vahva ja Rumblessakin pääsi "väsyneenä" näyttämään miksi vuonna 2013 Cesaro todella lyö läpi.

6. Big Show oli oma itsensä eli tylsä mutta oli sentään tylsä mestari ja dominoi .

5. Joukkueena Team Hell No vaikka kuvio jatkoikin hidasta laskuuan Rumbleen asti missä mielenkiinto vähän heräsi.

4. The Rock... Vaikka voittikin mestaruuden ja oli mukanakin aktiivisesti ei siltikään missään vaiheessa noussut syyksi katsoa WWE:n ohjelmistoja.

3. Del Rio voitti WHC:n ja puolusti sitä onnistuneesti Rumblessakin eli vahva kuukausi ADR:n ja Ricardon osalta.

2. Cenalta erittäin vahva kuukausi ja ei varmaan tarvitse enempää perusteluja.

1. CM Punk yli 400 päivää mestarina ja loistava promot kantavat listan kärkeen.


Matseista en jaksa listata kuin 5...

5. Cena vs Ziggler RAW 7.1.2013
4. Kofi Kingston vs Wade barret SmackDown 4.1.2013
3. Wade Barret vs Randy Orton RAW 20v show
2. Royal Rumble matsi
1. ADR vs Big Show Last man standing Royal Rumble

Juonikuviot top 5.

5. Cena vs Ziggler.
4. Shield vs Ryback.
3. Royal rumbleen johtava kuka voittaa.
2. CM Punk vs WWE universe.
1. CM Punk vs Rock
Erittäin sisältörikas ja valaiseva allekirjoitus.

Avatar
What
Viestit: 3066
Liittynyt: To 20.07.2006 13:07
Paikkakunta: Rivers Mouth

Re: Kuukauden kerma

Viesti Kirjoittaja What » Pe 01.02.2013 11:33

Hienoa että potkaisitte tämän käyntiin! Minulla on tämän viikon painin rästissä, mutta koitan viikonloppuna saada RAW:n, Impactin ja Smackdownin katsotuksi. Hyvällä tuurilla saattaisin pyhänä jo keretä tämän tekemään.

Avatar
Hellhound
Viestit: 298
Liittynyt: Ti 21.06.2011 20:16

Re: Kuukauden kerma

Viesti Kirjoittaja Hellhound » Ma 04.02.2013 00:05

Otan tähän hieman luovaa vapautta ja pyrin aina kuukaudessa tänne antamaan mielipiteeni parhaista TV-otteluista ja TV:ssä näytetyistä segmenteistä, koska PPV:ille pidän edelleen Rankingia.

Hellhound Presents Kuukauden Kerma Tammikuun Televisio:

Segmentit:

5. The Shield Pieksee The Rockin

- Hyvin onnistunut beatdown, jossa saatiin Shield näyttämään vahvalta antamalla heille hieman tavallista isompi päänahka The Rockin muodossa. The Rock myös myi tämän hyvin, joka sai tämän näyttämään vakuuttavalta.

4. Magnuksen paluu/Face Turn

- Magnuksen paluu kuukauden viimeisessä Impactissä oli hyvin toteutettu ja viihdyttävä segmentti, jossa Magnus tuli puolustamaan kotimaansa kunniaa sitä pilkkaavalta Bad Influancelta. Tämän jälkeen hän aloitti kosto urakkansa AA88:ja vastaan. Hyvin saatiin Magnus takaisin feissiksi ja kaiken kruunasi hänen uusittu sisääntulo teema. Magnuksen single pushin alku?

3. Rooden & Arieksen valitus virsi TNA:n tämän hetkisistä mestareista.

- Rooden ja Arieksen hieman, jopa shootin piirteitä saanut promo tämän hetkisten TNA:n mestaruuksien tilasta ja mestarien iästä oli viihdyttävä ja monet ovat heidän kanssaan samaa mieltä. Tämä selvästi aloitti Rooden ja Arieksen uuden tavoitteen eli saada kaikki TNA:n mestaruudet haltuun.

2. Brock Lesnarin paluu

- WWE:n kuukauden suuri paluu oli, kun Lesner ilmestyi RAW:n kehiin jyräämään Vincen, kun Vince yritti antaa Paul Heymanille potkut. Hyvin onnistunut yllätys, joka onnistui luomaan taas hieman mielenkiintoa RAW:han.

1. The Rockin ja Punkin Promo vuoden ensimmäisestä Rawsta.

- Punk pisti pitkästä aikaa hieman parempaa promottelua name droppailuineen ja kansan pilkkaamisineen kunnes The Rock tuli ja veti hänelle tyypillisen erittäin karismaattisen promon, joka sai hyvin markitusta aikaan minussa onhan Rock kuulunut suosikkeihini jo vuodesta 2001. Toisaalta Punk ei Rockin rinnalla näyttänyt kovin uskottavalta, joka osittain johtuu siitä, että Rockin pohjelihas on leveämpi kuin Punkin hartiat. Se kumpi katsojan mielestä sitten oli parempi promottaja on täysin markituksen kohteesta kiinni, koska sen verran hyvin kumpikin veti.

Ottelut:

5. Magnus vs. Devon

- Tämä saattaa osittain mennä juuri tapahtuneen Magnuksen paluun ja loistavan Britti yleisön piikkiin, mutta itse tykkäsin, että Magnus ja Devon saivat aikaan hyvän brawlin ja onnistuivat hyvin luomaan mielenkiintoa Magnuksen
paluuseen ja toivomaan, että pientä TV-mestaruus feudia näiden välille, joka toimisi hyvänä tapana pushata Magnusta.

4. CM Punk vs. Ryback TLC Match

- Punk ja Ryback tarjosivat hyvää televisio mäiskettä heidän odotetussa TLC kohtaamisessa. Valitettavasti ottelu kärsi liian ennalta-arvattavasta lopetuksesta, vaikka se hyvin kävikin järkeen, koska Rybackia haluttiin suojella ja Punk kannatti bookata pitämään mestaruus, koska Rock oli tekemässä kauan odotettua paluutaan mestaruuskuvioihin.

3. Christopher Daniels vs. Jeff Hardy

- Daniels sai kovan työnsä johdosta vihdoin mahdollisuuden monen vuoden tauon jälkeen päästä ottelemaan TNA:n suurimmasta ja kauneimmasta ja saikin oikein viihdyttävän ottelun aikaan. Olisipa Daniels voittanut :cry: .

2. Kurt Angle vs. Mr. Anderson Cage Match

- Anglen ja Andersonin välinen häkki-ottelu, jota mainostettiin hyvin heidän aiempaa Lockdown ottelua hyväksi käyttäen oli hyvää TV-viihdettä, vaikka osittain menikin ehkä hieman liian finisher painotteiseksi. Tässä nähtiin hyvää brawlausta ja viihdyttävää spottausta.

1. Melanie Cruise vs. Nikki ST. John I Quit Match

- Resistance Pron tämän kuukauden televisio jakso piti sisällään yllättävän hyvän naisten matsin. Ottelu piti sisällään hyvää hardcorea ja viihdyttävää brawlausta. Ottelu sai myös hyvin aikaa ja sen lopetus oli oikein uskottava. Harvinaisen hyvä naisten matsi, joka oli jopa yllättävän brutaali.
Bigger pain, Bigger jar, Bigger pills!!!

♫Sky is blue and all the leaves are green.
My heart's as full as a baked potato.
I think I know precisely what I mean,
When I say it's a shpadoinkle day!♫

Avatar
What
Viestit: 3066
Liittynyt: To 20.07.2006 13:07
Paikkakunta: Rivers Mouth

Re: Kuukauden kerma

Viesti Kirjoittaja What » Ti 05.02.2013 11:52

Viikonloppu menikin sairastellessa, mutta nyt sain tämän laadittua. Listaan parhaat painijat, matsit, juonikuviot sekä "hetket." Sillä niistähän painissa pohjimmiltaan on kyse. Tammikuussa katsoin jokaisen RAW:n, Impactin ja Smackdownin. Main Eventit katsoin myös, poislukien 30.1 nähdyn jakson, joka jäi väliin.
TAMMIKUU

Kuukauden painijat
1. Dolph Ziggler
2. CM Punk
3. Alberto Del Rio
4. Ryback
5. The Rock
6. Austin Aries
7. Jeff Hardy
8. Antonio Cesaro
9. Christopher Daniels
10. John Cena


Aloitetaan perkaaminen peräpäästä. Sijalta 10 löytyy vanha kunnon Johnny Boy. Paikkansa Cena ansaitsi kahdella hienolla matsilla listan ykköstä vastaan (7 & 14 päivä RAW:ssa) sekä esiintymisellään Rumblessa. Promot ovat tosin olleet varsin hengettömiä, mikä estää Cenan paremman listasijoituksen.

Ässäkasisyöpään pahasti sairastuneen TNA:n parhaimmistoa olivat Daniels, Aries ja Hardy, jotka melkein koko tammikuun ajan pystyivät välttämään tuohon kohtalokkaaseen juonikuvioon sekaantumista. Hardylla ja Ariesilla painaa paljon Genesiksen pääottelu ja Danielsilla hienot promot sekä 24. päivä nähty vyömatsi Jeffin kanssa. Lisäksi Aries veti mallikkaan ottelun 31. päivä Chavoa vastaan ja ovathan ne yhteiset hetket Bobby Rooden kanssa aika hulvattomia olleet. Vaisu kuukausi kaiken kaikkiaan TNA:lta, mutta tuo kolmikko onnistui sentään jollain tavalla edukseen erottumaan.

Sijalla 8 oleva Antonio Cesaro onkin mielenkiintoinen tapaus. Tammikuun aikana hän pääsi kovasti esille ja kaiketi ensimmäistä kertaa ottelemaan Smackdownin pääottelussa. Feudi Mizin kanssa, Ric Flairin uhittelu ja ottelut Randy Ortonia vastaan ovat olleet varsin viihdyttävää settiä. Paras näistä Orton-kohtaamisista oli ehdottomasti 16.1 Main Eventissä nähty matsi. Niin ja olihan se Neutralizer Suurelle Khalille varsin hieno highlight-pätkä. Saas nähdä jatkuuko Cesaron rooli yhtä isona WrestleManian vääjämättä lähestyessä.

Royal Rumblessa takaisin kukkulan huipulle noussut elämää suurempi megatähti The Rock jää ehkä hieman yllättäen listan puoliväliin. Eihän Rockyn promoissa toki ole mitään vikaa ollut, ja yleisö on syönyt miehen kädestä entiseen malliin, mutta se miehen ainokainen ottelu oli sen verran karvas pettymys, että ei häntä sitten millään viitsi korkeammalle sijoittaa. Ehkäpä Punk ja Rock ottavat vahingon takaisin helmikuussa ja ottelevat Elimination Chamberissa sen matsin, mitä Rumblen piti olla.

Neljäntenä mielipiteet rajusti jakava Ryback. Itse kuulun miehen faneihin. Kyllähän näitä lihaskönttejä on tullut ja mennyt, mutta aniharva on Rybackin kaltaiseen suosioon noussut. Joten ei hänen kansansuosionsa mitään sattumankauppaa ole. 7. päivä nähty mestaruusmatsi Punkia vastaan toimi ja onhan Ryback noin muutenkin ollut aika tajuttoman overi heppu tammikuussa. Hieno esiintyminen myös Rumblessa, vaikka ei erityisen pitkän aikaa kehässä viihtynytkään.

Myönnetään. ADR:n läpät ovat olleet entistäkin kuivempia facekauden aikana, mutta kaksi hienoa matsia Big Show'ta vastaan riittävät pronssiin. Etenkin se Smackdownissa käyty matsi ylitti heittämällä kaikki odotukset ja selostajanpöydän kumoaminen oli sellainen juttu, joka jäi kirkkaasti mieleen. Muutenkin kehätoiminnassa ollut takuuvarma itsensä.

Tammikuussa CM Punk kohtasi voittajansa, mutta eipä hän suinkaan huono ollut. Etenkin se ensimmäinen nokikkain kohtaaminen Rockyn kanssa oli aivan eeppistä promottelua ja onhan tuo feudi promojen puolesta ollut ihan timanttia. Tuohon päälle kun lisää vaikkapa sen mainion Ryback-kohtaamisen vuoden ensimmäisestä RAW:sta, niin kyllähän Punk jälleen kerran kovassa iskussa oli. Se isoin ja tärkein matsi vaan sattui epäonnistumaan, minkä vuoksi Punkin kuukausi ei täydellinen ollut.

Listan ykkösen tammikuu puolestaan oli täydellinen. Dolph otteli mainioita matseja liukuhihnalta. Kaksi hienoa ottelua Cenaa vastaan sekä Sheamus-kohtaaminen 9. päivä nähdyssä Main Eventissä olivat tiukkaa tavaraa. Tähän päälle kun lisää sen, että Dolph oli Rumble-matsin hahmo ja paras painija sekä on mikin varressa tarjonnut vähintäänkin viihdyttävää settiä, niin liimaletti kyllä ansaitsee täysin paikkansa tammikuun kuninkaana. Ei oikeastaan edes kovin vaikea valinta.

