Operaatio Texas 2016

Kaikkea yleistä showpainiin liittyvää. Yritetään kuitenkin pysyä asiallisessa keskustelussa.
Avatar
What
Viestit: 3066
Liittynyt: To 20.07.2006 13:07
Paikkakunta: Rivers Mouth

Operaatio Texas 2016

Viesti Kirjoittaja What » To 12.02.2015 01:32

Kuva

Toista vuotta h-hetkeen, mutta aika kuluu yllättävän nopeasti.

Olen siis käsittänyt että jonkinlainen Alertin delegaatio olisi kiinnostunut lähtemään WrestleMania 32:ta katsomaan Texasiin keväällä 2016. Omalta osaltani en tässä vaiheessa lupaa yhtään mitään muuta kuin sen, että kiinnostusta olisi. Reilu vuosi on kuitenkin niin pitkä aika, että monia muuttuvia tekijöitä voi tulla eteen. Suurin probleemi lienee kuitenkin raha-sellainen, mutta ei nyt siitä enempää.

Lähinnä WrestleManian kokeneilta konkareilta utelisin muutamaa asiaa. Milloin ne WWE:n matkapaketit tulee myyntiin ja aiotteko ylipäätään niitä käyttää? Paljonko niiden hinta noin suunnilleen on? Mitenkäs lennot ja hotellit? Ja mikä oli se kokonaissumma rahaa kaikkinensa mitä reissuun meni? Mitä kaikkea pitää ottaa huomioon?

Avatar
Dedu
Viestit: 798
Liittynyt: Ke 10.12.2008 18:54

Re: Operaatio Texas 2016

Viesti Kirjoittaja Dedu » To 12.02.2015 16:19

Kieltämättä kiinnostaa, mutta samoilla linjoilla: en uskalla vielä luvata mitään. Toisaalta olisi tosi mukavaa käydä tarkistamassa tämä uutta yleisöennätystä hakeva 'Mania, kysymysmerkkejä ovatkin sitten mahdolliset kiireet, raha, sekä myös Texas matkakohteena. Itse kävin WM25:n tsekkaamassa Houstonissa, joka sijaitsee myös Texasissa (ellei joku tiennyt vielä), eli Texas on joiltakin osin "nähty". En nyt tietenkään voi sanoa nähneeni Texasista oikeasti juuri mitään, mutta olisihan se kieltämättä paljon suurempi houkutus lähtä jonkin muun osavaltion alueelle, kun en Yhdysvalloista missään, Houstonia lukuunottamatta, ole käynytkään.
What kirjoitti:Lähinnä WrestleManian kokeneilta konkareilta utelisin muutamaa asiaa. Milloin ne WWE:n matkapaketit tulee myyntiin ja aiotteko ylipäätään niitä käyttää? Paljonko niiden hinta noin suunnilleen on? Mitenkäs lennot ja hotellit? Ja mikä oli se kokonaissumma rahaa kaikkinensa mitä reissuun meni? Mitä kaikkea pitää ottaa huomioon?
Itse en mitään pakettia ostanut, mutta ne paketit voisi (toki hinnasta riippuen) olla ihan hyvä valinta, ainakin jos isommalla porukalla lähtee. Itse en käynyt WrestleMania Axxessissa tai Hall of Fame-seremoniassa, vaan ostin erikseen liput 'Maniaan ja seuraavan illan Raw:hon, ja sitten ihan matkatoimiston kautta hankin lennot ja hotellit. Liput oli muistaakseni $175 'Maniaan (jälleenmyyjältä) ja $60 Raw, joissa molemmissa istumapaikat sijaitsivat alakatsomossa, about 5.-10. rivillä, joka oli ainakin omaan mieleeni todella hyvä. Jos paremman paikan olisi halunnut, olisi pitänyt hakea ihan permantopaikkoja, jotka on yleensä sitten jo selvästi kovempaa hintaluokkaa (ainakin 'Maniassa).

Lennot ja hotellit oli sitten about 700€ ja hotellissa taidettiin yöpyä noin viikko, en nyt muista tarkalleen kuinka monta yötä. Ainakin Houstonissa hotelli oli siis suhteellisen halpa, ja siihen kuului myös aamiainen. Myös ruoka oli suhteellisen halpaa, ja koko reissusta taidettiin selvitä noin 1000-1200 eurolla, kun aamiaisella söi hyvin niin loppupäivään ei tarvinnutkaan käydä syömässä kuin kerran. Ja kun Houstonissa myös ruoka (niin kaupoissa kuin ruokaloissakin) oli ihan mukavasti halvempaa, niin ei siihen ruokaan niin paljon rahaa sitten uponnutkaan.