Kuukauden ottelut
1. 30 Man Royal Rumble Match / 27.1 Royal Rumble
2. Austin Aries VS. Jeff Hardy VS. Bobby Roode / 13. 1 Genesis
3. John Cena VS. Dolph Ziggler (Steel Cage) 14.1 RAW
4. Sheamus VS. Dolph Ziggler / 9.1 Main Event
5. The Big Show VS. Alberto Del Rio (LMS) / 11.1 SmackDown
6. James Storm VS. Christopher Daniels / 13.1 Genesis
7. The Rock VS. CM Punk / 27.1 Royal Rumble
8. Kurt Angle VS. Mr. Anderson (Steel Cage) 31.1 Impact
9. The Big Show VS. Alberto Del Rio (LMS) / 27.1 Royal Rumble
10. CM Punk VS. Ryback (TLC) 7.1 RAW


Näitä en viitsi lähteä kovinkaan seikkaperäisesti perustelemaan. Ykkönen ja kakkonen olivat omassa luokassaan ja niistäkin Rumble veti helpohkosti pidemmän korren. Looginen, sujuva ja toiminnantäyteinen matsi, jossa motkottamista löytyi vain ihan loppuhetkistä. Bigsun ja ADR:n kohtaamisista tykkäilin myös ja Cena-Ziggler sekä Angle-Anderson parien häkkikohtaamiset rokkasivat nekin. Punk-Rock myös listalle, sillä vaikka se oli bookattu päin pyllyä, niin olihan siinä rutkasti sellaista taianomaista tunnelmaa ja ison matsin fiilinkiä.

Kuukauden juonikuviot

1. CM Punk VS. The Rock
2. Punk & Heyman w. / The Shield & Brad Maddoxx
3. John Cena VS. Dolph Ziggler
4. The Big Show VS. Alberto Del Rio
5. Team Hell No VS. Rhodes Scholars
6. Chris Jericho VS. Dolph Ziggler
7. Brock Lesnar VS. Mr. McMahon
8. Ryback VS. The Shield
9. Taz & Aces & Eights
10. Jeff Hardy VS. Austin Aries VS. Bobby Roode


Sijat 6 ja 7 varmaan vaativat selittämistä, sillä eipä nuo kuviot mitenkään kovin paljon esillä tammikuussa olleet. Lesnar-McMahon kahden minuutin ja yhden F-5:n verran. Sen verran tulisia nämä harvat hetket Jerichon, Zigglerin, Vincen ja Brockin välillä kuitenkin olivat, että jättivät janoamaan lisää. Sen vuoksi nuo listalta löytyvät. Ja pakkohan ne ässäkasitkin oli mukaan saada, sillä olihan Tazin petos varsin shokkihetki kuitenkin.

Mutta kuten sanoin, ei Punkin ja Rockyn feudissa ole ollut yhtään mitään vikaa. Matsissa oli. Etenkin se miesten ensimmäinen kohtaaminen nokakkain 7.1 RAW:ssa oli aivan timanttista promottelua, ja sen jälkeen jokainen kaksikon segmentti on ollut kovaa laatua. Siihen littyen ”consigliere” Paul Heymanin juonittelut Shieldin ja kumppaneiden kanssa ovat myös olleet mielenkiintoista seurattavaa.

Kuukauden ”hetket”
1. Brock Lesnar palaa ja iskee F-5:n McMahonille / RAW 28.1
2. Chris Jerichon paluu Royal Rumblessa / Royal Rumble 27.1
3. The Rockin ja CM Punkin promosota / RAW 7.1
4. Alberto Del Rion mestaruusvoitto / Smackdown 11.1
5. Mick Foleyn nimitys HoF:iin / RAW 7.1
Palaillaan sitten maaliskuun ensimmäisinä päivinä. Toivottavasti.

Avatar
Ultimate
Viestit: 60
Liittynyt: Ke 04.01.2006 20:23
Paikkakunta: Seinäjoki

Re: Kuukauden kerma

Viesti Kirjoittaja Ultimate » Su 10.02.2013 15:30

TAMMIKUU

TOP 5 OTTELUT
5. Last Man Standing Match – World Heavyweight Championship: Alberto Del Rio © vs. Big Show @ Royal Rumble
***

Del Rio ja Big Show pistivät tammikuun alun Smackdownissa pystyyn kiehtovan ja toimivan mestaruusmatsin, jonka erinomaisuutta lisäsi myös yllättävä lopputulos. Kaksikko pystyi kuitenkin säilyttämään tasonsa myös toisessa Last Man Standing -kohtaamisessaan, uutuudenviehätyksen puutteesta huolimatta. Maukkaita hetkiä sisältäneen kokonaisuuden ainoa tahra oli matsin lopetus, joka ei kertaalleen nähtynä enää toiminut uudelleen.

4. Steel Cage Match: Dolph Ziggler vs. John Cena @ RAW 14.1.
***

Zigglerillä ja Cenalla oli alla jo mahtava Ladder-ottelu TLC:stä, sekä erinomainen kohtaaminen viikkoa aiemmin RAW’sta. Silti kaksikko löysi vielä uuden vaihteen myös tähän teräshäkkikohtaamiseen. Rutkasti isoja liikkeitä ja hienoa tunnelmaa sisältänyt ottelu kärsi toki joistain ottelutyyppinsä helmasynneistä, mutta tarjosi silti kuukauden toiseksi parhaan tv-matsin.

3. Tables, Ladders & Chairs Match – WWE Championship: CM Punk © vs. Ryback @ RAW 7.1.
***½

Kuukauden parhaan tv-ottelun leiman nappaa taas itselleen tämä erinomainen TLC-mättö. Tilannerikas taistelu herätti myös yleisön – ja mikä tärkeintä – tarjosi rutkasti jännitettävää. Ottelun lopetus Shieldin sekaantumisineen sopi kuvioon. Tämä matsi on varmasti korkealla mietittäessä vuoden lopussa kovimpia tv-kohtaamisia.

2. Singles Match – WWE Championship: CM Punk © vs. The Rock @ Royal Rumble
***½

Aiheuttamastaan pettymyksestä huolimatta tämä oli loppujen lopuksi oikein erinomainen matsi. Alkupuolen meno oli kiehtovaa ja juuri sellaista fiilistä nostattavaa Ison Ottelun meininkiä. Lopun bookkauksen typeryys söi kuitenkin arvosanasta ison haukun. Onneksi yleisö jaksoi kuitenkin olla tulisesti mukana loppuun saakka.

1. Royal Rumble Match @ Royal Rumble
****

Vuoden 2013 Royal Rumble –ottelu oli toimivin Rumble-matsi vuosiin. Hyvin rakennettu, yllätyksiä sisältänyt mittelö ei käynyt tylsäksi missään vaiheessa; alun Jerichon paluu puhalsi tuulta purjeisiin, eikä vauhti hyytynyt myöskään lopussa. Kolmen mega-facen lopputaistelu oli toimiva vaihtoehto ratkaisuhetkiin. Kuukauden paras ottelu!

TOP 5 PAINIJAT
5. Damien Sandow
Sandow esiintyi edukseen paitsi mainiossa Rhodes Scholars –tiimissä Codyn kanssa, niin myös otteli tämän lisäksi menevän pöytäottelun kuukauden viimeisessä RAW’ssa Sheamusta vastaan. Mies oli tasaisen viihdyttävä niin kehässä, kuin mikissäkin. Kenties jo kevään aikana miehen singles-ura saa kunnolla tuulta alleen?

4. Big Show
Vuoteen World Heavyweight –mestarina saapunut Big Show oli piristävää katsottavaa läpi tammikuun. Kaksi erinomaista Last Man Standing –taistoa Del Rio vastaan saivat seurakseen myös pari toimivaa joukkuematsia viikoittaisista. Feudi Alberton kanssa tarjosi kelpo settiä myös segmenttien puolesta.

3. Dolph Ziggler
Isompiin kuvioihin nostettu Ziggler osoitti tammikuun aikana kuuluvansa ME-kahinoihin. Ottelut Cenaa vastaan ja sydämet varastava suoritus Royal Rumblessa nousivat ”Show Offin” kuukauden kohokohdiksi. Seikkailut AJ:n ja Big E:n kanssa ovat kuitenkin olleet kiintoisaa seurattavaa ottelutilanteiden ulkopuolellakin. Lisäksi huippukarismaattinen Ziggler nosti myös osakkeitaan mikin varressa.

2. CM Punk

Punkin taika ei kadonnut myöskään vuoden vaihtumisen myötä. Feudi Rockia vastaan oli itseoikeutetusti kuukauden kohokohta, vaikka itse ratkaiseva mittelö Royal Rumblessa ei vastannutkaan odotuksia. Punkin tililtä löytyy kuitenkin myös kuukauden kovin tv-matsi Rybackia vastaan, sekä tukku toinen toistaan kovempia promoja. Piti tasonsa huikean korkealla aina historiallisen mestaruuskautensa loppuun asti.

1. Alberto Del Rio

Face-turnin tehnyt ja World Heavyweight –vyön napannut Del Rio oli kuukauden valopilkku. Ainakin minussa epäilyksiä herättänyt naamakäännös sujui lopulta hienosta ja Alberton kehäotteetkin tuntuivat saavan mukavaa lisäpontta uuden roolin myötä. Feudi Big Show’n kanssa tarjosi hyvätasoista menoa läpi kuukauden.

Avatar
Goner
Viestit: 426
Liittynyt: To 20.11.2003 16:03

Re: Kuukauden kerma

Viesti Kirjoittaja Goner » To 28.02.2013 01:08

Tarkoitus on tähän osallistua joka kuukausi, mutta tulen sitten olemaan aina vähän myöhässä, koska monet show't eivät tule jakoon kovin nopeasti. Näin paha venyminen johtui tosin vain siitä, että oli kerralla liikaa katsottavaa kun helmikuun tapahtumiakin ilmestyi samalla rysäyksellä.

Listaan ottelut ja painijat, joihin tosin lasken mukaan myös muut persoonat. Ainakaan painijat eivät välttämättä ole ne kuukauden viisi parasta, vaan mieluummin poimin mukaan eri tavoilla positiivisesti erottuneita.

Tammikuu 2013
Tammikuussa on ollut showeja vähän rajallisemmin, joten melko yksipuolinen lista tulossa.

Top 5 painijat/persoonat:

1. Shinsuke Nakamura
Tammikuun alussa Nakamura teki ihmeen repimällä mma-legenda Sakurabasta irti ikimuistoisen ottelun ja puolusti IC-mestaruuttaan seuraavaksi pari viikkoa myöhemmin CMLL:n La Sombraa vastaan. Siinä missä keskimääräinen WWE:ssä WWE-muottiin kasvatettu painija on pulassa erilaisten tyylien kanssa, Nakamura venyi sujuvasti sekä shoot styleen että luchaan. Hän on periaatteessa vielä heel stable-kytköksensä vuoksi, mutta tammikuussa hän puolusti New Japania ulkopuolisia vastaan promootion sankari-facena. Nyt hän on yksi karismaattisimmista painijoista, joten oli erityisen hassua ihmetellä pitkästä aikaa hänen värittömyyttään muutaman vuoden takaa.

2. Hiroshi Tanahashi
Painillisesti tammikuu oli Tanahashille aika tyypillinen, eli paini ppv:ssä motyc:n ja oli muissakin matseissa hyvä. Tämä tammikuu oli kuitenkin muulla tavoin merkkipaalu hänen urallaan. Tai oikeastaan se 4.1. oli merkkipaalu New Japanille, mutta Tanahashi tähditti sitä main eventissä ja hän on se johtava painija, johon koko promootion nousu henkilöityy. Tuo menestys 4.1. oli ehkä hänen urallaan se ratkaiseva askel, joka tekee hänestä tulevan hall of famerin.

3. Paul Heyman
Heyman saanee minulta Paras mikissä -palkinnon loppuvuoden awardseissa jo tammikuun perusteella. Hän oli mainio Punkin kanssa, mutta vähintään yhtä hyvä yksin. Kuun lopun promo oli varmaan parasta Raw'ssa sitten kesän 2011. Heyman tuntuu vielä tärkeämmältä Punkille etenkin kun katsoi tämän viikon Raw'n, jonka promossa Punk oli sujuvasta ulosannistaan huolimatta oikeastaan todella tylsä.

4. Chris Jericho
Jericho on listalla jo Rumble-suorituksensa takia. Viimeksi hänen lähtönsä jälkeen ei jäänyt paha ikävä, koska hän ehti viime vuonna muuttua ensimmäistä kertaa aika yhdentekeväksi. Nyt hän palasi mukavana yllätyksenä Rumblessa ja olikin heti sen tähti. Samalla se käynnisti hyvin hänen uusimman runinsa, jossa Jericho on ollut mainio jopa babyfacena.