Vaikka myös WM32 tulee Texasin alueelle, niin en tietenkään pysty sanomaan millainen hintataso sielläpäin on. Omasta reissusta kuitenkin tuohon mennessä on se 7 vuotta ja kyseessä on kuitenkin hiukan eri alue, eli siellä voi olla kalliimpaa tai ruoan hinta voi olla muutenkin noussut 7 vuoden takaisesta. Esimerkkinä kuitenkin senaikaisesta hintatasosta Suomessa ja Houstonissa se, että tuolloin Suomessa sai 0,5l pullon kivennäisvettä tai limua jollain 1,50-1,70€, kun taas Houstonissa ostin 6-packin maustettua kivennäisvettä (about 0,5l pulloissa) hintaan $1,60.
Myhvatte kirjoitti:pitäisi kai olla iloinen että Cena ei pistänyt sekä Lesnaria että Rollinsia taputtamaan, pukenut molempia mekkoihin ja pannut p*****seen, samalla vitsaillen Summerslamin beatdownista.

Avatar
Darien Fawks
Viestit: 3765
Liittynyt: Pe 09.04.2004 15:04
Paikkakunta: Pääkaupunki

Re: Operaatio Texas 2016

Viesti Kirjoittaja Darien Fawks » Pe 13.02.2015 02:33

Voisin harkita tätä. Teksas kiinnostaa hitosti. Vielä kun olisi fyrkkaa.
Uudistunut, entistä parempi Kielisirkus:

http://kielisirkus.blogspot.fi/

kossi5
Viestit: 637
Liittynyt: La 16.06.2007 21:01
Paikkakunta: Helsingin Herra

Re: Operaatio Texas 2016

Viesti Kirjoittaja kossi5 » Pe 13.02.2015 11:02

Itse olen vähä fantasioinu tästä, mutta en uskalla kyllä sanoa mitään. Olishan se hienoo, mutta vähä arveluttaa oma maksukyky. Tuohon kun joku 2k saa varata helposti.
Seeing Seth Rollins penis isn't how I was expecting to start off my day.
[X] Stingin paluu oli hyvä veto ja minä syön hatullisen lehtiä!

Avatar
Borga
Viestit: 265
Liittynyt: Su 09.05.2004 12:02

Re: Operaatio Texas 2016

Viesti Kirjoittaja Borga » Pe 13.02.2015 13:17

Kyllähän sitä yli vuodessa matkakassan saisi kasaan helposti, mutta se olisi kaikesta muusta sitten pois. Nyt on elämässä just semmonen suvantovaihe, että kohta perhettä perustamassa ja kuitenkin +15 vuotta jo rellestänyt aika huolella, niin en vaan pysty avopuolisolle perustella, että miksei me yhdessä lähetä ens vuonna reissuun, taikka miksen mä säästä mahd. tuleviin vauvamenoihin rahaa, vaan lähen frendien kaa kattoo jenkkeihin pellepainia :D

Muutama vuosi takaperin vielä olisi onnistunut, taikka sitten joskus vuosien päästä, kun akka jo kyllästynyt muhun. Mut nyt nää kyllä jää haaveeksi stna prkl.

Avatar
Darien Fawks
Viestit: 3765
Liittynyt: Pe 09.04.2004 15:04
Paikkakunta: Pääkaupunki

Re: Operaatio Texas 2016

Viesti Kirjoittaja Darien Fawks » La 14.02.2015 12:08

Borga kirjoitti:Kyllähän sitä yli vuodessa matkakassan saisi kasaan helposti, mutta se olisi kaikesta muusta sitten pois. Nyt on elämässä just semmonen suvantovaihe, että kohta perhettä perustamassa ja kuitenkin +15 vuotta jo rellestänyt aika huolella, niin en vaan pysty avopuolisolle perustella, että miksei me yhdessä lähetä ens vuonna reissuun, taikka miksen mä säästä mahd. tuleviin vauvamenoihin rahaa, vaan lähen frendien kaa kattoo jenkkeihin pellepainia :D

Muutama vuosi takaperin vielä olisi onnistunut, taikka sitten joskus vuosien päästä, kun akka jo kyllästynyt muhun. Mut nyt nää kyllä jää haaveeksi stna prkl.
Itselläni puolestaan on sellainen tilanne, että raha on tiukilla, mutta avopuoliso ei asetu näissä asioissa poikkiteloin. Lapsemme on Wrestlemanian aikoihin 1v 9kk. Wrestlemania-matkan mahdollisuudesta olen kuitenkin puhunut pitkälti suhteen alusta lähtien (2,5 vuotta sitten), joten teoreettisesti näiden asioiden ei pitäisi tulla eteen.