5. Minoru Suzuki
Suzukin näytöt perustuvat myös intensiiviseen matsiin ja luchaan, mutta vähän eri tavalla. Painittuaan 40 000 ihmisen edessä Yuji Nagataa vastaan, suuntasi Suzuki vajaat pari viikkoa myöhemmin 400 katsojan eteen Tokyo Gurentain TOKYO LOVE III ~WE ARE T☆OKYO~ -tapahtumaan. Siellä hän käytti nimeä Dos Mil Torres Hijo del Bellwood painiessaan maski päässä Mistico-gimmickillä huumoriottelun, jonka voitti La Misticalla (Minotica). Hänen kanssaan unelmatiimissä painivat Rey Kikuterio (Kikutaro) ja Ultimo Dragon (se oikea). Vielä ehtisi WWE bookata Wrestlemaniaan Mysterio & Sin Cara vs. Kikuterio & Bellwoodin.

Top 5 ottelut:

1. NJPW 4.1.2013 - Shinsuke Nakamura vs. Kazushi Sakuraba
2. NJPW 4.1.2013 - Hiroshi Tanahashi vs. Kazuchika Okada

Näistä olen riittävän monet kerrat puhunut. Sanon vain, että vaikka tapahtuman jälkeen pidin tuota sijan kaksi matsia vähän parempana, niin Nakamura vs. Sakuraba oli erityisempi ja se muistetaan todella pitkään. Tyyliltään tavanomaisista huippumatseista vielä Tanahashi vs. Okadaakin parempi ottelu nähtiin jo helmikuun ppv:ssä

3. AJPW 3.1.2013 - Koji Kanemoto & Minoru Tanaka (Junior Stars) vs. Kaz Hayashi & Shuji Kondo
Tässä All Asia Tag Team -mestaruusmatsissa painijoiden keski-ikä oli 39 vuotta, mitä ei ikinä uskoisi vauhdikasta ottelua katsomalla. Veteraanit näyttivät nuoremmilleen ja painivat parhaan junior heavyweight -matsin moneen kuukauteen. All Japan vain on tasoltaan sen verran vaihteleva, että välillä katsominen jää lähes kokonaan, kunnes tekevät jotain näin mahtavaa. Junior Stars on alkuvuoden perusteella vahvin ehdokas vuoden parhaaksi tag teamiksi.

4. WWE 27.1.2013 - Royal Rumble -ottelu
Eihän se Rumble huono ollut, vaikka viimeiset viisi painijaa eivät enää itseäni kiinnostaneetkaan ja ottelu kuoli siihen. Ensimmäiset 48 minuuttia oli hyvää ja sehän on tärkeintä. Rumble on tammikuun suosikkimatsien listalla aika helposti joka vuosi jo erilaisuutensa vuoksi. Montaa muuta matsia voisi sanoa sitä paremmaksi, mutta livenä katsottuna se viihdyttää ihan omalla tavallaan.

5. NJPW 4.1.2013 - Low Ki vs. Prince Devitt vs. Kota Ibushi
Vasta kirjoittaessa tajusin, että en ole yhtään miettinyt mikä on viides matsi. Nyt tuntuu, että olen jonkun unohtanut, vaikka tuskin olen. En haluaisi tehdä hirveän yksipuolista tästä listasta, mutta joudun nyt silti liikaa miettimättä turvallisena valintana poimimaan kolmen uskomattoman hyvän junior heavyweightin 3-wayn. Tästäkin olen kirjoittanut muualla, joten en nyt viitsi.

Avatar
Jack DiBiase
Moderaattori
Viestit: 3819
Liittynyt: Su 18.04.2004 14:52

Re: Kuukauden kerma

Viesti Kirjoittaja Jack DiBiase » To 28.02.2013 16:23

Low Ki:n Agent 47 look. :tu:
WE BACK YA'LL?!

Show_Stopper
Viestit: 1353
Liittynyt: Pe 15.09.2006 15:46

Re: Kuukauden kerma

Viesti Kirjoittaja Show_Stopper » To 28.02.2013 21:16

^Tästä lisätietoja ja/tai kuvamateriaalia heti!
JDub kirjoitti:Cock_Sucker sopisi kyllä sinulle paremmin..

Avatar
Hellhound
Viestit: 298
Liittynyt: Ti 21.06.2011 20:16

Re: Kuukauden kerma

Viesti Kirjoittaja Hellhound » To 28.02.2013 21:23

Show_Stopper kirjoitti:^Tästä lisätietoja ja/tai kuvamateriaalia heti!
Gonerin viestissähän on linkki jo tuohon otteluun, missä Low-Ki käyttää tuota lookkia.
Bigger pain, Bigger jar, Bigger pills!!!

♫Sky is blue and all the leaves are green.
My heart's as full as a baked potato.
I think I know precisely what I mean,
When I say it's a shpadoinkle day!♫

Avatar
Krizski
Viestit: 1226
Liittynyt: Ma 24.10.2011 18:58
Paikkakunta: Koskenkorva/Savonlinna

Re: Kuukauden kerma

Viesti Kirjoittaja Krizski » To 28.02.2013 23:04

HELMIKUUN KERMA 2013 by Krizski
Painijat TOP 5.
Sijalla 5.
Kuva
Jack Swagger ansaitsee paikkansa listalla paluunsa jälkeen. Mies rebootattiin kunnolla ja kaveriksi saatiin partaheppujen sankari Zeb Colter. Tällä kaksikolla on ainesta nousta uusiksi tähdiksi WWE:n listoilla. Swaggerin voitto kammio-ottelussa oli totaalinen yllätys ja hänen uusi tunnarinsa sopii hänen uudelle hahmolle kuin nenä päähän. Nyt meikä pitää sormet ristissä, ettei hänen toilailunsa tuota hänelle pahaa koirankoppia. Niin lupaavalta hahmolta tämä reboot Swagger tuntuu olevan!
Sijalla 4.
Kuva
WWE:n posteri poika nousee helmikuussa sijalle neljä. Cenalla on siis takataskussa tiketti WWE:n mestaruusotteluun Wrestlemaniassa. Välifeudi Shieldin kanssa toimi tavalla taikka toisella ihan viihdyttävästi. Kuitenkin se, mikä Cenan nosti listalle on se, että mies osaa edelleen olla viihdyttävä promoissaan ja myös taitava kehässä, kun sinne laitetaan Cenan kaveriksi tasokas jätkä. RAW:n matsi CM Punkin kanssa oli minun näkemykseni mukaan toiseksi paras Cena vs Punk, mitä ollaan koskaan käyty kehässä. Nyt tuleva kuukausi on herkullinen hetki nostattaa panoksia WWE:n mestaruusottelua varten The Rockia vastaan.
Sijalla 3.
Kuva
Nykyinen WWE:n mestari nuosee helmikuun listalla pronssille. The Rock sai kunnian esitellä helmikuun aikana uuden WWE:n mestaruusvyön, joka minun silmääni näytti hyvältä. Ottelu CM Punkia vastaan Elimination Chamberissa oli luultavasti parasta, mitä hän saa aikaan Punkin kanssa. Myös feudi Punkin kanssa on ollut mukiin menevä. Mielenkiinnolla jäämme odottamaan, millaista settiä hän saa aikaan Cenan kanssa maaliskuun aikana.
Sijalla 2.
Kuva
Entinen UFC Heavyweight Champion nousee hopealle helmikuun kimarassa. Miehen tulinen Brawl Miziä vastaan MizTV:ssä oli loistava osoitus Lesnarin stiffistä ja fyysisestä tyylistä. Helmikuun viimeisessä RAW:ssa mies vuoti verta kuin pistetty sika kehätolppaan törmäyksen jäljiltä. Tässä köriläässä on niin suurta uhkaa ja taitoa, että näkisin niin mielelläni miehen täysipäiväisenä starana WWE:ssä. Voisi samalla dominoida WWE:n mestaruuskuvioita, jonka jälkeen tiputtaisi vyön nousevalle staralle. Tämähän on sitä fantasiabuukkauksen kuolaamista. Kuitenkin Lesnarilla on tiedossa hitonmoinen feudi Triple H:ta vastaan tulevana kuukautena johdattaen Wrestlemaniaotteluun.
Sijalla 1.
Kuva
Tiukassa kisassa itseään "maailman parhaaksi" tituleeraama CM Punk nousee ykköspallille. Punkin huikeat promot ja hyvä ottelu Rockia vastaan ja erinomainen ottelu Cenaa vastaan RAW:ssa ovat hyvä meriittejä helmikuun aikana. Myös alkukuukaudesta käyty tv-ottelu Jerichoa vastaan on mainitsemisen arvoinen suoritus. Jopa Jumalaksi itseään verrannut ateisti aloittaa mitä todennäköisemmin Wrestlemaniafeudin Undertakerin kanssa.
Juonikuviot TOP 5.
Sijalla 5.
The Shield vs WWE:n facet
Juonikuvioissa on tällä hetkellä hiukan suvantovaihe menossa, mutta eiköhän ensi kuussa tilanne tule muuttumaan radikaalisti. Näin ainakin toivoisin tapahtuvan.
Shieldin feudi WWE:n naamakaartin kanssa ansaitsee pääsemisen listalle, joten sija viisi napshati tämän kuukauden listalta. Shieldi on edelleen saatu näyttämään vakuuttavalta jengiltä, joka on pieksenyt pois tieltään WWE:n kärkinaamoihin kuuluvia tiimejä kaksin kappalein. Koko kolmikolla on valoisa tulevaisuus edessään WWE:ssä, mikäli kortit tullaan pelaamaan oikein heidän kanssaan. Nyt vaan buildia eteenpäin siten, että lopulta heidän hävitessään matsin, sen pitää tuntua isolta asialta.
Sijalla 4.
Antonio Cesaro vs The Miz
Oi joi, United States mestaruus tuntuu nyt olevan arvokkaimmillaan pitkään aikaan, kun taas Intercontinental mestaruuden arvo tuntuu olevan pohjalukemissa. Kiitos pitkälti kuuluu Antonio Cesaron mestaruuskaudelle, jonka aikana varsinkin tämän feudi Miziä vastaan on ollut hieno midcard feudi. Cesaron riepotti Miziä turva-aitaan EC:tä edeltäneessä RAW:ssa oli tarpeeksi brutaali, jonka vammoja Miz on myynyt loistavasti. Halpa diskausvoitto EC:n mestaruusottelussa vei feudia mielestäni hyvin eteenpäin. Myös Miz on saanut jonkin asteisen kostonsa EC:tä seuranneessa RAW:ssa, mutta toivon näiden herrojen vielä kerran kohtaavan Wrestlemaniassa! Ansaittu neljäs sija tälle midcard feudille.
Sijalla 3.
CM Punk vs The Rock
WWE:n mestaruuden ympärillä on käyty hyvä feudi näiden herrojen välillä. Ainoastaan silti se yltää kolmannelle sijalle. Olisi tässä vieläkin enemmän ollut potentiaalia, mutta jotenkin Royal Rumblen jälkeen homma hiekan lässähti liian tavalliseksi WWE:n mestaruusvyö feudiksi. Ehkä sitten allekirjoittaneella oli liian suuret odotukset tälle parivaljakolle.
Feudi sai luultavasti päätöksensä EC:n mestaruusottelussa, jonka jälkeen The Rock julkisti uuden WWE:n mestaruusvyön. Punk olisi sen saanut tehdä, mutta hyväksyn päätöksen hampaita kiristellen.
Sijalla 2.
Alberto Del Rio vs "Real American" Jack Swagger
Feudi ei vielä ole kunnolla alkanut, mutta se kuulostaa hyvinkin herkulliselta. Meksikaani vs rasistinen amerikkalainen. Viihdettä siis on luvassa, jos tähän kunnolla panostetaan. RAW:n MizTV:n promottelut olivat oiva alkusoitto tälle yhteiselle taipaleelle. Meikäläinen on ihan fiiliksissä! Ainoa tumma pilvi on edelleen pään päällä, kun Swagger tosiaan törttöili menneellä viikolla. Kuitenkin sen jälkeiset tapahtumat luultavasti pelastivat Swaggerin, joten feudia odottaa herkulliset ajat.
Sijalla 1.
Brock Lesnar and Paul Heyman vs Triple H and Vince McMahon
Niinkin hurjalta kuin se kuulostaa ja näyttää, silti mun listallani tämä feudipari nousi helmikuun kärkipaikalle. Heymanin ja McMahonin kemiat pelaavat hyvin yhteen promopuolella ja Lesnarin vakuuttava jälki tuhoamisessa on kerta toisensa jälkeen nostanut karvat pystyyn. Viime RAW:ssa Heymanin ja McMahonin "fight" toteutettiin loistavasti, joka antoi siemenen Brock Lesnarin ja Triple H:n rematchiin Wrestlemaniassa. Intensiivinen brawl, jossa Lesnarin verenvuodatus, HHH:n komea pyykkinaru ja ylipäätään tunnelma nostivat tämän feudin kertaheitolla kuumimmaksi feudiksi WWE:ssä. Ansaittu kärkipaikka minun listallani!
Ottelut TOP 5.
Sijalla 5.
Alberto Del Rio vs Dolph Ziggler WWE Main Event 13.02.2013
Sijalle viisi pääsee WWE:n Main Eventissä käyty kamppailu Del Rion ja Zigglerin välillä. Ottelu olisi hyvinkin voinut olla PPV:ssä käyty ottelu, jossa oli muutama tosi hyvä nearfall, kemiat pelasivat hyvin yhteen, hyvää myyntiä ja hyvä lopetus. Hyvä tv-ottelu, joka nousee sijalle viisi helmikuun listallani.
Sijalla 4.
The Shield vs John Cena, Sheamus and Ryback WWE Elimination Chamber 17.02.2013
Kuuden miehen joukkueottelu nousikin hyvin korkealla tässä listassa. Ottelu olisi voinut olla vieläkin korkeammalla, ellei ajan puutteesta olisi kärsinyt. Shield osaa todella hyvin pelata yhteen joukkueena ja myös facet laittoivat itseään hyvinkin likoon. Ambrosen DDT Cenalle oli loistavan näköinen, Spear turva-aidan löpi oli myös yksi muistettava kohta matsissa ja lopetuskin oli yllättävän puhdas, jonka jälkeen oikea joukkue voitti ottelun tulevaisuutta ajatellen.
Sijalla 3.
The Rock vs CM Punk WWE Elimination Chamber 17.02.2013
Jotkut eivät tästä tykänneet edes Royal Rumblen vertaa, meikäläisen silmään tämä oli jopa hitusen parempi kuin Rumblessa käyty ottelu. Ottelussa näkyi valitettavasti, ettei Rockin ja Punkin kemiat niin hyvin kohdanneet keskenään, mutta silti saimme viihdyttävän Main Eventin EC:lle. Niin kuin sanoin Elimination Chamberin topicissa, tämän ottelun lopetus olisi voinut olla Rumblen ottelussa, jonka jälkeen EC:ssä oltaisiin nähty ottelu, joka olisi rehdisti painittu 1vs1. Sija kolme helmikuussa.
Sijalla 2.
Elimination Chamber match WWE Elimination Chamber 17.02.2013
Minuun tämä ottelu upposi kuin kuuma veitsi voihin. Ottelussa ei niinkään nähty elämää suurempia spotteja, mutta eihän jokaisen kammio-ottelun tarvitse olla toinen toistaan brutaalimpi. Tässä ottelussa toimi melkein kaikki. Oli kehpsykologiaa, hyviä taistelupareja, oivallinen loppukolmikko, Mark Henryn monsterius ja yllättävä voittaja. Ehkä lopetuksen olisi voinut tehdä rajummaksi, mutta pääsi se siltikin yllättämään positiivisesti. Sija kaksi helmikuussa!
Sijalla 1.
John Cena vs CM Punk RAW 25.02.2013
Tämä ottelu rokkasi ja tyylillä. En ole nähnyt näin loistavaa ottelua RAW:ssa pitkiin aikoihin ja olisi voinut heittämällä olla vaikkapa Wrestlemanian pääottelu. Loistava kemia ja hyvät uudet innovaatiot antoivat matsiin hienosti tunnetta lisää. Kukapa olisi uskonut näkevänsä Cena Bombin tai jopa PILEDRIVERIN WWE:n kehässä? Yleisö oli mukana todella hyvin luoden lisää tunnelmaa, Cole oli oikeasti hyvä selostamaan matsia ja eipä ottelun lopputuloskaan lopulta häirinnyt pahasti. Oikeastaan yllätyin, että se meni niinkin puhtaasti. Minun kirjassani toiseksi paras Cena vs Punk, joten lähellä oltiin ***** matsia. Tässä on myös tosi hyvä ehdokas MOTY-kandinaatiksi. Ainakin tällä hetkellä paras näkemäni ottelu vuonna 2013!