Itse asiassa hieman kummastelen, kuinka niin moni tuntuu sanovan, että avopuoliso, vaimo tai "hallitus" olisi esteenä tällaisille matkoille. Kyseessähän on kuitenkin vain ehkä vähän päälle viikon poissaolo, ja kai sitä nyt omaa rahaa saa käyttää omiin unelmiinsa. Sen 1500 euroa saa tähän settiin varmaankin laittaa, mutta jos huono omatunto tulee, niin 500 eurolla saa sitten paremman puoliskon kanssa tehtyä muutaman päivän paon jonnekin lämpimään.

Ei siinä, oma Teksasiin-tuloni on kiinni rahatilanteen lisäksi myös siitä, kuinka kehtaavalla päällä olen tuolloin. Hävettää toki lähteä hurvittelemaan tuonkin pituiseksi aikaa perheellisenä, mutta mielestäni se on enemmän minun tehtäväni tehdä ultimaattinen kieltäytymispäätös kuin avovaimoni.
Uudistunut, entistä parempi Kielisirkus:

http://kielisirkus.blogspot.fi/

Avatar
Saimou
Moderaattori
Viestit: 1459
Liittynyt: Ke 10.11.2004 22:51
Paikkakunta: Vasa

Re: Operaatio Texas 2016

Viesti Kirjoittaja Saimou » Su 10.05.2015 22:13

Mikäs on tämän tilanne, mitä Tampereella saunan lauteilla kuiskuteltiin ja missä määrin on niistä supatuksista "tultu järkiin"?

Itse aikuistun ensi kuun alussa, muutun Corporate Saimouksi ja aloitan vakiduunin. Tilanne on siis jotakuinkin se, että rahaa varmaan olisi, mutta ajasta en tiedä. Vähän ehkä nihkeää ruveta ensimmäisellä työvikolla kysymään, että mitenkäs kesälomat ja onnistuisiko pari viikkoa pellepainille pääsiäisen aikaan...

Teksashan ei paikkana kiinnosta yhtään, mutta kuten on tullut enskan kanssa monesti rupateltua, se ei välttämättä ole huono asia - voisi vetää koko matkan hyvällä omatunnolla paininörttinä eikä tarvitsisi yhdistää muuhun turismiin, kuten vaikkapa tämän vuoden Bay Arealla.

Oma osallistuminen on siis epämääräinen ehkä. Jos hyvä porukka lähdössä, kasvaisivat varmasti omatkin lähtöhalut. Muutenkin pelkään, että tämä aikuistuminen hotkaisee minut kokonaan, ja parin vuoden päästä ajatus pellepainimatkasta kuulostaa täysin vastuuttomalta ja typerältä - pitäisi siis toimia nyt, kun momentumia vielä on.

Avatar
enska
Viestit: 1721
Liittynyt: La 22.07.2006 10:48
Paikkakunta: Turku

Re: Operaatio Texas 2016

Viesti Kirjoittaja enska » Ma 11.05.2015 13:20

Täysin sataprosenttisesti en uskalla ihan vielä luvata, mutta erittäin vahva ehkä. Tämä tähtäimessäni tulen kyllä kesätyöni sun muut mahdolliset duunini painamaan.

Pakko sinne on kyllä päästä. Kaikkien aikojen suurin WWE-tapahtuma, Undertakerin mahdollinen HOF-puhe, Austin todennäköisesti läsnä, Hogan kenties messissä... :hulk: 8)

Ynnätään tähän Raw, WrestleMania Axxess, Dallas Starsin peli, road trip ympäri Teksasia... bah gawd! Kuva

Avatar
Migu.22
Viestit: 730
Liittynyt: Ti 03.05.2005 15:43
Paikkakunta: Tampere

Re: Operaatio Texas 2016

Viesti Kirjoittaja Migu.22 » Ma 11.05.2015 14:20

enska kirjoitti: Dallas Starsin peli
[-o< [-o< [-o<

Olen todella huono sopimaan mitään yli viikon säteellä, eli ei edes kannattaisi varmaan puhua tässä vaiheessa mitään, mutta jos hommat nyt sujuvat niinkuin toivon, eli pääsen painamaan nelivuoroa tästä pidemmäksikin aikaa, niin voisihan sitä lähteä. Näin vielä kun aikaa ja mahdollisuuksia lähteäkkin on.

Milloin niitä matkapaketteja aletaan myymään?
\____0___/

Avatar
Darien Fawks
Viestit: 3765
Liittynyt: Pe 09.04.2004 15:04
Paikkakunta: Pääkaupunki

Re: Operaatio Texas 2016

Viesti Kirjoittaja Darien Fawks » Pe 19.06.2015 00:48

Miltäs tällä hetkellä näyttää tämä operaatio?

Alustavissa FB-keskusteluissa tilanne on tämä:

YP = Varmasti mukana
Pyyja = Varmasti mukana
Enska = Erittäin todennäköisesti mukana
Saimou = Erittäin todennäköisesti mukana
Darien Fawks = Hyvin todennäköisesti mukana
Show_Stopper = Mahdollisesti mukana
Kenitys = Hyvin todennäköisesti ei mukana (häämatka luultavasti estää)

Mitenkäs muut? Oma lähtemistodennäköisyyteni on tässä hieman vaihdellut. Nyt olen kuitenkin laskenut rahojani ja todennut, että olisihan tämä varmasti yksi elämän fantastisimmista reissuista. Tällä hetkellä seurailen vielä erään työkuvion kehittymistä sekä pohdin lähtevän porukan mukaan. Nyrkkisääntönä sanoisin, että mitä parempi (isompi) posse tulee, niin sitä vaikeampi itseni on jättäytyä pois. Kolmanneksi en lähde enkä neljänneksikään, mutta jos vaikka viisi muuta olisi lähdössä, niin hitto vie kuudenneksi aion kyllä olla paikalla!
Uudistunut, entistä parempi Kielisirkus:

http://kielisirkus.blogspot.fi/

Avatar
luulokuningas
Viestit: 813
Liittynyt: Ma 23.02.2004 18:52

Re: Operaatio Texas 2016

Viesti Kirjoittaja luulokuningas » Pe 19.06.2015 01:42

Monta muuttujaa. Ehdoton ehkä.
"Sometime people think you have to take viagra because you have to or you need to. I take viagra because I can."
-Teddy Long

Avatar
Darien Fawks
Viestit: 3765
Liittynyt: Pe 09.04.2004 15:04
Paikkakunta: Pääkaupunki

Re: Operaatio Texas 2016

Viesti Kirjoittaja Darien Fawks » Pe 19.06.2015 10:29

luulokuningas kirjoitti:Monta muuttujaa. Ehdoton ehkä.
Lähe s****na messiin.
Uudistunut, entistä parempi Kielisirkus:

http://kielisirkus.blogspot.fi/

Avatar
Darien Fawks
Viestit: 3765
Liittynyt: Pe 09.04.2004 15:04
Paikkakunta: Pääkaupunki

Re: Operaatio Texas 2016

Viesti Kirjoittaja Darien Fawks » Su 21.06.2015 15:46

Muita lähtijöitä?
Uudistunut, entistä parempi Kielisirkus:

http://kielisirkus.blogspot.fi/

Avatar
Darien Fawks
Viestit: 3765
Liittynyt: Pe 09.04.2004 15:04
Paikkakunta: Pääkaupunki

Re: Operaatio Texas 2016

Viesti Kirjoittaja Darien Fawks » Su 21.06.2015 17:52

Ei hitto kundit ny lähtekää mukaan! ](*,)
Uudistunut, entistä parempi Kielisirkus:

http://kielisirkus.blogspot.fi/

Avatar
Ravenwood
Viestit: 2276
Liittynyt: La 09.01.2010 20:11
Paikkakunta: Jyväskylä

Re: Operaatio Texas 2016

Viesti Kirjoittaja Ravenwood » Su 21.06.2015 17:53

Onks Darralla juhannuspsykoosit päällä?