Lista on tehty, jälleen siihen meni tovi aikaa, kun kirjoitti ajatukset ylös. Näihin tunnelmiin maaliskuuta odotellessa. TNA:lta on tulossa Lockdown 10.3.2013 ja WWE:n Road to Wrestlemania jatkuu. Myös ROH:ssa on iPPV tulevana viikonloppuna 11th Anniversary Shown muodossa.
The Krizski Twitterissä
The Krizski Youtubessa
The Krizskin pelistriimejä Twitchissä

Diaryni:
WWE by Krizski viewtopic.php?f=5&t=7422

Uuden WWE PPV-veikkauksen ylituomari!
Vuoden 2013 kehittynein!!

Avatar
Hellhound
Viestit: 298
Liittynyt: Ti 21.06.2011 20:16

Re: Kuukauden kerma

Viesti Kirjoittaja Hellhound » Ti 05.03.2013 20:15

Hellhound Presents Kuukauden Kerma Helmikuun Televisio:

Segmentit:

5. Hulk ilmoittaa #1 haastaja vaihtoehdot.

- Hyvin toiminut segmentti, jossa Hulksteri hypetti Jeffin mahdollisia Lockdown haastajia. Itse Hulkin promoilu ei loppujen lopuksi ollut se mikä tästä teki hyvän. Hulkin promoiluhan aika perinteistä Hulksteria, mutta yleisö reagoi aivan loistavasti kaikkeen mitä Hulk sanoi. Muutenkin TNA:ta heidän Britannian kiertueellaan katsomaan tullut yleisö oli loistava.

4. Mark Henryn paluu.

- Henry tuli Hall Of Paininsä kanssa takaisin ja pistikin heti porukka kanveesiin. Itse olin ainakin iloinen nähdessäni yhden tämän hetken parhaista powerhouseista tulleen takaisin vielä yhden runin ajaksi.

3. Lockdown joukkueiden ilmoitus ja Eric Youngin paluu.

- Kuukauden viimeisessä Impactissä nähtiin kuinka Sting ilmoitti joukkueensa tulevaan Lethal Lockdown otteluun. Segmentissä nähtiin hyvää promoilua niin Stingiltä, Devonilta kuin Andersoniltakin. Segmentin kruununjalokivenä silti oli "Showtime" Eric Youngin paluu. Itse muistan, kun noin vuosi sitten kirjoitin omaan top 100:n, että haluaisin nähdä taas vakavampaa Youngia ja nyt siitä mahdollisesti tulee totta [-o< .

2. Kurt Anglen hyökkäys Ace's & Eightsien päämajaan ja VP:n maskin poistaminen.

- Anglen ja Ässäkasien kaunasta johtuen Angle otti suuren riskin ja lähti yksin hyökkäykseen AA88:sien päämajaan. Angle ehtikin saada hyvän alun hyökkäykselleen, kun hän pisti kasaan niin Andersonin kuin Devoninkin ja löysi tiensä AA88:sien VP:n luokse, jonka hän onnistui brawlauksen aikana tyrmäämään olutpullolla. Angle sitten otti häneltä maskin pois, mutta joutui hyökkäyksen kohteeksi, kun loput AA88:sit tulivat pieksemään hänet. Tällä saatiinkiin luotua hyvä Cliffhanger ensi viikon Impactille, koska VP:tä ei koskaan ehditty nähdä. En muistakkaan, koska olisin viimeksi odottanut tavallista viikottaista näin paljon kuin tämän segmentin johdosta odotan. Itse veikkaan VP:n paljastuvan Abyssiksi.

1. Zed/Swagger Promot.

- Zedin ja Swaggerin We The People promot ovat olleet kyllä Helmikuun viihdyttävintä antia. Tämä kuvio Del Rion kanssa onkin hyvin sekoittanut oikeata politiikassa esillä olevia asioita luodakseen mielenkiintoisen feudin. Jos yksi segmentti näiltä pitäisi valita niin se varmaan olisi MizTV väittely Zebin ja Del Rion välillä.

Ottelut:

5. Kenny King vs. Zema Ion Cage Match

- King ja Ion vetivät lyhyen, mutta energisen ja toiminnantäyteisen Cage Matchin. Yksi parhaista Xplosion otteluista, joita olen nähnyt.

4. Samoa Joe vs. Kurt Angle

- Kurt Angle ja Samoa Joe veti teknisesti hyvän TV-ottelun, joka viihdytti koko kestonsa ajan. Valitettavasti tämän ottelun lopetus jäi epäpuhtaaksi sekaantumisista johtuen. Sentään sekaantumiset veivät kuvioita eteenpäin, mutta olisin mielelläni nähnyt tälle kunnollisen lopetuksen.

3. CM Punk vs. Jericho

- CM Punk ja Jericho pistivät taas hyvän teknisen TV-ottelun. Hyvää toimintaa pitkin matsia, mitä näiltä kahdelta osasikin kyllä odottaa. Tämä sai myös riittävästi aikaa.

2. Bully Ray & Sting vs. Devon & DOC Tables Match

- Bully Raymondin ja Stingerin megajoukkue onnistuu viihdyttämään jokaisella esiintymisellään. Tämä ottelu ei ehkä ollut samalla tavalla teknisesti erinomaista painia kuin nuo pari aiemmin mainittua ottelua, mutta tämä oli silti hyvin viihdyttävää brawlaamista ja showbouttailua. Tämä oli tälläinen enemmän sports entertainment tyylinen ottelu, mutta viihdyttävä sellainen.

1. John Cena vs. CM Punk

- Cena ja Punk saivatkin aikaan hyvän ottelun kuukauden viimeisessä RAW:ssa. Tässä nähtiinkin monia hienoja liikkeitä ja kumpikin sentään yritti tuoda jotain uutta arsenaaliinsa, joista toiset toimivat hyvin ja toiset sitten vähän huonommin. Suurin este sille, että en pidä tätä erinomaisena otteluna on, että itsestäni ainakin tuntui, että tässä painotettiin hieman liikaa finishereihin eli ottelu kärsi hieman samasta kuin, vaikka esimerkiksi vuoden 2010 AJ Styles vastaan Kurt Angle TV-ottelu. En myöskään missään vaiheessa uskonut Punkin mahdollisuuksiin voittaa tätä ottelua. Silti tämä on mielestäni WWE:n tähänastisen vuoden paras ottelu ja tällä hetkellä USA:n promootioiden kolmanneksi paras ottelu Genesiksen Jeff Hardy vs. Austin Aries vs. Bobby Rooden ja ROH:n Anniversaryssä nähdyn Kevin Steen vs. Jay Lethalin jälkeen. Cena ja Punk siis vetivät jo nytten todennäköisen voittajan vuoden TV-ottelulle.
Bigger pain, Bigger jar, Bigger pills!!!

♫Sky is blue and all the leaves are green.
My heart's as full as a baked potato.
I think I know precisely what I mean,
When I say it's a shpadoinkle day!♫

Avatar
Krizski
Viestit: 1226
Liittynyt: Ma 24.10.2011 18:58
Paikkakunta: Koskenkorva/Savonlinna

Re: Kuukauden kerma

Viesti Kirjoittaja Krizski » Ti 02.04.2013 18:16

[center]Maaliskuun kerma 2013 by Krizski[/center][/b][/color]
Painijat TOP 5:
Sijalla 5:
Kuva
WWE Championshipin haastaja John Cena nousee maaliskuussa Painijoiden kermassa viidennelle sijalle. Tässä kuussa oli jotenkin hankalaa valita näitä pahnanpohjimmaisia sijoituksia, mutta päätökseni olen tehnyt, luultavasti joitakin muita olisi tähän sijalle noussut. Cena antoi maaliskuun viimeisessä RAW:ssa todella tunteellisen, jopa itsekkään ja heelmäisen promon tulevasta WWE Championship matsista Wrestlemaniassa. Peukut ja varpaat pystyyn, että Wrestlemanian jälkeen on hahmona kehittynyt uuteen suuntaan pois siitä Mr. Niceguy hahmosta.
Sijalla 4:
Kuva
Mies on ollut loistavassa lopputalven vireessä WWE:ssä ja on saanut Fandangon kanssa lyhyessä ajassa kasattua yhden mielenkiintoisimmista alakorttiottelusta Wrestlemaniassa. Harmittavasti herra taitaa kadota taas hetkeksi aikaa Fozzyn mukaan Wrestlemanian jälkeen, mutta olemme saaneet aimo annoksen viihdettä, kun Y2J on ollut WWE:n kehässä työhaalarit niskassa tai mikki kädessä puhumassa.
Sijalla 3:
Kuva
Pronssimitali menee WWE:ssä hyvää heelviihdettä tarjonnut uusi tulokas FAN....DAN....GO!
Onneksi WWE ei ole kierrättänyt pelkästään tuota ei halua debytoida kehässä samalla kaavalla montaa viikkoa, vaan saatiin hänet ensimmäiseen kuvioon itse Y2J:n kanssa. Herralla on karismaa, mieheltä löytyy atleettisuutta kehässä, kuvan kaunis tolpalta hypättynä Leg Drop!
Pakko on antaa tunnustusta miehelle, joka on lyhyessä ajassa saanut Krizskin fanittamaan FAN...DAN...GOA!

Sijalla 2:
Kuva[/img]
TNA:sta nousee myös onneksi minun listoilleni maaliskuun painijoiden kermaan Bully Ray! Ässäkasien presidentti, TNA World Heavyweight Champion, Hoganien kärsimysnäytelmän ohjaaja, TNA:n Anarkian luoja.
Hyvä ottelu Jeff Hardya vastaan Lockdownissa, päälle ansaittu mestaruusvoitto, hyvin tehty heelturn ja toi jotain eloa TNA:n julmimpaan Stableen. Kova suoritus maaliskuussa Bully Raylta, joten ansaittu hopeamitali maaliskuussa!
Sijalla 1:
Kuva
Maaliskuussa palkintopallien kuningas on CM Punk! Maailman paras ja vihatuin heel ainakin CM Punk on. Todella röyhkeä, mikkitaidot kultaakin paremmat, upeasti saanut tästä Wrestlemaniaputkifeudista todella henkilökohtaisen Undertakerin kanssa. Ei tätä miestä voi vain kuin rakastaa, kun myös samalla vihata sydämensä kyllyydestä juonikuvioissa. Maaliskuussa selkeä ykköspaikka Krizskin painijoiden listalla!
Juonikuvioiden TOP 5
Sijalla 5:
Viidakon kuningas
Mark Henryn ja Rybackin feudi on oikein kunnon isojen miesten feudi, joka on myös ollut yllättävän viihdyttävää seurattavaa. Joillakin kemiat pelaavat yhteen hyvin!
Henryn kehittyminen vanhoilla päivillä on tosi nautinnollista katsottavaa. Ryback on taas nälkäinen tulokas vielä WWE:ssä, joten tässä on tavallaan jonkintasoinen soihdun vaihto nuorempaan sukupolveen menossa isojen miehien divisioonassa.
Wrestlemanian Shell Shockedia odotellessa tämä juonikuvio pompahti viidennelle sijalle!
Sijalla 4:
WWE:n tanssimiehet
Lyhyessä ajassa herrat Chris Jericho ja Fandango saivat parsittua kasaan kunnon alakorttifeudin Wrestlemaniaan. Molemmat ovat olleet viihdyttäviä mikissä, Fandangon atleettisuus on ainakin beat downeissa näkynyt. Toivottavasti myös Mainstream yleisö Jenkeissä pitää tästä Wrestlemaniassa, jolloin uskon näiden kahden jollakin tavalla lunastavan alakortin parhaan ottelun leiman.
Sijalla 3:
Uran katko Wrestlemaniassa
Triple H ja Brock Lesnar ovat saaneet tämän feudin toimimaan hyvin. Tietenkin No Holds Barredin tilalle olisi voinut ottaa joku mielenkiintoisempi ottelumuoto, elälöityminen oltaisiin voitu jättää pois stipulaatioista. Kerran Heyman ja Lesnar saivat valita stipulaaatiot niin miksikäs ei oltaisi valittu vaikka Lesnar moottorisahan kanssa.
No pienet ovat siis murheet, uskon tämän kaksikon tällä pohjustuksella tuottamaan hyvän rematchin Wrestlemaniassa. Voipi olla, että jää Triple H:n viimeiseksi otteluksi, kun en kyllä keksi hänelle enää ketään, jota vastaan hän tulisi ottelemaan WWE:ssä. Pronssitila tälle feudille maaliskuussa.
Sijalla 2:
Kaikkien aikojen uusintaottelu WWE:ssä
Toisaalta olisin kovasti toivonut tämän The Rockin ja John Cenan uusintaottelufeudin nouseman ykköstilalle, mutta ei siihen pelkät hienot hypevideot riitä. Erittäin timanttinen segmentti maaliskuun viimeisessä RAW Supershowssa mielestäni pelastaa tosi paljon feudin kiinnostavuudessa. John Cenan heelturnilla kiusoitellaan, en voi uskoa, että Wrestlemaniassa tämä ottelu päättyy Cenan puhtaaseen voitttoon. Jotakin tulee tapahtumaan! Toivottavasti....
Sijalla 1:
Henkilökohtaisuuksiin mennyt CM Punk vs Undertaker
Tämä on ollut loistava feudi näiltä kahdelta. Alku näytti pahalta, mutta Bearerin kuoleman jälkeen tämä feudi otti niin paljon tulta ja tappuraa mukaansa, että tästä on noussut henkilökohtainen suosikki maaliskuun feudiksi. Tämä on niin hyvin rakenneltu feudi, jossa ollaan todellakin syvien vesien ääressä. Minulle on Wrestlemanissa aivan sama kumpi tulee voittamaan, koska tämän ottelun pohjustus on sen verran hyvä! Number UNO maaliskuun juonikuvioissa!
Ottelut TOP 5
Sijalla 5:
Wade Barrett vs The Miz vs Chris Jericho (RAW Supershow 18.3.2013)
Maaliskuussa ei nähty elämää mullistavia otteluita, joten maaliskuun anti ei ole mitään timanttia.
Viides sija pamahtaa tälle Triple Threat ottelulle, joka oli hyvä TV-ottelu, jossa oikeasti tuntui siltä, että Barrett häviää vyönsä. The Miz ja Chris Jericho toivat matsiin paljon toimillaan.
Sijalla 4:
Bully Ray vs Jeff Hardy Steel Cage Match (Lockdown 10.3.2013)
Ottelulla olisi ollut mahdollisuudet paljon parempaan, jos oikeasti tästä oltaisiin tehty oikeanlaisesti buukattu ottelu. Jäi vaivaamaan liian hiljainen tempo, jota nostaessa tästä oltaisiin saatu jopa Maaliskuun ottelu Numero UNO. Olihan siellä se komea Powerbomb ottelun loppupuolella. Nyt jäätiin mitalisijojen ulkopuolelle.
Hienoimpia hetkiä olivat ottelun jälkeiset tapahtumat, kun ässäkasien Presidentiksi itseään kutsuva Bully Ray näytti todelliset karvansa.
Sijalla 3:
Dolph Ziggler vs Daniel Bryan (RAW Supershow 11.3.2013)
Tämä ottelu oli niin hyvä, kuin näin lyhyt ottelu voi olla. Tahdon kesällä nähdä nämä kaksi toistensa kimpussa pitkässä singleskohtaamisessa. Se voisi olla jotain niin nannaa, niin nannaa että..
Molemmilla tekniikka kunnossa, vauhtia piisaa, kuten myös kemiaa toistensa välillä. Ansaitsee listallani jopa pronssitilan maaliskuussa!
Sijalla 2:
Team TNA vs Ässäkasit Lethal Lockdown (Lockdown 10.3.2013)
Ei todellakaan olltu parhaimpia Lethal Lockdowneja, mutta maaliskuussa jopa onnistuu nousemaan kakkospaikalle matsilistallani. Viitoissuplex-yhdistelmä oli nätin näköinen, kuten myös Youngin hyppy häkin katolta. Sekasotkua, johon en niin paljoa tykästynyt, kuin olisin toivonut! Kuitenkin tykästyin tarpeeksi, kun tämän listan tein.
Sijalla 1:
Three Way Tag Team Match (Lockdown 10.3.2013)
Mielestäni kuukauden paras ottelu oli TNA:n joukkuemestaruusottelu, jossa Daniels and Kazarian, Guerrero and Hernandez ja Roode and Aries taistelivat oikein mainion ottelun. Ei tämäkään mikään huippuhyvä ollut, mutta tarpeeksi hyvä täyttämään tarpeensa. Mukavaa myös nähdä, että TNA:lta tulee tämän maaliskuun paras painiottelu minun kirjoissani! Onneksi olkoon!


Jälleen tuli tehtyä tämä näin! :)
The Krizski Twitterissä
The Krizski Youtubessa
The Krizskin pelistriimejä Twitchissä

Diaryni:
WWE by Krizski viewtopic.php?f=5&t=7422

Uuden WWE PPV-veikkauksen ylituomari!
Vuoden 2013 kehittynein!!

Avatar
Goner
Viestit: 426
Liittynyt: To 20.11.2003 16:03

Re: Kuukauden kerma

Viesti Kirjoittaja Goner » Su 28.04.2013 02:26

Kovatasoinen huhtikuu vaatii jo oman viestinsä, joten kiirehdinpä postaamaan helmi- ja maaliskuu listat. Olen nämä kuukausi sitten muistioon listannut ylös, enkä ole nyt yhtään varma olenko unohtanut jotain. Siis muutakin kuin hyvät perustelut, joten nyt vain nopeasti jotain.

HELMIKUU:
Top 5 ottelut
1. NJPW New Beginning 10.2.2013 - Hiroshi Tanahashi vs. Karl Anderson
Erinomaisesti onnistuneen Tokyo Domen show'n jälkeen palattiin arkeen vähän heikommalla haastajalla siinä mielessä, että kenelläkään ei ollut syytä uskoa Andersonin voittoon. Eihän tämä yllätys ollut, mutta Anderson ei jättänyt tätä väli-ppv:ksi, vaan ottelu olikin siihen mennessä vuoden paras ja aika varmasti minun ja monen muun top 5 -listalla vielä vuoden lopussa.

2. WWE Raw 25.2.2013 - CM Punk vs. John Cena
Yllätti jo olemalla paras Raw-matsi moneen vuoteen. Kiva mauste oli myös se piledriver ja Cenan powerbomb. Turha muuta kirjoitella kun jokainen on tämän nähnyt.

3. WWE Elimination Chamber 2013 - The Shield vs. John Cena, Ryback & Sheamus
Ryback oli kolmatta kertaa putkeen ppv:n parhaassa ottelussa. Ehkä tässäkin se on enemmän vastustajan ansiota. Ei tätä tarvitse perustella. Superkaveritiimin reilu tappio hyviä heelejä vastaan pitää kuitenkin mainita usein piristävänä juttuna.

4. NJPW Road to the New Beginning 3.2.2012 - Tomohiro Ishii vs. Masato Tanaka
Midcardin perusheel Ishii iskettiin tällä kertaa main eventiin haastamaan NEVER-mestari Tanaka. NEVERin mestaruus on oikeastaan ihan turha, mutta hyväksyn kaikki syyt joilla Ishiin annetaan loistaa. Show oli Korakuen Hallissa, joka on maailman paras paikka main eventiin päästetylle hyvälle midcard-painijalle. Yleisö on varmasti tulessa. Tämä oli hirvittävän brutaali taisto ja siksi piristävä, kunhan eivät liian usein toisiaan näin telo. Sija on vasta neljäs, mutta useina kuukausina voisi olla ykkönenkin. Helmikuu vain sattui olemaan todella kova.

5. NJPW New Beginning 10.2.2013 - Kazuchika Okada vs. Minoru Suzuki
Ykkössijan matsia edelsi tämä semi-main, joka ei ollut niin hyvä kuin voisi olla, mutta se ei ollut tavoitteenakaan. Tässä kohtasi kahden heel-stablen ykkösnimet. Yleisö tykkää enemmän New Japanin omista pahiksista eli Okadan edustamasta CHAOSista ja toisaalta myös Okadasta itsestään. Poikkeuksellinen dynamiikka sekä Okada ja Suzuki karismaattisina persoonina kiehtovat jo matsin ollessa vain oikein hyvä.

Top 5 painijat

1. Karl Anderson
Anderson oli hyvä jo Korakuen Hallin semi-mainissa 3.2. mutta ykkössija heltiää jo ykköseksi sijoittamani matsin ansiosta. Se oli lienee taustoiltaan NJPW:n palkkio lojaaliudesta Andersonin kieltäydyttyä WWE-sopimuksesta. Anderson vastasi siihen osoittamalla kuinka on nykyään yksi parhaista jenkkipainijoista maailmassa.

2. Tomohiro Ishii
Ishii on midcardin heel-jyrä, josta ei mm. iän ja lyhyyden takia ole ikinä isoksi tähdeksi, mutta aina mahdollisuuden tultua hän saattaa olla show'n paras painija. Nyt alkuvuodesta niitä mahdollisuuksia on annettu aiempaa enemmän. Ehkä ensimmäisessä Korakuenin 1 vs. 1 main eventissään hän laittoi kaiken likoon ja loukkasikin tylyssä matsissa itsensä, mutta se oli varmaan sen arvoista.