Avatar
Darien Fawks
Viestit: 3765
Liittynyt: Pe 09.04.2004 15:04
Paikkakunta: Pääkaupunki

Re: Operaatio Texas 2016

Viesti Kirjoittaja Darien Fawks » Su 21.06.2015 17:56

Ravenwood kirjoitti:Onks Darralla juhannuspsykoosit päällä?
Vähän niinku. :D
Uudistunut, entistä parempi Kielisirkus:

http://kielisirkus.blogspot.fi/

Avatar
Dedu
Viestit: 798
Liittynyt: Ke 10.12.2008 18:54

Re: Operaatio Texas 2016

Viesti Kirjoittaja Dedu » Su 21.06.2015 18:53

Itsellä suurin kysymysmerkki on raha :|
Myhvatte kirjoitti:pitäisi kai olla iloinen että Cena ei pistänyt sekä Lesnaria että Rollinsia taputtamaan, pukenut molempia mekkoihin ja pannut p*****seen, samalla vitsaillen Summerslamin beatdownista.

Avatar
Darien Fawks
Viestit: 3765
Liittynyt: Pe 09.04.2004 15:04
Paikkakunta: Pääkaupunki

Re: Operaatio Texas 2016

Viesti Kirjoittaja Darien Fawks » Su 21.06.2015 20:06

Dedu kirjoitti:Itsellä suurin kysymysmerkki on raha :|
Säästät vaan, jätkä. Ois hyvä saada sut messiin!
Uudistunut, entistä parempi Kielisirkus:

http://kielisirkus.blogspot.fi/

Avatar
Dorian
Viestit: 2163
Liittynyt: To 10.02.2011 15:43
Paikkakunta: Helsinki

Re: Operaatio Texas 2016

Viesti Kirjoittaja Dorian » Su 21.06.2015 23:18

Darien Fawks kirjoitti:Säädät vaan, jätkä.
Korjasin. 8-[
Tämä pysyy tässä niin kauan, kunnes seuraavat asiat tapahtuvat:

SM-liiga käy liian pieneksi Jokereille [ ]

Hjallis harkimo suksii vittuun Jokereista [ ]

Joel Armia tekee Olympiakisoissa maalin [ ]

Minä ja DMW istutaan tuopin ääressä [ ]

Avatar
What
Viestit: 3066
Liittynyt: To 20.07.2006 13:07
Paikkakunta: Rivers Mouth

Re: Operaatio Texas 2016

Viesti Kirjoittaja What » Su 09.08.2015 15:18

Minkäslaisessa vaiheessa tämä operaatio on?

Avatar
What
Viestit: 3066
Liittynyt: To 20.07.2006 13:07
Paikkakunta: Rivers Mouth

Re: Operaatio Texas 2016

Viesti Kirjoittaja What » Su 09.08.2015 17:00

Ei ole helppo rahatilanne, mutta en ole vielä täysin luovuttanut tämän suhteen. Kuulin, että suunnitteilla on reilun kahden viikon reissu. Se ei tule minulta onnistumaan, kun en ensinnäkään tuohon vuodenaikaan noin pitkää vapaata saa järkättyä.

Viikon mittainen reissu ei ole poissuljettu vaihtoehto. Onko muita jotka ajattelee samaan tapaan?

Avatar
Jack DiBiase
Moderaattori
Viestit: 3819
Liittynyt: Su 18.04.2004 14:52

Re: Operaatio Texas 2016

Viesti Kirjoittaja Jack DiBiase » Su 09.08.2015 21:18

Hauska sattuma, että olisin ehkä menossa Kaliforniaan 18.3 - 1.4.

Hmmm... :-k
WE BACK YA'LL?!

Avatar
Jack DiBiase
Moderaattori
Viestit: 3819
Liittynyt: Su 18.04.2004 14:52

Re: Operaatio Texas 2016

Viesti Kirjoittaja Jack DiBiase » Su 09.08.2015 21:50

Lukekaa rivien välistä: "I'm in"
WE BACK YA'LL?!

Avatar
Jack DiBiase
Moderaattori
Viestit: 3819
Liittynyt: Su 18.04.2004 14:52

Re: Operaatio Texas 2016

Viesti Kirjoittaja Jack DiBiase » Su 09.08.2015 21:50

...maybe
WE BACK YA'LL?!

Avatar
Jack DiBiase
Moderaattori
Viestit: 3819
Liittynyt: Su 18.04.2004 14:52

Re: Operaatio Texas 2016

Viesti Kirjoittaja Jack DiBiase » Su 09.08.2015 21:52

Quadruple post IDGAF...


Missä tässä siis oikeesti mennään? Milloin lähtee lippuja myyntiin etc? Ketä vielä messissä?
WE BACK YA'LL?!

Vastaa Viestiin