3. Brock Lesnar
Pieksee kaikki komeammin kuin kukaan muu.

4. The Shield
Pieksee kaikki ja paini pari mainiota matsia.

5. Hiroshi Tanahashi
Tanahashin huikeat main eventit ovat jotenkin itsestäänselvyyksiä, joten olin laittamassa tälle sijalle Zeb Colterin, kunnes tuli mieleen, että Tanahashi on ollut alkuvuoden selvästi paras painija, joten olisi outoa jättää hänet pois.

MAALISKUU:
Maaliskuussa WWE jäi jotenkin täysin ulkopuolelle, koska heillä ei ollut ppv:tä enkä tykännyt Jericho vs. Fandangoa lukuunottamatta oikein mistään WM-rakenteluista. Ja sekin oli vain tavallinen midcard-feud, joten WWE jää nyt kokonaan ulkopuolelle ja saadaan aika yksipuoliset listat.

Top 5 ottelut
1. NJPW New Japan Cup 17.3.2013 - Tomohiro Ishii vs. Hirooki Goto
Ishii nostaa itsensä tässä vuoden parhaiden painijoiden ehkä top 3:een. New Japan Cupin toinen kierros käydään Amagasakissa, joka ei ole promootion kuumimpia tapahtumapaikkoja. Silti yleisö käy ihan kuumana kun heelinä tunnettu Ishii yrittää altavastaajana jyrätä itsensä turnauksen finaaliin. Irrallisena matsina tämä ei ehkä ole kuukauden paras, mutta etenkin pidempään New Japania katsoneet voivat nähdä tämän jotenkin aivan erityisenä ja muistaa Ishiin uran ehkä parhaana otteluna.

2. AJPW PRO-WRESTLING LOVE IN RYOGOKU ~ BASIC & DYNAMIC 17.3.2013 - Junior Stars (Koji Kanemoto & Minoru Tanaka) vs. Atsushi Aoki & Kotaro Suzuki
NOAHista tulleet Aoki ja Kotaro haastoivat veteraanit All Asia Tag -vöistä. Olen jo aiemmin sanonut, että Kanemoto ja Minoru ovat vuoden paras tiimi jo alkuvuoden näyttöjen perusteella, ja tämä matsi on paras näyte siitä. Tällä hetkellä ei kannata etsiä parhaita pienten painijoiden vauhdikkaita matseja mistään jenkki-indyistä, koska kaikista parhaat matsit ovat All Japanissa.

3. NJPW 41th Anniversary Show 4.3.2013 - Prince Devitt vs. Hiroshi Tanahashi
Tämä on jonkinlainen unelmamatsi. Maailman paras main event -painija Tanahashi kohtaa kenties maailman parhaan junior heavyweightin. Ehkä se luo ihan mahdottomia odotuksia, mutta tämä jäi siksi vähän pettymykseksi. Mutta neljän tähden matsia ei ikinä saisi ajatella pettymyksenä. Devittin uusi persoona ja heidän feudinsa vasta todella alkoi tästä.

4. NJPW 41th Anniversary Show 4.3.2013 - Suzuki-gun (Minoru Suzuki, TAKA Michinoku, Davey Boy Smith Jr. & Kengo Mashimo) vs. CHAOS (Kazuchika Okada, Tomohiro Ishii, Gedo & Jado)
New Japanissa nähtiin ensimmäiset eliminointimatsit ennen kuin WWF edes keksi Survivor Seriesin. Tämä oli parempi kuin mihin WWE on vuosiin pystynyt. Luultavasti minä kuitenkin tykkäsin tästä enemmän kuin muut, koska ei tästä paljoa puhuta. Tämä oli jatkoa heel-stablejen feudille. Matsissa oli mukavasti undercard-huumoria TAKAlta ja Jadolta sekä vakavampaa kamppailua jälleen kerran Suzukilta ja Okadalta. Ja jokainen tietää kuinka viihdyttäviä 4 vs. 4 -eliminointimatsit voivat olla.

5. NJPW New Japan Cup 11.3.2013 - Tomohiro Ishii vs. Satoshi Kojima
Kovassa vireessä oleva midcard-heel Ishii haastaa veteraanitähti Kojiman kevään turnauksen ensimmäisellä kierroksella. Asetelma on huikean hyvä etenkin kun tässä tapahtuu se yllätys, että hardcore-fanien suosikki yllättää veteraanin.


Top 5 painijat
1. Tomohiro Ishii
Ishii on kolmessa noista kuukauden viidestä parhaasta ottelusta. Kuka muu voisi olla ykkönen? Ei hän mikään uusi supertähti tai suuren yleisön suosikki tai uusille katsojille suositeltava painija ole, mutta pitkän linjan työmyyrä, jolla on tänä keväänä menossa uransa paras aika.

2. Prince Devitt
Devitt oli vähitellen kehitellyt väriä persoonaansa, alkoi ilkeillä etenkin Tanahashille ja vittuilla muillekin. Samalla hänestä tuli painimaailman paras twitterin käyttäjä, mikä riittäisi jo yksin tähän sijoitukseen. Devitt on irkkunilkki. Kuukauden paras promo myös: "Oi you know who I am? I am Prince Devitt and I am RREEAAAAAALL!" "Then I'm gonna take you Tanahashi. Oi, Tanahashi, dickhead, I'm gonna take your belt. And oi Captain, Captain you wanker, I'm gonna take your mask!"

Sijoista 3-5 en tiedä yhtään. WWE ei vakuuttanut ja TNA:ta en katsonut, joten pakotettuna olisin ehkä poiminut nimiä noista parhaista matseista.

Avatar
Krizski
Viestit: 1226
Liittynyt: Ma 24.10.2011 18:58
Paikkakunta: Koskenkorva/Savonlinna

Re: Kuukauden kerma

Viesti Kirjoittaja Krizski » Ke 08.05.2013 18:47

Huhtikuun kerma 2013 by Krizski
Painijat:
Sijalla 5.
Fandango
Kuva
Fandango on lyhyessä ajassa nostanut itsensä WWE Universen tietoisuuteen. Painitaidot ovat vielä miehellä hieman pimennossa johtuen myös bookkauksesta, mutta mies on aiheuttanut loistavia reaktioita faneissa. Kukapa ei unohda Wrestlemanian jälkeista RAW:ta, jossa meilkein koko IZOD Center Fandangoi katsomossa hymisten tanssijan tunnaria. Muutenkin feudi Jerichon kanssa on ollut mukava ja sitä on jatkettu Wrestlemanian jälkeenkin, joten mahtaisiko miehillä olla jotain tekemistä Extreme Rulesissa samassa ottelussa.
Sijalla 4.
The Shield
Kuva
The Shield pääsee listalleni huhtikuussa. Tässä ryhmittymässä on osa WWE:n tulevaisuutta. Ehkä kaikille ei aukea paikkaa auringossa, mutta olen varma joidenkin herrojen suhteen, että jonakin päivänä heistä tulee mestareita WWE:ssä ja saavat tehdä mainion uran.
Oikeudenmukaisuutta jakava stable, jonka nykyinen kohde on ollut Team Hell No ja Undertaker. Varmasti on pojille ollut arvokas kokemus olla yhteistyössä firman legendaarisimman painijan kanssa. Hienoa työtä!
Sijalla 3.
CM Punk
Kuva
Herra pääsi ansaitulle tauolle Wrestlemanian jälkeen. CM Punk sai kuitenkin aikaan huhtikuussakin niin paljon, että hänet oli pakko nostaa kärkikolmikkoon tässä listassa. Loistavan ja henkilökohtaisen feudin itse Undertakerin kanssa vetänyt Punk myös paini hyvän Wrestlemania ottelun Undertakerin kanssa. Toivottavasti Punk saa nyt levättyä rauhassa ja sen jälkeen akut ladattuina näyttämään kaapin paikan WWE:ssä.
Sijalla 2.
Dolph Ziggler
Kuva
Vihdoin ja viimein Dolph Zigglerista tuli World Heavyweight Champion. Tyyli oli myös hieno ja ehkä yhden parhaimman yleisön edessä. Muutenkin, kun Ziggler löytyy kehästä niin ei sieltä koskaan roskaa tule ruutuun. Tietenkin hieman harmittaa tämän hetkinen miehen bookkaus, mutta silti hän oli huhtikuussa yksi iso tekijä WWE:ssä!
Sijalla 1.
The Undertaker
Kuva
Legandan statuksen omaava pyhä Undertaker tuli jälleen haudasta näyttämään meille, mistä ne showpainijat on tehty. Miehellä on jo kunnioitettavasti ikää ja paikat varmasti hieman rempallaan, mutta silti mies otteli Wrestlemaniassa illan parhaassa ottelussa! Myös herra paini parissa viikottaisessa Shieldin porukkaa vastaan ja kuvio jätettiin auki mahdolliselle paluulle. :)
All HAIL The Undertaker ja ansaittu ykkössija huhtikuussa!
TOP JUONIKUVIOT
Sijalla 5.
Fandango vs Chris Jericho
Miehet ansaitsevat maininnan huhtikuun listoille juonikuvioiden muodossa. Ehkä kuvio on laantunut, mitä pidemmälle homma on edennyt, mutta silti minun silmissäni tämä on ollut hauskaa viihdettä. Jericho on saanut keltanokka Fandangosta hyvin irti ja myös Fandango on esittänyt hahmolleen sopivaa toimintaa.
Sijalla 4.
John Cena vs Ryback
Tämä on mestaruusfeudi monen joukossa, mutta tulisesti tämä homma lähti käyntiin. Ryback on vetänyt parhaimmat promonsa tässä feudissa, joka on hyvä asia Rybackin kannalta. Myös mies on saanut enemmän varteen otettavan haastajan leimaa tässä kuviossa. John Cena on John Cena, jolle me emme mahda mitään, mutta ihan hyvin mies on tässä oman puoliskonsa hoitanut! Toivottavasti tuo loukkaantuminen ei pistä tätä feudia pilalle!
Sijalla 3.
Dolph Ziggler vs Alberto Del Rio vs Jack Swagger
Mestaruuden ympärillä pyörivä feudi on ollut mukiin menevä ja heidän Extreme Rulesin ottelua odotan innolla. Onhan tässä nähty absurdeja otteluita ja muuta kummallista, mutta silti minua tämä on viihdyttänyt. Ei olisi näin korkealla listassa, jos olisi enemmän juonikuvioita tarjolla!
Sijalla 2.
Shield vs Hell No ( and The Undertaker)
Tämä on ollut hyvä kuvio, jolla ollaan saatu Shieldille jokin päämäärä! WWE Tag Team Championshipit! Myös Undertaker on ollut mukana menossa, joka myös on nostattanut kuvion arvoa minun silmissäni. Katsotaan, josko Deadman palaa tähän kuvioon mukaan kesällä ;)
Sijalla 1.
Brock Lesnar vs Triple H
Ei niin näkyvässä roolissa oleva kuvio, mutta selvästi tällä hetkellä THE KUVIO WWE:ssä, kun tähtivoimaa on saikulla tai lomalla.
Näiden miesten rymistelyä on hienoa seutata ja tuota Steel Cagea odotan myös, vaikka se on hieman typerä ottelumuoto nykypäivän WWE:ssä. Heyman on loistava puhuja Lesnarille ja kyllähän HHH kokemuksellaan tuo myös tähän kuvioon oman mausteensa. Huhtikuussa kärkipaikka!
OTTELUT
Sijalla 5.
The Rock vs John Cena @WM 29 7.4.2013
Niin, viime vuotista selvästi heikompi, jossa finisheriä huorattiin kuin viimeistä päivää. Silti se ylsi huhtikuussa listalleni. Saivat nämä miehet aikaan hyvin reaktiota yleisöstä ja se ison matsin tunnelma löytyi. Enemmän olisi saanut irti, mutta tähän oli tyytyminen. Viides sija.
Sijalla 4.
Dolph Ziggler vs Alberto Del Rio @ RAW 8.4.2013
Ottelu oli se MITB-cashi, mutta se ajoi asiansa ja sai hikikarpalot otsalle! Näinkin lyhyellä ottelulla saa maininnan, kun se aiheuttaa tunteita, on oikealla tavalla bookattu ja kehässä on kaksi taitavaa ammattilaista. Molemmat hoitivat tilanteen tyylillä ja äänekäs New Jerseyn yleisö kruunasi tämän ottelun!
Sijalla 3.
The Shield vs Team Hell No and The Undertaker @ RAW 22.4.2013
Hieno kuuden miehen joukkueottelu! Ei Shieldin paras ottelu, mutta heittämällä huhtikuun kärkipäässä! Undertaker jaksaa kokeneena kehäkettuna vielä, Kane täytti aukkonsa hyvin ja Daniel Bryan hurmasi taas kehäotteillaan! Shield myös oli hyvässä vireessä, kun jokainen jäsen täytti hyvin paikkansa.
WWE on nyt Shieldin avulla onnistunut tuottamaan monta hyvää kuuden miehen joukkueottelua, joka on harvinaista WWE:lle. Yleensä kuuden miehen joukkueottelut ovat olleet enemmän tai vähemmän tylsiä mättöjä, mutta nyt niihin on saatu uutta puhtia! HIENOA!
Sijalla 2.
Triple H vs Brock Lesnar @ WM29 7.4.2013
Triple H tulee kuivajäiden kanssa kehään, jossa nähtiin intensiivinen taistelu näiden herrojen välillä!
Lesnarin erilaiset Suplexit olivat kauniita, joista yksi sai myös lopulta sen pöydän hajalle siellä kehän laidalla!
Myös Triple H:n Kimura Lockit aiheuttivat jännitystä ja lopun Pedigree teräsportaille oli nätin näköinen! Wrestlemaniaottelu ehdottamasti ja ihan hyvä sellainen! Huhtikuussa päätyy sijalle kaksi!
Sijalla 1.
CM Punk vs The Undertaker @ WM29 7.4.2013
Tämä oli Wrestlemanian paras ottelu ja myös minun kirjassani paras ottelu huhtikuulta!
Järkevästi rakennettu ottelu, jossa suojeltiin Undertakeria sopivalla tavalla ettei mies hajoa sinne kehään. Harmillisesti se pöytä ei hajonnut tuon Elbow Dropin myötä, mutta silti se oli komean näköinen. Myös nähtiin ehkä nopein Tombstone Piledriver, mitä ollaan koskaan WWE:ssä nähty!
Punkin ilmeet ja eleet olivat mahtavia ja lopputaistelu juuri sopivan tiukka. Krizski piti tästä ja tällä suorituksella huhtikuun paalupaikka!

Vähän tämän kirjoittaminen venyi, mutta nyt se on pihalla! :)
The Krizski Twitterissä
The Krizski Youtubessa
The Krizskin pelistriimejä Twitchissä

Diaryni:
WWE by Krizski viewtopic.php?f=5&t=7422

Uuden WWE PPV-veikkauksen ylituomari!
Vuoden 2013 kehittynein!!

Avatar
What
Viestit: 3066
Liittynyt: To 20.07.2006 13:07
Paikkakunta: Rivers Mouth

Re: Kuukauden kerma

Viesti Kirjoittaja What » Ti 30.07.2013 18:43

Koitan tässä ennen viikonlopun hulinoita saada katsotuksia näitä heinäkuun aikana väliin jääneitä ohjelmia. 4 Smackdownia ja 2 Impactia olisi kirittävänä. Jos saan tuon urakan tehdyksi, niin voisi kuunvaihteen jälkeen ehkä yrittää tännekin jotain rustailla.

Ketkä on painia tarkemmin seuranneet niin kirjoitelkaahan yhteenvetonne. Hieman köyhää, että viimeksi on puhuttu huhtikuun asioista.

Avatar
What
Viestit: 3066
Liittynyt: To 20.07.2006 13:07
Paikkakunta: Rivers Mouth

Re: Kuukauden kerma

Viesti Kirjoittaja What » Ma 05.08.2013 13:37

Heinäkuun painit tuli nautittua siinä mielessä hassusti, että otin kuukauden parina viimeisenä päivänä huiman loppukirin ja puoliväkisin katsoin kaksi Impactin ja neljä Smackdownin jaksoa pariin päivään. RAW:t ja MITB sentään tuli katseltua ”livenä.” Pääasia on kuitenkin, että kaikki RAW:t, Smackdownit ja Impactit tuli katseltua, joten eiköhän siitä voi jonkinlaisen yhteenvedon heittää.
HEINÄKUU

Kuukauden painijat

1. Daniel Bryan
2. Austin Aries
3. CM Punk
4. Alberto Del Rio
5. Christian
6. Rob Van Dam
7. Gail Kim
8. Chris Jericho
9. Damien Sandow
10. Chris Sabin


Chris Sabin yllätti painimaailman 18.7 voittamalla maailmanmestaruuden itselleen Bully Raylta. Ottelu oli kuitenkin sen verran surkea, että se ei riittäisi edes kymppisijaan. Mutta kun mukaan laskee yllättävänkin luontevat promottelut sekä 4.7 nähdyn hienon kolminottelun Manikia ja Austin Ariesta vastaan, niin sijoitus alkaakin olla ansaittu. Mielenkiintoista nähdä tulevina viikkoina, mihin suuntaan Sabinin mestaruuskausi kääntyy.

Heinäkuun aikana Damien Sandow muistetaan kahdesta asiasta. 1. Hän voitti Money In The Bank salkun ja 2. kävi uintireissulla varsin saastaisessa Meksikonlahdessa. Tikasmatsia lukuunottamatta Sandow ei ollut mukana missään muistettavissa otteluissa, mutta oli yleisesti ottaen erittäin viihdyttävä tyyppi katsoa, joten sen vuoksi sijoitus 9.

Vanha kunnon Y2J oli myöskin ihan mukavassa iskussa keskikesän helteillä. PPV-matsi Rybackin kanssa ei ollut hassumpi ja sen lisäksi vyöllä on kuukauden paras tv-ottelu Rob Van Damia vastaan ja varsin kelvollinen IC-mestaruudesta oteltu matsi Curtis Axelin kanssa.

Gail Kim on suosikkinaispainijani koskaan ja heinäkuussa hän jälleen kerran todisti miksi. Tikasottelu Taryn Terrelliä vastaan oli hämmentävän kovatasoinen ja pelkästään se riittää listasijoitukseen.

RVD teki odotetun paluunsa WWE-kehiin heinäkuun puolenvälin Money In The Bankissa. Tikasmatsista jäi mieleen hieno ”RVD-loikka” ja heti seuraavana päivänä hän duunasi Chris Jerichon kanssa kuukauden parhaan tv-matsin. Muutenkin Robilla on ollut ne työbuutsit jalassa ihan eri tavalla kuin TNA-aikoina, toivottavasti sama tahti jatkuu.

Top kympin puolivälistä löytyy Christian. Karisman kapteeni ei ollut erityisen viihdyttävä segmenteissä, ehkäpä johtuen myös siitä, että jostain syystä hän ei ole saanut kunnolla promoaikaa. Sen sijaan hän oli heinäkuussa todellinen työhevonen ja otteli niin RAW:ssa kuin Smackdownissakin hienoja tv-matseja toisensa perään. Matsit Randy Ortonin (SD 5.7) Daniel Bryanin (SD 12.7) ja Alberto Del Rion (RAW 29.7) olivat oikein kivoja.

Alberto oli kamalan huono naama, mutta on saanut ihan uutta tulta persuksensa alle heelturninsa jälkeen. Mies ei enää kyllästytä entisellä lailla segmenteissäkään, mutta kyllähän Del Rion parhaat avut löytyvät edelleen kehätyöskentelystä. Dolph Zigglerin kanssa hän veti pari hyvää matsia (Mitb ja RAW 15.7) ja sen lisäksi ainakin tuo kuukauden viimeisen RAW:n Christian kohtaaminen jäi mieleen. Tässäpä toinen heinäkuun työhevonen, joka ansaitsee raatamisestaan maininnan.

Pronssille yltää CM Punk. Toisin kuin Del Rio tai Christian, niin Punk ei heinäkuussa erityisemmin loistanut otteluissa. Sen sijaan hän oli mikin kanssa sellainen velho, että parempaa saa etsiä. Promot Paul Heymanin kanssa ovat olleet nannaa korville ja se tappelu Brock Lesnarin kanssa oli lähestulkoon ikoniselle tasolle noussut segmentti. Mielenkiintoista nähdä kuinka Best vs. Beast toimii Summerslamissa.

A-Tupla oli aivan selkeästi TNA:n MVP. Saldona oli hieno kolminottelu Manikin ja Chris Sabinin kanssa 4.7 sekä vielä parempi ottelu Bobby Roodea vastaan 18. päivä nähdyssä Destination X spesiaalissa. Hahmonakin Aries on tällä hetkellä firman kiinnostavin tapaus.

Kuukauden painijaa ei tarvinnut kauan miettiä, sillä vuohennaamainen partajeesus hipoo suosiossa parin vuoden takaista CM Punkia. Ja Bryan on luonut suosionsa perinteisin keinoin. Olemalla vaan pirun viihdyttävä ja ottelemalla viikosta toiseen sellaisella intensiteetillä, johon kukaan ei pysty vastaamaan. Melkein jokainen Bryanin matsi ylsi keräämälleni ”hyvien tv-matsien” listalle, kirkkaimpana ehkä se gauntlet-matsin Cesaro-osio 22.7 nähdyssä RAW:ssa. Amerikan Lohikäärme oli heinäkuussa kuumempi kuin ilmastoimaton auto.

Kuukauden ottelut

1. Punk VS. Bryan VS. Orton VS. Sheamus VS. Christian VS. RVD / Money In The Bank 14.7
2. Barrett VS. Fandango VS. Rhodes VS. Sandow VS. Ambrose VS. Swagger VS. Cesaro / Money In The Bank 14.7
3. Dolph Ziggler VS. Alberto Del Rio / Money In The Bank 14.7
4. Chris Jericho VS. Rob Van Dam / RAW 15.7
5. Austin Aries VS. Bobby Roode / Destination X Special 18.7
6. Gail Kim VS. Taryn Terrell (Ladder) / Impact 11.7
7. Daniel Bryan VS. Swagger/Cesaro/Ryback (Gauntlet) / RAW 22.7
8. Dutt VS. Williams VS. Homicide / Destination X Special 18.7
9. Chris Jericho VS. Ryback / Money In The Bank 14.7
10. Manik VS. Aries VS. Sabin / Impact 4.7


Heinäkuussa ei nähty yhtään sellaista klassikkona muisteltavaa superottelua, mutta neljää tähteä hipovia matseja kuitenkin pari kappaletta. Money In The Bank tapahtumasta kärkikymmenikköön ylsi peräti neljä matsia ja parhaimpia olivat tapahtuman nimikko-ottelut. All Stars arvostan ihan rahtusen paremmaksi kuin Smackdownin vastaavan, vaikka melko samalla viivalla olivatkin. Parhaasta tv-matsista vastasivat RVD ja Jericho 15. päivän RAW:ssa. Huomionarvoista on tietysti myös tuo Gail Kimin ja Taryn Terrellin aivan huikea tikasottelu, joka pesee muun muassa Paybackissa nähdyn AJ-Kaitlynin ihan mennen tullen. Myöskin TNA:n x-divisioonan kolminottelut olivat mitä mainiointa viihdettä.

Kuukauden juonikuviot
1. Daniel Bryanin nousu painimaailman suosituimmaksi mieheksi
2. CM Punk VS. Brock Lesnar w./ Paul Heyman
3. Alberto Del Rio VS. Dolph Ziggler
4. John Cena VS. Mark Henry
5. Cody Rhodes VS. Damien Sandow


Tämä olikin hieman vaikeata. Daniel Bryanin huumava suosion nousu on juonikuvio itsessään ja Tanelin nousu ykköshaastajaksi olikin heinäkuun mielenkiintoisinta seurattavaa. Punkin ja Brockin sekä Heymanin segmentit ovat olleet myös täyttä rautaa. Del Rion ja Zigglerin sekä Henryn ja Cenan MITB:iin huipentuneet kärhämät olivat myös varsin mukavaa katsottavaa. Rhodesin ja Sandow'n feudista en aluksi pitänyt, sillä en ymmärtänyt minkä vuoksi Cody vihoitteli niin pahasti Damienille, koska kaikkien tiedossa oli tikasottelun säännöt. Edetessään tämä juonikuvio on kuitenkin koko ajan parantunut ja uintireissu oli niin hulvatonta katsottavaa, että sen vuoksi tämä ylsi listan viidennelle sijalle. Heinäkuussa toki oli käynnissä pari muutakin isoa kuviota. TNA:n puolella Ässäkasit vs. MEM ja WWE:ssä McMahonien perheriita, mutta niistä en ole saanut paljoakaan irti.

Kuukauden hetket
1. Brock Lesnarin ja CM Punkin tappelu / RAW 15.7
2. RVD:n paluu / Money In The Bank 14.7
3. Daniel Bryanin nimitys ykköshaastajaksi / RAW 15.7
4. Chris Sabinin mestaruusvoitto / Destination X Special 18.7
5. Damien Sandow'n uintireissu / SmackDown 26.7


Kuten Mick Foley asian osuvasti ilmaisi, painia katsotaan ”hetkien” vuoksi. Lesnarin ja Punkin tappelunujakka ja sitä edeltänyt tulinen sanailu Paul Heymanin kanssa oli hetki, joka ei ihan heti unohdu. RVD:n paluu WWE:hen oli myös sellainen kiva nostalgialla kuorrutettu kohokohta. Tanelin nimitys ykköshaastajaksi ja sitä seurannut huumaava yes fest oli myös sydäntälämmittävä hetki. Chris Sabinin mestaruusvoitto oli melkoinen shokki ja Damienin uintireissu koko kuukauden hauskin segmentti.
Teidän vuoro.

Avatar
What
Viestit: 3066
Liittynyt: To 20.07.2006 13:07
Paikkakunta: Rivers Mouth

Re: Kuukauden kerma

Viesti Kirjoittaja What » Pe 05.12.2014 14:01

Sori. Tais joku kuukausi jäädä välistä. :oops:

Marraskuussa lisäsin painin katselua sillä tavalla, että Raw’n lisäksi otin mukaan myös viikottaiset Smackdownit. Otanta on edelleen suppea(hko), mutta kuitenkin sen verran, että kuukauden yhteenvedon voinee tehdä.
MARRASKUU
Kuukauden painijat
1. Dolph Ziggler
2. Ryback
3. Seth Rollins
4. Cesaro
5. Triple H
HHH ei paininut otteluakaan. Sen sijaan hän oli mukana toinen toistaan tulisimmissa segmenteissä Team Cena vs. Team Authority feudin kuumimpina hetkinä, että oli ehdottomasti yksi keskeisempiä tyyppejä rosterissa. Loistavaa näyttelyä, promoamista ja eläytymistä koko marraskuun ajan.

Cesaro ansaitsee nelossijansa taasen sillä, että hän on WWE:n ”työjuhdista” ehdotonta eliittiä. Joka viikko Cesaro sitoo bootsinsa ja käy vetämässä vähintäänkin mukiinmenevän matsin. Marraskuuhun vieläpä mahtui se 14. päivän Smackdownin hulppea kolminottelu.

Seth Rollins on pikkuhiljaa voittanut minut puolelleen. Kesällä en oikein syttynyt uuteen pahis-Rollinsiin, koska käännös oli niin sarjakuvamaisen mustavalkoinen. Syksymmällä Rollins on kuitenkin parantanut. Hahmoon on saatu lisää syvyyttä hyvien promottelujen ansiosta. Kehäköysien sisällä Rollinsilla ei ole koskaan mitään ongelmaa ollutkaan.

Ryback säväytti marraskuussa. Täytejoukkuepainijana sairaslomalle hävinnyt Ryyti-Pakki teki paluunsa ryminällä ja oli useammassa marraskuun viikottaisessa suorastaan pääosan esittäjänä. Lisäksi on ihailtavaa kuinka hienosti mies konnektoi yleisön kanssa. Isossa Äijässä on rutkalti karismaa, sanoitte sitten mitä hyvänsä. Lisäksi Raw’ssa 17. päivä käyty matsi Cesaroa vastaan oli oikein mukava.

Dolph Ziggler oli marraskuussa omaa luokkaansa. Cenan joukkueen ensimmäisenä ja viimeisenä jäsenenä sekä IC-mestarina hän sai merkittävän paljon huomiota ohjelmistossa. Ja se kannatti. Survivor Series oli Dolphin pitkän uran tähihetki, jonka mies oli täysin ansainnut. Lisäksi mukaan mahtui monta menevää tv-matsia sekä hyviä promotteluhetkiä. Ehdottomasti kuukauden ykkönen.
Kuukauden ottelut
1. Team Cena VS. Team Authority / Survivor Series 23.11
2. Tyson Kidd VS. Cesaro VS. Dolph Ziggler / Smackdown 14.11
3. Dean Ambrose VS. Bray Wyatt / Survivor Series 23.11
4. Cesaro VS. Ryback / Raw 17.11
5. Kane VS. Dolph Ziggler / Smackdown 7.11
Survivor Seriesin pääottelusta on jo kaikki mahdollinen sanottu. Kertakaikkiaan fantastinen ottelu, jossa kaikki tuntui natsaavan kohdilleen. Jos tämä ei ollut viiden tähden matsi niin ainakin pirun lähellä sitä.
Toinenkin huippuottelu marraskuussa nähtiin. Se pääsi yllättämään ihan puskista. Ilman minkäänlaista ennakkohypeä marraskuun 14. päivän Smackdownissa Cesaro, Kidd ja Ziggler tuupattiin kehään ja heille annettiin rutkasti aikaa otella kunnollinen matsi. Lopputulos oli ehtaa timanttia, aivan fantastinen kolmio-ottelu.

Sijat 3-5 ovatkin sitten jo huomattavasti heikompia esityksiä. Nuo kolme kuitenkin erottuivat harmaasta massasta edukseen. Huippuotteluiden osalta marraskuu oli hieman kaksijakoinen. Listan kaksi ensimmäistä olivat koko vuoden parhaimmistoa, mutta muuten painin taso ei päätä huimannut. Jonain muuna kuukautena Kanen ja Zigglerin häkkimatsi ei olisi yltänyt lähellekään top 5:tä.
Kuukauden juonikuviot
1. Team Authority
2. Tapaus Ryback
3. Dolph Zigglerin keskeinen rooli
4. Ambrose – Wyatt
5. Rowanin ja Harperin paluut ja heidän uudet yksilöpainijaroolinsa
Team Authorityn ympärillä pyöri marraskuu. Tuohon isompaan kuvioon liittyi sivujuonteita. Esimerkiksi sijoilla 2 & 3 olevat Ryback ja Ziggler imeytyivät tuohon pääkuvioon mukaan. Tosiaan Rybackin paluu noinkin suurella rytinällä oli juonikuvio parhaimmasta päästä ja aivan samaa voi sanoa päätöksestä nostaa Dolph Ziggler ohjelmien keskiöön. Ambrosen ja Wyattin feudi hieman lässähti alun jälkeen, mutta on ajoittain tarjonnut mukavia hetkiä. Kuten se Deanin ”survival kit” promo. Erick Rowanin ja Luke Harperin hahmonkehitykset kaipaisivat kipeästi selitystä. Joka tapauksessa herrat olivat keskeisesti esillä marraskuussa uusien rooliensa kanssa ja tarjosivat muutamia mukavia hetkiä.
Kuukauden hetket
1. Sting
2. Zigglerin taistelu Survivor Seriesissä
3. Big Show’n petos
4. Ortonin kapinointi Authorityä vastaan (Raw 3.11)
5. Jokainen raivokas ”feed me more” chantti
60% kuukauden hetkistä tapahtui yhden ja saman 20-minuuttisen aikana. Kertoo jotain siitä, kuinka hemmetin kova se yksi ottelu oli. Lisäksi Randy Orton oli hämmentävän kiinnostava hahmo niissä parissa jaksossa, jossa alkoi vastustamaan Seth Rollinsia ja Authorityä yleensä. Niin ja ”feed me more” huudot tuntuivat aina kivalta. :)

Avatar
What
Viestit: 3066
Liittynyt: To 20.07.2006 13:07
Paikkakunta: Rivers Mouth

Re: Kuukauden kerma

Viesti Kirjoittaja What » Su 04.01.2015 13:54

Joulukuussa jatkoin painin katselua linjalla Raw+Smackdown ja kuukauden maksutapahtuma, eli TLC. Vedetäänpäs vuoden loppuhetket pakettiin.
JOULUKUU

Kuukauden painijat
1. Seth Rollins (4)
2. Dean Ambrose
3. Bray Wyatt
4. Dolph Ziggler (1)
5. Roman Reigns


Roman Reigns teki TLC:ssä räjähtävän paluun kuukausien poissaolon jälkeen. Kuten monesti onkin, niin poissaolo teki vain hyvää ja Reignsiä jaksaa taas eri tapaan katsella, vaikka hänestä tuskin koskaan mitään suurta suosikkiani sukeutuu.

Marraskuun ehdoton ykkönen Dolph Ziggler ei enää joulukuussa ollut ihan yhtä lailla kuvioiden keskiössä. Silti taattua suorittamista Dolphilta ja kirkkaimpana hetkenä TLC:n brutaali tikasottelu Luke Harperia vastaan. Myös ottelut Rollinsia vastaan (SD 16.12) ja revanssi Harperin kanssa (Raw 22.12) olivat oikein mainioita.

Bray Wyatt ja Dean Ambrose olivat toistensa kurkuissa koko joulukuun. Mielestäni tämä feudi on jopa parantunut loppua kohden. Toki voi kysyä kuinka mielekästä on jauhaa samaa otteluparia milloin milläkin stipulaatiolla, mutta kyllähän ne ottelut ovat olleet hyviä. TLC oli todella hyvä ja Raw’n (22.12) katutappelurevanssi ei hassumpi sekään. Sitä tribute to the troops matsia en ole katsonut.

Joulukuun paras painija oli Seth Rollins. Mieleenpainuvimpana hetkenä totta kai 29.12 Raw’n katala suunnitelma, jolla hän sai Authorityn takaisin. Vaikka tuo oli se tähtihetki, niin Rollins oli selkeästi myös joulukuun tasaisin suorittaja. TLC:n ottelu Cenaa vastaan oli ihan hyvä. Häkkirevanssi 15.12 Raw’ssa myös mainio, vaikka loppuhetkillä huomion veikin Brock Lesnar. Pari muutakin hyvää tv-matsia ja useita oikein hyviä promoja. Arkkitehti oli joulukuun paras.

Kuukauden ottelut
1. Luke Harper VS. Dolph Ziggler (Ladder) / TLC 14.12
2. Bray Wyatt VS. Dean Ambrose (TLC) / TLC 14.12
3. Seth Rollins VS. John Cena (Steel cage) / Raw 15.12
4. Bray Wyatt VS. Dean Ambrose (street fight) Raw 22.12
5. Luke Harper VS. Dolph Ziggler / Raw 22.12


TLC-tapahtuman ensimmäinen ja viimeinen matsi olivat kuumaa tavaraa. Noista kahdesta loistavasta matsista ehkäpä sittenkin paremmin mieleen jäi Harperin ja Zigglerin ultrafyysinen tikassota verenvuotoineen ja kaikkineen. Tunnelma oli myös huumaava kaikkine ”Ziggler Section” A4-lappusineen. Wyattin ja Ambrosen ottelu oli toki pidempi ja sitä myöten sisälsi vielä enemmän rajuja spotteja, mutta ihan samanlaisiin fiiliksiin en päässyt. Loistava matsi joka tapauksessa.

Sijat 3-5 sitten ovat TLC-feudiparien uusintaottelua Raw’sta. Niitä nähtiin joulukuussa paljon ja nuo listalle päässeet kolme olivat mielestäni niistä parhaat.

Kuukauden juonikuviot
1. Seth Rollins – John Cena
2. Bray Wyatt – Dean Ambrose
3. Usos – Naomi – Miz & Mizdow
4. Ryback – Rusev
5. Roman Reignsin paluu


Joulukuussa ei oikeastaan saatu mitään uutta tulikuumaa feudia alulle. Pääpaino oli vanhojen saattamisessa päätökseen. Parhaaksi arvostin Rollinsin ja Cenan feudin. Ei ehkä ihan parasta matsien tasoltaan eikä promoiltaankaan. 29.12 Raw’n päätössegmentti oli kuitenkin niin timanttista, että se heilautti vaakakupin sinne suuntaan.

Wyattin ja Ambrosen kärhämät joulukuussa olivat mielenkiintoista seurattavaa. Kuukauden alussa painopiste oli promoissa, loppupuolella taas kehäköysien sisällä.

Usojen, Naomin ja Miz(dow’n) kuvio on mielenkiintoinen jo pelkästään siksi, että harvemmin mitään tällaista nähdään etenkään keskikortin painijoiden välillä. Tykkäsin myös joukkuiden matsista 29.12 Raw’ssa, jossa Usot voittivat vyönsä takaisin.

Ryback-Rusev on lähitulevaisuudessa nähtävä titaanien taisto. On vähän hankala ennakoida mihin tämä feudi kääntyy. Se saattaa olla tosi hyvä tai tosi surkea. Roman Reignsin paluun jälkeisiä esiintymisiä on ollut hauska seurata. Etenkin TLC:n esiintyminen ja se, kun Big Show kippasi selostajanpöydän miehen päälle ovat jääneet mieleen.

Kuukauden hetket
1. Rollins onnistuu tuomaan Authorityn takaisin / Raw 29.12
2. Zigglerin mestaruusvoitto TLC:ssä / TLC 14.12
3. Brock Lesnar palaa tuhoamaan / Raw 15.12
4. Roman Reigns palaa TLC:ssä / TLC 14.12
5. Ho-Ho-Hogan / Raw 22.12


Vuoden viimeisen Raw’n viimeinen segmentti oli sellainen, jota varmasti muistellaan pitkään. Erittäin merkittävä tapahtuma juonikuvioiden kannalta. Zigglerin mestaruusvoitto helvetillisen tikasottelun päätteeksi kotiyleisönsä edessä oli myös sykähdyttävä hetki. Lesnarin paluu (jo oli aikakin) on aina hieno hetki. Myös Roman Reigns ja joulupukiksi tekeytynyt Hulk Hogan viihdyttivät.

Vastaa Viestiin